-
...
Hey nechci nic říkat, ale mylsím že je po měě.. až teď jsem si všimla že mě Michal zastřelil ... *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: ...
Kulovnice, brokovnice máme flinty na slepice. Hola Hola Hej. -
-
Re: Re: ...
*15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ...
tohle byla nejhezci pisnicka jakou sem kdy slisela! za to by sis zaslouzil oskara
-
-
-
-
???
Ty to děláš na pickniku??? No nazdar tam mi to nikdy nešlo ... *15* *15* -
-
Re: ???
No jo no... mě to taky moc nejde, tak ale..:D -
-
Re: Re: ???
ja si s picnikem hraju uz asi pul roku a porad mi to snim nejde moc slozity na me *15* -
-
Re: Re: Re: ???
:D :D :D Tak my sme se na tom učili ve škole!! Ta naše skvělé učitelka(co sem ti tu o ní psala) to poja normálně jako osnovu Výtvarné výchovy... takže sme se učili s Picnikem..:D :D :D -
-
Re: Re: Re: Re: ???
u nas na tech "super rychlich" kompech mame jen malovani *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ???
jo a jeste to co je u microsoft office. nekdy si rikam proc tu ucebnu vubec zamikaj kdo by ty krasny chtel *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: ???
:D :D :D :D :D
-
-
-
-
-
-
Rozprávky bratov Michalovcov – čásť tretí
Kateřinka se ale nedala. „Nasrat a rozmazat!, vy jste zlé jeskyňky a unesly byste mě do své jeskyně. Já vám neotevřu.“ „Neunesly bychom tě, Kateřinko, a i kdybychom tě vzaly s sebou, tak u nás by ses zle neměla. U nás je spoustu jídla, byly bychom na tebe hodné...“ Jeskyňky tak dlouho přemlouvaly Kateřinku, až se jim opět povedlo jí přemluvit k tomu, aby jim otevřela. Jenže jeskyňky zase vzaly Kateřinku za uši jako králíka a ujížděly s ní v tanku pryč.
Kateřinka znovu zoufale volala na jelena:
„Za hory, za doly,
mé zlaté parohy,
Kde si doprdele?
Kateřinku Donaldku
jeskyňky nesou!“
Jenže tentokrát si jelen užíval v nočním klubu daleko až ve Frýdku-Místku a jeskyňky neslyšel. Ty Kateřinku dovlekly až do své jeskyně, kde ji zabásly do malé místnůstky a začaly si ji vykrmovat. Chtěly, aby co nejrychleji nabrala na váze, a ony si mohly Kateřinku upéct.
Kateřinka prosila Hanku a Elis, ať jí nechají být, plakala, naříkala a sprostě nadávala, ale bylo jí to hovno platné.
Jednoho dne jeskyňky usoudily, že už Kateřinku vykrmily dost a že si jí ugrilujou. Připravily si koření, marinádu, vykuchali Kateřinku a nacpaly do ní nádivku. A nesly ji už k peci. Tu Kateřinka ještě jednou začala z plných plic volat:
„Za hory, za doly,
mé zlaté parohy,
kde si kurva doprdele?
Kateřinku Donaldovou
jeskyňky nesou!“
Naštěstí ji jelen zaslechl, přiběhl, jeskyňkám ji vzal a odnesl ji zpátky domů. Tam to Kateřince pořádně vytmavil. Honil Kateřinku s motorovkou po obýváku, škoda každé rány která padne vedle! Od té doby už Kateřinka Donaldová nikdy zlým jeskyňkám neotevřela.
THE END -
-
Re: Rozprávky bratov Michalovcov – čásť tretí
Heej já z tebe nemůžu! Já mám dost! *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Rozprávky bratov Michalovcov – čásť tretí
Já taky..:D *1* *1*
-
-
-
:)
Míšo, jaká tu byla diskuze s tou protestantkou? *15* -
-
Re: :)
No báječná ale s tebou je ještě lepší ... bez urážky protestantko ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: :)
hej ty si na mě hnusná!! :-((( ..... ale jinak s tebou souhlasím, s Míšou je dycky líp. ♥ -
-
Re: Re: Re: :)
Hele nejsem na tebe hnusná dcero ... už si viděla že by si maminka povídala rači s partou dcer než se svým milovaným manžílkem?? To je přece jansý ... nee... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :)
Kačenko, běž si hrát s vláčkama. My tu máme s maminkou teď důležitou diskuzi. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :)
Normální diskuzi, ale Kačenka do toho tady vždycky plácá, demonstrantka. *15* -
Jooo??? A smím se zeptat jakou??? To bude nějaký extra důvěrný ... *15*
-
-
-
Re: Re: Re: :)
To řikáš každýmu že je na tebe hnusnej, já sem si to taky vyslech už párkrát. Ale nechápu že se tu, dvě holky nezabavíte. *15* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: :)
Hele bez tebe prostě nee... *15* *15* -
-
Když je tu kačka tak tu vždycky chcípne pes. Slyšel sem že kvůli ní museli nechat ve FM postavit psí hřbitov. *1* Kačka vysílá negativní vlny. *15*
-
-
-
-
-
-
Tak teď jsem na youtube koukala na natáčení jejího prvního klipu Complicated a docela mě u toho přepadala melancholie, jsou to už téměř 10 let staré záběry, ale jako by to bylo včera, co jsem tu písničku poprvé slyšela, ach jo, to to letí...... *9* *4*
-
-
yeah *14* *14*
-
-
No sakra. Oni dávaji v TV fil Šest dní, sedm nocí. Jeden z mých neojblíbenejěších filmů. a Já se nemůžu koukat. No stejně by doma nebylo to v čem sledovat. *15*
-
-
Já se na to dívám *1*
-
-
No tak to je ještě lepší. *15* Moje neoblíbenější hláška je: "Co jste to ženská provedla, vy jste naší jedinou světlici vystřelila do týhle pitomý palmy!" *15*
-
-
*15* *15* tomu jsem se taky smála *15*
-
-
Vidělo jsem letadlo.....
Ale to bylo dopravní letadlo 10 kiláků nad zemí.. *15* -
-
*15* *15*
-
-
-
-
-
-
klárka
FŮŮŮŮŮJ modelka!!!!nechutně vyzáblí plastický těla a hranná sympatičnost!!!di s tim někam a nechod s tim na avrilku!! -
vy blbci
Nasrat! Nevtírejte!!!!!avril je dobrá! *5* -
Awojky
Ahoja lidi *4* jukněte na můj blog o Avril:)budu moooooc ráda---->www.avrrrilllka.blog.cz ....a jinááč japa se máze *3* -
j
nic proti ní ale nejací fanoušci avril *7* psali škaredé věci o miley cyrus *16* *16* *16* tak se uklidnite!!!laskavě *16* -
-
Re: j
aha no tak nic -
-
Re: Re: j
*15*
-
-
Když to napsal nějaký fanoušek Avril, tak to hned znamená ž to byl někdo z nás??? my sme snad jediní v Česku nebo co?? nikdo znás tady opravdu proti miley nic nemá...! -
*15* tohle je už fakt trapní!!Tak proč bych třeba já urážela Miley?mám ji taky ráda,a nikdo znás proti Miley neřekl ani slovo!! *13*
-