-
Tss... *10* Oni dávaji v TV, můj oblíbený film Lovci pokladů: kniha tajemství. A já se na to nemůžu koukat. *9* *6* Já tu mám místo knihy tajemství, knihu výkonu služby... *15*
-
-
*15* *15* *15*
-
-
avriluska
moc vas plosim kdo ma nejake fotecky o avril tak by jste mi je mohli poslat na e-mail silvulka.15@seznam.cz.predem dekuji *14* -
rozhovor avril
http://celebrity-of-world.blog.cz/0 909/rozhovor-ze-z-nku-2009-preklad- by-a-lavigne-blog-cz -
nové balení..
já to chci,je to novinky..kukněte.!!
http://a-lavi gne.blog.cz/0910/nove-baleni-bs -
-
Re: nové balení..
MoOC BYCh ho chtěLA =)
-
-
CD
Ahojky, lidičky, nevíte někdo kdy výjde Avril CD???? Plíííís, už se totiž nemůžu dočkat, vím totiž že se nedávno říkalo že by něco vyjít mělo.... *7* -
-
Re: CD
Myslím že by mělo vyjít na přelomu jara a léta. Ale taky se paslo,že má vyjít v březnu.. -
-
Re: Re: CD
díky moc *4* -
-
Re: Re: Re: CD
ten new singl má vyjít 5 března tak bych řekla že nák blízko toho data
-
-
-
-
ehm ehm....
Lidi vy kdo ste nejely se mnou a s Elis na Hawai ste pěkně divný jako,....je to tu žúžo a nejlepší na tom všem je že máme celej Hawai jenom pro sebe ostatní se rači odstěhovali, ale fakt nwm co jim je asi se lekli Elis mno *1* *1* *1* *1* *1* a nebo tý údajný čarodějnice (nevíte někdo kdo to má bejt?) *1* *1* *1* Elis neměli bysme se jí bát taky??? *1* *1* *1* *1* -
-
Re: ehm ehm....
*15* *15* *15* tohle mi nedelej nebo se nedoziju zejtrka! *15* a mozna se me lekli protoze mam trochu rozjezeni vlasy a vypadam jak dikobraz *15* vim kdo je ta carodejnice -
-
Re: Re: ehm ehm....
Mno a co mám říkat já já si tu čtu na netu vtipy a ty začneš tohleto a já se zítřka jako dožít snad mám??? *1* *1* *1* *1* *1* *1*
Mno super tak ty víš kdo je ta blbka s hranatou rukou a neřekneš mi to? A jak se mám pak asi bránit až na mě skusí někaý abraka dabra tak na ní udělám nyndža a bude po mě ne? *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: ehm ehm....
*15* *15* *15* jako jen pro informaci sem si zrovna strihala nechty a malem to nedopadlo dobre! jo a ta carodejnice ses ty! takze si muzes stoupnout pred zrcadlo a muzes zacit *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ehm ehm....
Já si říkala že se mi nějak podle popisu podobá *1* *1* *1* *1* ,. mno jako já nwm co tě to dneska popadá, nejdřív chlast a teďka už i ruka tvl diž budeš pokračovat tak za chvíli budeš stejně šťastně zmrzačená jako já =D ti daj silikony do prstů a budeme dvojčata *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* ty jedna Pamelo *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ehm ehm....
*15* *15* no tak se hlavne nezabi nerada bych te stratila *3* a neboj tak nesikovna jeste nejsem i kdyz sme se dokazala spalit o toustovac *15* a sme dvoucata cvoku *15* Pamela ses ty!
-
-
-
-
-
-
A.L..
Musím se přiznat...asi sem úchylná na iniciály A.L. ...po Avril Lavigne teď přichází Adam Lambert...♥♥♥ On je úžastný...miluju hlavně tu písničku Whataya want from me..x.DDD -
-
Re: A.L..
héééj jáá takýý =D *15* adama miluju..doufám že přijede do ČR!!! -
-
Re: Re: A.L..
jóóó.... tak se dívám že máme úplně stejný vkuz na zpěváky i zpěvačky!!xDDD Adam je prostě úžastnej...♥♥♥♥ *14* *14*
-
-
-
NAŠE HESLO !!! :)
VŠICHNI ZA JEDNOHO, JEDEN ZA VŠECHNY !!!
Tohle přesně na Vás platí ... *14*
Jste nej parta !!! *14* A děkuji Vám ... já kvůli nim brečím, že jsem je ztratila a při tom, mi všichni radí ať se na ně vykašlu ... *9* -
-
Re: NAŠE HESLO !!! :)
Neboj, tady jsi v bezpečí, my tě nedáme!!! A pro ně nebreč, jak se zdá, tak nebyly tak dobré kámošky, za které se vydávaly! -
Re: NAŠE HESLO !!! :)
hey slohlas mi hlasku! *15* ne delam si srandu
-
-
musim jít
Páááááá *9* *9* *9* -
-
Re: musim jít
Tak Míšo, pořádně si to tam užij a vrať se "vcelku". *15* Budeme tady na tebe čekat. Možná ti napíšu i nějakou tu SMS *3* Páááá Bon Voyage. -
-
Re: Re: musim jít
Jo lidi smsky ... a hooodně minimálně jednu denně ... *15* *15* *15* A já vám na oplátku taky napíšu *15* *14* -
-
Re: Re: Re: musim jít
ja ti taky snad napisu sms a hlavne nepis postou jinak zas bude babca mit blby keci -
-
Re: Re: Re: Re: musim jít
Babičce to vadí že dostáváš dopisy od Míšy?
*15* *15*
Ale kdyby jí přišel milostný dopis od nějakého dědka, to by skákala do stropu. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: musim jít
ona je upa no proste divna vzdicky vyzvida kdo úise proc pise a pak ma keci a bla bla bla
-
-
-
-
-
Re: musim jít
Pááááá :-* a užij si ta na těch horách! ;-) -
-
Re: Re: musim jít
Díky mooca a pááá *14*
-
-
-
:o(
Na hodinu ti budu muset zmizet Míši. Ale teď vidim že už je 9. Takže se tu bohužel dneska už neukážu. *9*
Ahooj Míšo, miluju tě. *14* *14* Dobrou noc. *3* -
-
Re: :o(
Nee... *9* *9* *9* Jenže, já už nevím kdy se tu zase objevím, bojím se, že zítra už ne... *9* Snad to vyjde... Tak ahoooj ... *14* MILUJU TĚ *14*
-