-
BRUTUS NOVINKA..ehm NOVINKY
Ahoooj..sem tu dlooooohu nebyla..mno..ale samozřejmě mám novinky..
1.No a ptž tu první novinku můžeme ovlivnit jenom my..FANOUŠCI,tak tedka všichni půjdete na www.t-music.cz A KAŽDEJ POVINNĚ HLÁSNE PRO AVRILKU,PTŽ JE V T-MUSIC CHART...JÁ už sem hlááásla,takže se pls snažte,at se vyšplhne aspon do top te!!!
2.Avril navštívila Tonight show with jay leno...no a zazpívala písen ALICE..samosebou mám i video!!!
http://www.youtube.com/ watch?v=CZCke4hEo-Y
PS:Opravdu kouzelná!!!!asi se zabouchnu-- *15* -
-
Re: BRUTUS NOVINKA..ehm NOVINKY
mno lepší než v origoš znění :D *1* -
Re: BRUTUS NOVINKA..ehm NOVINKY
Super....ikdyž obě tyhle věci už sme tu probíraly, ale i tak super...A pro Avrilku hlasuju každý den...xDDD
-
-
Mě se nechce...
Já nechci brát ty kravský antibiotika sou velký jak prášky pro vola,...se na ně normálně píp,...a bude to ,... *15* *9* *15* *8* *15* *9* *15* -
-
Re: Mě se nechce...
to budou zase prázky achjóóó *9* ´hej lidi nechcete mi někdo poslat nějaký super filmy na skkouknutí vám je po velikonoích pošlu zpátky *14* *7* *15* -
-
Re: Re: Mě se nechce...
mi dej adresu a nakej ti poslu ale nevim jestlis je videla -
-
Re: Re: Re: Mě se nechce...
mi napiš ména filmů a já si nějaký vyberu *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Mě se nechce...
no tak to by bylo na dlouho vis co koukni na tuhle stranku Kinotip.cz tam je mrte filmu koukej na divx filmy online sou z megavidea a to je na hovno a doporucuju desnej dupak a disaster movi to je fakt prdel *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Mě se nechce...
ok tak zejtra ti napisu seznam na icq *15* dobrou -
na netu ne máme pomalej net *15* *9*
mno hele já du na kutě chce se mi spát sem si vzala ditiaden a po tom chcípám únavou takže brou brou a papíQ *14*
-
-
-
-
-
Re: Mě se nechce...
miso reknu ti to takle rozpul si ho na pulku a jednu zahod a druhu si vem -
-
Re: Re: Mě se nechce...
to mě nenapadlo chytrý a rovnou na čtvrtky a drobky sním a ostatní dám slepicím ať se taky mají... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Mě se nechce...
jo chytra holka *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Mě se nechce...
žhe jo *15* *15* *15* se přece nebudu srát s práškama,...a jako řeknu ti že když sem dneska měla 1. tak sem ho málem zase vyblila *15* *15* -
-
*15* *15* tak k cemu ti ty prasky sou?
-
-
-
-
-
-
Tak...xD
Tak a máte tam další tucet videí...xDD A Jestli si někdo bude stěžovat že nemá co dělat, tak na ňho pošlu mého zlobivého chlapečka...xDD -
Už toho mám akorát tak plný zuby, až po krk, a dost !!!!
Tak vy dvě se tu hádáte o to kdo mě zabije? Víte co? Zabiju já vás, !!! A nebo budete spát na sobě na gauči obě !!! Abyste nesrali !!! *10* *1* -
-
Re: Už toho mám akorát tak plný zuby, až po krk, a dost !!!!
hey jako ja chctala jen aby te nechala bejt a ty mi to vycitas? vis co spis na gauci do konce tejdne! -
-
Re: Re: Už toho mám akorát tak plný zuby, až po krk, a dost !!!!
Já ti dám že spím na gauči do konce tejdne ta jedna noc dneska mi bohatě stačila. Zapoměň. Spi si kde chceš, já už tě nebudu nutit na gauč, ale v posteli spím já !!! Víš jak mě bolí záda a za krkem. Teda manžílo, takle mě mučit !!! *1* *1* *16* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Už toho mám akorát tak plný zuby, až po krk, a dost !!!!
no tak vidis jaky to je tam spat *15* ja se stehuju do vany nebo na pudu tam nejses ty :P *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Už toho mám akorát tak plný zuby, až po krk, a dost !!!!
Teda Eliso Koštětová Lavignová !! *10* Teda a jestli mi přídeš do postele tak tě schodím až budeš spát a vyspíš se na zemi *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Už toho mám akorát tak plný zuby, až po krk, a dost !!!!
no ty ses ba me ale zla twl to je neskutecny! je videt jak me mas "rada"
-
-
-
-
-
-
Hančooo, Eliiis xD
Holky náš bezvadnej nápad s tou fotkou se rozšiřuje... *15* *15* *15*
U Vanessky Hudgesn už je to též ... *14* *15* *14*
To je hustý ... teďka budou mít celý osobky své party nee??? *15* *15* -
-
Re: Hančooo, Eliiis xD
Pche.... co jim to tam jako donášíš??? Tohle je čistě naše věc!!!! *13* *13* *1* -
-
Re: Re: Hančooo, Eliiis xD
Novinka: Já to nikomu nedonesla, ono stačí když to vidí na našich fotkách ... *15* *15* *15*
Jinak se přiznám řekla sem to Kajušce ... *14* -
-
Re: Re: Re: Hančooo, Eliiis xD
*8* *5* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Hančooo, Eliiis xD
klid ... *15*
-
-
-
-
-
No ty vole...
No ty vole... co to je doprdele za kokota..?? Jako promiňte mi tyhle výrazy, ale já ho potkat tak už toteda nerozchodí...:ú takový kokotský vtip...:\ :\ *16* *16* *16* *16* *16* -
Ehm
Elis, to bylo krásné že si na mě nezapoměla, když si psala o tom letu do LA za Evánkem... *15* Ale myslím, že bysme mohli jet všichni jako partaa... *15* *15* I když je fakt že jenom my dvě milujeme Evánka, ale stejnak bych ti tam zdrhla až bych se vydala hledat Pierra Bouviera ... pardon chtěla sem samozřejmě napsat Michala mého milowaného manžela, nikoho jinýho přece nemám ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Ehm
no ja vim *15* a za nim si klidne zdrhni aspon budu mit Evanka pro sebe *14* *15* -
Re: Ehm
Asi sem hodim ten příběh. *15* *15* -
-
Re: Re: Ehm
Tak jo dokud tu můžu bejt *15*
Jinak za tu pomoc díky, když přemluvím taťku tak se tu dneska stavím,... na doučování *3* *15* Ale bojím se že mi to nedovolí ... *9* *9* *9*
-
-
-
?
Elis, a kdo je to teda zase ten Ian? Jenom abych tady v tom měl přehled. :D
Už sem pochopil že v Army Shopu prodávají tanky, a ty s nima potom jezdíš po náměstí a hraješ si na vpád spojeneckých vojsk 21.srpna 1968. *15* -
-
Re: ?
Ian je krasnej herec *14* pokud si vydel serial Ztraceni tak tma hral Boona *15* jo do jednoho tanku sem vlezla ale to bylo na slovensku na dokle ale mela sme problem vylist byl 20cm nad semi a blbe se s toho vylejza *15* a po namesti nejezdim ja jesdim po labi *15* -
-
Re: Re: ?
Elis jezdí s Titanikem po Labi. Se tam na tebe přijedu podívat. *15* -
-
Re: Re: Re: ?
*15* jo jen prijed prave nacvicuju naraz do ledovce ale problem zadnej tu neni tak mi jako ledovec pomuze elektrarna -
-
Re: Re: Re: Re: ?
Elektrárna Chvaletice? Nebo jaká zase.
*15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ?
neeeeeeeee nase vodni elektrarna
-
-
*15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
Re: ?
http://www.osobnosti.cz/ian-somerha lder.php
Je úžasneeej ... *14* -
-
Re: Re: ?
Tak to už vim o koh jde. Ztraceni sem viděl. *3*
Jenom Elis to tady vždycky nějak zašifruje že mám v tom hokej. -
-
Noo to je celá Elis *15*
Jinak jáá se do něj taky zamilowala jak mi ho ukázalaa.. a když čumim na ukázky z deníků ... yeahh ... *14* neodolatelnej ... *14* *15* -
-
Elis už ti ukázala Iana *15* tak to znamená že ho má už navezenýho doma.
Má tam u ní nataženou pavučinu na polystyrénovém stropě. Eli ho tam krmí mouchama. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ?
ne Ian je na svobode se neboj
-
-
-
si zvykej ja obcas pisu tak ze v tom mam football sama *15*
-
-
-
-
Avril
lidi můžete mi říct kde ste četli to že koncert nebudee??? pls přesně.. děkuju.. ale plss co nedřív estli to někdo vííte.. -
Ahoj!
Čaues!Tak jsem tu po dlouhé době!Jak se máte? -
-
Re: Ahoj!
čauky fajn a thy? ták sem tu byla sem zas na dovče!
-