Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fifinka7

....

no co to je toto, člověk tu dva dny neni a tady najednou takových příspěvků :D....jo a proč že se chcete mlátit? *3* *7*
    • kvatro

Re: ....

Nojo, to naše Krotitelka Goril (Míša), se tady začala ohánět s tim že tady všchni mluvíne "debilštinou" a ona jediná "normálštinou". *1* *1* Tak jsme se s Hankou domluvili že jí to pojedeme vytmavit, ale bohužel jsme nezjistili kde bydlí. *15*. Vsadim se až tohle bude číst ta naše hokejistka *14*, že to nezůstane bez odezvy *15*
      • fifinka7

Re: Re: ....

ahá *1*.....a ještě mám jeden dotaz jak že se čte to lullaby ??? :D *7* *1*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: ....

"Lalbay"-- cirka přibližně...:D Ale né, když si poslechneš jak to říká na tom videu, tak budeš vědět..:D
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ....

Tak za prvý ... jaká hokejistka zas twe ... *15* *15* a za druhý Hančo tys nikdy neslyšela písničku od Avrilky Anything but Ordinary ??? Lullaby se vyslovuje lolybáj ... *15* *15* *15*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: ....

Ano, ano..:D :D *15* *15*
            • kvatro

Radost v podobě noční můry *15*
            • sharpay1995

Ááááá.... dojeb...:D :D :D Souhlasím... z tebe musí mít učitelka/učitel ajiny fakt radost...:D :D :D
            • kvatro

Míšo, en tvůj výklad výslovnosti snad nepotřebuje ani komentář. *15*
              "lolybáj" to opravdu neni, správně je "lalbay". Z tebe musí mít učitelka angličtiny opravdu "radost". Ti asi namrzla kebule, jak si tam na nás čekala na tej zastávce. *15* *15* *15*
  • xkostex

dobrou

tak ja se odebiram smer postel jeste si aspon 2x precist dejak a spinkat tak dobrou a zejtra se tu nevim v kolik obevim *15*
  • kvatro

:o)

Kačka tady nemá čas, prej si povídá s hafo lidma. Ta je nějaká vytížená, bude to asi další odpadlík. nakonec se to tady vyčístí tak, že tu budeme psát mi dva. A Hanka občas přidá něco o Avril. *15* Tohle sem vyvěštil ze svý koule.
    • vterinka

Re: :o)

já vám dám odpadlíka!!! .... už sme tu skoro dva roky, tak ticho tam jo! a není den kdy bych měla zaplý pc a nebyla tu, takže polmč ....
    • puspuspusinka

Re: :o)

No super, takže doživotní imtimčo ... *15* *15* *15* Teda pokud se tvé věštící kouli nebo jabku neboco to máš dá věřit ... *15*
      • kvatro

Re: Re: :o)

Pokud se mé kouli dá věřit, to ale ještě nevim. *15* Tak mám ještě jednu.
        Nebo si nějakou půjčim od Khumara. *1*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: :o)

No tak já ti je začaruju a pak všechno co bude věštit o mě a se mnou společným bude pravda... *15* *15* *15*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: :o)

Do toho čarování by ses radši pouštět neměla. Znáš snad svoje schopnosti. *15* *13*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

*15*
            • kvatro

No já sem právě myslel tu tvojí šikovnost. Akorát sem to napsal trochu ve stylu Elis. *15*
            • puspuspusinka

No právě že je neznám ... *15* *15* *15* Znám jen svojí šikovnost ... *15* *15*
  • puspuspusinka

xD

Jako Michela vtipný to bylo, ale řekla, bych že nepatří k tvým nej výkonům ... ale jinak dobrý ... *15*
    • kvatro

Re: xD

Michela na to odpovídá:

Njn, nemůžu pořád sypat esa z rukávu *15* Vtipy budou postupně docházet, vždyť sem toho napsal už přes třicet. *1*
  • nejjjjj

avril je uplne good.........ma super pisnicky a uzasne zpiva.....proste dokonaly
    zjev na hudebni scene *4* *4* *4* *15* *15* *15* *8* *8* *8* *8*
  • Terisha

*3* *3* *3* *3* *3* Jdu na avril koncert červenec
    • Re: Terisha

*3* ja jdu taky na koncert a uz se tam moooc tesim *15* !tak se tam Terisho MOZNA potkame *15* *15*
  • PRODÁM

ahoj,prodám velkou sbírku avril.to je asi 40 plakátu,články,fotky,výstřižk y.je to z německa,itálie,chorvatska,slovens ka,a taky hlavně z česka.cena dohodou tak se ozvěte *3*
    • Re: PRODÁM

ja chcy ty palagaty mociky moc!!!!! *3* *5* *14* *4* *14* *3* *3* *4* *4* *3* *3* *3* *3* *3*
    • jana291995

Re: PRODÁM

A zakolik napíšu ti na mail! *4*
  • tttt

Avril = fuj, Rihanna = best *14*
    • helenkaaa

Re: tttt

Rihanna? *9* EEEEE, bliju jen todle méno slyšim... Bóže jak se může někomu dešníkbába libit... *9*
      • dianna114

Re: Re: tttt

Rihanna je lepší než ta vaše trapná Avril!
    • jana291995

Sice nevím proč sem taháš Rihannu,ptž je nemůžeš srovnávat,každá zpívá něco jinýho...ale to neva...Rihanna není špatná,ale Avril není určitě fuj *3*
    • dianna114

Avril = rocková princezna,Rihanna = r'n'b princezna *4*
      • sharpay1995

Re: Re: tttt

Jo to beru!!!!
  • david16

Jaká je ?

Hele lidi v jakým klipu nebo při jakym cd se vám Avril libyla mě když vydala under my skin a ještě semi libí v klipu hot je tam upně vzrušující *15* celá taková ááááách *14* *15* prostě tam je uvolněná *15* tečka *15* *15* *15*
    • avrilie

Re: Jaká je ?

ve wšech klipech(ale v klipu nobody´s home zrovna moc ne)jinak se mi asi nejvíc líbí v My happy ending a Girlfriend(i v té černé paruce jí to mocko sluší,připomíná mi Avril za mlada) *1* *15* *14* *3*
      • sharpay1995

Re: Re: Jaká je ?

No pravda v Nobody´s home je taková .....nwm prostě tam se mi moc nelíbí, ale ve všech ostatních jo!!!!
        • angel15

Re: Re: Re: Jaká je ?

ale stejnak nejlíp by vypadala v klipu,kde by byla semnou *1* *14*
    • angel15

mě se líbí ve všech klipech..každej má svoje kouzlo *14* *4*
      • sharpay1995

Jj to máš pravdu!!!!!!!! *14* *14* *14*
    • sharpay1995

Hmmm.....vzrušující, ááááách......hmmmm.....no nic no *1* *1* ..........no tak mě se líbí v Hot jak tam je v takovým tom pruhovaným tričku, Ale vlastně mě se líbí úplně všude!!!!!!!!! *14* *14* *14*
      • jana291995

jo,v tom triku pruhovaným byla fakt pěkná,ale nevím co to dělalo *8* *15* *8* *15* *8*
  • miley11cyrus

hggh

je ta nejhorší zpěvačka na světě ikdyž možná ne ......... je nejhorší ve vesmíru

Fuuuuuuuj!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Bleeeeeee!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit