-
sem hapýýýý
Hééj možná pojedu 26 ůnora do Pardubic na CASCADU... *15* *14* -
-
Re: sem hapýýýý
To s děláš pr***? *7*
Já chci takýýýýý, héj proč já pořád někam nemůžu taký tejrání mám doma *9* !!!
Tak já zdrhnu hej lidi kdo mě nechá u sebe bydlet *7* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: sem hapýýýý
se nemas docela te lituju a ja ti klidne pronajmu chajdu co mame na za barakem pokud chces *1* -
-
Re: Re: Re: sem hapýýýý
To se máš Janči,když tady byla v létě Av,tak sem se ptala mámy,jestli mě pustí,a to ani nechtějte slyšet jak mě seřvala¨,mno jo,to mi bylo 11 xDxD...ale ona prej: Seš ještě MOC malá..! Nikam tě nepustim,blá blá blá blá blá...
Tenkrát jsem byla tk naštvaná :(( Ptž¨sousedka na ní šla a měla pro mě lístek :(( *9* *9* Ale máma je pstě máma.... To jí nikdy nezapomenu :((
Jo a nedivte se,že nejsem na svym profilu ale nejde mi přihlásit xD -
-
Re: Re: Re: Re: sem hapýýýý
no,tak kdyby mi někdo donesl i lístek,tak to by mě naši odvezli určooo..jenže já sem neměla lístek mno..
-
-
-
-
-
Takže !!!
Takže na horách bylo toho tolko úžasnýho že už si to ani nepamatuju *15* !!!
Za to může ta blbá opice !!! *10* *15*
A jinač jak ste se tu měly vy??? Já sem na horách byla s Teryskem a zase sem viděla Martina jííííípjupííííííí!!! *14*
Je tááák dokonalej !!! Pstě úžasnej !!! awe Tom Beck a Tom Welling sou lepší na ty nikdo nemá !!!
(viť Angeli) *15* *15* *15*
Samozřejmě myslím nikdo z kluků !!!
Jinač na 1. vždycky Av, Ash, Nessy !!! *14* -
kde jste?
to si hrajete na vymreni dinosauru nebo co? jako kde vseci ste? -
-
Re: kde jste?
Tak pro info, já už jdu spát, dobrou a měj te se krásně! *3* -
-
Re: Re: kde jste?
... To tu máte všichni večerku v 9 že joo ... *15* No dobře zlatíčko dobrou nooc .... *14* *3*
-
-
Re: kde jste?
*1*
Bože, zlatko, copak to tu neznáš? *1* -
-
Re: Re: kde jste?
prave ze znam. za to muze urco to zatmeni co prej bylo rano *15* -
-
Re: Re: Re: kde jste?
Nooo, to je pravda, ve škole jsme se na něj koukaly přes lopatku na smetí *15*
A bylo to hustý, ale bylo jen na 80% ... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: kde jste?
my ne uca prisla do tridy a rekla prave probyha zatmeni slunce a mi jen coze?
-
-
-
-
-
Rozprávky bratov Michalovcov – čásť druhá
Kateřinka pamatovala na přímé rozkazy jelena a jeskyňkám Hance a Elis neotevřela. Ty se ovšem jen tak nevzdaly, stály za dveřmi a na Kateřinku naléhaly, kopaly do dveří, prosily, vztekaly se, hlavně Torro Hanka. Stěžovaly si na to, jaká je venku kosa, že jsou zmrzlé jak sobolí hovno a kdesi cosi. Zkrátka prosily a prosily, až jim Kateřinka dovolila vstrčit do dveří dva paznehty. Jenže to neměla dělat! Jeskyňky Hanka a Elis strčily do dveří dvě dlouhé pařáty, pak celou ruku a pak rozrazily dveře, vzaly Kateřinku za flígr a už s ní odljížděly v antonu pryč.
Kateřinka začala zoufale jelena volat:
„Za hory, za doly,
mé zlaté parohy,
Kde se flákáš?
Kateřinku Donaldovou
jeskyňky nesou!“
Naštěstí jelen se potácel nedaleko, a tak Kateřinku uslyšel, přispěchal za ní a zlým jeskyňkám natrhnul prdel a ukroutil hlavy. „Vykrúcaj, vykrúcaj“. Potom odnesl Kateřinku zpátky do chaloupky. Tam znovu Kateřinku varoval a ta mu musela slíbit, že už v žádném případě neotevře jeskyňkám, i kdyby prosily sebevíc. Kateřinka to slíbila. Pár dní měla od jeskyněk pokoj, ale za několik dní se objevily znovu a začaly svým líbezným hláskem znovu Kateřinku přemlouvat:
„Kateřinko Donaldová,
otevři nám svou světničku,
jen se trošku ohřejeme,
hned zase půjdeme.“ -
:o)
Kačko, co to tam máš za prašivýho kojota na tej profilovce. A ještě ty jména, to vypadá jak u kolotočářů *15* *1* -
-
Re: :o)
hele nepindej!!! :D:D:D Je to tam nejlepší kytarista a screamer na světě!♥♥♥ Hraje v kapele od Mira a v kapele The Paranoid. ♥ .. a jméno si můžeš přečíst xDDDD jestli to jde xDDDD .... a Míša tam má tež těch jmen hodně, tak nemel! :D -
-
Re: Re: :o)
Helee... já nevím kdo tu co pindá, ale tak ty tam ty ména fakt máš divný ... jako on nemylsí že jich je mooc i když to možná jo ale že nejsou pořádně ani vidět *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: :o)
Kačka tam ty jména napráskala aby to měla rychle z krku. Nebude se s tim přece párat. *15* Práce kvapná, hovno platná *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
Vííte co!!! Já sme se s první fotkou srala půl hodiny jen kvůli vám!!! Pak sme ot předělala a je to mnohem viditelnější! a komu se to nelíbí, tak at mi p*del políbí!!! přesně před hodinou sem s tím začla, takže mi tu nepindejte!! Taky tam nemusím mít nic, já mám ještě verzi bez jmen! ..... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
super, už tě čekám! :D -
Už jedu.... *15* *1* -
víš co mi můžeš .. :-* -
Srala ses s tim půl hodiny. A tohleto z toho vylezlo, no to poteš pánbůh. Z tebe daVinci nebude. -
*15* *15* *15* *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: :o)
*15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
Re: Re: :o)
Klid, Hobite *15* -
-
Re: Re: Re: :o)
Hobite *15* *15* Proč by klidnila Gandalfe *15* *15*
-
-
-
-
Káťa a Škubánek – část čtvrtá
Hanče vzala s sebou na pomoc Kačce volejbalovou síť. Pokusí se toho vlkodlaka chytit sama. Kalkulátoristka Hanče spočítala, že by síť měla stačit.
Za pár chvil už Hanče klepe na dveře u Kačky domu. Tak kde máš toho raracha? Ptá se. Pojď za mnou.
Zamknul se tady v kuchyni, a když tam strčim hlavu vždycky na mně něco přilítne.
Zvědavá Hanče se taky musela přesvědčit, tak nahlídla do kuchyně. Vlkodlak ale neváhal ani vteřinku a vyslal Hanče dělovku svoji chlupatou tlapou. Hanče odlítla, prolítla dveřma od hajzlu a skončila hlavou v míse do které Brody udělal předtím nadílku.
To už bylo na Kačku moc, právě vzala zákon do svých rukou. Čapla tu volejbalovou síť chytila Vlkodlaka Škubánka za ocas. Točila s nim po kuchyni, dokud se mu nekrútila kebule. Potom ho zabalila do sítě a hodila do řeky. Takže nakonec vše dobře dopadlo.
THE END -
-
Re: Káťa a Škubánek – část čtvrtá
Míšo, já mám dost! xD Fakt dobré! :D
-
-
nevite kdy avril vyjde nove cd?dik
-
Nehádejte se!
hele,proč se hádat a dohadovat s těma krávama blbejma co nám uráží naší oblíbenou Avrilku!!! nemá to cenu! poslední dobou je celá diskuse jen nadávky a dohady! mezitím co na ostatních diskusích se normálně baví o svejch oblíbencích,mi se tady hádáme! prostě tyhle ty lidi co píšou že Avril je kdo ví co ignorujte!!! pak je to rychle přestane bavit! když po každym takovym komentáři se tady strhne lavina hádek,tak aby je to nebavio takový hnusný komentáře psát! ignorujte to a změnme tuhke diskusi zpátky na diskusi o Avril a drby kolem ní *3* z týhle tý dohadovny kdo je větší píča! zamyslete se nad tím a napište,jestli souhlasíte!
tohle by se Avril asi nelíbílo!!! *13* -
-
Re: Nehádejte se!
souhlasim *3* -
-
Re: Re: Nehádejte se!
ja taky ale takhlee psat o avril nikdo nebude!!!!!no zejo!!!!!!
-
-
jasně šak já už jsem to tady ne jednou říkala :-) -
Naprosto s tebou souhlasím.... *3* *3* *3*
-
-
Avril Těhotná....
Janči: jen se tě chci zeptat....jak máš na svém blogu ten dost věrohodný článek o tom že je Avril těhotná - http://blogoav.blog.cz/0905/tehotna-avril je to pravda nebo ne.... Popravdě teď sama nwm.....A co vy ostatní na to...??? -
-
Re: Avril Těhotná....
no,já sem to sice na blog dala,ale myslím si že je to udělaná fotomontáž,ptžkdyž se na to břicho mrknete,tak to není vůbec kulatý..pstě je to fotomontáž podle mě.. -
je tam prostě napsáno,že se Avril s Dereckem zučastnili jednoho pořadu co dělá boudu pro novynáře a další...prej to vede Ashton Kutcher,kterej je tim známej a prvni epizoda se prej natočila o Avril a dereckoj,takže kdo ví:D -
no hele našel sem zajimavej článek,ale je v angličtině,ale určo si to přečtěte a přeložte:)....http://avrilgroupie .com/2008/03/10/avril-lavigne-ashto n-kutcher-made-up-pregnancy-story/
-
-
problém!!
JJ,je to tak..sice vím jak se registrovat na ty stránky,ale nevím jak a kde se mám zůčastnit tý soutěže o setkání s avril,nevíte jak na to?