-
mě i otatním
MŮŽETE MI NADÁVAT,ŘÍKAT MI KRÁVO ALE PROSTĚ SI NEPOMŮŽETE...
TO UMÍ ŘÍCT KAŽDÝ ŽE SE MU AVRIL NELÍBÍ *8* ALE KDO ŘEKNE DŮVOD?NIKDO.PROTOŽE ŽÁDNEJ NEMÁTE A PÍŠETE TO SEM JENOM ABY JSTE BYLI ZAJÍMAVĚJŠÍ..ALE TOHLE Z VÁS DĚLÁ TUPCE *7* TAKŽE SE NAD TÍM ZAMYSLETE A UVAŽUJTE *7* *7* CHE TO OBČAS ZAPOJIT MOZEK A NÉ JENOM MYSLET NA TO ŠPATNÝ...MĚ SE BRITNEY LÍBILA JEŠTĚ PŘED TÍM NEŽ MI ONEMOCNĚL RAKOVINOU KRVE MŮJ BRÁCHA..MILOVALI JSME JI OBA ALE NEJDENOU MI DOŠLO JE ČAS TO ZMĚNIT...A TAKY SE TAK STAKO *9* -
-
Re: mě i otatním
to je mi vážně fakt moc líto...a jak je na tom?nebo je to tak vážný že už... -
-
Re: Re: mě i otatním
JE NA TOM BLBĚ...MOC BLBĚ *9*
-
-
-
emaili,icq,vily
AHOJ juknete plssss...na muj blog mam tam emaili icq vily ruznych celebrit díky mocky všem kdo se tam juknul a pridejte mi pls komentar dík -
Nuda
No tak lidi musím vám říct že je tady poslední dobou docela nuda!!!!Nikdo nemáte o Avril žádné novinky...??? -
Black Star
ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ -
-
Re: Black Star
Mám ho!A tak krásně voní!A jak dlouho!Ale mám jen 30 ml...Byli moc drahý! -
-
Re: Re: Black Star
:)) jj já wím on krásně voní =) -
Re: Re: Black Star
Ty se máš.. *9* -
-
Re: Re: Re: Black Star
Díky!A pokuď ho nemáš seženeš ho v DM,ale je blná že za 100 ml je na zkoušku!A jako 10,15,30 ml máš na koupení.Je to normální? *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Black Star
No je..jsou chytří..ptž ví že češi AVRIL milujou,a počítají s tím že se bude hodně čuchat,tak dali 10 ml..ale envím proč teda nemají 100 ml na prodej!!
Jo a závidím!já chci taky *9*
-
-
-
-
-
AVRIL MÁ TWITTER
Avril Lavigne se nedávno zaregistrovala na známé webovce, kde píšou celebrity, zrovna co dělají, nebo když se chtějí s někym podělit twitter.com/avrillavigne. Všichni fanoušci doufají, že Avril bude twitter aktualizovat často. Tím pádem bude i více novinek přímo potvrzené samotnou Avril Lavigne.
SUPÉÉÉÉÉÉR!!
*14* -
-
Re: AVRIL MÁ TWITTER
Ale není to potvrzené!Nikdo neví,jestly se nejedná o podvod! -
-
Re: Re: AVRIL MÁ TWITTER
To je pravda...nikdy člověk neví... -
-
Re: Re: Re: AVRIL MÁ TWITTER
Jj..njn...... -
-
Re: Re: Re: Re: AVRIL MÁ TWITTER
mno je to myslim ouplně stejný, jako když jí pošleš dopis....newíš, jestli si ho přečte (silně pochybuju že jo)....nevíš, jestli ti odepíše(to je asi taky nemožný)....a vlastně ani nevíš, jestli se jí to vůbec dostane do ruky *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: AVRIL MÁ TWITTER
A jo to je taky pravda...xD -
to nevim,ale tam ty celebrity nepřehlidneš:D...stačí říct nevite kde bydlí avril lavigne:D -
a tx to určitě přesně víš kde bydlí že jo...tak mi ti tu napíšem dopisi a ty je jí tam do té schránky půjdeš hodit, co ty na to...xD -
k těm stránkám..proč by se na t stranky regla,když má svoje vlstni a muže tam komunikovat s lidmama?:D...a je to fakt máš stejnou šanci,že si přešte ten vzkaz poslanej přes ne nebo dopis...to už máš větší šanci,když zajedeš do ameriky a dáš ji to do schránky,kde zrovna bydlí:D
-
-
-
-
-
Re: AVRIL MÁ TWITTER
JJ...Já vím už jsem jí psala! -
-
to sem nevěděla :-) ale měla jsem twillter...ale newm jaký tam mám heslo :-D -
a stebou dalších miliarda lid:D....to by bylo huste,kdyby muj vzkaz přečetla a odpověděla:D...bych normalně dostal infarkt:P -
-
Re: Re: Re: AVRIL MÁ TWITTER
SoUHalsíím já Jí TAKY písnU :D ale TěžkO oDepíše =)
-
-
-
-
Takže
Jako lidi, už jedu do Prahy mám to tam 2 hodiny ale rači jedu už tedka kdybych náhodou zabloudila, jo a zajedu taky na návštěvu do Prčic jen tak se tam optat jestli tudy náhodou neprolít jeden tryskáč směrem na Pluto *15* *15* *15* !!!
Jo a ty TELEFONISTKO, až přiznáš že seš TELEFONISTKA, tak teprve uzavřeme mír, takže asi NIKDY co? *15* *15* *15*
ty TELEFONISTKO !!! *15* *15* *15*
Jo Elis, na tu výpravu sem si koupila speciální lepidlo na tu ruku a je na něm napsáno "VTEŘINOVÉ LEPIDLO" tak sem teda jako čekala vteřinu a vona mi upadla a tak sem to skošela pořád dokola, teďka jako už drží awe mám tam tolik lepidla že to vypadá jako bych měla extra dlouhou ruku s hódně divným náramkem!!! *15*
Myslíš že se ty GORILY neleknou??? *15* *7* -
-
Re: Takže
*15* *15* *15* *15* tak stastnou cestu. dostala sem z tebe zachvat smichu no co ted ses jak saxsana a oni se neleknou rovnou dostanou infarkt snad *15* -
-
Re: Re: Takže
mno to NÉÉÉÉÉÉÉ to by byla práce na prd, musíme je přece před tím pohladit *15* -
-
Re: Re: Re: Takže
no j otaky pravda....tak si tu ruku něčím zakryj a až je pohladíš tak si ji odkryj a tím je dorazíš...xDD -
-
Re: Re: Re: Re: Takže
*15* *15* *15* *15*
mno OK si koupím teda nějakej mega dlouhej rukáv !!! nemáte někdo doma prostěradlo na vyhazov že bych si cestou zajela a ušia ho páč jí mám až na zem! *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Takže
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* chcipam smichy proc si tam davala kvasnice? jo a ja sem rikala ze ti tu ruku prisiju *15* -
Ježííííííš....prý kvasnic.....tohle mi nedělej... *1* *1* *1* *1* -
mno žj sou to svině !!! *1* *1* *1* jo s nohavicí sem to už skoušela urvala sem ji ze všech kalhot awe pořád to nestačí !! PROBOHA VŽDYŤ ONA ROSTE, TAK TO SEM DO TOHO LEPIDLA ASI NEMĚLA DÁVAT TOLIK KVASNIC CO??? *1* *1* *1* UPSSSSSSSS *1* *1* *1* -
to sou svine ty doktori -
*15* *15* *15* urvi si nohavici u nakech kalhot a prisi si to k mikine -
MNO možná ANO páš já ho z toho dostala a byla sem tejden v nemocnici a bála sem se abych stihla vůbec výlet, a stejnak mi ty svině prd přišily !!! *1* *1* -
No potěž....to teda už se začínám bát že ten infarkt dostanu já...xDD
-
-
Re: Re: Re: Re: Takže
pravda tak si ji poradne zamaskuj at je stihnem pohladit snad nedostanem infarkt i my *15* *15*
-
-
-
Re: Re: Takže
No to souhlasím...se těším až tu ruku uvidím...xDD
-
-
-
Potřebuji podporu, nikoliv posměšky (Elis a Kubo)
Takže jsem se tak trošku rozhodla nad takovým projektem, ale musíte mě v tom podpořit, a ne se mi vysmívat (Elis a Kubo *1* )
Každý den hodlám mít jenom jednu fotku,...nehodlám jich mít už 5-6 denně, ale pouze 1 !!! *14* A samozřejmě Avrilku a Ashleynku *14* budu je střídat,...a začnu od konce fotogalerie, takže mi tam pomocte přidávat new fota, a´T mi tak brzo nedojdou jináč pak budu muset začít new kolečko,... *1* *1* *1*
Tak kdo mě v tom podpoří a kdo si ze mě bude utahovat? *7*
Já vím závažná otázka pro vás *1* *1*
Hmm...to by bylo... *1* *1* *1* jo a kdo si na mě vsadí, že to vážně dokážu? *4* Protože já o tom pochybuju že to vydržím *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* -
-
Re: Potřebuji podporu, nikoliv posměšky (Elis a Kubo)
Jo a začínám od 1.4.2010 takže od zítřka *14* -
-
Re: Re: Potřebuji podporu, nikoliv posměšky (Elis a Kubo)
To sem fakt zvědavá jestli to vydržíš!!! *4* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Potřebuji podporu, nikoliv posměšky (Elis a Kubo)
no tak teda jestli tohle vydržíš, tak ti dám svolení říkat mi telefonistko...jako že počítám stím že to nedáš...xDDDD Ale né...100% tě v tom podporuji...xDD
-
-
Re: Re: Potřebuji podporu, nikoliv posměšky (Elis a Kubo)
no tak ja te v tom rozhodne podporuju ale musim se i smat *15* *15* protoze neverim eze to dokazes -
-
Změna
Změna,...sem to eště vylepšila,...ale to už asik fakt nedám,... *1*
Hele bude to na dny (hvězdičky) 1 den když budu mít fotku tak se mi ta fotka líbila pstě normálně
2 dny = dcl hezká
3 dny = hmm...pěkňoučkááá
4 dny = super foteška
5 dní = nejky foteška (tu si budu dávat častěji)
tak a tohleto chci vydržet prostě musííím !!! *1* *1* *1* A vy mi musíte pomct !!! *1* *1* Hele jak se vám líbí moje dnešní foteška? *4* -
-
Re: Změna
jj hezká *14* -
-
Re: Re: Změna
Je a hrozně moc *14* ale ráno budu mít new *14* a tuhle fotku eště nwm,...asi si jí budu dávat na neděle nebo nwm *14*
-
-
Re: Změna
jo miso to bude zajimavi *15* jako tvuj rekord byl tejden ne? jo a tuhle fotku si nech dil je fakt krasna *14* -
-
Re: Re: Změna
mno tak já si jí budu dávat vždycky na svátky a na neděle jo? *14*
-
-
-
-
-
-
Já ti dám věčně nemocný !!!
Ty ty ty jedna obludo zlááá ,... já ti dám že sem věčně nemocný zlý chlapeček !!! *13* *15*
Mno počkej na tebe zavolám (kurnajs poradte koho na ní zavolám? *7* ) mno to teprv uvidíš koho na tebe zavolám ... !!! *15* *15* *15* -
-
Re: Já ti dám věčně nemocný !!!
xDDDDDDDD *1* *1* *1* *15* *15* *15* Taký výtlem...xDDDD *15* *15* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Já ti dám věčně nemocný !!!
abyses nám neudusila, byly bychom neradi ( i když jak kdo ...) *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Já ti dám věčně nemocný !!!
cchhhhh...tak teď si mě urazila....ty, ty, ty, ty....já ti dám....na tebe pošlu, pošlu, ehmm... no prostě těkoho na tebe pošlu...to si počkej ty příšero jedna hnusná...xDD
-
-
-
-
více o GL
Administrátor avril.it potvrdil, že na novom albume sa nenachádza skladba "Won´t let you go". Hovorí, že album je veľmi silný, pozitívny, "slnečný", je veľmi odlišný od predchádzajúceho albumu The Best Damn Thing, a taktiež sa veľmi odlišuje od skladby What The Hell. Ďalej hovorí, že si nie je istý, či je to Avrilin najlepší album, pretože ho počul iba jeden krát a to je veľmi málo na to, aby to mohol s istotou skonštatovať. Čo však môže povedať s istotou je to, že album znie skvelo, veľmi introspektívne, nie je to popový album (okrem WTH), obsahuje krásne melódie a zoradenia. Žiadna zo skladieb sa nevyznačuje "jednoduchým refrénom", Avril spieva o osobných príbehoch s entuziazmom a občas tak trochu s nostalgiou.
Kačenko... a maš to aji po slovensky..:D -
-
Re: více o GL
jůů tys mi spravila neskutočnou radosť! ďakujem naozaj velmi pekne, len ma štve, že tam nebude Won´t let u go! Nevim prečo! *9* -
-
Re: Re: více o GL
Však máme radost vštci. Do vydania albumu zostává predsa menej ako mesiac. *3* -
-
Re: Re: Re: více o GL
To je fakt. *3*
-
-
-
Re: více o GL
Ďakujem Hanka, ale keby si dávala včera pozor vedela by si že som tu niečo podobného už písal. *1*
Hanka chcel som sa opýtať, čo tu máte porád s tou slovenčinou? *15* Katarína predsa nieje čobol, lebo snaď áno. *15* -
-
Re: Re: více o GL
abys vedel, tak ty mi vo svojich príbehoch dáváš do primej reči slovenčinu, tak tu nehovor, hej! -
-
Re: Re: Re: více o GL
Ďalšie rozprávka je opeť o tebe Smolíčku pacholíčku. *15* Mám ji spísanou už dlhší dobu, a teraz je ta správna doba sa poděliť.
Ale prepáčtě slečna Katarína, nieje to vo slovenčině. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: více o GL
Tak teraz som velmi sklamana!! *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: více o GL
Super, už sa nemožem dočkať! *14* *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: více o GL
Raz sa rozprávky vo slovenčine dočkáš. To ti možem slubiť. *3* *15*
-
-
-
-
-
-
EhmmmxDD
Hele teďka jak budu týden na horách ... Vám tam vymyslím úplně suprovou pohádku o naší skvělé rodince a přemýšlím že adoptujeme Elis za svojí dceru ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: EhmmmxDD
Elis je z toho úplně nadšená ... *15* *15* *15* že to bude naše malinká roztomilá dceruškááá ťuťu ňuňu ... *14* *15* -
-
Re: Re: EhmmmxDD
Já z toho nadšenej nejsem, Víš jak by jsme to s Elis chytli?
Taková černá ovce *15* *15* -
Re: Re: EhmmmxDD
jeste jednou: boze za co me dneska trestas?... *15* -
-
Re: Re: Re: EhmmmxDD
xDDDDDDDDDDDDDDDD jaj :D už se těším na ten příběh! xD
-
-
-