Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xkostex

:D

hey lidi sme si asi mesic stezovali na to ze ma druha budova novi lavicky a ze mi musime sedet na nasi budove na schodech a dneska se nam tam obevili 3 novi lavicky a hodinu predtim sme si stezovali kleckovi ze nemame kde sedet. no a kdyz sme se vratili z druhy budovi uz tam ty lavicky byli tak sme si sli sednou a mi 3 co sedime na tech schodech sme rekli: schody sou lepsi dem na schody! takze nam ty lavicky sou stejne na hovno *15* douffam ze vas neseru *15*
    • vterinka

Re: :D

Teda vy ste dobří. xDDDDDDDDDDD .... ale my máte tež nové lavičky! v každém patře x nových, sme čuměla! :D
      • xkostex

Re: Re: :D

jo mi vime *15* ale tka jako na tech schodech je lepsi vyhled vidime skoro vsechno krome chodby kde je nase a osmaku trida a kabitet uci *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: :D

aha xDDDDDDDD chtěla bych mít tvoje problémy :D u nás na schodech nikdo nesedí, bylo by to životu nebezpečné! :D
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: :D

na nasi budove je jen 5 trid a jedna nemcina a vytvarka a na hore jsou pataci a ty sou porad tam takze tam moc lidi nechodi a kdyz jo tak se uhnem sice nas tam je hodne kdyz prijdou i sestaci ale tak co *15*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: :D

no když to schodiště schází, tak jsou zácpy! :D
            • kvatro

20 tříd na shcodišti, *1* to je hodně velký schodiště. *15*
            • vterinka

aha, tak to máte dobré .... my máme 20 tříd a na schodišti zácpy občas :D
  • kvatro

Recenze GL

Pokud se chcete nasrat, nebo spíš té kritice zasmát, tak si můžete přečíst jednu recenzi na iDnes. *15*

http://kultura.idnes.cz/recenze -z-avril-lavigne-se-stala-princezna -prumernosti-pir-/hudba.aspx?c=A110 324_191734_hudba_jaz

A mně pořád bylo divný z čeho mi každej den praskaji brejle. A ona za to může Avril, to její Push. *15* *15*
    • thenilly96

Re: Recenze GL

vzdyt to sou uplny kraviny co tam pisou *8* Avril ma pekny hlas a ty jeji pisnicky jsou fakt nadherny tak nevim co tam melou za kraviny *16*
    • puspuspusinka

Sráči zkurwený najít je a zabít ... *10*
      • kvatro

Re: Re: Recenze GL

Vlkodlaka na ně *3* *16*
        • vterinka

Re: Re: Re: Recenze GL

bazuku a přímo k palici!!!! *16* *16* *16*
    • vterinka

Hje by mě zajímalo, který kkt aubožák to psal! hej tvl!!!! držte mě! takové kidy, by se měly trestat!!! Boooože!!! Ti lidi dneska vážně hudbě nerozumí! Ale totálně!! Poslouchají se totální sračky a jak už je něco pořádného, tak nad tím ohrnují noc! Kkt vy*ebaní!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *10* *10* *10* *10* *10*
      • kvatro

Co k tomu víc dodat, přesně takhle to dneska bohužel funguje, všude samý debilové. *15*

Jednou sem viděl někde napsáno:
        "Je těžké býti debilem...konkurence je veliká!!" A je to pravda *1*
        • vterinka

Re: Re: Re: Recenze GL

Svatá pravda!
      • puspuspusinka

Přesně *9* *9* *9*
  • Mambo!

Ahoj, jak jsem tu včera řikal že sem byl na tom výletě. Včera jsem psal k tomu takovej cestopis jako minule. Zase takovej "kratičkej". *15* Dám Vám ho sem.
    • Re: Mambo!

Ahojky, jasně, kratičký! xDDDDDDD
      • Re: Re: Mambo!

Smůla, já myslel že mi to uvěříš. *15* Máte to tu.
        • Re: Re: Re: Mambo!

už tě znám nějaký ten pátek, takže smůla! :D :P
  • kvatro

:o)

:D Ta Kačka si snad ze mě dělá prdel. To je slohovka jak prase. :o)

No dobře, jdu si to přečíst....:o)
    • kvatro

Re: :o)

Tak nakonec to bylo docela pěkný počtení :o) Líbilo se mi to, ale nejlepší tohle: "ááá Kačka Fišerová, ako sa máš?" .... já upe v pi*i!" :D Legrace s Váma.
      Fotky na FB jsem už viděl, dobrý :P
      • vterinka

Re: Re: :o)

Děkuji, jsem ráda, že se ti to líbilo! xDDDDDDDDDDDD
        • kvatro

Re: Re: Re: :o)

Všude možně budu lítat :o) Nejdřív si půjčim od vojáků stíhačku a shodim na Gymnázium Vodňany dáreček v podobě bomby. Míša si to přála :D
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: :o)

Já si tě objednávám do Havru! xD
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

jůůůů ty jsi poklad! Děkuji! :-****
            • kvatro

Za to že si tu na mně čekala dva dni tak ti to dám grátis. :)
            • vterinka

Za ty pizdy nehorázné a debilní kecy, mi to stojí!!!
            • kvatro

Hodně, budeš se muset pořádně plácnout přes kapsu. :)
            • vterinka

cccc xDDDDDDDD a kolik? :D:D:D ... Jo už ji to vyřizuji! :D:D:D:D .. děkuji xD
            • kvatro

Kačko, to je ale za příplatek :D Ale že si to ty, tak udělám výjimku. :o) Celý Havířov bude srovnán se zemí, takže vzkaž Hance, že si bude muset sehnat novej bejvák. :o) :D
            • vterinka

Čekala jsem to xDDDD ... nn Hanča ne, ale jedny pizdy by se tam našly! ;-)
            • kvatro

Ale copak, copak? :o) Hanka ti něco provedla? :D
  • Mohla bych se prosím zeptat jak se vyslovuje Avrilino příjmení ??? *7*
    • kvatro
      Vyslovuje se to "Lavín" *3*
  • Avril

Avril je dobrá ale Ewa Farná je taky dobrá. *4* *5* *4*
  • the best

avril is the best singer on the world *14*
  • Chudák Avril jěště že neumí česky!!!Měli bys jsme se stydět myslim ty lidi co avril nadávaj!!

Směšně pochybuji o tom že tahle diskuze má smysl je to hrzné nedá se to číst až nake vymky!!TADY NEJSME CHLÍVU POJDTE SI NADAVAT(nevedela jsem jak to nazvat)TOHLE JE DISKUSE O AVRIL!!LIDI UŽ JE RÁNO NENADÁVEJTE AVRIL *8* FAKT MĚLI BYSME STYDĚT!!! *8*
    • erga

hele

hele ty co jsi to napsala:taková kráva jako je AViril Lavingue se česky ani naučit nemůže.Je na hlavu padlá ta kráva hnusná.....!!!!!!/! *1*
      • Re: hele

ty si blbec ty pitomi kretene ty se nenaucis ani slovo anglicky!!!ty mozecku zadubenej!!!!!! *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *5* *5* *5* *5*
    • veris-avril

Re: Chudák Avril jěště že neumí česky!!!Měli bys jsme se stydět myslim ty lidi co avril nadávaj!!

tak si jich nevšímejte...Tímto příspěvkem je zase rozeštvete aby něco napsali!! Když tady uvidíte ňáký hnusný komentář tak se na něj uplně vyserte jako kdyby tam nebyl a začněte se bavit o Avril vubec na to nereagujte!!!

Tak třeba..Myslíte si že to Avril a Deryckovi dlouho vydrží??já jsi mylsím že jo hned jak se rozkřiklo že je jeich manželství v troskách jsem si říkala že je to chujovina a měla jsem pravdu *15* tím se jako necchu vychloubat jenom někd ynechápu lidi co věří bulvárnímu časopisu u kterýho s eještě nikdy neukázalo že by nějaká jeho informace byla zcela pravdivá *13*
    • sharpay1995

Re: Chudák Avril jěště že neumí česky!!!Měli bys jsme se stydět myslim ty lidi co avril nadávaj!!

*10* Ano to by ste se měli stydět!! Vy co nadávate Avril,*13* člověku kterého vůbec neznáte jste naprostí kreténi, idioti, atd.....! Podívejte se nejdříve na sebe než začnete nadávat někomu jinýmu!!! *5* *16*
  • miley11cyrus

kkkkkkkkkk

jo pravda fujjjjjjjjjj je staráááááá a hnusnááááááá bleeeeeeeeee ale miley cyrus je nádhernááááááááááááá
  • lilinka007

aoj

ahoj jak se tu mate jak se jmenuje ten nas blog plsky napiste mi
    • puspuspusinka

Re: aoj

Ahojky, já se mám dobře, *4* a ty?
      Do pr* název toho blogu mnojo tk to už sem tky zapoměla, sakra za to může ta opice, sem vám říkala že budou následky, dyž sem tu tejden nebyla to se zapomene hned nejhorší je že sem si to ani neuložila awe myslím že je to nějak jako best-team-avril.blog.cz nebo tk nějak nn??? *7*
      • sharpay1995

Re: Re: aoj

Nezapoměla si...je to správně...blog se jmenuje: best-team-avril.blog.cz
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: aoj

jůůůůůů supéééér následky nejsou teda ZATÍM *15* *15* *15*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: aoj

no počkej si po Brazílii...xD
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: aoj

jo mas pravdu:D
            • sharpay1995

no to jo Elis...to bude největší zázrak v dějinách lidstva...xDDD
            • xkostex

Hani pokud to fakt stihne v cas a poradku tak to bude osmej div sveta!
            • sharpay1995

no...to asi nedopadne moc dobře..xDDD Ale ber to takhle...jestli se stane zázrak a Kubík tam doletí včas a nezraněn tak se budeš moci aspoň schovat za ňho když tě ta gorila bude chtít praštit...xDDDD
            • puspuspusinka

a jejda, sakra to bude už kapku horší když sem měla menší následky po opičce jaký pak budou po několika Gorilách??? *7* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit