Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

...

Hey nechci nic říkat, ale mylsím že je po měě.. až teď jsem si všimla že mě Michal zastřelil ... *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    • kvatro

Re: ...

Kulovnice, brokovnice máme flinty na slepice. Hola Hola Hej.
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

*15* *15* *15* *15* *15* *15*
        • xkostex

Re: Re: Re: ...

tohle byla nejhezci pisnicka jakou sem kdy slisela! za to by sis zaslouzil oskara
  • puspuspusinka

???

Ty to děláš na pickniku??? No nazdar tam mi to nikdy nešlo ... *15* *15*
    • sharpay1995

Re: ???

No jo no... mě to taky moc nejde, tak ale..:D
      • xkostex

Re: Re: ???

ja si s picnikem hraju uz asi pul roku a porad mi to snim nejde moc slozity na me *15*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: ???

:D :D :D Tak my sme se na tom učili ve škole!! Ta naše skvělé učitelka(co sem ti tu o ní psala) to poja normálně jako osnovu Výtvarné výchovy... takže sme se učili s Picnikem..:D :D :D
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: ???

u nas na tech "super rychlich" kompech mame jen malovani *15*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: ???

jo a jeste to co je u microsoft office. nekdy si rikam proc tu ucebnu vubec zamikaj kdo by ty krasny chtel *15*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: ???

:D :D :D :D :D
  • kvatro

Rozprávky bratov Michalovcov – čásť tretí

Kateřinka se ale nedala. „Nasrat a rozmazat!, vy jste zlé jeskyňky a unesly byste mě do své jeskyně. Já vám neotevřu.“ „Neunesly bychom tě, Kateřinko, a i kdybychom tě vzaly s sebou, tak u nás by ses zle neměla. U nás je spoustu jídla, byly bychom na tebe hodné...“ Jeskyňky tak dlouho přemlouvaly Kateřinku, až se jim opět povedlo jí přemluvit k tomu, aby jim otevřela. Jenže jeskyňky zase vzaly Kateřinku za uši jako králíka a ujížděly s ní v tanku pryč.
    Kateřinka znovu zoufale volala na jelena:

„Za hory, za doly,
    mé zlaté parohy,
    Kde si doprdele?
    Kateřinku Donaldku
    jeskyňky nesou!“

Jenže tentokrát si jelen užíval v nočním klubu daleko až ve Frýdku-Místku a jeskyňky neslyšel. Ty Kateřinku dovlekly až do své jeskyně, kde ji zabásly do malé místnůstky a začaly si ji vykrmovat. Chtěly, aby co nejrychleji nabrala na váze, a ony si mohly Kateřinku upéct.
    Kateřinka prosila Hanku a Elis, ať jí nechají být, plakala, naříkala a sprostě nadávala, ale bylo jí to hovno platné.
    Jednoho dne jeskyňky usoudily, že už Kateřinku vykrmily dost a že si jí ugrilujou. Připravily si koření, marinádu, vykuchali Kateřinku a nacpaly do ní nádivku. A nesly ji už k peci. Tu Kateřinka ještě jednou začala z plných plic volat:

„Za hory, za doly,
    mé zlaté parohy,
    kde si kurva doprdele?
    Kateřinku Donaldovou
    jeskyňky nesou!“

Naštěstí ji jelen zaslechl, přiběhl, jeskyňkám ji vzal a odnesl ji zpátky domů. Tam to Kateřince pořádně vytmavil. Honil Kateřinku s motorovkou po obýváku, škoda každé rány která padne vedle! Od té doby už Kateřinka Donaldová nikdy zlým jeskyňkám neotevřela.
    THE END
    • vterinka

Re: Rozprávky bratov Michalovcov – čásť tretí

Heej já z tebe nemůžu! Já mám dost! *15* *15* *15* *15* *15* *15*
      • sharpay1995

Re: Re: Rozprávky bratov Michalovcov – čásť tretí

Já taky..:D *1* *1*
  • kvatro

:)

Míšo, jaká tu byla diskuze s tou protestantkou? *15*
    • puspuspusinka

Re: :)

No báječná ale s tebou je ještě lepší ... bez urážky protestantko ... *15* *15* *15*
      • vterinka

Re: Re: :)

hej ty si na mě hnusná!! :-((( ..... ale jinak s tebou souhlasím, s Míšou je dycky líp. ♥
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: :)

Hele nejsem na tebe hnusná dcero ... už si viděla že by si maminka povídala rači s partou dcer než se svým milovaným manžílkem?? To je přece jansý ... nee... *15* *15* *15*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: :)

Kačenko, běž si hrát s vláčkama. My tu máme s maminkou teď důležitou diskuzi. *15*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: :)

Normální diskuzi, ale Kačenka do toho tady vždycky plácá, demonstrantka. *15*
            • puspuspusinka

Jooo??? A smím se zeptat jakou??? To bude nějaký extra důvěrný ... *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: :)

To řikáš každýmu že je na tebe hnusnej, já sem si to taky vyslech už párkrát. Ale nechápu že se tu, dvě holky nezabavíte. *15* *1*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: :)

Hele bez tebe prostě nee... *15* *15*
            • kvatro

Když je tu kačka tak tu vždycky chcípne pes. Slyšel sem že kvůli ní museli nechat ve FM postavit psí hřbitov. *1* Kačka vysílá negativní vlny. *15*
  • Tak teď jsem na youtube koukala na natáčení jejího prvního klipu Complicated a docela mě u toho přepadala melancholie, jsou to už téměř 10 let staré záběry, ale jako by to bylo včera, co jsem tu písničku poprvé slyšela, ach jo, to to letí...... *9* *4*
    • kajuska4
      yeah *14* *14*
  • kvatro
    No sakra. Oni dávaji v TV fil Šest dní, sedm nocí. Jeden z mých neojblíbenejěších filmů. a Já se nemůžu koukat. No stejně by doma nebylo to v čem sledovat. *15*
    • kajuska4
      Já se na to dívám *1*
      • kvatro
        No tak to je ještě lepší. *15* Moje neoblíbenější hláška je: "Co jste to ženská provedla, vy jste naší jedinou světlici vystřelila do týhle pitomý palmy!" *15*
        • kajuska4
          *15* *15* tomu jsem se taky smála *15*
          • kvatro
            Vidělo jsem letadlo.....
            Ale to bylo dopravní letadlo 10 kiláků nad zemí.. *15*
            • kajuska4
              *15* *15*
  • klárka

FŮŮŮŮŮJ modelka!!!!nechutně vyzáblí plastický těla a hranná sympatičnost!!!di s tim někam a nechod s tim na avrilku!!
  • nelinka33

vy blbci

Nasrat! Nevtírejte!!!!!avril je dobrá! *5*
  • amyska07

Awojky

Ahoja lidi *4* jukněte na můj blog o Avril:)budu moooooc ráda---->www.avrrrilllka.blog.cz ....a jinááč japa se máze *3*
  • miley11cyrus

j

nic proti ní ale nejací fanoušci avril *7* psali škaredé věci o miley cyrus *16* *16* *16* tak se uklidnite!!!laskavě *16*
    • miley11cyrus

Re: j

aha no tak nic
      • jana291995

Re: Re: j

*15*
    • sharpay1995

Když to napsal nějaký fanoušek Avril, tak to hned znamená ž to byl někdo z nás??? my sme snad jediní v Česku nebo co?? nikdo znás tady opravdu proti miley nic nemá...!
    • jana291995

*15* tohle je už fakt trapní!!Tak proč bych třeba já urážela Miley?mám ji taky ráda,a nikdo znás proti Miley neřekl ani slovo!! *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit