-
Těhotenství a rozvod?
Na jendom blogu jsem narazila teda od te spidercat.blog.cz ze tam jsou fota avril jak má bříško...a také icq atd..je to fakt dobrej blog:-o a vse o jejich rozvodu *4* -
*16*
-
-
Re:
*1* *15*
-
-
ahojky
páni já mám jeden den pohov od vás vrátím se a napsali ste beze mě jenom 2 stránky jj ?! *15* *15* *7* se musíte polepšit !!! *15* *15* *3* *14* *7* -
-
Re: ahojky
*1* příště možná *1* -
-
Re: Re: ahojky
nejvíc to tu stejnak popíšem my dvě !! *15* ten náš příběh bože eště ted mam z toho záchvaty *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ahojky
To jo *1* *1* *15* Můžem napsat novej *1*
-
-
-
-
David Meyres mluví o režírování Alice
Dave Meyers, který režíroval nový videoklip Avril, byl šťastný, když mohl promluvit o této nedávno spolupráci s Avril. Pro MTV prozradil, že společně s Avril nejdříve projednali pojetí videa. Řekl, že Avril viděla sama sebe běžet během refrému a mezitím hrát na piáno. Dave pokračuje: "Velmi mně zaujala vlastnost toho songu a prostě jsem to chtěl zachytit ve videu. Co jsem chtěl udělat? Navoněnou reklamu v gotické cestě dostatečně plnou příběhu a přeplněnou libovolnosti.
Avril ani Dave nemohli vidět celou Alenku v říši divů před tím, než začali natáčet klip, ale to Avril nezastavilo a společně s Davem udělala Alici nejlépe, jak mohla.
"Ve videoklipu jsme chtěli mile zachytit část, která by representovala Alici a gotiku.. Je to zábavný svět." *3* *3* *3* -
brad pitt
avril nely
ja posloucham avril kazdy den komplet jeji pisne a hodne tomorrow *14* -
a dokonce i příšera ...???
Teda ty ty ty jedna ošklivá obludo, tak ty mi budeš pít krev jo? od toho tu mám Elis,... ty jedna Obludajsno ošklivá !!! *8* *8* *8* *15* *15* *1* -
-
Re: a dokonce i příšera ...???
Každého do hrobu dostaneš ty příšero....xDDD sama si to řekla...xD -
-
Re: Re: a dokonce i příšera ...???
*15* *15* *15* Óóóóóó ... taká pocta pro mě ,... děkuji ale stejnak seš OBLUDA !!! *15* *15* *15* *14*
-
-
-
Ta zlááá holčička !!!
Ty zlá holčičko nezlob tu mojí Elis celý dva týdny !!! Buď na ní hodná !!! Ať mi tu pak nebrečí ... a Elis když tě bude zlobit tak na ní zavolej Semira,... *15* *15* *14* *15* *15* *14* *15* *15* -
-
Re: Ta zlááá holčička !!!
bude me zlobit! uz ted je na me zla *9* a brecet budu protoze t budu muset 2 tejdny bez tebe vytrzet *9* -
-
Re: Re: Ta zlááá holčička !!!
Maria got....tak to tady rači ty celý dva týdny nebudu vůbec chodit...xDDDD -
-
Re: Re: Re: Ta zlááá holčička !!!
proc bojis se ze budu zalovat? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Ta zlááá holčička !!!
Jo..protože ty si žalovníček...ty jí řekneš i to co není pravda...xDDD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ta zlááá holčička !!!
No šílená teda...xDDD -
jen něco *1* to musí bejt pro Hanču úleva *1* -
no to tada nejsem! a nerekni ji vsechno jen neco
-
-
-
-
-
-
Hmmmm
Hmmmm...Míša nám tu nějak dlouho nenapsala a dle posledního přízpěvku usuzuji že to není dobré, takže pro zlepšení nálady se ti převelice omlouvám za můj absolutně nevhodný vzkaz vůči tvé osobě.... -
-
Re: Hmmmm
Hmmmmmmmm... To je jedno, stejně budeš spát na gauči ... *1*
-
-
Tonight
Neže bych ho nesnášela ten klip... Ale přehnal too... Pro mě to je ten nejhorší klip od KIKEHO a to ještě říkal že nechce natáčet klipy se sexem ale že chce vášeň a lásku vyjádřit i jinak... Jako to udal s Nicole .. Ten klip miluju... -
-
Re: Tonight
Noo přehnal, ale hlavní vinu na tom nese režisér klipu ... kámoška mi říkala, že to je sestříhané na max a že se styděl vybírat ty holky na castingu a tak ..... a klip s Nicol není špatný, ale mi se líbí klipy s příběhem, Hero, Do u know .... -
-
Re: Re: Tonight
Tak HERO je jasně nejhezčí klip... To je taková citovka romantická... Ten miluju je nejhezčí.. Jinak to já vím.. O tom režisérovi.. -
-
Re: Re: Re: Tonight
Jo to je! ♥ .. ale kámoška ho nesnáší, protože na konci umře, ale to se mi na tom líbí nejvíce! :D:D:D Taková dojebávka! ♥ ... no takže to zas taková jeho vina není a ten klip má vyjadřovat to, o čem muži sní, proto je to takové .... -
-
Re: Re: Re: Re: Tonight
Njn chlapi sou všichni stejni prasata xD ja o tom vím svý... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Tonight
jo to jsou ... to vím i bez klipu :D
-
-
-
-
-
-