-
Míííšo ml.
Míšo, tvoje ségra se jmenuje Kačka? :D -
-
Re: Míííšo ml.
jj *15* -
-
Re: Re: Míííšo ml.
Tak to je dobré :D
-
-
-
já jsem modelka
já jsem modelka -
BUDU
ASI VĚTŠINĚ Z VÁS SE LÍBÍ BRITNEY A TOKIO HOTEL A ABY TO NEBYLO ANTIFANDŮM AVRIL LÍTO TAK JÁ ZAČNU PSÁT TAKOVÝ KECY K BRITNEY A K TOKIÁČŮM A UVIDÍME KDO SE SEM POTOM ODVÁŽÍ AVRIL NADÁVAT *15* -
PLAKÁTY
www.nabizim-plakaty.blog.cz *14* -
Blog
Koukněte se na www.fanklubavril.blog.cz prosím *9* -
-
Re: Blog
nějak ti to přes ty černé lebky nejde přečíst,lepší je ten morčák
-
-
něco new
Dávám atd yněco novýho, ptze jinak se tad ybudou řešit furt ty samý kraviny jako aby stoupla v top osobnostech, bo jestli je lepší ta nebo ta *1* *1* *1* jako děti fakt ! Takže new paparazzi, mrkněte :
http://avril-source.com/gallery/thumbnails.php?album=1034
http://avril-source.com/gallery/displayimage.php?album=1034&pos=12
http://x17video.com/celebrity_video/avril_lavigne/avril_lavigne_and_a_friend_at.php -
-
Re: něco new
pěkný fotky :) ...je vidět, že si po turné stále dopřává odpočinek *15* -
Re: něco new
no a hnd už je jasny,že těhotna neni ani nebyla:D
-
-
Články
Hej, podívejte se do sekce "Napsali o mě", na nejnovější tři články....co tomu říkáte?? -
-
Re: Články
nic
-
-
OMG...
hej...já uplně nesnáším když češi napíšou místo Avril lavigne, Avril Lavignová nebo Labigneová... áááá...to uplně nenávidím... *9* -
-
Re: OMG...
jo to jo -
Já TAKY :( -
-
Re: Re: OMG...
ja to taky nesnasim
-
-
¨tjn..třeba ted je to v tom Avril Lavignová požádala o rozvod... *13* -
-
Re: Re: OMG...
jj..přesně...jak sem si to přečetla tak sem to tu musela napsat...
-
-
-
Takže !!!
Takže, hele lidi o půlnoci se sejdem na letišti Ruzyně a poletíme nočním letadlem. Rano nebo odpoledne budem v Americe, najdeme toho idiota a ukážeme mu jak se netáčí seriál Plastická Chirurgie s.r.o. a trochu si na něm vyhrajem. Pak zajedem za Avril, a někam s ní vyrazíme. Přespíme u ní a ráno poletíme zase domů a kdyby to nestačilo tak to můžem příští wíkend zopakovat, mno a Kubíček bude mít jedinečnou příležitost konečně sbalit Avrilkuuuu !!! *15* *15* *15* *15*
Aspoň bude mít nějakýho super kluka !! Mno a plánje na světě !!! Tak a ted napiště kdo jede se mnou ho uskutečnit !!! *15* *15* *15* *15* *14*
Jako No Coment !!!
Tohle je hustý !!!
*15* *15* *15* -
-
Re: Takže !!!
hm a zaplatito kdo tu cestu tam a zpět?:D..a zase ho nemužu tak zmlatit,protože by si pak mohla řict Avril,že sem nějakej cvok:D -
-
Re: Re: Takže !!!
já si myslíím že po tom co jí udělala by ti za takovej čin skočila rovnou kolem krku ! *15* *15* *15* *15* *15*
Mno a cestu zaplatí přece Deryck nn? *15* Když si dovoluje okrást Avril? *16*
Tak jako říká se: Kdo chce moc nemá nakonec nic a tak ho o to oberem nn? taká menší zlodějna nen? *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Takže !!!
No jasne...a´t to zaplatí ta opice... *1* takže o půlnoci na Ruzini OK??? du se balit...xDDDD
-
-
-
-
kdo tu je????
ajojik lidicky kdopak pokeca s terezkou?? *7* *7* -
-
Re: kdo tu je????
lidicky myzim mejte se krasne papa -
Re: kdo tu je????
kdo ví kdo....já vim nechápeš...neřeš to...dneska mi trochu hrabe...výmečně...xDD( a na tohle Míšo prosimtě nereaguj, vzhledem k naším vzkazům...xDDD) -
-
Re: Re: kdo tu je????
sme 2 hani me hrabne vic nez obvykle vys jak mam dobrou naladu kdyz sem si nervy vybila na tom vzkazu -
-
Re: Re: Re: kdo tu je????
Dokážu si to živě představit...xDD -
-
Re: Re: Re: Re: kdo tu je????
hani my sme to sdedily jedny po druhe *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
Re: Re: kdo tu je????
ja taky nechapu *15* a tobe nekdy nehrabe? *15* -
-
Re: Re: Re: kdo tu je????
¨Mě nikdy moc nehrabe...však Terezka by mohla povídat...xDD -
-
Re: Re: Re: Re: kdo tu je????
*15* jo to by mohla teri povidej *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kdo tu je????
*15* jo cvok je 100pro *15* -
TY víš co....xDDDDDD *1* *1* *1* *15* *15* -
mno tak hanicka je celkove vyjmecni clovek je cv klidu a pak ji preskoci a sou s ni takove vybuchy zhe ste to ete nezazily
-
-
-
-
-