-
Káťa a Škubánek – část třetí
Kačka s Brodym se na Škubánka společně vrhli, vlkodlak ale uhnul, zavěsil se na lustr a rozbil žárovku, najednou tma. Kačka chytla vlkodlaka za ruku a začala ho mydlit pálkou hlava nehlava. Tumáš ty zmetku…. Později se ukázalo že to nebyl Vlkodlak, co chytila, ale Brodyho chlupatá ruka. Kačenka rozmlátila Brodyho na hadry, takže teraz si bude muset s Vlkodlakem poradit sama.
Vlkodlak se Kačence schoval pod postel. „Vylez lebo ťa zabijem“. Křičí pod postel Kačenka. Z pod postele pouze jako odpověď slyší. „Naser si! Dámo“. „No počkej, vemu si na tebe mokrej hadr“. Začíná zuřit Kačenka. Vzala si mokrej hadr a začala s nim rajblovat pod postelí. Vlkodlak ale Kačenku kousnul do ruky. Ruka jí v mžiku zčernala jako Mikešovi. Pokud vlkodlaka do rána nezlikviduje, ruka jí upadne.
Vlkodlak Škubánek mezitím vyklouznul z pod postele a zamknul se v kuchyni. To už Kačence přetekl pohár trpělivosti a začíná jít do tuhýho. Kačenka chtěla dveře vykopnout, ale zůstala jí tam noha, zaseknutá ve dveřích.
Díra byla dost velká, tak Kačenku napadlo že tam prostrčí hlavu a podívá se, čo tam ten vlkodlak robí. Jen co lehce nakoukla, přistál jí vedle hlavy sekáček na maso.
Kačenka si s vlkodlakem už nevěděla rady. „Brodyho sem zabila, budu muset zavolat svoje přátele.“ Povídá. V úvahu připadala pouze Telefonistka Hanče, která bydlela nedaleko. -
Na páté studiové desce Avril, se má objevit jedna písnička, kde bude Avril zpívat duet s Lady Gaga. Má se to jmenovat "I was crying". Jedná se prý o komerční záležitost, bez které nebude vydavatelství chtít, nové album Avril vydat.
Píše se to na AvrilBandaids a je to z důvěryhodného zdroje. "Avril Lavigne records duet with Lady Gaga..."
To si snad dělaji pr.... *16* *16* Oni Avril donuntili se spolčit s Lady Gaga. *10* To je hrozný dneska, kde to jsme? Prachy vládnou světu. -
-
Cože, to si děláš prdel?! :O ... To je vrchol všeho! :( .. To bude hrůza! :(
-
-
ale četla jsem i že se její Cd nové bude jmenovat "purely magical". *14*
a jestli tohle co si napsal je fakt pravda .. tak chytám nervy ! *16* -
-
To co jsem napsal není pravda. *3* *15* To byl jen takový malý aprílový vtípek. *15* Takže nervy Kájuš nechytej. *3*
A díky za novou informaci. Ten název se mi líbí. *3* -
-
ty si byl s aprílem další .. uf si to napsal tak popravdě .. *1*
mě jedna holka napsala: AVRIL BUDE V IRON FISTU V PRAZE !! ale věděla jsem hned že je to aprilek *2* *15* -
-
Když při tom psaní lžeš až si sama věříš. Tak to potom jde samo. *15*
Avril přijede zkontrolovat jak jde na odbyt to její zboží. *15* -
Prosím tě, Míša by přesvědčil i mrtvého o tom, že žije. :D
-
-
-
-
-
-
nejjjjjjjjjjjj
AVRIL JEEEEEEEEE NEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJ NAAAAAAAAAA SVEEEEEEEEEETEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
*14* *14* *14* -
tohle
tohle někdo napsal a to byl přihlášenej na mě::angel15
Re: Re: Re: Re: Re: viděla - 24.02.2009 19:32 5 3.00
Ne,já jsem si ho nezrušil,to jsem psal z jinýho počítače! Opravdu už Avril nemám moc rád,ale v jejím fanklubu jsem,abych jí podpořila a byla zase na 2.místě v žebřýčku největších fanklubů,místo Efrona! A její fotku tam budu mýt,protože si už nevzpomínám jak se tam dava jiná fotka. Poradíte?
jako co na to mam říct!tohle bych nikdy v životě neřekl
*9* asi smáznu profil a tady končim,když je to tak blbě chráněny:( -
-
Re: tohle
a jak to zjistíte?např,když se podíváte na mí starší komentáře,tak sem nikdy nepsal::::jsem-ale sem......a když se podívate tak tam je věta :::: abych jí podpořila!!!!sem chlap,tak proč bych psal v ženskym rodě? prostě někdo mě tam vlezl a změnil i heslo sakra co mam dělat????????poradte???? -
-
Re: Re: tohle
poradtěě mě plosím někdo plosím *16* *16* -
-
Re: Re: Re: tohle
mužeš laskavě si dát jinej nick ty neregistrovana kráv.. nebo kreten.... tohle mě fakt za to nestoji tady končim,tak se tu mějte všichni sharpay1995 a jana291995 ahoj:) -
-
Re: Re: Re: Re: tohle
Hey nechod,to tomu člověku chceš udělat takovou radost??třeba to chtěl aby jsi odešla..nedělej to..ted si bude myslet že vyhrál...NEUDĚLEJ MU TU RADOST..!!pls -
Re: Re: Re: Re: tohle
Škoda že tady končíš!!!Si jeden z opravdových fanoušků Avril!!!!Mně to taky dost nasralo když se na mně někdo přihlašoval ale teď po zmněně hesla už to je zatím v poho!!!Tak ahoj angel15!!! *15*
-
-
-
-
-
Dík
jé moooc díky za tu registraci *14* *14* *14* -
-
Re: Dík
jj nemáš zač :)
-
-
BLACK STAR
Jupííí dneska si obědnám black star!:] -
sbohem
Takže jsem tady abych napsala něco pro janu291995.
Nevím, jak jsi přišla na to, že jsem ten příspěvek o tom, že je Avril čůza, napsala já!!! A co se týče toho zpěvu Britney, tak já ti nechci nijak měnit tvůj názor na Britney a na její zpěv, je mi to jedno, ale ty se tady strašně rozčiluješ, když sem někdo napíše, že Avril neumí zpívat, ale přitom to samý ty píšeš o Britney!! *8* A co, najednou Britney zpívat neumí?? Nepsala jsi náhodou před pár měsíci, že je hezká, hezky tancuje a zpívá??
A ano, byla jsem na Tvým blogu a něco jsem psala někam k těm anketám i k těm názorům.. ale ten komentář o tom, že je Avril čůza, jsem já NEPSALA. Je mi jasný, že mi to neuvěříš, ale mně už je to jedno.. Ale když ti někdo na blog napíše, že je Britney kráva, tak je to v pořádku..
už sem nebudu chodit, akorát se zbytečně rozčilovat... *7* to nemá cenu. Jen chci říct, že já už jsem zvyklá na ty věčný řeči, že Britney neumí zpívat.. a kdybych se měla pokaždý rozčilovat, musela bych se snad zbláznit. Nechci nikomu měnit jeho názor, ale nevím, proč cpete na tuhle diskusi Britney, když se tady řeší Avril. Taky nepíšu na diskusi Britney, že Avril neumí zpívat.
To je všechno, co jsem chtěla, žádný hádky jsem vyvolávat nechtěla, na ten blog jsem psala jen ty komentáře pod nickem dianna114. Tak se mějte
Navždy odcházím z osobnosti.cz *3* *4* -
-
Re: sbohem
bože holky...tak se mi zdá že tady došlo k pár omylům... A kvůli takovéhle blbosti(ještě k tomu nezaložené na pravdě) snad hned nemusíš odcházet z osobností ne..??!!!! -
-
Re: Re: sbohem
to není jen kvůli tomu.. no nic. -
-
Re: Re: Re: sbohem
A kvůli čemu ještě...??? Když už si to nakousla tak to dořekni... -
-
Re: Re: Re: Re: sbohem
přesně taky mě to zajímá *7* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: sbohem
*1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: sbohem
vykouřime si dymku miru *1* *3*
-
-
-
-
-
hele,já sjem ale nemohla vědět,že jsi to nepsala ty!!tak tam byl asi nějakej člověk co se za tebe vydával!!Kdybych to věděla,tak to sem nepíšu!!!!!!taky mi to přišlo divný,že by jsi najednou Av tak nenáviděla!!a to že někdo napíše že BRITNEY neumí zpévat není v pořádku,ale mě to prostě tak nenakrkne,jako kdyby někdo něco řekl o Miley nebo Avril!!! -
bože vy z toho děláte vědu, každej člověk přece mění názory (--->např. Jonas Brothers pro mě byli megy looseři a tedko je poslouchám).....a navíc tady v tý diskuzi píšeme o jinejch hvězdách jenom proto, aby sme měli někoho na PŘIROVNÁNÍ k Aril......je snad jasný, že když někdo bude chtít napsat "britney je kráva a chci aby to každej věděl" tak to napíše samozřejmě na její stránky ne? *3* *5* -
.....hm..hm... *7* *7* docela hezky ses vyjádřila..
-
-
Novinky
Tak zase pár novinek.. Teď nemám moc čas sem chodit..a taky příležitost, ale něco sem přece jen dám:-)
Avril má opravdového hrdinu. Brody Jenner ji zachránil před utopením v průběhu poslední surfovací lekce. Avril, která je spojovaná s Jennerem od února 2010 si užívala soukromou lekci v Malibu, Kalifornii, když byla sražena surfem. Ale byla v dobrých rukou - Jenner se k ní rozběhl a pomohl jí na břeh, kde se vzpamatovala ze zděšení, říká America's Star Magazine. Zdroj říká, "Velká vlna jí smetla do vody dnem vzhůru. Brody tam doplaval a odvlekl jí na břeh. Napila se vody a kašlala. Když si Avril uvědomila, co se stalo, byla tak vděčná, že tam Brody byl, aby ji zachránil."
V jednom rozhovoru Avril uvedla, že by si někdy ráda radikálně změnila barvu vlasů na hnědou nebo černou, ale prý by to nezapadalo do jejího stylu.
Zpráva od Avril o vítězství Black star...cena za nejlepší vůni pro ženy:
Hey Everyone!
I just found out that my fragrance, Black Star has won an award for "Best Fragrance" from Cosmetic Executive Women, which is one of the beauty industries biggest honors in the US!
THANK YOU for all of your support! I cant wait to share my next fragrance project with you soon!! -
-
Re: Novinky
Ježiši krisle....uvědomujete si že stačilo chvíly a Avril by už nebyla...? *9* -
-
Re: Re: Novinky
=Ono tak tohle bylo stesti chvilka a ona by uz fakt nebyla *9* -
-
Re: Re: Re: Novinky
Ani na to nemyslím... -
-
Re: Re: Re: Re: Novinky
Pane Bože !!! *7* *9*
Já se klepu a brečím štěstím, já fakt mám nějakou klepavku to je děsný, tvl, Elis postavíme rovnou tu sochu i Brodymu, tohle chce normálně sochu a pořádnou, ani newíte jak moc sem mu vděčná, nebýt tam, tak skáču z okna !!! *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Novinky
dobrá připomínka *3*
to mě ani nenapadlo *15* to určitě z toho žalu nad neštěstím *15* *15* -
lidičky to je VEŘEJNÉ připravování hromadné sebevraždy..., tak skuste aspoň mluvit trochu heslovitě, ať vá ještě nezavřou na psychiatrii...xDD -
skála nebo okno to je jedno *15*
okno bude nejspíš méně bolestivé. Ale jestli ze skály tak radši do lomu *15*
To se stihnem i utopit, když bude zatopenej *15* *15* -
no to hromadna sebevrazda fakt asi bude
miso zacni vybouravat *15*
ja bych to taky nejspis neprezila kdyby se Avril Evanovi Ianovi nebo komukoliv koho mam hodne rada stalo tak by to bylo desne tezky a jen tak bych se stim nesmirila no raci na to nebudu myslit. -
Tak mmnt to nám moje okno stačit nebude *15*
Takže budeme jako lumíci jak se valí ze skáli dolů jo? *1* *1*
Mno tak když ste to vy tak já si to okno vybourám mno ... *15*
Nebo chcete ze skály? *15*
Ale já to myslím vážně až se něco Avrilce stane tak nwm ... něco bych si rozhodně udělala, ale ze skály bych skočila až po Ashleynce, to už bych vážně nedokázala přežít, zčernal by mi celej svět *9* *9* *9* -
takže provedeme hromadnou sebevraždu *15* *15* -
ja skacu stebou -
Jak říkám, něco se jí stane a skáču z okna !!! *8* *9* *9* -
jo...asi tak nějak...:( -
souhlasim zacnete nekkdo delat navrh sochy! twl kdyby Avril uz nebyla tak bych to asi neprezila
-
-
-
-
-
-
"Novinky" :)
Článek vydán 3.listopadu 2030
Šestačtyřicetiletá Kanadská poprocková hvězda Avril Lavigne se již „delší dobu“ připravovala na vydání své čtvrté desky s názvem „Too Late“ a nyní na svém Twitteru oznámila, že se po téměř 24 letech příprav blíží ke konci. Na nový singl s názvem „I’ve enough time, Fans wait” se můžeme již těšit velmi brzy.
*15* *15* *15* -
-
Re:
já to nechňápu, jak jako po 24 letech příprav :D *7* *7* -
-
Re: Re:
spíše po 20 letech en? Když ji je ted 26 a pak ji bude 46 xD -
-
Re: Re: Re:
Asi si úplně zapomněla že už teď to připravuje téměř 4 roky, takže za 20 let to bude téměř 24.
proč to vlastně řešíš, pár let nehraje roli. Účel příspěvku je snad jasnej. *4* -
-
Re: Re: Re: Re:
aha, to mi nedošlo, promin .......... jen tak, si zvykni *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re:
Jáááááj...:D :D :D :D Tak to je dobrééé...:D :D :D Ani si nedovedete představit jak sem se nad tím zasmála..:D :D :D :D Ani nevím proč sem se nad tím tak zasmála..:D Možná to bylo pro potlačení podvědomého strachu z toho že to tak opravdu bude..:D :D Ale né fakt, tohle mě dostalo..:D :D :D :D -
Re: Re: Re: Re: Re:
jo mmnt já už to asi pochopila, ale jako to snad neeee *9* *9* *9*
-
-
-
-
-
-
klip..:D :D
Hele.. tak mě napadá...:D Možná blbá otázka, ale... víte někdo kdy má vyjít ten klip k WTH?? :D :D -
-
Re: klip..:D :D
to me taky *15* -
Re: klip..:D :D
Taky by mě to zajímalo ... *15*
-