-
mám probléém!!
MITCHEL MUSSO..ano,to je ten štastný!!!já se do něj totálně zabouchla co mám dělat??!!!Chci aby přijel do ČR!!!Pomůžete mi udělat nějakou petici!!! -
-
Re: mám probléém!!
jéé konečně někdo já ho miluju :D má skvělý cd ... taky by mohl přijet -
no když už ho tady tak probíráme, musím říct, že je fakt pěkný a šíleně moc se mi líbí ta písnička co naspíval s Emily Osment!! *14* -
-
Re: Re: mám probléém!!
no ta se mi zrovna moc nelíbí..mně se líbí tu jak nazpíval sám,a jmenuje se "HEY"..bomba písnička *1* -
-
Re: Re: Re: mám probléém!!
Jo "Hey" je taky pěkn písnička...i pěkný video...! *3* -
Jásne přidám,ale.....Já se asi fotit nebudu sry! -
-
Re: Re: Re: Re: mám probléém!!
Proč? *7*
-
-
-
-
já klidně jo klidně ti pomůžu!! :) *3* -
-
no že by jste oběhli tady ty lidi co ho mají ve fanclubu,a napsaly by jsme jim,aby se vyfotili třeba s plakátem nebo CD,a pak by jsme z toho udělali video?!to by šlo ne?!!!musíme ho sem dostat!Jáse zblázním..ááá to je kocourek!!viděla jsi to video jakzpíval bez trička?je to tady na osobnostech a má to ve videíích!!Má krásný tělo!!
Prej jak se jmenuju,rýmuje se to s troli!!
Jo srry že tu probíráme Mitchela,hned půjdem tam na tu diskuzi!! -
-
no jasan i když ten seriál hannah montana nesnáším kůli tobě s tim plakátem vyfotim :D -
-
no a odkud jsi vzala plakát?..já si musím počkat až se bude někdena netu prodávat to CD,ptž nemám nic :-( -
-
Re: Re: Re: Re: Re: mám probléém!!
jéé..já bych chtěla jenom plakát,ptž nemám nic!!:-( -
mno od kámošky :D
-
-
-
no že by JSME..Já cara,a ten kdo bude chtít pomoct!!!
-
-
-
jej...MITCHEL MUSSO....no tak není špatnej...xD....ale do ČR se dostane asi tak nanejvíš s Hannou Montanou... -
-
Tys ses do něj zabouchla?Tak to ti moc nepomůžu! -
-
neva!!kdo nebude chtít,tak nemusí!! *4* -
-
já bysem ti poradila sik takle: tak se nekoukej na takový blbosti s prominutim jako je hannah montana... -
-
*1* no jooo no -
no včera jsem viděl sice jen serial,ale je to trochu prdli,když po každy větě tam pustěj smich:)..jinak Miley je dobrá herečka a u toho by měla zustat *3* -
jenže když ho mám tapetě PC!!to mi nepomůže!!A HANNAH není kravina!!Možná že je to trošku ujetý,ale Olík Trolík má krásný vlásky,očka,tělo áá hlavně je celej krásnej!! *15* mám ho pořád pře očima,a když jsem viděla ty fotky s jeho holkou,jak ho voblizuje!!MUSÍME ZAŘÍDIT ROZCHOD,JEŠTĚ DNES!! *1* -
Pro někoho je Hannah Montana blbost...pro někoho zase ne...jo a už sem konečně byla v tom kině a Hannah Montana Tve Movie je super film...!xD
-
-
-
-
-
-
na ni se prostě hnědý vlasy nehodí! a na té fotce už obvzlášt vypadaly hrozně vůbec se mi na ní nelíbili *16*
-
Co za to????
Elis tak když to řekneš tak za to dostaneš pěstí ... a když nee ... tak budeš živá ... to by mělo stačit nee?? *15* *15* *15* A nebooj Hančoo ... moje rodinka by mě nikdy nenapráskala ... =P *15* *15* -
-
Re: Co za to????
Si jenom myslíš..:D :D
-
-
:-))
No,... a ják jste se měli dneska celý den? *14* Nebo už jenom spíš jak ses měl dneska Míšo??? *7* *14* Když se Kačka urazila a odsvištěla za těma svýma "x lidma" *15* *15* *15* -
-
Re: :-))
ha ha ha ... já sme se měla tak jako každý den ... debilní známka z fyziky ... jinak normálka -
Re: :-))
Jak sem se dneska měl. Stejně jako každej pracovní den. Takže ráno opruz, potom flákárna a potom se ukážu tady. Ale celkově to ještě jde. *3* *15* -
-
Re: Re: :-))
No takže v překladu ... ráno děsný, den ujde a včer se mnou úžasný?? *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: :-))
To je přesnej popis. *3* Takhle to vidim i já. *14* -
-
Re: Re: Re: Re: :-))
Noo já to mám trochu jiný ... ráno super protože se probudím v 8 a až do 10 si čtu ... no a pak celej den práce a pak nuda a čekání na tebe ... no a pak už je to skvělý ... *14* *15* ale to je jenom na tenhle týden boužel ... pak už mi zase začne škola a budu tu jenom o víkendech ... *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :-))
No to je v pytli ... to umřu ... bez tebe tak dlouho ... sakra ... *9* -
moje prázdniny na to nemají vliv .. stejně tu budu .... -
To je ale smůla, příští týden bych tu mohl být od Pondělí až do Pátku. Víkend ale ne. *5* Ale Kačenka myslím že má příští týden prázdniny. Takže taky bude rozsáhlá diskuze ve stylu chcípnutýho psa. *15* *9*
-
-
-
-
-
-
Pořád lepší, než uboze psát pod anonymem.
-
Její nový image se mi nelíbí
-
od čeho byla asi v červnu praha???hmm??
-
h
fůjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj -
tak
tak se podívejte na google.cz a zadejte si tam Avril Lavigne těhotná a uvidíte že je -
-
Re: tak
Bože holka...jestli tam sou nějaké fotky tak je to fotomontáž!!!! -
Re: tak
Hmmm!!Mě to nezajímá!!už je to trapný!!!kdyby Av byla v tom,tak by to řekla nemyslíš?..a víš proč?ptž fandům naslibovala cd,dokonce už řekla i kdy vyjde,už plánuje i turné,a ted by byla těhotná?..!!vzpamatuj se!! *7* -
-
Re: Re: tak
já si myslím že není a je to pravda -
-
Re: Re: Re: tak
kamickar....proč se tak zajimáš o Avril,když ji nefandíš? -
-
Re: Re: Re: Re: tak
no jo...aky by mě zajímalo...???
-
-
-
-
-
Dobrou noc !!! =)
Hele konečně sem našla nějakou tu síť na pláži tak du spát a koukat se na to jak krásně si plaveš s těma delfínama, kostkama, pyraňama, žralokama a já nwm čím eště si to tam plaveš hej nejsou to taky želvy a krokodýli?? *7* *1* Tak jo dobrou noc ty plavčíku *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Dobrou noc !!! =)
dobrou no projistotu sbohem kdybych to neprezila *15*
-