-
SUPER..
Kanadská poprocková hvězda Avril Lavigne se již delší dobu připravovala na vydání nové desky a nyní na svém blogu oznámila, že se po třech letech blíží ke konci. *4* *3* -
-
Re: SUPER..
Až na to, že tahle informace je z konce srpna 2010. *8* No, aspoň je vidět jak už dlouho se to blíží k tomu konci. *1* Ke konci se to blížilo i v listopadu 2009 *15* *15* -
-
Re: Re: SUPER..
Pravda..:D :D Ke konci se to blížilo už před rokem..:D :D :D -
Re: Re: SUPER..
ty umíš pěkně potěšit fakt! *1* *1* *1* *1*
-
-
Re: SUPER..
tak to jsem tedy zvědavá! *3*
-
-
Take me away
Sice je to staré, ale krásné. http://www.youtube.com/watch?v=FAae T7B1U_M&feature=player_embedded *3* -
-
Re: Take me away
Nádhera..! *14* *14*
-
-
?
Michale kde seš??? A sakraa... slyším motorovou pilu ... mám zdrhnout nebo se mu omluvit ... rači se mu omluvím ... *15* -
-
Re: ?
žiješ ještě? xDDDDDDDDDDDDDDDDD já byhc rači zdrhla než se omlouvala CHLAPOVI! :D:D:D:D -
-
Re: Re: ?
Omlouvat se nemusí, já sem si začal s čarodeějnicí. *15* *15*
Kačáku Perníková ta tvoje taktika funguje leda tak na Marsu. -
-
Re: Re: Re: ?
ccc jaká taktika? To jako abych se každému chlapovi omlouvala jo? To tak, max. kamarádovi, který by si to zasloužil :P
-
-
-
Re: ?
Na omluvy je pozdě. Pokácím motorovkou tu tvoji chaloupku na kuří nožce. *15* -
-
Re: Re: ?
A víš že m to nevadí ... Aspoň se konečně nastěhuju ke svému milowanému manžílkovi ... *15* *15* *15* -
-
Se ke mne nastěhuj, nejdřív by si musela vědět kam. *15* Ale já bych byl spokojenej. -
-
Re: Re: Re: Re: ?
spokojený že máš koho buzerovat a že bys měl služku co? :D *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ?
já to říkala xDDDDDDDDDDDD -
Míšo! Teď si přilila olej do ohně. Už mě s tim, že sem zženšilej začínáš srát. *16* *15* -
Se mi tam to "a" ma konci jaksi samo připsalo. myslel sem že si toho nevšímnete. *15* *15* *13* -
a hádka jede od znova :D *15* *15* *15* -
já to říkala ses zžentilej *15* -
ale já k tobě nechci, to bych si dala! xD *15* *15* *15* *15* -
Na buzerování a na služku bych si vzala tebe. *15* *15*
-
-
-
přijdeš dveřmi a vyletíš oknem *15*
-
-
-
-
http://lavigne-now.blog.cz/1203/justfab-com-2-other-videos-2012#add-comment *14* *14* *14*
-
-
Tak jestli budou mít v AD všechny věci co byly na tom videu, tak majitelka tohoto blogu, tam stráví minimálně celé odpoledne. *15*
-
-
to je můj blog *2* a mně to nevadí,mám na to hafo času *1*
-
-
Já vim, že to je tvůj blog. *1* Hafo času, nene. *15* Jen do zavíračky. *1*
-
-
yeah *15*
-
-
-
-
-
:o)
A jak tak vidím Haňulák je stále nepřítomen. Tak co s vámi děvče?
Jak se zdá, na povel to tu má pořád ten chcípnutej pes. *15* *9* -
-
Re: :o)
Hanča se nejspíš nasrala, že už tu vedeme jenom ty naše "inteligentní řeči" a zapoměly jsme na ty její "inteligentní řeči" ... a Kačka zase vraždila psy?? *15* *15* *15* -
-
Re: Re: :o)
"Inteligentní řeči" jsou podle Hannah řeči o Avril. Jenomže album už vyšlo, turné je ještě daleko, takže nevim co se tady bude o Avril probírat. *15* Asi nic jako vždy. *1* -
-
Re: Re: Re: :o)
Noo ... to je pak těžký ... -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
mně to ale takhle vyhovuje. *3* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
jo no! :D asi tak .. kdyby se tu řešila jen Avril, tak to tu stojí jak u Kikeho ...
-
-
-
-
-
Re: :o)
vy už ste tu? Tak já tu sem tež :D -
-
Re: Re: :o)
Vidím ... *15*
-
-
-
Stará
Její písničky jsou už ohrané...co na ní furt vidíte? *15* -
-
Re: Stará
Ohraný jo ??? Avril budu věrná na vždy!!! *14* *14* *14* -
Re: Stará
ty asi neznáš sŁovo věrnej fanoušek!! *1* pro mě její hudby nebuĐe nikĐy ohraná!!!!!!!!má nejŁepší jakou jsem kĐy sŁyšeŁa!!!!!!! *15* AvriŁka je prostě skvěŁá!!!!!! *14*
-
-
PLAKÁTY
Ahojky na mém bogu nabízím různé plakáty, věci, sbrírky atd.. pokud máte zájem, určitě se přijďte podívat. Miška
PS: i plakáty Avril *14* *3* -
věděli
věděli ste že je Avril těhotná??je to na google -
-
Re: věděli
já nevím co pořád s tím těhotenstvím máte!!!už se to říkalo před rokem,a to by Avril měla už 3.děti!!Jsou to fotomontáže a ůplně to byje do očí!!!!! *8* -
-
Re: Re: věděli
Jednou se trefí :) -
-
Re: Re: Re: věděli
Avril těhotná opravdu není!Jsou to fotomanáže!Avril by snad už měla nějakého potomka co to tu běží,ne? -
-
Re: Re: Re: Re: věděli
Ano přesně tak..Kdyby se to mělo brát podle toho Avril už by teď ěla ze 3 děti-jak říká janči!
-
-
-
-
Re: věděli
Avril není těhotná!!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: věděli
sharpay má pravdu není !!
-
-
-
Hlasujte pro Avril
Ahoj hlasujte pro Avril tady:http://papirek256.blog.cz/0908 /nejkradnejsi-zpevacka-1-kolo -
Těhotenství a rozvod?
Na jendom blogu jsem narazila teda od te spidercat.blog.cz ze tam jsou fota avril jak má bříško...a také icq atd..je to fakt dobrej blog:-o a vse o jejich rozvodu *4*