Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Elis

THANK YOU ... A ten koncert UMS si mi poslala už podruhý ten už mám xD Ale jinak the best dáreček THANK YOU VERY MUCH ....
    • xkostex

Re: Elis

nemas zac *4* jakto ze ho mas 2x? si rikala ze ho nemas ne?
  • kvatro

Káťa a Škubánek – část první

Jednou krátce před Velikonočními svátky, byli Kačka se svým Brodym na procházce. Vyšli si spolu do města na trh. Brody jí tam koupil obrovské velikonoční čokoládové vajíčko.
    Po příchodu domů dala Kačka svoje vajíčko od Brodyho do ošatky na stůl. Brody jí tentokrát udělal obrovskou radost, stejně jako když si udělá bahenní koupele do trenek a Kačka to musí drhnout na valše.
    V noci když už oba Brody i Kačka usnuli, se z vajíčka začalo cosi klubat. Ráno když našla Kačenka vajíčko rozbitý, chytil jí obrovskej vztek a zároveň lítost, co se to s jejím vajíčkem od Brodyho stalo. Kačka si nejdřív myslela že čokoládový vejce sežral v noci Brody, Brody byl totiž náměsíčnej a často v noci žral jak bagr, většinou vyluxoval celou ledničku. Vždycky když Brody zbaštil takovou hromadu jídla, patřičně se z toho i posral. Proto je Kačka tak známá s tím svým praním. Kačka se tedy šla podívat do lednice, jestli i tentokrát Brody řádil.
    Když otevřela lednici, klepal se v uvnitř zimou jeden malinkej pejsek. Takové roztomilé stvoření. Kačenka vzala pejska k sobě do náručí a povídá, Chudáčku můj malinkej, už je to v pořádku, maminka Káťa se o tebe postará. Kačenka mu dala jméno Škubánek.
  • Je to nánánánánáná

*8* *8* *8* bléééééééééééééééééééééééééééééééééééé *8* *8* *8*
    • Re: Je to nánánánánáná

ty si bleeeeeeee ty *8* *8* *8* *8*
    • jana291995

Re: Je to nánánánánáná

Ty asi neumíš číst bo co?Nebudou se tu psát takový kecy...
  • Abbey Dawn internetový obchod

Ahojky lidi nevim jestli to tu znáte ale našla jsme další prodejnu na internetu AD neni to ebay.com ani abbey-dawn.cz ani aukro je to glamour-obchodak.net jsou tam i jiné značky je to prodej světových značek....a nejsou to taky strašné ceny a je tam toho více
    • jana291995

Re: Abbey Dawn internetový obchod

Hoy,já jsem se tam mrkla,a je to super obchod,asi si něco objednám...
      • Re: Re: Abbey Dawn internetový obchod

Jj je to bezva chtěla jsem si tam objednat tu čenou mikinu s křivým zipem s lebkama ale měli tam jen Lko a XLko a já mám tu červenou s ušima a ta je Mko a je mi trošišku větší tak jsem si jí musela objednat na abbey-dawn.cz tam měli Sko už jí mám doma ale máti mi jí dá až k narozeninám a to je 18..4 takže za chvilku..:)..ale tu červenou s ouškama doporučuju je hrozně jemná a je v ní teplo.:) a je hlavně kráásnáá *3*
      • Re: Re: Abbey Dawn internetový obchod

teda holky ja sem z avril upe hotova ta je suprova ze se mi z toho jezi vlasy na hlave hlavne má upoe supa vohoz na sobe i ve skrini
  • sharpay1995

zase

hej...předchvilkou sem se dodívala na "Live in Toronto" a zase na mě přišel ten pocit šíleného obdivu vůči Avril..když sem zase viděla kolik lidí tam bylo- od malinkých dětiček, přes teenagery a dospělé lidi až k -min- 50-ti leté babičce...šílený...xD *14* *14* *14* *14*
    • angel15

Re: zase

jj no:)
  • *HAPPY*

Ahojkýý..!!Tak jsem k Vánocům dostala Hifi věž,a ted si pořád na plný kule pouštím Avrilku xDxD a před tím,když sem se zavírala ,tak mi táta vždycky zase votevřel (tim dcl sral xDxD) a ted jak to pouštim hlasitě,mě vždycky radši zavře sám xDXd (možná je to i tim,že Avril zrovna moc nemusí..) *1* *1* takže ted mam klid,do pokoje mě táta nechodí a hlavně můžu pořád poslouchat AV..!!
  • avrilka-aja

JÁ UŽ TOHO MÁM DOST!

Já už toho mám dost!Byl to můj nápad založit blog o Avril..Teď je to opět na Janě,že?Očividně je vám ukradený co jsem pro vás chtěla udělat.Už od tý doby co mě to napadlo vymýšlím věci okolo toho blogu.Dokonce jsem si udělala dlouhej seznam a pověsila ho na nástěnku abych to měla na očích.Jen do toho Jani..chtěla jsem vám udělat překvapení...Takže blog je jak vidím na Janě.Bravo..A nechceš si na čelo napsat skvělá a úžasná? *7*
    • puspuspusinka

Re: JÁ UŽ TOHO MÁM DOST!

Mě to mrzí awe zase tk dlouho sem nechodím nevěděla sem že to byl tvůj nápad podle mě bys ho měla založit ty koho je to nápad ten by to měl založit !!! *3* *14* *7* ale hl. když to aloží ten kdo tomu rozumí !!! ne?! já teda tomu nerozumím *15* *15* *15* pro mě je to jakko jinej svět !!! *15* *3*
      • bambusanka

Re: Re: JÁ UŽ TOHO MÁM DOST!

jojo...tky tu nejsem dlouho¨,tk nvm,kdo na ten nápad přišel..
        • fifinka7

Re: Re: Re: JÁ UŽ TOHO MÁM DOST!

mno nic proti...nápad to byl sice tvuj, ale pak se o tom přestalo mluvit a podle mě si nám to měla pořád připomínat (tím myslím, že si s tím měla už dávno něco dělat a ne čekat na někoho, až to udělá za tebe...páč to se dalo čekat :D)......takže bych se tu bejt tebou takhle nevstekala a vyřešila si to s Janou přez vzkazy a nějak slušně a ne se hned tak rozčilovat *3* ......sorry že to říkám tak rázně, ale myslím že je to tak....ale stejně je jedno kdo blog založí, když na něm bude pracovat kolem deseti lidí, ale když ti na tom tak záleží... *3* *3* *4*
          • fifinka7

Re: Re: Re: Re: JÁ UŽ TOHO MÁM DOST!

truhlář jo....mno my budeme dělat novou kuchyň :D
          • avrilka-aja

Re: Re: Re: Re: JÁ UŽ TOHO MÁM DOST!

Podívej.Ikdyž jsem se neozvala tak to jenom proto protože jsem pracovala na tom překvápku..Dokonce jsem už měla nápad pro blog...Teď je to na Janě..Tak ať se jí v tom daří,že?
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: JÁ UŽ TOHO MÁM DOST!

prej starej...no,ale zada mě už bolej .. *1* nejsem basnik jen mam fantazii....no ja už pracuju a jsem Truhlář *1* nic napinavyho ani krásnyho prostě normalni chalan z ČR *4*
            • puspuspusinka

podte nahoru *15* už sme nak moc dole nen?! *15*
            • fifinka7

prej starý....tak to by se mě teda dotklo....i když mi kámoška řekla o 16ky že už jsem skoro babča :D.....dyk je v nejlepším věku *1* *3* ......jo a Angeli co studuješ (jestli teda vubec studuješ :D) *7*
            • puspuspusinka

jj začíná to bejt vážně hustý *15* *15* *15* *15* *15* *15* já sem přece Avrilka !!! *15* menuju se Míša Hronková, hele nejsi ty básník *15* *15* *15* *3* *14* *14* tobě je faktic 21 nejsi moc starý ?! *15*
            • fifinka7

heeeeeeeej to je ffftipný jak se ta konverzasce vyvíjí *1* *14*
            • angel15

aha by mě zajimalo jak si k tomu správcovani přišla :D... no kdo ja sem?kdo já sem? KDO JA SEM? Jemes Bond *1* ale jinak Jakub Kricnar jmeno me *3* *4* a ty jsi jmenem kdo má záhádná pani :D
            • puspuspusinka

díky fifi, mnoj no sem správce asi 120 dní a chodila sem sem to jen číst ale nic sem sem nepsala pre ste tu měly takou goodovou partu že sem se sem nechtela plest ale sem mocinky rada že ste me mezi sebe vzali *3* *3* *3* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *15* ste good partička !!! a jak se menuješ ?! angeli?! *15* *3*
            • fifinka7

*1* *1* *1* *1* cože?....to je mi novinka... *3* ....ale jináč děkuji *14* *14*
            • angel15

jo hehe:)...ty si taky fajn a jinak si i pěkna... *3* *3* *4*
            • fifinka7

taky sme se divili, ale je fajne *3* *14*
            • angel15

jaktože tě vubec neznám puspuspusinka? a to si správce :D
            • puspuspusinka

máš pravdu jestli to bude takle pokračovat tak ten blog ani nechci za takovou věc o něj FAKT nestojíím !!! *13* *3*
            • angel15

jak tohle asi mam nazvat??? misto aby ste držely při sobě a třeba jenda řekla udělám tohle a druha udělám tohle a je to,tak jedna začne řvát,že je to jeji napad(sprominutim jak fracek) a druha zase,že se na to muže (sprominutim vysrat) takže když to tak všechno sečnu,tak je to stejnak blbej nápad!!!stejnak to začne at jedna nebo druha zanedbávat a ja osobně bych tam moc ani nechodil mě stači tadyta diskuse a oficialni stranka Avril Lavigne....takže přestante tu čachrovat,machrovat,pochrovat a nevim co ještě *1* a uvědomte si proč tu ste!
            • fifinka7

tvl tak si porád nestěžuj *1* .....mě se to stává pořád....něco vymyslim ale realizuje to někdo jinej *4* .....a jestli ti to tolik vadí tak PŘEZ VZKAZY Janu popros ať ti to založení přenechá.....ale bylo by dobrý, kdyby jsme se domluvili na názvu společným *3*
  • kvatro

Foto

Já vám ji taky pošlu, nebojte se. ale teď ne. Nemám žádnou po ruce ani v počítači.
    Teď se fotit nemužu, protože je tma a ješě mi stojí vlasy od kulicha, takže to vypadá jako rohy :)
    • puspuspusinka

Re: Foto

*15* *15* *15* *15* Ježiši ... to já neřešila vyfotila sem se teďka jak sem ... *15* *15* *15* Ještě abych se ti upravovala to tak ... *15* *15*
      • kvatro

Re: Re: Foto

No vidíš, já sem to nakonec taky neřešil. Fotil sem se ještě včera v noci.
        Přece nebudu ze sebe dělat někoho, kdo nejsem *13*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Foto

PŘESNĚ !! Jak sem se koukla na Avril a vzpoměla na její přísloví Když chceš něco dokázat buď sám/sama sebou ... *14*
          Tak sem byla sama sebou *15* *15* *15*
    • vterinka

Re: Foto

ok :D .. hlavně když se ji dočkáme :D ... no a já vás opouštím. Mějte se tu krásně, pa a dobrou noc *3*
      • kvatro

Tak sem Vám tam poslal ty fotky, všem třem.
        • vterinka

děkujíí *14* *3*
          • Re: Re: Re: Re: Foto

diky *4*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Foto

Díky *15*
        • sharpay1995

hele... já chcu taky fotku!!!!!! :D
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: Foto

Kdo pozdě chodí....
            Někdo ti je přepošle. *3*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Foto

Ano... už se stalo...:)
      • puspuspusinka

Nojoo... 9 hodin, a ty deš spát *15*
        • xkostex

ok tak dobrou ja pudu zachvili taky *15*
  • Grrr

No nic já se du učit než z vás vyrostu ... tak zatím pááá ... jinak na iPodu už sem nebudu moct chodit ... :-( Nemám ho kde nabíjet ...
    • vterinka

Re: Grrr

Ahojky, promin online sem, ale nejsem tu .... tak to je blbé, že ho nemáš kde nabít ...
  • sharpay1995

Míšane...:)

Míšane.. když ti to tak jde... myslím to tipování znamení, tak prosím... tipuj.. a ne že budeš podvádět..! :D
    • puspuspusinka

Re: Míšane...:)

To je onoo ... už sem si vzpoměla ... Chtěla sem se zeptat, když to takle poznáš podle toho, na jaký zanmení bys typl mě ... vím že víš co sem za znamení, ale na jaký bys mě doopravdy typnul ... ???
      • kvatro

Re: Re: Míšane...:)

Já sem tady ale o sobě neříkal že jsem nějaký astrolog, nebo že to nějak extra umim. *1* Ale musel bych to nejdřív porovnat, nezmám to totiž nazpaměť.
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Míšane...:)

No tak nic ... já ti ušetřím práci ... už to vědět nepotřebuju ... *15* *15* Už mě to přešlo
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Míšane...:)

Ale mě ne... já to vědět chcu..:D
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Míšane...:)

Tak aspoň budeš mít co napráci..! :)
      • sharpay1995

No vidíš.. .ty mě nemít..:D
    • kvatro

Re: Míšane...:)

Ted tu máme diskuzi v plném proudu takže až potom. Ale mám to chápat že máš tady na osobnostech, taky napsané falešné datum narození?
      • sharpay1995

Ne... mám tu pravé datum... ,ale zajímalo by mě, na co by si mě tipnul..! :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit