-
:o)
Ahoj Kačenko, vidím že seš online. Tak jak ses dneska měla? *3* Já sem tak rád, že už je ten pátek. *3* -
-
Re: :o)
Ahojky Míšo, měla jsme se skvěle! V matice totální svijáky! :D A začly mi prázdniny takže super! a Jak ses měl ty? -
-
Re: Re: :o)
Kačko, asi jako každej pracovní den. *1*
Takže to ušlo, prostě vcelku fajn. když mně nikdo nenaštve.
To se nestalo už dobrej měsíc, že by mně někdo nasral ale čekám kdy to příde. Do mých narozenin by to ještě ale mohlo vydržet. *15* -
-
Re: Re: Re: :o)
aha ttj xD tak doufám, že tě do narozek nikdo nenasere! xDDDDDDDDD
-
-
-
Re: :o)
Já nee... *9* Jsem tu naposled ... *9* -
-
Re: Re: :o)
Jak že si tu naposled?, zítra je přece sobota a potom neděle. *3* -
-
Re: Re: Re: :o)
Jenže ... jsem tu byla celý prázdniny a tak o víkendu už nemůžu ... *9* Takže se uvidíme asi nejspíš zase až příští sobotu ... snad ... teda poku tu budeš ... no a jinak pokusím se ještě přemluvit na zítra ale pochybuju ... *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
cože? Néééééééééééééééé :-((((((((((((( -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
super! no snad to tu popíšem! xDDD -
Kačko, tak dobře. *3* Celej příští tejden. To se tu zase popíše stran. *15* -
Míšo, tka já ti budu dělat společnost xDDDDDDDd I když vím, že Míša je nenahraditelná! :D -
Hele tak to je humus ... *9* Já se snad zastřelím ... posraná 4 a podělám si tejden s tebou ... no vidíš to joo ... njn za debilitu se platí ... *9* *9* -
Jenom každej víkend. Míšo teď mi řekni co tady budu dělat když sem celej příští tejden doma? *15* *15* -
debilní 4! :-(( .... to je fakt! ;-) strašně rychle to utíká! -
Necožuj ... tak to prostě jee ... jedna pitomá 4 a tohle je ... ale už jsou to jenom 4 měsíce... a když máknu tak mě tu máte každej víkend ... *14* To už nějak vydržíme ne ... *7* *4* *9*
-
-
-
-
-
-
Míííšo ml.
Míšo, tvoje ségra se jmenuje Kačka? :D -
-
Re: Míííšo ml.
jj *15* -
-
Re: Re: Míííšo ml.
Tak to je dobré :D
-
-
-
já jsem modelka
já jsem modelka -
BUDU
ASI VĚTŠINĚ Z VÁS SE LÍBÍ BRITNEY A TOKIO HOTEL A ABY TO NEBYLO ANTIFANDŮM AVRIL LÍTO TAK JÁ ZAČNU PSÁT TAKOVÝ KECY K BRITNEY A K TOKIÁČŮM A UVIDÍME KDO SE SEM POTOM ODVÁŽÍ AVRIL NADÁVAT *15* -
PLAKÁTY
www.nabizim-plakaty.blog.cz *14* -
Blog
Koukněte se na www.fanklubavril.blog.cz prosím *9* -
-
Re: Blog
nějak ti to přes ty černé lebky nejde přečíst,lepší je ten morčák
-
-
něco new
Dávám atd yněco novýho, ptze jinak se tad ybudou řešit furt ty samý kraviny jako aby stoupla v top osobnostech, bo jestli je lepší ta nebo ta *1* *1* *1* jako děti fakt ! Takže new paparazzi, mrkněte :
http://avril-source.com/gallery/thumbnails.php?album=1034
http://avril-source.com/gallery/displayimage.php?album=1034&pos=12
http://x17video.com/celebrity_video/avril_lavigne/avril_lavigne_and_a_friend_at.php -
-
Re: něco new
pěkný fotky :) ...je vidět, že si po turné stále dopřává odpočinek *15* -
Re: něco new
no a hnd už je jasny,že těhotna neni ani nebyla:D
-
-
Články
Hej, podívejte se do sekce "Napsali o mě", na nejnovější tři články....co tomu říkáte?? -
-
Re: Články
nic
-
-
OMG...
hej...já uplně nesnáším když češi napíšou místo Avril lavigne, Avril Lavignová nebo Labigneová... áááá...to uplně nenávidím... *9* -
-
Re: OMG...
jo to jo -
Já TAKY :( -
-
Re: Re: OMG...
ja to taky nesnasim
-
-
¨tjn..třeba ted je to v tom Avril Lavignová požádala o rozvod... *13* -
-
Re: Re: OMG...
jj..přesně...jak sem si to přečetla tak sem to tu musela napsat...
-
-
-
Takže !!!
Takže, hele lidi o půlnoci se sejdem na letišti Ruzyně a poletíme nočním letadlem. Rano nebo odpoledne budem v Americe, najdeme toho idiota a ukážeme mu jak se netáčí seriál Plastická Chirurgie s.r.o. a trochu si na něm vyhrajem. Pak zajedem za Avril, a někam s ní vyrazíme. Přespíme u ní a ráno poletíme zase domů a kdyby to nestačilo tak to můžem příští wíkend zopakovat, mno a Kubíček bude mít jedinečnou příležitost konečně sbalit Avrilkuuuu !!! *15* *15* *15* *15*
Aspoň bude mít nějakýho super kluka !! Mno a plánje na světě !!! Tak a ted napiště kdo jede se mnou ho uskutečnit !!! *15* *15* *15* *15* *14*
Jako No Coment !!!
Tohle je hustý !!!
*15* *15* *15* -
-
Re: Takže !!!
hm a zaplatito kdo tu cestu tam a zpět?:D..a zase ho nemužu tak zmlatit,protože by si pak mohla řict Avril,že sem nějakej cvok:D -
-
Re: Re: Takže !!!
já si myslíím že po tom co jí udělala by ti za takovej čin skočila rovnou kolem krku ! *15* *15* *15* *15* *15*
Mno a cestu zaplatí přece Deryck nn? *15* Když si dovoluje okrást Avril? *16*
Tak jako říká se: Kdo chce moc nemá nakonec nic a tak ho o to oberem nn? taká menší zlodějna nen? *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Takže !!!
No jasne...a´t to zaplatí ta opice... *1* takže o půlnoci na Ruzini OK??? du se balit...xDDDD
-
-
-