-
*16*
-
-
Re:
*1* *15*
-
-
ahojky
páni já mám jeden den pohov od vás vrátím se a napsali ste beze mě jenom 2 stránky jj ?! *15* *15* *7* se musíte polepšit !!! *15* *15* *3* *14* *7* -
-
Re: ahojky
*1* příště možná *1* -
-
Re: Re: ahojky
nejvíc to tu stejnak popíšem my dvě !! *15* ten náš příběh bože eště ted mam z toho záchvaty *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ahojky
To jo *1* *1* *15* Můžem napsat novej *1*
-
-
-
-
David Meyres mluví o režírování Alice
Dave Meyers, který režíroval nový videoklip Avril, byl šťastný, když mohl promluvit o této nedávno spolupráci s Avril. Pro MTV prozradil, že společně s Avril nejdříve projednali pojetí videa. Řekl, že Avril viděla sama sebe běžet během refrému a mezitím hrát na piáno. Dave pokračuje: "Velmi mně zaujala vlastnost toho songu a prostě jsem to chtěl zachytit ve videu. Co jsem chtěl udělat? Navoněnou reklamu v gotické cestě dostatečně plnou příběhu a přeplněnou libovolnosti.
Avril ani Dave nemohli vidět celou Alenku v říši divů před tím, než začali natáčet klip, ale to Avril nezastavilo a společně s Davem udělala Alici nejlépe, jak mohla.
"Ve videoklipu jsme chtěli mile zachytit část, která by representovala Alici a gotiku.. Je to zábavný svět." *3* *3* *3* -
brad pitt
avril nely
ja posloucham avril kazdy den komplet jeji pisne a hodne tomorrow *14* -
a dokonce i příšera ...???
Teda ty ty ty jedna ošklivá obludo, tak ty mi budeš pít krev jo? od toho tu mám Elis,... ty jedna Obludajsno ošklivá !!! *8* *8* *8* *15* *15* *1* -
-
Re: a dokonce i příšera ...???
Každého do hrobu dostaneš ty příšero....xDDD sama si to řekla...xD -
-
Re: Re: a dokonce i příšera ...???
*15* *15* *15* Óóóóóó ... taká pocta pro mě ,... děkuji ale stejnak seš OBLUDA !!! *15* *15* *15* *14*
-
-
-
Ta zlááá holčička !!!
Ty zlá holčičko nezlob tu mojí Elis celý dva týdny !!! Buď na ní hodná !!! Ať mi tu pak nebrečí ... a Elis když tě bude zlobit tak na ní zavolej Semira,... *15* *15* *14* *15* *15* *14* *15* *15* -
-
Re: Ta zlááá holčička !!!
bude me zlobit! uz ted je na me zla *9* a brecet budu protoze t budu muset 2 tejdny bez tebe vytrzet *9* -
-
Re: Re: Ta zlááá holčička !!!
Maria got....tak to tady rači ty celý dva týdny nebudu vůbec chodit...xDDDD -
-
Re: Re: Re: Ta zlááá holčička !!!
proc bojis se ze budu zalovat? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Ta zlááá holčička !!!
Jo..protože ty si žalovníček...ty jí řekneš i to co není pravda...xDDD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ta zlááá holčička !!!
No šílená teda...xDDD -
jen něco *1* to musí bejt pro Hanču úleva *1* -
no to tada nejsem! a nerekni ji vsechno jen neco
-
-
-
-
-
-
Hmmmm
Hmmmm...Míša nám tu nějak dlouho nenapsala a dle posledního přízpěvku usuzuji že to není dobré, takže pro zlepšení nálady se ti převelice omlouvám za můj absolutně nevhodný vzkaz vůči tvé osobě.... -
-
Re: Hmmmm
Hmmmmmmmm... To je jedno, stejně budeš spát na gauči ... *1*
-
-
Tonight
Neže bych ho nesnášela ten klip... Ale přehnal too... Pro mě to je ten nejhorší klip od KIKEHO a to ještě říkal že nechce natáčet klipy se sexem ale že chce vášeň a lásku vyjádřit i jinak... Jako to udal s Nicole .. Ten klip miluju... -
-
Re: Tonight
Noo přehnal, ale hlavní vinu na tom nese režisér klipu ... kámoška mi říkala, že to je sestříhané na max a že se styděl vybírat ty holky na castingu a tak ..... a klip s Nicol není špatný, ale mi se líbí klipy s příběhem, Hero, Do u know .... -
-
Re: Re: Tonight
Tak HERO je jasně nejhezčí klip... To je taková citovka romantická... Ten miluju je nejhezčí.. Jinak to já vím.. O tom režisérovi.. -
-
Re: Re: Re: Tonight
Jo to je! ♥ .. ale kámoška ho nesnáší, protože na konci umře, ale to se mi na tom líbí nejvíce! :D:D:D Taková dojebávka! ♥ ... no takže to zas taková jeho vina není a ten klip má vyjadřovat to, o čem muži sní, proto je to takové .... -
-
Re: Re: Re: Re: Tonight
Njn chlapi sou všichni stejni prasata xD ja o tom vím svý... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Tonight
jo to jsou ... to vím i bez klipu :D
-
-
-
-
-
-
:o)
Jsem tady. *3* *1* -
:o)
Ahoj Kačenko, vidím že seš online. Tak jak ses dneska měla? *3* Já sem tak rád, že už je ten pátek. *3* -
-
Re: :o)
Ahojky Míšo, měla jsme se skvěle! V matice totální svijáky! :D A začly mi prázdniny takže super! a Jak ses měl ty? -
-
Re: Re: :o)
Kačko, asi jako každej pracovní den. *1*
Takže to ušlo, prostě vcelku fajn. když mně nikdo nenaštve.
To se nestalo už dobrej měsíc, že by mně někdo nasral ale čekám kdy to příde. Do mých narozenin by to ještě ale mohlo vydržet. *15* -
-
Re: Re: Re: :o)
aha ttj xD tak doufám, že tě do narozek nikdo nenasere! xDDDDDDDDD
-
-
-
Re: :o)
Já nee... *9* Jsem tu naposled ... *9* -
-
Re: Re: :o)
Jak že si tu naposled?, zítra je přece sobota a potom neděle. *3* -
-
Re: Re: Re: :o)
Jenže ... jsem tu byla celý prázdniny a tak o víkendu už nemůžu ... *9* Takže se uvidíme asi nejspíš zase až příští sobotu ... snad ... teda poku tu budeš ... no a jinak pokusím se ještě přemluvit na zítra ale pochybuju ... *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
cože? Néééééééééééééééé :-((((((((((((( -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
super! no snad to tu popíšem! xDDD -
Kačko, tak dobře. *3* Celej příští tejden. To se tu zase popíše stran. *15* -
Míšo, tka já ti budu dělat společnost xDDDDDDDd I když vím, že Míša je nenahraditelná! :D -
Hele tak to je humus ... *9* Já se snad zastřelím ... posraná 4 a podělám si tejden s tebou ... no vidíš to joo ... njn za debilitu se platí ... *9* *9* -
Jenom každej víkend. Míšo teď mi řekni co tady budu dělat když sem celej příští tejden doma? *15* *15* -
debilní 4! :-(( .... to je fakt! ;-) strašně rychle to utíká! -
Necožuj ... tak to prostě jee ... jedna pitomá 4 a tohle je ... ale už jsou to jenom 4 měsíce... a když máknu tak mě tu máte každej víkend ... *14* To už nějak vydržíme ne ... *7* *4* *9*
-
-
-
-
-