-
doprdele
to si tady ze mě někdo děla prdel nebo co kur.a!!! *10* *16* kdo napsal za mě,že nemam rád avril!!a jak se někdo přihlásil na muj učet kurva,tak a konec počkej až si tě vypatrám!rovnou tě sejmu!nevíš s kym sis začal nebo začala! -
-
Re: doprdele
tobě někdo vlezl na tvoje přihlášené heslo??? -
Mně se to stalo taky!!!!!Nedávno!!!!Pak sem si vymněnila heslo a zatím to je v pohodě!!!!!No ale bylo to šílený!!!! -
-
Re: Re: doprdele
jenomže ja si ho vyměnit nemužu jelikož mě nejde to stary napsat:( a sem muž ne žena:D ale fakt nevim co dělat *9*
-
-
Hey jako fakt?tobě někdo vlezl na profil a napsal tohle?tak to by jsi měla říct nějakýmu administrátorovi...ten by si to měl vyřídit..ale chápu tě..já bych byla nasrarná fest...ale musel to bejt někdo kdo tě zná nebo tak něco,ale je to sprostárna *10*
-
-
black star
Nevíte někdo jak se mám registrovat na těch oficiálních stránkách black star(www.avril-lavigne-perfums.com) ??? Pokud to vůbec jde *14* díky *14* *3* jinak Avril je Booooooooožíííí a už se těším na black star *14* -
-
Re: black star
Já to vím,páč jsem už zaregistovaná...
1.najedeš si na tu stránku..www.avril-...
2.klikneš na tu ikonku-enter the black star world
3.bude tam růžová stránka,kde se dá přihlásit,ale ty se musíš prvně zaregistrovat,ale najedeš si ůplně dolů,a tam bude napsáno:-Invitation codeInvitation code....A DO TÝ LIŠTY NAPÍŠEŠ TENHLE KOD,BEZ KTERÝHO BY SES TĚŽKO REgistrovala...ten kod je 78em1..ten tam napíšeš,a naskočí ti stránka,kde se můžeš konečně registrovat
4.SURNAME-PŘÍJMENÍ
Date of birth-DATUM NAROZENÍ-pozor,tam musíš před měsícem napsat nulu,pokud ses nenarodila-10,11 nebo v 12 měsíci..např:29.03.1995
ZIP:č -
-
Re: Re: black star
ZIP je číslo domu..a to invitation code je tam napsáno jenom jednou,se mi to zkopčilo víckrát,tak sorry.. -
-
Re: Re: Re: black star
a fakt mužu vyhrát setkáni s Avril?no ale jestli je to celostátní,tak to mam šanci 1:100000000000000000 ne? *1* -
-
Re: Re: Re: Re: black star
ne. 1:900000000000000000000000000000000 00000000000000000 -
-
Re: Re: Re: Re: Re: black star
no tam musíš sbírat body..za každou věc je několi bodů...když se přihlásíš,a klikneš na to MEET,tak tam to máš napsaný..registrace-3 body
objednání vzorku zdarma-15 bodů
vytvoření postru-10bodů
a tak..a když to splníš upe nelíp,tak to vyhraješ,a setkáš se s Avril..:)..
-
-
-
-
Re: Re: black star
Invitation code...to je tam jenom jednou..se mi to zkopírovalo víckrát..tak srry
-
-
-
tak si to ujasněme
Viděla jsme tady vaše příspěvky ohledně všeho nechtěla jsme podkaždý příspěvek psát svůj názor tak to napíšu tady a všechno...
1.) Rozvod - prej podala Avril z jakého je to důvodu nevím - všude se píše že se rozcházejí a zůstavají nejlepšími přáteli, ale našla jsme pár článků, které tvrdí opak..Avril prej chce smaazt všechyn stopy na Derycka proto se prej posunulo i datum vydání nového alba - některé písničky, na kterých pracovala s Deryckem chce předělat nebo uplně přepsat protože nechce aby se prý Deryck objevil někde na její desce- no nevim každopádně jestli to je tak nebo tak se dozvíme až výjde cédečko uvidíme kdo ty písničky prokuvoal a jestli tam nebude napsaný Deryck tak se nám potvrdí druhá verze rozvodu. Ale rozhodně si nemyslím, že se rozvádějí kvůli Avrilininýmu new vzhledu nebo kvůli tomu že Deryck nesnese že má Avril větší slávu to je podle mě pitomost
2.) Těhotenství - no jako podle mě Avril není děvka, aby to dítě čekala s někým jiným jestli to dítě teda čeká..A jestli ho čeká s Deryckem - tak mi příjde dost divný, že se nepokusili zachránit manželství když se ''mají tak rádi'' jak oba dva psali o jejich rozvodu.. Takže můj názor na to jestli je vril těhotná? podle mě není a jenom jednoduše přibrala jako každej jinej člověk, který má dost peněz a může si koupit cokoliv :D -
-
Re: tak si to ujasněme
Má to i napsané na svém webu že se rozvádí. Podle mě, se k sobě zase za čas vrátí. Ja nevim, neumím si ji nějak představit s někým jiným. -
-
Re: Re: tak si to ujasněme
No já si ji taky neumím přectavit s někým jiným...možná tak s Evanem...
-
-
Re: tak si to ujasněme
3.) New vzhled - vlasy, které má přehozené na stranu mi zase až tak nevadí aj na tu rudou rtěnku jsem si zvykla, ale ty šaty co měla jedno n asobě ty červeno černo zelené myslím že takové byli, tak to bylo fakt děsný tomu jsem nemohla uvěřit, ale tak třeba to byl jenom úlet..Navíc vidělai jste new fotky pro magazín z!nk? je to aktuální a Avril to tam nesmírně moc sluší :-) ale Avril se nesoudí podle vzhledu ale podle zpěvu, některé fanoušky ztrácí, ale mě jako opravdovou fanynku neztratí nikdy :-)
4.) Abbey dawn - ta značka je fakt velmi povedená líbí se mi to všechno..Ale na druhou stranu mě i šíleně moc sere že se věnuje všemu ostatnímu jenom né své nové desce *8* ve všech rozhovorech, videích, magazínech se píše jenom o abbey dawn jako je to především zpěvačka a mohla by zase konečně dělat muziku, proč třeba v nějakým TV pořadu nezazpívá aspo%n nějakou písničku? radši tam furt řešijou abbey dawn ne že bych proti tomu něco měla tu značku miluju ale kdy naposledy měla nějaké živé vystoupení *7*
Promiňte musela jsem to dát na dvě půlky je to dlouhé *15* -
-
Souhlasím s tebou na 100% ...fakt rozumnej názor ! -
mn0 mě taky nEstartí ajko fanynku je to moe nejoblíbenější zpěvačka! :)) -
-
Re: Re: Re: tak si to ujasněme
moje byla je a vždykcy bude i kdyby se oholila do plešata a měla tři zuby *15* kdyby to neovlivnilo její zpěv tak by mi to bylo aj celkem jedno *1* ne jedno ale furt bych ji poslouchala *15* -
-
Re: Re: Re: Re: tak si to ujasněme
j tjo *1* LOWE AVRIL NAVŽDY !! -
JJ...mě taky nikdy nestratí, ale kdyby se sní stala nějaká...já nwm.."Paris"...tak měla bych jí pořád ráda, ale asi už mé na 250%..xD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: tak si to ujasněme
napíšu do zpráv...xD -
hej dejte mě icq at trochu mužu s váma pokecat a stmelime se trocu víc:D -
no tak do USA...takých 20 tisíc..xD...ale když tak řekni, jedu s tebou...xD -
ja jsem včera kecal s holkou co si oholila na ježka vlasy a slušelo ji to:D...mě taky nikdy neztrati...nevite koli stoji letenka do USA? *1*
-
-
SOuHLAS :-))
-
-
-
-
-
Znovu zamilovaná
Jsou to teprve tři týdny,co zpěvačka Avril Lavigne(25)
oznámila rozchod se svým manželem Deryckem Whibleym(29),
a už ulovila dalšího typa-Justina Murdocka(37)!Ten sice není moc sexy,
ale zato je to pěkně velká ryba!Po svých rodičích totiž jednou zdědí
miliardový podnik;;Dole Food Company"(největší společnost s
ovocem a zeleninou na světě!).Avril se s tímhle miliardářem zná
už od minulého prosince.Teď ale přešla láska do opravdu žhavé fáze:
Dvojice si právě užívá romantickou dovolenou na Havaji!
Co na to asi Deryck?
Pokuď chcete i fotky tak na:
Avrilka-alik.blog.cz
Kop -
-
Re: Znovu zamilovaná
Omlouvám se že je to 2x jinak kopírujte se zdrojem!!! -
-
Re: Re: Znovu zamilovaná
jak kopírujte se zdrojem!!tohle není blog,ale diskuze! -
-
Re: Re: Re: Znovu zamilovaná
To JSEM čeTLA mám To BRAWO -
Re: Re: Re: Znovu zamilovaná
Ale kdybyste se chtěli podívat na ty fotky na mém blogu a chtěli si to dát na svůj...Jelikož jsem to opisovala z Brava a fotila...A dalo mi to práci! -
-
Re: Re: Re: Re: Znovu zamilovaná
to znám mě to dycky taky dá práci *3* jednou se mi stalo že když sem eště byla asi ve4 třídě blázen do charmed tak sem přeložila z aj asi článek na 1,5 A4 a potom to jedna holka dala klidně na svoj blog bez zdroje a nechtěla ho tam dobsat atd a pak ještě ty komentáře co sem jí k tom psala mazala no prostě mě tim strašně naštvala -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Znovu zamilovaná
taky se divím... -
lol ja myslel,že tam máš fotky,jak sou na havaji:D a ono prd:D...jak tomu muže někdo věřit:) -
hah tak jeden bulvar,že pracuje na albu...další,že je na havaji a další,že jeprezidentka USA...tohle mě na těch bulvarech fascinuje:P -
Tak to ta holka byla asi pěkně blbá,ne?Taková kr*va...Jako s prominutím,ale tyhle blogaře já nesnáším!
-
-
-
-
-
-
flaj flaj flaj atd.... dit ot znáte ne? =D
Čauky co robíte děcka? *14* *7* *1* -
-
Re: flaj flaj flaj atd.... dit ot znáte ne? =D
cau ja cumim na videa a tlemim se aty *15* -
-
Re: Re: flaj flaj flaj atd.... dit ot znáte ne? =D
Jo *1*
Já pudu za chvíli na ComeBack tak pak pokecáme o Ozzákovi *1* *1* *1* !!!
Ozzák je z Comebacku BEST !!! *14* *15* *15* *15* Nemůžu z jeho hlášek *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: flaj flaj flaj atd.... dit ot znáte ne? =D
jo ja taky budu cumet *15* a je nej a Lexa je taky dobrej *15* -
-
Re: Re: Re: Re: flaj flaj flaj atd.... dit ot znáte ne? =D
jo a Lexa taky mno a i Simona i Saša pstě všichni sou super,... *1* ale nejvíc asi Ozzák, Lexa a Simona *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: flaj flaj flaj atd.... dit ot znáte ne? =D
já už du taky jojo za 25 minut sem tu *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: flaj flaj flaj atd.... dit ot znáte ne? =D
jo presne tak *15*hele du cumet tak za pul hodiny cau *15*
-
-
-
-
-
-
Novinky+ info pro Míšu =D
Tak nejdřív to info pro Míšu: Ne neskákala jsem nikam *1* Ale to víš... Velikonoční pondělí je prostě velikonoční pondělí *1* *1*
A teď ty novinky: *1*
Avril o Britney Spears:
Los Angeles: Avril Lavigne říká, že jí inspirovala Britney Spears.
Kanadská rockerka říká, že jí v mládí její matka Judy vzala na koncert Britney jako přípravu na její vlastní vypuštění do hudebního světa. Avril řekla pro magazín Jane: "Když jsem byla mladší, tak mě moje mamka přemluvila, abych šla na koncert Britney Spears. Já na to měla jednoznačný názor - 'Ne, nechci to.' Ale mamka mi řekla 'Jestli chceš vystoupovat na jevišti, musíš vidět ostatní umělce.'"
Nevimkdo o Avril:
Zpracovaj Belleville mluvil s lidmi v rodném městě Avril Lavigne, Napanee, aby zjistil jejich pocity ze zpěvačky.
"Ona určitě vždycky vyčnívala... byla tak přirozená!" vzpomíná Jennifer Richmond, pedagog na Cornerstone křesťanské akademii, kde Lavigne navštětovala třídy před přestupem na okresní školu v Napanee. Kerry Stewart, ředitel střední školy, kam Lavigne chodila v posledním ročníku před odchodem, přiznal, že Avrilin úspěch byl trochu ohromující pro zaměstnance a studenty ve škole. "Ale jsme z ní naprosto nadšení."
Na přelomu dubna a května vyjde Black Star v minibalení-10ml *1*
Ááááááá a teď si radši sedněte (i když pochybuju o tom že u PC stojíte,ale to je jedno :D)
Justin Bieber MILUJE AVRIL!!!!§ CHÁPETE TO?NAŠÍ AVRIL!! NAŠÍÍÍ!!
*1* ne,neni to tak,že by ji miloval ale považuje ji za umělkyni .. oooo *14* Ale bacha Justine,Avril je naše! A tady ten článke k tomu:
TOP 4 Justinových oblíbených umělců všech dob:
1.Michael Jackson
2.Britney Spears
3.Justin Timberlake
4.Avril Lavigne
V nějaké MTV show prý ukázali Complicated a Justin řekl o Avril, že je to pop-rock-punková princezna! -
-
Re: Novinky+ info pro Míšu =D
Fotky přidám později,teď mě bolí ruka :D:D:D -
-
Re: Re: Novinky+ info pro Míšu =D
Jůůů děkují sem si početla ... *14* a až se vrátím, tak se juknu na ty fotra ... *14*
Ale jééje tě ale musí bolet nejen zadek ale i ta ruka a pořádně co??? *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Novinky+ info pro Míšu =D
Jo a Justine sice tě nesnáším, ale po tomhle prohlášení ses zvedl o pár políček na horu *14*
Asi tě možná začnu i poslouchat *14* teda myslím písničky samozřejmě *15* *14*
JoJo Avrilka je prostě BEST !!! A princezna rock-punková to je 100% ale naše *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Novinky+ info pro Míšu =D
Ooo...tak to mě Justin velice potěšil.... poslouchám ho trochu už delší dobu, některé písničky see mi od něj dost líbí, a po tomhle ho mám ještě rači...xDD
-
-
-
-
-
CD
Ahojky, chtěla jsem se zeptat, zda Avril už bydala nové cd, jak je kategori diskografie tak toto cd: All you will never know není ani na netu ve zboží ani to druhé. Prosím odpovězte nemůžu se dočkat jak jí cd výjde :) Zatím se mějte krásně *3* -
-
Re: CD
Až prej někdy v září *9* -
-
Re: Re: CD
to snad nééééé *9* *9* *9* *9* *9*
-
-
-
Anketa
http://diskuze.libimseti.cz/kdo-je- lepsi-905756?SID&uid=0cfcb2d682d80a 2d7a763d319189b1c5 -
Zajimavost...*9*
To vite, že Avril byla v Casupisu Peope zařazena mezi 50 nej.žen sveta..? *3*
Avril Lavigne se už delší dobu připravovala na vydání nové desky a nyní na svém blogu oznámila, že se po třech -
??
Proč se mi omlouváš?? *15* Já se s tebou nechtěla bavit ... *15* Ty všecko skazíš ... ale fajn omluva se přijímá ... *15* *15* -
-
Re: ??
Stožice 61 *7* tam by to mohlo být. *15* -
-
Re: Re: ??
Twe Stožice mají 61 domů?? *15* *15* Ani newím ... No já sem v domě do čísla 20 takže jestly seš dobrej v matice tak to asi víš že č. 61 to nebude *15* *15* *15*
-
-