-
...
Hančo sereš měě... !!! *15* *8* *15* Začínáš mluvit jako Elis, tak nějak debilně drze ... *15* *15* -
-
Re: ...
Debilně drze, to je ten správný výraz pro Elis. *15* -
Já..? to ne.. já pojem Debilita znám jenom o tebe... takže nemůžu se chovat debilně drze..:D -
-
Re: Re: ...
Kurwa neser mě už ... *15* *15* Už tě mám plný zuby ... Míšo co s tou naší hnusnou dceruškou uděláme??? -
-
Re: Re: Re: ...
Nic...§ nebo si budu stěžovat na sociálce, že mě rodiče týraj..! :D -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Cekneš na sociálce a budeš mít vojnu! To si piš. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Tsss... si myslíš, že se nechám vydírat.. už vytáčím číslo a připravuju falešné slzy..:D
-
-
-
Re: Re: Re: ...
Upálit na hranici, co jinýho. ale nejdřív se musíme ještě poradit s naším rádcem Katarínem. Co bude na to řikat. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Vidíš too ... už i tobě ten malej smrad vyhrožuje ... a mi sme se jí zastaly a zachránily před dětským domovem ... tj úroveň coo ... *15* *15* -
-
to bylo ale na mě, co já vím..:D Ale v případě že ses mě zastala, tak jako bych nic nenapsala..:D -
Hanče,... hoď se od chládku ... a kolik měřím sem tu říkala už 3x minimálně ... hledej šmudlo hledej ... *15* *15* -
Kam ten svět spěje? Omlátíme jí bibli o kebuli. Píše se tam totiž "Cti svého otce i matku." *15* -
komu říkáš malý smrad?? Kolik měříš, no?? :D
-
-
-
-
-
-
XD
A víš že je na tej fotce dcl i sladkej *15* *15* A ty ména jako fakt super ... nic tam nevidím... *15* *15* -
-
Re: XD
noo proto! :D Jsem ráda, že se ti líbí! :D .. Já vím, ted sem to předělávala, tak se koukni ted :D -
-
Re: Re: XD
Se divim že tam máš pořád napsanýho toho marťana Kubu neboli dědka, kterej se tu ukáže. A ani mu neni blbý, sem nic nenapsat, přitom tady s váma popsal takovejch stránek. *15* -
-
Re: Re: Re: XD
tak Werča tam taky nemusí být, že ... -
-
Re: Re: Re: Re: XD
Mě je to jedno koho tam budeš mít, si tam vypiš třeba celej telefonní seznam. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: XD
Tak to už je tvůj problém. *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: XD
to by to muselo být napsané piko písmem! :D a i tak by se mi to tam nevešlo! :D
-
-
-
-
-
-
Ahojky ... :-)
Ahoj ... *14* -
-
Re: Ahojky ... :-)
Podívejme *14* Míša je tu už taky. -
-
Re: Re: Ahojky ... :-)
No já už sem prakticky chodím rovnou až na půl 6 ... protože ty tu dřív nejseš ... -
-
Re: Re: Re: Ahojky ... :-)
Koho by napadlo že otevírací doba týhle diskuze bude až kolem půl šestý. *15*
Přes den zavřeno. *1* Jde to tu nějak do kytek, ale to sem tady už párkrát řikal, vim že se opakuju. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojky ... :-)
to nev, opakuješ totiž pravdu .. :-(
-
-
-
-
-
Úchyláci
Kačko buď ráda že ty sexuální nabídky máš jen na lidech xDDD DNESKA SEM Šla po městě a nějací týpci na mě ... Hey kočko nechceš se projet v mý super káře??? Jen my dva xDD A za mnou kámoška strč si to někam a on no rád bych xDD Ale jestli chcete dáme Trójku ... No prostě perverzní úchylové ... Jako my sme se tomu smály ale sou to úchyláci !!!!
Joooooooooooooooooooooo ooo Jágr dál amíkum GOOOOOOL ANOOOOOO TVE TO JE BOREC JOOOO -
-
Re: Úchyláci
Tak to je brutus! :D Úchyláci jedni! .... jooo Jágr dál hatrick! :D -
-
Re: Re: Úchyláci
Já sem taky včera viděl jednoho úchyláka, vlastně dokonce 3 pohromadě. *15* Vytahovali na veřejnosti ty svoje hadice. *1*
Nakonec jsem ale zjistil, že to byli hasiči s cisternou. *15* -
-
Re: Re: Re: Úchyláci
Hej tak teds to zabil! xDDDDDDDDDDDDDD Čekala sem, co z tebe vypadne! :D:D:D Tohle mě odrovnalo! :D:D:D
-
-
-
Re: Úchyláci
Míšo, mě dostala ta věta "strč si to někam a on no rád bych xDD" ty vole. Vidim že s Kačkou musíte úchyláky odrážet stejně jako Pavelec americký útoky. *15*
Joo a ten hokej, už je to 2:0 opět Jágr. *3* -
-
Ta věta mě tež dostala! xDDDDD ... No musíme :D Co už s nimi. :D:D:D ... jooooo vyhráli sme 4:0! :D Snad ty švédy dáme! ♥ -
-
Re: Re: Re: Úchyláci
Švédy bude těžký udolat *1* Minulý rok, to jsme měli z prdele kliku. Švédové vyhrávali ale osm vteřin před koncem jsme vyrovnali. A na nájezdy jsme do finále vyhráli. *3* Zejtra to bude bomba! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Úchyláci
Jo to si pamatuju ... ale to byla fakt z prdele klika ... jakoo ale fakt ... já už nedoufala a stejně sme to dorovnaly 8 vteřin před koncem, prostě to bylo úžasný a vypadá to že to stejně bude i tentokrát teda doufám !!! Jinak prohrajeme... -
Re: Re: Re: Re: Úchyláci
Mi to říkat nemusíš! :D Já to vidděla! xDDD Prývě proto, to bude kura těžký zápas! :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Úchyláci
Si piš, že sem fanda! Co se totohle týče, tak tohle se zapomenout prostě nedá! ♥♥♥ a ten koment "Rachna kachna to to letělo!" tohle mi hraje v hlavě do ted! ♥ -
Re: Re: Re: Re: Re: Úchyláci
Nojo viděla, ale že si to vůbec ještě pamatuješ. *1* Jsi asi správnej fanoušek hokeje. *3*
Švédové se prej chystají na Jágra, někde jsem četl, že mu budou chtít znepříjemnit hru. Jaromír se ale nedá! *3* *1* Pokud ho ovšem nějaká korba neodrovná.
-
-
-
-
Njn debil to byl xDDD... Hey já vím činím na to xD Jinak zítra hrajeme se Švédskem to bude drsný xDD
-
-
-
..........
Čus lidi,nemáte pls na prodej lístky na její koncert?pište na maila -
ŠOK
Dost dlouho jsem tady nebyl a teď su v šoku jak se to tu zvrtlo! Ale musim souhlasit, že když chce někdo pomlouvat naší milovanou Avril, tak proč sem leze. Já taky nelezu po diskuzích lidí, kterym nefandim abych provokoval. Doufám, že jste si to už vyříkaly. PS: Neřešte, jak kdo bude vypat v 50-ti, když někomu fandíme, zůstane pro nás pořád krásnej. Tak pac a pusu. Avril 4ever:-*:-*:-* -
-
Re: ŠOK
Jo podle mně už jsme si to tady vyříkaly, že!!!! A pravda promně Avril i třeba v 80 bude nejhezčí!!! -
-
Re: Re: ŠOK
*15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15*
-
-
-
g
čaw jak se mate -
-
Re: g
ahoj kdo si ?! *3* *14* *7* -
-
Re: Re: g
hele Lilinka je tady s náma už dcl dlouho!! -
-
Re: Re: Re: g
tk sry awe já tu dlouho nejsem víš ? *4*
-
-
-
-
Hiiiiiiii,..... =)
Ahojky =) jak se máte? Už sem zpátky a bylo to tám nejky pstě bylo to megasuper a ještě lepší sem se málem neodtrhla od chatky sem jí půl hodiny objímala zbytek vám napíšu zejtra !! Jo a Hani ty sáˇky mi fakt chyběly =( bylo to naprd sem jezdila awe po břiše a na prdeli =D -
-
Re: Hiiiiiiii,..... =)
no vidíš...dalo se to bez sáňěk přežít...xDDD po sněhu se dá vždycky nějak klouzat... i bez sáňěk...xDD
-
-
ona měla i hnědý vlasy?! *8* no to se mi snad jenom zdá!
-
-
Každej její fanoušek by měl vědět že měla hnědý vlasy.Její první album je Let Go z roku 2002 a
to ještě nosila hnědý vlasy.
-
-
...
Ahojky....tak jak se máte???.... *3* *3* -
-
BlBě... Mám zaracha... =((
Jo Hani ... tak já bych teda tu pomoc opětovala, budeš zejtra na ajsku? =))
Jinak jako zaplať bůh za Avril a Ashley a Evánka a Tomíka ... bez nich bych ten vejkend nepřežila *1*
Evánek, Av a Ashley = songy
Tomík = Kobra 11
Ashley = HSM
Jako moje spása ... *1* *1* *1* -
-
Re: Re: ...
No já sem na Icku, ale ty nejsi přihlášená...
-
-