Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jana291995

AVRIL+pomoc pro HAITI

Nejen, že ET Canada ve středu oznámilo, že Avril vystoupí na ukončení zimních OH ve Vancouveru, ale podle jejich nejnovějších informací se prý Avril zřejmě připravuje na nahrátí songu na pomoc Haiti.
    Podle Globe a Mail bude nahráto CD jménem Wavin' Flag, kde by měli figurovat takové kanadské hvězdy, jako Nelly Furtado, Nickelback a dokonce Deryck Whibley.
    Detaily zatím nejsou známé, ale šeptá se, že tenhle projekt přijde velmi brzy.
    • vterinka

Re: AVRIL+pomoc pro HAITI

Tak to je bezva! *3* a ona tu písničku nazpívá sama nebo tam bude s někým?? *7* ta píseň už je totiž nazpívaná a jí sme tam neviděla *9*
    • sharpay1995

Re: AVRIL+pomoc pro HAITI

Woooow...bombáááá.xDD
      • xkostex

Re: Re: AVRIL+pomoc pro HAITI

super *1*
  • brad-pitt

brad pitt

a nebo tu budete mit v zaloze brada *1*

zdravim vsecky avrilky *14*
    • jessica13

Re: brad pitt

Avril is the best I love her very talented she is beautiful *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • sharpay1995

Re: Re: brad pitt

Yes...She is percect...She is so pretty...I love her...♥♥♥♥♥♥♥
        • jessica13

Re: Re: Re: brad pitt

you're exactly right *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: brad pitt

I know...thanks....♥
  • kvatro

Avril raps on her new single?

(napsala údajná pracovnice RCA records):
    Nový singl z čtvrtého alba produkoval hit-maker Alex Da Kid a bude to takový hit. Každý, kdo si poslechne píseň, taksi ji zamiluje!

Kromě toho, mohu vám říci, že Avril bude dokonce v této písni rapovat (trochu, na začátku skladby). Celá píseň zní jako Girlfriend (beat je stejný).

Poslední album, co mohu říct je, že Avril má jednu rockovou skladbu na své čtvrté desce. Ostatní skladby jsou podobné jako její z předchozího alba.

Kdo ví co je na tom pravdy, ale jedno vim jistě, že další podobný album jako bylo The Best Damn Thing, nebo něco podobnýho Girlfriend prostě nechci *13*
    Poslední dobou samý "lepší" zprávy. *16*
    • fifinka7

Re: Avril raps on her new single?

jen jedna Rockovka *9*? ...ale mmnt, podle toho jak se to vezme rockovka, za rock se považuje někdy Ozzy(podle mě je to spíš heavy metal) a někdy Kesha (podle mě spíš popík), víte co tím myslím.......a jestliže ty ostatní budou jako z TBDT tak aspoň že tak, ale jestli se to změní v uplnej pop bez řádnejch kytar a písničky plný počítačovejch smiček, tak na ní můžu akorát tak hodit bobek *9* .....škoda že se Av nevrátí do časů UMS, ty byl nejlepší jak stylově tak udebně :/ *9* *9* *9*
      • vterinka

Re: Re: Avril raps on her new single?

no tak to sem teda zvědavá, ale aspon něco, nechme se spíše překvapit a nedělat předčasné závěry. *3* *3* ale souhlasím s fifnkou, že UMS bylo nej cd!! /plně ho miluju!! Mám na něm nejvíc oblíbených skladeb! Ale LG je taky fajné. *14* *14* *14*
        • fifinka7

Re: Re: Re: Avril raps on her new single?

to joooo *4*
          • kladik

Re: Re: Re: Re: Avril raps on her new single?

Když srovnáte sk8er boi a třeba innocence je to něčem jiným . Mě se líbí víc ty rockové písně . Přecí LG a UMS byly o dost lepší než TBDT a jestli to co má vyjít bude to samé jako TBDT moc spokojený nebudu ale no uvidíme. Není proč dělat předčasné závěry album jsme ještě neslišeli tak o něm nemůžeme říct jaké bude *4*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Avril raps on her new single?

Tak když srovněm zrovna tykle dvě písně, tak vyhrává Innocence, protože to je moje nej písnička z alba! a taky Keep holding on miluju, i Hot, Girlfriend a When your gone, to jsou nej písničky z toho alba a z těch starších miluju Complicated, My happy ending, Take me away, Together, Nobodys fool .... toho je *1* *1* *1* ... ale přesně, ještě sme ho neslyšeli, tak nemůžem soudit jaké je! *3*
    • Re: Avril raps on her new single?

Jenom jedna rocková písnička???? To je pro mě dost málo!!!
      No uvidíme jaký bude poslech.
    • sharpay1995

Re: Avril raps on her new single?

no... pro mě to jsou dobré zprávy, ikdyž že to bude ve stylo TBDT mě taky moc nenatchlo, ale co už no...
  • kvatro

WTH

30 sekund What The Hell
    http://www.amazon.com/What-Th e-Hell/dp/B004GJT4T4/
    • Re: WTH

to je ale fakt dobrý! lepší než třeba Girlfriend...už se těším na plnou verzi!
      • sharpay1995

Re: Re: WTH

Já taky... šíleně..! :D
    • xkostex

Re: WTH

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee *14* *14* *14* *14*
      • fifinka7

Re: Re: WTH

WOOOOOOW!!!!....tak myslím, že je nejpopovější :), ale KRÁÁÁÁÁÁÁÁSNÁÁÁÁÁÁÁ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: WTH

Proboha... to, to, to, to je NÁDHERNÉÉÉÉÉÉ, to je BOŽÍÍÍÍÍÍ, to je naprosto DOKONALÉÉÉÉÉ...!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: WTH

boze ja se do ni naprosto zabouchla a ji to posloucham asi po 50ti!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: WTH

závislost...:D ro je ono... tak jako já si ten kousíček stáhla už i do mobilu a poslouchám ho stále do kola...:D určitě sem to slyšela už víc jak 100x...:D :D
            • fifinka7

nejlepší na tom je že celý zbylý hudební svět produkuje samí (s prominutim) sračky a už minimálně rok a půl jsem v rádiu neslyšela jedinou písničku, kterou bych si dala do mp3, ale Avril....oooooo bohyně *1* .....ta když něco vydá, tak to stojí za to a co se na mě hned valí když to slyším?.... závislost *14* *14* *14*
            • sharpay1995

hej no... nejde mi to tam už přehrát, ale je to všude na Youtubičku...:D
              http://www.youtube.com/watch?v=Wz 20KVWTsR0

A stačí už jenom přesně 2 týdny, a uslyšíme celý WTH!!!!! Nemůžu se toho Silvestra dočkat...!! :D :D :D
            • kvatro

Jak tohle popsat. My kluci prostě nejsme přes komentáře typu: Jžš to je krásné, To je nádherné a podobně. Ale pro tentokrát udělám výjimku. Je to krásné!, opravdu se mi to líbí. Nemůžu se odlepit od repráků, už sem to slyšel snad 30krát. Ale pořád to musim pouštět dokola. *15* je to takové "Déja Vu", v podobný situaci sem byl když sem poprvé slyšel "Alice". To sem to dokonce slyšel i v noci ze spaní *15*. Je vidět že po těch letech Avril opravdu pořád umí. Na to album se teď těším o hodně víc, i když by to teda podle Avril mělo být něco jiného. Zbývá už jenom dva apůl měsíce aby jsme to zjistili. Někdy si ale řikám "no do prdele!, ještě taková doba!", někdy zase "to už máme za chvilku, to se vydrží". *15* *15*

Viděl sem že nám i ten kousek písničky z toho Amazonu ztopili. *16* *15* Kdo chce MP3 je na avrilonline.org *3*
            • vterinka

já se picnu!! To je krááááásnéééééééé jůůůůva to je konec!! Tak td se na to album těším mnohem, mnohem víc!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • kajuska4

ehm

Sice Avril nemusím ale je to blbost!
    • puspuspusinka

Re: ehm

Děkuji Kajušinko ... *14*
  • puspuspusinka

OMG

Míšo, já ti dám takovýho sériovýho vraha že se budeš divit, zapamatuj si laskavě že sériovej nejsem já sem přece nájemný vrah ... a dělám pro Jimmiho Tulipána .. *15* *15* *15* *15*
    • vterinka

Re: OMG

a já už mysllea, že když nejsi sériový, tak budeš paralelní xDDDDDDDDDD
      • kvatro

Re: Re: OMG

Já tedá znám pouze sériově a paralelně zapojený elektrický obvody. Jak se tomu říká u vrahů, to nevim. *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: OMG

my to totiž ted probíráme ve fyzice xDDD
        • puspuspusinka

se jí nesměj ne *15*
        • vterinka

no právě proto mě to napadlo xDDDDDDDDDD
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: OMG

Fyzikářko jedna. *1*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: OMG

díky *14* *1* aspon sem si ted vzpomněla, že chci dopočítat jeden obvod! :D
      • puspuspusinka

To seš spíš ty *1*
        • kvatro

Kačka je paranormální vrah. *1*
          • puspuspusinka

*15* *15*
          • vterinka

tak ti dík :D:D:D
    • kvatro

Re: OMG

Kolik si bereš za jeden mord? Měl bych pro tebe práci, pár objektů skolit. *15*
      • puspuspusinka

No to nééé ... já sem tajnáá ... *15* *15* Já ti tam přece nikoho nebudu vraždit ...

-------------------------------------
        NEVIDITELNÝ ŘÁDEK
        No takže když seš to ty tak zadarmo *14* zítra přijedu a trochu to tam vyčistím ... *15* *15* *15*
        • kvatro

Příbram projde očistcem. Čekám tu na tebe. *15*
          • vterinka

No teda .. D: za to dostaneš řád deratizátora lidí! :D
            • vterinka

no fůůj :D .... já se znám s dvoujníkem Hitlera! :D sem mrtvá! xD
            • kvatro

Podobně jako Hitler. *15* *15*
  • kvatro

:o)

Prej vrátim se v 18:30, a ono kulový. *15*
    Čekám do 19:00 *5*
    • vterinka

Re: :o)

Jsem tu :D
      • puspuspusinka

Re: Re: :o)

Tak, promiň ... že jsem se spozdila o 12 minut *14* *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: :o)

To se dá ještě prominout. *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: :o)

No to mi musíš prominout,... já tu na tebe čekám celej den ... *15* *14*
      • kvatro

Tebe nikdo nevolal, ale co už. *15*
        • vterinka

víš co! tak se tu mějte ....
          • kvatro

tě péro *1*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

A má coo ... *15* *14*
            • kvatro

Kačka píše že je to děsná legrace, ale pouze závidí. *15* *4*
            • puspuspusinka

Copka, už ti to nepříde jako děsná legrace??? *15*
        • puspuspusinka

Takže sem ti chyběla jen já?? *14* *15*
          • kvatro

A je tu snad ještě nekdo jinej, kdo by mi měl chybět? *14* *15*
            • kvatro

Na ně sem opravdu nečekal, to bych se načekal. *1*
            • puspuspusinka

No je tu Hanča, Elis a Káťa ... ale došlo mi že na ně si tu asi nečekal ... *15*
  • kvatro

:o)

Míšo, posloucháš vážnou hudbu? když se tu začlo mluvit o těch "umělcích".
    • puspuspusinka

Re: :o)

Ne, neposlouchám, ale když už bych jí měla slyšet, tak mám pár, kter´é mě zaujaly, turecký pochod od Mozarta, nebo Pro Elišku od Beethowena ... *14* Já nevím, nemám ráda vážnou hudbu, příde mi depresivní ... ale miluju hru na klavír ... klavír to je moje, jakmile začne někdo hrát na klavír jsem celá úplně mimo ... je to rpostě něco krásného, a když jdeme na koncert a hrajou tam tohle na klavír ti super klavíristi, tak je to vážně krása ... *4*
      • kvatro

Já to taky neposlouchám, přijde mi to prostě o ničem. Všechno je to podobný *15*
        Ale co mi opravdu líbí je skladba "Air" od Bacha a Smetanova Vltava. Für Elise, to je známá klasika. To taky můžu. *3*
        • puspuspusinka

Mě stejně příde nejhezčí Turecký pochod na klavíru ... *14* *15*
          • kvatro

Zejtra se na to podívám, co to je. *3* *1*
  • hhgfzdhk

ahojky avrilko maš super pisnicky a rad bych te videl ve vlastnich ocích !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nebo obcanskem judu!pa tvuj fanda Frantik
  • Hurááá

Strašne se teším na 8.7.2008 *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit