Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Písničky ...

Víte coo ... asi začnu nomrálně psát písničky jen tak pro radost sobě, protože mě pomáhajíí ... já si všechny svoje problémy napíšu do toho textu a podělím se o ně s vámi a hned je mi líp ... Avrilka si fakt vybrala tu nejhezčí cestu životem ... a o své špatné a šťastné chvilky se dělí s fanoušky ... *4* *4* *4*
    • vterinka

Re: Písničky ...

Míšo, dobrý nápad! :-) .. Já o tom taky přemýšlela ... já se většinou vypisovala úvahami. Hned se mi ulevilo! :-))) .. Míši st. a poslechnem si někdy ty tvé noty? Nahraješ to? :D
      • kvatro

Re: Re: Písničky ...

Noty mám už napsaný, dokonce i nahraný. Takže si je poslechnete už opravdu brzy *3*
        Složil jsem to k "Time Spent With You", má to necelý 4 minuty a zní to podobně jako rocková balada nebo něco z alternativního rocku *3* Na to že je to moje prvotina, tak to zase tak amatérské není. *15* Konec podrobností, musíte to slyšet samy. *3*
        • vterinka

Re: Re: Re: Písničky ...

wow, tak to už se moc těším!! *14*
    • kvatro

Re: Písničky ...

Míšo to je skvělej nápad. *3*
      To písničkaření a textaření se tady dost rozmohlo *15* Nejdrřív já, potom ty a teď se přidala i Kačka.
      Já už sem dokonce sám sebe přemluvil a začal k tomu skládat i noty. *1*
  • jana291995

OBJASNĚNÍ!

Sharpay po mě chtěla,abych to objasnila!Je to diana114!Osobně proti tobě nic nemám,jsi fajnes holka,a když dojde na Avril,vždycky jsi ji chránila jako mi všichni tady!Ale najednou,jako by nikda ta fajn diany nebyla,a je z tebe nafoukaná holka,která má v hlavě jenom britney!Promin,nechci tě tím nějak ztrapnit nebo tak,ale je to pravda!Nevím co tě tak vytočilo,zjevně to,jak jsme si tu dobýrali britney,ty víš že nejsem její fanoušek,a nemám ji ráda už kvůli tomu playbacku,ty ji ráda máš?Fajn,nikdo ti ji nebere!Já jsem jen řekla že na živo neumí zpívat!!!to je všechno!!a ty ses toho asi chytla,a ted si vylíváš zlost na Avril!!Nevím,ale dcl ses mi zprotivila!Jestli tu budeš,tak napiš co si o tomhle myslíš!
  • avrilka-aja

Hledám spolumajitelku.

Ahojky Holky!Hledám spolumajitelku na jednom mým blogu.Je to blog proti týrání zvířat...Jenže tam nikdo nechodí a nezapisuje se do petice pro lidi co nemají Týrání zvířat rádi.Myslím,že by tam měli víc chodit lidi.A informace...Kdybyste chtěli někdo semnou na blog tak byste měli vědět:
    1.Píšu knihu jménem bláznivá rodink
    2.Jsem hlavní webmiss...(Takže kdo by chtěl tak bude určo taky webmiss,ale zdřejmě já budu hlavní protože přeci jen je to můj blog!)

Díky!
  • puspuspusinka

New Blog !!! xDD

Hey lidičky, jestli tu někdo z vás vede blog a chcete dess ... tak já mám blog kde si ho můžete objednat a já vám ho udělám ... *14* www.blends-shop.blog.cz
  • acdz24

novinky

Jestli pak jste četli tuhle zprávu:

1.Ahoj všichni na Bandaids,
    jen se chci s vámi spojit. Pracuji v LA na desce. Zkouším nové věci. Prozkoumávám. Jde o to, že píšu svoji vlastní hudbu a proto mi to trvá tak dlouho, musím žít svůj život pro inspiraci. V tomto okamžiku mám tolik materiálu, že by vystačil na dvě desky. Přibližuji se. Díky za následující podporu. Nemůžu se dočkat až se k vám brzy vrátím s vydáním nového singlu.

2.Předtím než začnete skákat radostí, tohle není vydání Avrilina čtvrtého alba! Sony plánuje vydat CD remixů předchozích nahraných songů. Avril je jedna z mnoha umělců tohoto projektu, takže brzy můžeme očekávat "Essential Mixes" , nové album remixů, které vyjde 20. září na Amazon

3.Brody si nechal vytetovat jméno Avril a ona zase jeho jméno..
    • sharpay1995

Re: novinky

1+2, už sem četla a obojí je to super...a 3... no a je to tady zase... předtím měla nebo teda ještě má písmeno D vytetované na ruce... teď když má vytetované celé jméno, tak to už snad mohlo vyjít..:D:D:D Protože všichni víme jak to dopadlo s Deryckem..:\
      • Re: Re: novinky

Byla by škoda to tetování pak mazat...přece jenom to není nejjemnější operace...
        Já věřím, že jim to vydrží *4*
        • Re: Re: Re: novinky

No aby to nebylo jako že poprvé to bylo D po druhé Brody a napotřetí láska do smrti a to už bude mít jméno i příjmení nee??? *15* *15* *15* Ale jinak byla bych ráda kdyby to Avrilce vyšlooo, a jsem fakt šťastná že je šťastná *14*
          • angel15

Re: Re: Re: Re: novinky

co maj s tim tetovanim pořád:)..až se jednou rozejdou,tak co pak s tim:D..a jinak at tak nebo tak hlavně at vyda už něco:)
    • xkostex

Re: novinky

1. to by bylo dobry kdyby vydala 2 desky kdyz ma tolik napadu:D
      2. nic me nenapada
      3. to je laska
  • puspuspusinka

??

For Laduss...
    A jak ti máme říkat?? *14*
    Laduš? Nebo Vanes? *14*
    Jinak já jsem Míša... *4*
    • laduss

Re: ??

mě je to celkem jedno... slyšim na obě dvě jména *3* ale radši mám Vanesu než princeznu se zlatou hvězdou *15* *15* *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: ??

OK. Mě se též víc líbí Vanesa... *14* *3*
  • puspuspusinka

lidi

lidi lidi lidi lidi lidi lidi ... co teď? *15*
    • xkostex

Re: lidi

tzed du hodiit sipku do naseho milovaneho zmrzleho rybnicka *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: lidi

aha ... jinak normální??? *15* *15* *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: lidi

Elis je zvyklá z té Sibiře. Lovila v Bajkalu medvědům ryby. *15* *15*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: lidi

nelovila sem rybicky uz sme to tu rikala asi 3x sem vegetarian
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: lidi

jako zeru treba zeleninu to kde neni maso ale travu sdem zrala jen jednou a byla hnusna
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: lidi

No když seš ta černá ovce, která žere pouze trávu. Tak v tom případě seš vegetarián. *15* *15*
        • xkostex

Re: Re: Re: lidi

joooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooo
  • xDDD

Takovej úžasnej sen abych se vrátila xDDDDDD. a doufám že poctivě koukáte na hokej !!! Já neprošvihla jedinej zápas xDD A říkám že ty amíky dáme !!!!
    • Re: xDDD

Si piš, že se poctivě koukám! ;-) Krom prvního zápasu s Lotyši sem viděla všechny! :-)
    • Re: xDDD

Já se koukám poctivě na hokej, kromě teda toho včerejšího, to sem byl pryč. *1*
      No samozřejmě že ty amíky dáme, jsme přece mistři světa. Rok 2010 se bude opakovat.
      Tak ale teď už zase musim, abych nepropásnul třetí třetinu. *15*
  • Avril is very nice girl very nice

Jed avril
  • ߀$T Koncertík v Praze - Léto 2008

Hele, ja vam nechci kazit radost (s tim koncertem v CR).. On totiz zadnej nebude, pac Avril ma vazny problemy s hlasivkama a prej zkousela zpivat a de z ni jen "horkej vzduch" - musí se vyléčit .. Proto zrušila všechny turné albíčka The Best Damn Thing dopředu asi na půl rok *9*
    Fakt dyz sem to cetla tak mi to bylo lito.. Chudak, ale tak at se hlavne brzo uzdravi! *9*

Kdyztak dyz budete chtit nekdo pokecat, tak mi pisnete na icq: 336-671-985
    Paa *4*
    • Re: ߀$T Koncertík v Praze - Léto 2008

si děláš srandu,ne???já se na ten koncert pa nejvíc těším!!!!!!!aŁe já se ĐívaŁa na avril-l.org a tam jsou úplně ty nejnovější fotky z koncertu,takže teďka neĐávno zase zpívaŁa....ňo newím teĐa....byŁa by to škoĐa,jestŁi fakt nebuĐe ten koncík tak se asi zabiju - Avril je pro mě všechno!!! *14*
      • Re: Re: ߀$T Koncertík v Praze - Léto 2008

Heled, dyby avril zpivala nedavno, tak by tohle nerekla asi pred mesicem nebo dvema.. Cetla sem to uz docela dlouho (rikam ty 2 mesice max.), ale pry zrusila vsechny turne (toho jejiho new albicka) zhruba na pul roku dopredu a omlouvala se vsem fanouskum..) trapny je ze ted ty clanky nemuzu nikde najit!! *16*
    • Re: ߀$T Koncertík v Praze - Léto 2008

caudy MonyseQ heled nekecas s tim,ze ten koncert nebude?chci rict,vis to na tuty,pac ja se na ten koncert tesim jak mala!!! *9*

Taky sem se tesila!! *9* Fakt, bylo to asi na 3 strankach .. (nejaky webovky casaku a novin) ale uz evm jak se jemnovaly.. Taky jsem tomu moc neverila tak sem si to overovala.. A bylo to psany na vice stranach. Overit by to slo mozna i tak, ze bychom skusili sehnat stranky na predprodej vztupenek a jestli se daj jeste koupit. Jinak uz fakt newim, ale podle me je to tutovka, ale zvlastni je, ze sem se to mhola dozvedet jen nahodou - vlezla jsem na nakou stranku a tam byl titulek jak prase, ze to rusi.. Snad to nekdo nepsal jen tak!! Ale myslim ze by to teda neotiskli - to by jim nejspis nepovolili.. co myslis??? *7*

Důležíté(sice se mi to podařilo jen ve slovenštíně,takže asi koncík v Praze bude!!)
        Speváčka Avril Lavigne zrušila ďalšie koncerty z turné po USA.Dôvodom je strata hlasu. Kanadskej hviezde diagnostikovali akútny zápal hrtanu dva mesiace po začiatku svetového turné. "Chorá som však celú šnúru," spresnila pre internetovú stránku spoločnosti BBC. Pre zdravotné problémy už odvolali dva minulotýždňové koncerty a ďalších šesť zrušili v štátoch Kalifornia a Washington. "Aj keď som nechala oddychovať svoje hlasivky, keď som sa pokúšala spievať, jednoducho nič nevychádzalo von," uviedla po zvukovej skúške v Anaheime. Avril zrušila koncerty v Anaheime, Universal City, Santa Barbare, San José, Everett a Spokane (Washington). Ešte predtým musela zrušiť aj podujatia v San Diegu a vo Phoenixe. V rámci svetového turné budú môcť fanúšikovia počuť Avril 7. júla v Budapešti, 8. júla v Prahe a 9. júla vo Viedni.
        • Re: Re: Re: ߀$T Koncertík v Praze - Léto 2008

jeeee!tak to sem si vazne oddychla! *3* uz sem se fakt bala,ze se ten koncert zrusil!diky moc za info *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit