Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • The best moments... tss...tss...tsss

Tss----tsss---.....tssss.tsssss.... .tsss...ts ts ts ts ts dobrý,néé? ts ts ts .. dobrá písnička ne?? ts ts ts ts ts ts tsssssssssssssss.... Hezkej rytmus tsssststtttttttsssssssss ... já jsem se zbláznila a to jsem doma teprve od rána :D prosííím přihlašte se všichni kdo sou takéé blázni.... POčkat,ani se nemusíte hláásit.. tss ts.... Určitě největší blázen se Mííša... *1* 6ejo,že tssss souhlá¨sííš tssssss se mnou Hančo?? tsssssss *1*

Sem skoro zapom¨něla tsssssssss na to video tssssssss aspon je vidět tssss že začínám tssssssss bláznit tsssssssss.
    http://www.youtube.com/watch?v=6ez4SiB58-U&feature=related

Dneska sem dokonce byla náámesíčnáá heč heč! tsssssssssss a prej tssssssssss sem si zapla telku tsssss a ve spaní!! heč heč tsssssss to neumíte tsssssss *1*
    • puspuspusinka

Re: The best moments... tss...tss...tsss

Jupí konečně někdo do party, hej Barčo založíme si kapelu? *7* *14* *15*
      A bude se menovat "tssstralalatsss" *15* *15* *15* úplně trefnééé *15*
      • sharpay1995

Re: Re: The best moments... tss...tss...tsss

Ch.... nejlepší je stejně Falalala...xDDD
        • xkostex

Re: Re: Re: The best moments... tss...tss...tsss

*15* *15* *15* *15* no tak tohle me fakt dostalo. twl prej zapla sem si telku ve spani *15* *15* no jako ses fakt dobra
  • puspuspusinka

Úchylnost !!! Hančooo zabiju tě !!! xDD

Hančooo, kvůli tobě sem taky úchylná ... *1* *1* *1*
    To A. L. je vážně nějaký zakletý ... tyhle iniciály by neměly bejt !!! *1* *1* *1*
    Njedřív moje velká láska Avrilka a teď už i písničky od Adámka ... xDD *1*
    To je jako J. B.
    Od Jonas Brothers poslouchám snad všecko mají boží písničky, ale stejně tak dobrý i Justin Bieber ... *1* *1* *1*
    To je děsnýýýýýýý ... HELP ME !!! *1* *1* *1*
    • sharpay1995

Re: Úchylnost !!! Hančooo zabiju tě !!! xDD

No jo Adámek... když on je tak užasnej...a opravdu není dobrá jenom ta jedna písnička... Má jich mnóóóhem víc...xD
  • Noneee

Tak já vám chybím jo? *15* *14*
    To je milý, a pokud jde o ten komp a to kouzlo bojím se že mi to asi nevyjde ... *15* *15* *15*
    Jinak buďte rádi že tu alespoň dvakrát týdně zanechám komenty ... *14* *3* *9* I když ani mě to nestačí ... mě to taky štve že tu nemůžu bejt ... *9* *9* *9*
    Noo jinak ... nakonec budu mít Elis jen jednu 4, protože dneska sem si tu matiku upravila dostala sem z testu na celé pololetí 1-2 ... takže supeer ... iPod mi vrátí ... ale kompa ne.e.. *9* *9*
    • vterinka

Re: Noneee

samo, že nám chybíš! A nemohli by vyměnit ipod za pc? *15* *15*
    • xkostex

Re: Noneee

jasne ze nam chybis! a aspon ze ti ten Ipod vratil
  • emthefall

^^

ona je fakt naprostá špica,je krásná,má talent (což se dneska moc nevidí) a je svá :) point for u Av ^^ už 6 let moje nejoblíbenější zpěvačka ^^
    • Re: ^^

jjj *14*
  • HLASUJTE PRO VAŠÍ NEJ STAR!! SONG OF THE YEAR http://admin.musicmania.cz/chart/533-Song-Of-The-Year-1.html
  • AL

ČusZ lidi.. myslíte že když napíšu Avril dopis česky že to přečte???? *1* *1* *1* je to trapná otázka le tak mě by to zajímalo.. *1* *1*..
  • angel15

tak

sem si změnil heslo a uvidim:)odcházet nebudu to by ten dotyčne co mě chtěl vytočit vyhrál,ale to je nepřipustím:)
    • sharpay1995

Re: tak

Jó.... správné rozhodnutí!!!
  • miley11cyrus

,jhtyd

avril = nejhorší zpěvačka ve vesmíru
    miley = nejlepší zpěvačka ve vesmíru
    • dianna114

Re: ,jhtyd

trochu tě opravím
      avril=nejhorší zpěvačka ve vesmíru
      madonna=nejlepší zpěvačka ve vesmíru
      miley=dobrá zpěvačka
      • danielka1996

Re: Re: ,jhtyd

ze te to bavi
        • dianna114

Re: Re: Re: ,jhtyd

to předtím jsem já nepsal
          • jana291995

Re: Re: Re: Re: ,jhtyd

Ty si nejdřív založ profil,aby jsme taky věděli jak tě máme oslovovat,nebo sand chceš abychom ti říkali 34689217
            vždycky když kliknu na nějakej odkaz tady těch magorůů..hádejte co se mi objevíl:profil neexistuje..toje sranda vidte *15*
            • dianna114

Re: Re: Re: Re: Re: ,jhtyd

Ale když to je podtrhnutý,tak je jasný,že tady ten dotyčnej má profil *13* Prostě když je to podtržený,tak to nemůže psát někdo neregistrovanej!!!! Mě taky docela serou ty,co píšou pod neexistujícíma profilama,tím docela ukazujou,jací jsou srabi!!!! *1* A když si čtu ty dnešní příspěvky(od hhh,tuyenj,pavel,sim...),tak mě napadá,že větší IQ než sláma asi nemají.... jedině můžou vyhrát cenu o největšího magora na světě,ale tu už má mileyiik,takže i tady smůla *1*
            • danielka1996

tak nak *1*
          • danielka1996

Re: Re: Re: Re: ,jhtyd

jezisi kolik ti je ze si tak blbej a nechapes to ze sem nemas lizt kdyz chces nekoho pomlouvat?milujes madonu?tak jdi na jeji stranky a ne na avril
            • dianna114

ježiši a kolik je tobě nikoho tady neurážim,nepisu tady fujjjjjjjjjjjjjjj,jen píšu,kdo je pro mě nej,nejhorší a dobrej tak si nadavej tem co si to zaslouzej a ne mne *13*
  • avril-nely

Avril kouří ??????

Na jednom blogu sem našla hoodně nových fotek Avril,jak má v ruce cigaretu! Myslíte že je to kvůli tomu rozvodu ?
    • fifinka7

Re: Avril kouří ??????

?????KOUŘÍ????? *7* *7* *16* *8* *9*
      • andrea3518

Re: Re: Avril kouří ??????

Viděla jsem fotky avril už dřív jak kouří a je to podle mě pravda a Avril se s tim moc netají ale přesto ji nikdy moc s cigaretou nevidíte protože říká že kouří jen občasně.
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Avril kouří ??????

jj...souhlasím že si prostě jenom někdy zapálí...
          • fifinka7

Re: Re: Re: Re: Avril kouří ??????

Mno to mě po**r, svou oblíbenou pizzu si moc nedává, páč je špatná na hlas ale cígo si dá *9* ........neškodí taky náhodou na hlas???
        • cara

Re: Re: Re: Avril kouří ??????

TakY si MYslím že Kouří JEN občAS
          • avril-nely

Re: Re: Re: Re: Avril kouří ??????

jj asi jo
  • Dessine four you BLOG!

Chceš dessine??Jeslti ANO vyber si z našeho katalogu!!Pokud si nevybereš uděláme ti na objednávku vlastní!!!
    Neber to jako REKLAMU prostě si vyber!DÍKY a mějse hezky!!!
    Pro všechny kdo má BLOG!!PLS MRKNĚTE děkujem!!!
    www.graphic-dessine.bl og.cz
    www.graphic-dessine.blog.cz
    www.g raphic-dessine.blog.cz
    www.graphic -dessine.blog.cz
    www.graphic-dessi ne.blog.cz
    www.graphic-dessine.blo g.cz
    www.gr aphic-dessine.blog.cz
    www.graphic- dessine.blog.cz
    www.graphic-dessin e.blog.cz