-
mizim
Takže lidi já se s váma loučím, vrátím se až 10.1. schánějte novinky o Av a zabijte toho magora s blbim smyslem pro humor. *3* já jedu na sebevraždu do Krkonoš *9* -
-
Re: mizim
ok tak se mej a nezabi se *15* -
-
Re: Re: mizim
Krakonoš tam Vanesu pohlídá. *3*
-
-
-
Káťa a Škubánek – část druhá
Starala se o něj líp než o Brodyho, dokonce Brodyho vykopla z manželské postele a navezla k sobě Škubánka. Brody musel chudák spát na zemi a klepat kosu. Brody Škubánka od té doby co ho Káťa našla v ledničce, nesnášel. A jak se později dozvíme, měl pro to dobrý důvod.
Uplynulo již 14 dní, co Škubánek našel svoji opatrovatelku a terapeutku Kačku. Ale právě dnes v noci se budou dít takové věci, na které nikdo ze zúčastněných do smrti nezapomene.
Škubánek byl totiž vlkodlak, který se pravidelně za úplňku proměňoval. Úplněk měl nastat právě dnes o půlnoci.
Škubánek spí jako obvykle vedle Kačky. V tu chvíli kdy se začal proměňovat, Kačenka nic netušila. Vlkodlak Škubánek vstal z postele a jde si do kuchyně pro porcovací kinžál, už úplně vidí jak si na Brodym a Kačce pochutnává. Sliny mu tečou proudem. Vlkodlak Škubánek ale zapoměl že Brody spí vedle jejich postele na zemi. Omylem Brodymu dupnul na krk. Brody začal ječet jako siréna na poplach.
V tu chvíli z postele vylítla i Kačka, co se děje? Oba už vědí kolik uhodilo, budou mít co dočinění s vlkodlakem. Brody bere na vlkodlaka lampu z nočního stolku. Kačka zase bejsbolku ze skříně. Vlkodlak Škubánek povídá. „Kačkonoši a věčně posranej Brody, vy jste mi dvojka, no tak pojďte do mě“. -
.
Ahojte všichni. Jak se máte dneska? :o)
Včera mi Kačka přála, abych si to na Svaté Hoře užil. Tak jsem si to opravdu "užil". :D Horko jako v pekle, každej je nejradši zalezlej doma ale já chodim po areálu s turistama. :o)
Meteorologové sice tvrdí, že přijdou bouřky a kroupy, ale Příbrami, se to určitě jako vždycky vyhne. :D -
-
Re: .
Ahojky, já se mám výborně!!!! Skvěle, úžasně, jsme v euforii, takže mi je fajn! xD
Aha, tak to ti nezávidím, ale co už, přežil jsi ne? :D .... Já jsem si včerejšek užila maximálně! Já ty kluky miluju! I Holky byly skvělé! ♥♥ ... Koncert ppci! ♥ .. na fb se koukni an fotky, aspon na ty společné! ;-) ... a pršelo! :D Ale nebylo to tak stršné, že to šlo i bez deštníku a po konclu už bylo dobře, tak jsme byly s kluky. Adam, Tomi, Jari, Miro, Adam, Miro, Tomi, Jari a pořád dokolečka, pak jsme měly řeč s Mirem dokonce i jedny pi*ky poslal do hajzlu, protže sme se zrovna o nich bavily a on, že jestli můžou odejít, že ted řešíme soukromou věc, takže paráda! ♥♥♥♥ -
-
Re: Re: .
Přežil jsem :o) Dnešek myslim taky. :D Ale nějak mi to lítání tímhle týdnem nekončí. Minimálně až do úterka.. Grrrrr.. :D -
-
Re: Re: Re: .
Tak to jsme ráda, žes dnešek přežil. :D .... Aha, tak to vydržíš s tím lítáním a kam budeš lítat? :D
-
-
-
-
-
refrém písničky fine
Avril prozradila časopisu Roling Stone kousek refrénu ze skladby Fine, která bude také na chystaném 4. albu.
"When I'm having a bad-hair day, would you tell me you like it that way?" -
Co všechno neudělám pro Av xD
Mno tak hádejte co se mi včera stalo xD Kámoška Sousedka na mě zazvonila že má pro mě plakát a Av..a já si nevzala klíče...a byl průvan..a zabouchli se mi dveře xD *1* *1* Tkž jsem pak až do šesti večer čekala u sousedky *1*
Ale přece..co všechno bych neobětovala pro AV *1* *14* -
-
Re: Co všechno neudělám pro Av xD
*1* *1* *1* -
-
Re: Re: Co všechno neudělám pro Av xD
jejej...xDDDD
-
-
-
xDDDDDDDDD
Hej lidi jako kdo všechno do Vencouveru přijede,??? zatím tu vidím jenom stěžující si lidi na nějakou limuzínu s tryskama která prej nedodržuje zákony a klidně si to žene od Toronta až sem do Vencouveru !!! *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: xDDDDDDDDD
jo tak to budu ja *15* ma ji trochu vytunenou -
-
Re: Re: xDDDDDDDDD
mno jasně kdo jinej, tvl jako NO COMENT oni si myslí, že to je nějakej splašenej letoun se vzteklinou *1* *1* *1* *1*
jo a co koště? jak to dopadlo nakonec? *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: xDDDDDDDDD
njn co se da delat *15* a koste mi nepucil hajzlik *15*
-
-
-
-
Sem tu
Jako Comeback byl dneska fakt supééér *1* sem měla taký záchvaty *15* *15* -
-
Re: Sem tu
souhlas fakt super *15* -
-
Re: Re: Sem tu
jn jako já fakt nemohla z toho konce nebo jak Tomi přišel domů a tam simona a prej čau co tu děláš? a ona no jo to je k nevíře co? tak čau počkej to mi nic neřřekneš? jo máš pravdu měj se hezky papa *1* *1* *15* *15* *15* *15* bože zase super comeback a nebo na konci to je žíža *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Sem tu
*15* *15* *15* jo to byla prdel a to jak tam tomi vypravel jak zabarikadovaly tu babku mi to pripadalo jako ty 2 dety z tebou me bavi svet *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Sem tu
jn z toho sem taky nemohla jako tenhle díl byl zase super jako vždy *14*
a tvl prej ne se Satanem je nedosmrti konec a ta babka ach... osana,...jasně hospoda *15* *15* *15* *15* *15* z toho sem taky nemohla nebo v tom minulým prej tady máš ten obrázek brácha to sou ty 3 únosci,...brácha neříkals že byl jeden menší,...no dit tenhleten, akorát mi vyšel větší ,... *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* sou super díly ty new *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Sem tu
*15* *15* *15* jo proste comeback nejlepsi *15*
-
-
-
-
-
-
?
Can you feel me
When I think about you
With every breath I take
Every minute
No matter what I do
My world is an empty place
napoveda je to disney star *15* -
-
Re: ?
Na Disney Channel se nekoukám. Nejsem malej. *15*
Ale může to být Miley Cyrus, nikdo jinej mě z Disney nenapadá. *1* -
-
Re: Re: ?
ja vedela ze reknes Miley ale ta to neni je to Selena Gomez -
-
Re: Re: Re: ?
No to mi teda řekni jak si to mohla vědět? Že to řeknu. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ?
protoze tu zna kazdej *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ?
Ale Miley více..:D -
Re: Re: Re: Re: Re: ?
ale Selenu taky *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
-
..
hey mamco zapomela si mi podepsat tu omluvenku! kvuli tobe sem sedela celej den ve skole! doufam ze mi ji napises na telak me se tan dajt becgce *15* -
-
Re: ..
Já ti jí podepsala 100% to musel teda tatínek šlohnout... Stěžuj si u něj ... -
-
Re: Re: ..
sakra tati proc si tak zlej? ja musela se nudit ve skole a nudy si cmarat po ruce
-
-