-
fuj ty titulky furt..
našla jsem ještě jeden článek k tý RCA,je to skoro stejný,ale je tam ještě pár info navíc,jo a na tom začátku pát vět chybí ale ty sem dávat nebudu,ptž je to to samý.
"RCA Records nabídl Avril 20 milionů dolarů za to, že Avril změní 2 skladby na albu s ostatními, které by byly pro rádia příznivější. Zpěvačka to však odmítla." Za to má nahrávací společnost na Avril, která si více jak polovinu songů napsala, velké požadavky. Vnitřní zdroje odhadují, že to bude odloženo do konce května z důvodu komplikací. Pokud se neprodá více než dva miliony kopií prvního nového singlu, a pokud by byla deska propadák, které by se neprodalo více jak 200 000 kusů, pak jí RCA nevydá už žádný song. Dokonce prý uvažují o tom, že s ní zkončí pracovní poměr, a pokud se neprodá v podobu více než půl milionu kusů ve 3 měsících, pak jí už nevydají žádný song. Věřím, že my fanoušci se dokážeme za Avril postavit a v její hudbě dokážeme bojovat!
Pak takový mini článeček:
Oblíbený fotograf Avril, Mark Liddel, potvrdil, že to byl on, kdo dělal fotografie, které půjdou na obálku prvního singlu a čtvrtého alba Avril. Zasedání proběhlo před několika měsíci, ale nyní jsou už fotky na světě.
Ta RCA to je vážně zázrak z nebe twlee
*16* -
-
Re: fuj ty titulky furt..
tak a dost mam nervy o nekde pul metru nade mbnou a to neni dobry uz jenom z toho duvodu zhe hanicka je sde mnou ve skole ...to to to to je neskutecny to sou takovi ko**** zhe to az pekny ja ja ja ja tam pudu a normalne jim rozbiju hubu bo toto neni normalni jako ja snad vybuchnu ....hej deme na opice .............nebo tam du sama a je mi jedno jestli prezijuuuuuuuuuuuuuu *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *8* *8* *8* -
Re: fuj ty titulky furt..
no tak jako to fakt prehanej kokoti *16* -
-
Re: Re: fuj ty titulky furt..
Ani si nedokážete přestavit jak sem rozzuřená....Al ne druhou stranu sem váhava jestli si CD koupím nebu jenom stáhnu, ale teď sem se rozhodla že si ho určitě koupím!!! -
-
Re: Re: Re: fuj ty titulky furt..
ja si ho taky koupim drive sem si cedka stahovala ale prece ji musime pomoct ne -
-
Re: Re: Re: Re: fuj ty titulky furt..
jo no! musíme jí pomoct, protože jestli to neuděláme my, coby fanoušci, tak nikdo. *9* *9* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: fuj ty titulky furt..
Lípe bych to nevystihla....myslím že po 20 milionech dolarů(což je pro představu cca 540 milionů korun což se mi teda nějak nezdá, že by dali tolik, spíš když už tak 20 milionů Kč.no ale nwm)by skočil za přepsání dvou songů snad úplně každý, kromě Avril, ta je prostě jedinečná a hudbu dělá za sebe pro své fans a né pro nějakou společnost za prachy...! -
ahojte...no ja si myslim,že fanoušci čekali dost dlouho na nove CD a tim padem je vice pravděpodobnější,že si ho koupěj všichni.....a tak nechápu postoj od ty spolešnosti....a i kdyby se na ni vykašlali,tak avril ma už takovou popularitu,že po ni skoči jina společnost:)...a to že odmitla ty prachy za ty songy změněny..je jen dobře alspon ukazala,že za prachy neudělá cokoli,že si stoji za svym a věřisi a proto ji mam rad:) -
Přesně...za nás za fanoušky to nikdo neudělá...xDDD
-
-
-
-
-
-
Můj Názor !!!
Jako, takže, můj názor, tohle je tady pořád, někdo sem příde jednou za měsíc a jenom sem napíše Hmmm nuda tady si jenom píšete vy, ale o Avril tu nic nepíšete, už mě to tu nebaví, jenže tady není nic new a tak sem píšeme aspoň aby asúpoň někdo semka chodil ... a vy si sem napíšete jenom tohle, ale co kdybyste si taky přidali něco, vy??? Hmmm?? Možná by se tu začalo mluvit jenom o Avril ... si myslíte že sem musíme mluvit a přidávat o Avril věci jenom vy a vy si semka pak budete jenom chodit? Já denně hledám něco new a snažím se tu o Av mluvit ve všech souvislostech, ale sme tu jennom 3 občas sem příjde třeba Janča a Kuba, ale kde je Barča, Werča a Lucka a další Hmmm??? Nechodí sem ... *9* Protože tu není nic o Avril, jenže o ní taky musíte mluvit vy a neházet viinu jenom na nás ... *9* *9* *9* -
-
Re: Můj Názor !!!
Klidně si mě pomlouvejte a nwm co všecko, ale todle je teda jako můj názor !!! *9* -
-
Re: Re: Můj Názor !!!
jo misa ma pravdu porad tu pisete jaka je tu nuda a ze tu o Avril nic nepisem ale jak muzem neco psat kdyz nejsou zadny novinky? a taky muzete neco vymyslet ne prijit jednou za mesic nebo i dil a rict jen at tu nepisem kraviny a raci se bavime o avril ale kdyz neni nic o cem by se o ni dalo psat tak si aspon vymyslime neco a bavime se. a jestli se vam to nelibi tak neco sezente. -
-
Re: Re: Re: Můj Názor !!!
Jako asi sem moc vyjela, ale díky Elis, ale jinak sem sama zastánce toho, že by se tu o Avrilušce mělo mluvit víc, ale přijděte taky s něčím vy ... *4* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Můj Názor !!!
nz.j ja taky chci aby se tu o ni vic mluvilo
-
-
-
-
-
!!!
Ještě k tomu nejnáviděnějšímu ... no zní to hooodně blběě... a ať by to bylo jendo nebo druhý ... tak pokud někoho nenávidí lidi, tak je to jenom protože závidí ... všechno je to jenom pitomá závist ... *8* Místo aby jim přály, že něco prostě dokázaly samy od sebee... ale nee oni jenom závidí a pak blbě žvaní a pomlouvajíí ... já to znám, taky jsem to párkrát udělala, ale ej to kravina, jedinej důvod proč sem andávala na TH byloo, že mi přišlin prostě jiný a úchlyní ... ale takový možná jsou (myslím jiní) ale to je přece krásnéé, kdyby všichni byly stejný tak je to v ****** ... protože to by pak bylo hnusný ... rozdíly musí být !!! A nemám ráda spousta celebrit, ale naučila jsem se už je nepomlouvat atd. ale když už tak jedině obdivovat, protože to jediný si zaslouží člověk a když se mi něco nelíbí tak do tho nemluvim a necham to bejt ... tak a domluvila seem ... a Michale máš pravdu, tyhle žebříčky jsou všechny na nic ... každej má ráda někoho, a tyle žebříčky mi lezou krkem jak furt někho hlasuje a hlasujee... každej má svůj názor a nějaký žebříčky jsou prostě na niic ...
Jo a jinakk ... Anetka nevyhrála... *9*
Je to škoodaa... moooc ... ale i ták sem ráda že se dostala až tak dalekoo ... *14* -
Návrat do budoucnosti část druhá
To ale neměla dělat. Jeden laserový paprsek vyslaný z vesmírné lodě, odporoučel vrtulník k zemi. Donaldka ještě hrdě pronese. "Elliote a Banko, bylo mi ctí s Vámi letět." Elliot a Banka ještě stačili použít padák. Co se stalo s Donaldkou nikdo neví, buď ji odnesli marťani na planetu Krodos nebo žije v pralese jako Tarzan dodnes. Pravděpodobnější bude ale ta druhá verze, místní totiž popisují že se z pralesa ozývají podivné zvuky jako Hua Huha Ho, zavolat jen stačí heslo Kačka Hůhů, Hua Huhu Hohó.
Elliot Kostohryz neuměl ovládat padák a tak skončil v dvoumetrovém mraveništi. Mravenci se na něj vrhli jak slepice po flusu. Přivázali ho ke kůlu. "Jsi synem smrti, mravenci nesou smrt" povídají. "Pardon páni mravenci, mám ale ještě jedno poslední přání"povídá nahlas Kostohryz. "Chci aby mi tu zazpívala královna dramatu Avril Lavigne a její poskok Ivan Troubafeld." Mravenci na to: "Ať je po tvém, každýmu dáváme si vybrat poslední přání. Kdyby si měl přání, že chceš pustit, pustili bychom tě". Nojo co naplat. Za blbost se platí!
Banka Hamounová nedopadla o moc lépe. Nejen že se jí padák vůbec neotevřel. Přistála v doupěti Méďi Béďi. Její jedinou záchranou bylo, že Béďovi nabídla, že bude pro něj krást piknikové koše. Banka měla v kradení už určitou praxi. Ne nadarmo se jí říkalo také fantom Ostravských tramvají, nebo také Mikešova černá ruka.
Nejlíp ze všech se však měli Michal a Míša na Lipenské pláži. Užívali si dokonalé prosluněné prázdniny. THE END -
-
Re: Návrat do budoucnosti část druhá
Dobře ty, fajné. *1*
-
-
Hanry Proper
Pokud jde o Popra tak na toho sem včera koukala a chcípala sem úplně šíleně jak sem tu parodii dlouho neviděla a včera mi tam skočila když sem dokoukala Avril Under My Skin Live ... no tak sem na to koukala tve já chcípalaa... já fakt nemohla... *15* *15* *15* To je ta nej parodie ... *15* *15* *15*
Prej to psal nějakej idiot? Joo já osobně ... hekle Bagride nemám prachy, neboj udělám grintovu banku ... neboo chce -- se -- mi -- hrpzně na -- záchod ... *15* *15* *15* No prostě to nemá chybu ... *15* *15* a nevím proč ale myslela sem při tom na vás <3 -
-
Re: Hanry Proper
jo Henry Proper je nejlepi! a Par Parmenu je taky bozi *14* *15* miluju tyhle parodie a v Proprovi bylo nejlepsi: prave jsem skopal Batmena a rekl sem myslel jsem ze budes lepsi Batmene. ale ukazalo se ze oto byla jeptiska *15*
-
-
...
Míšu, asi trefilo z toho že má v očích podle mě čokoládu a vášeň ... *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: ...
Míšo, z toho mně nekleplo *15*
Jenom sem se na cvhíli zaposlouchal do GL. *1* -
-
Re: Re: ...
Ty seš marný :D -
-
Re: Re: Re: ...
Nebyla si ty náhodou před chvílí už pryč. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
jako já? :D já tu sem furt! :D
-
-
Re: Re: Re: ...
Tak fajn ... *15* *15* *15*
-
-
-
-
Avri Lavigne
Avril je víc
Je to můj nej ale nej idol *15* *15* *15* *1* *1* -
AL
NWM CO VSECI mATE S TIM JESTLI NEKDO NEMA LISTEK NA KONCERT:: UZ VAM TO NIKDO NEPRODAA:: TAK UZ TO SEM NEPISTE JE TO TRAPNE: HOLD KDO POZDE CHODI? SAM SOBE SKODII!!!!!!!!!!! *8* *8* *8* *8* -
:-(
Lidičky vy tady vůbec nepíšete!! Nemáte nikdo žádnou novinku o Avril???? *3* -
-
Re: :-(
mno,zrovna jsem nadávala že tu nejsou new komenty,já sem chodím každý den,ale jak mám psát komentíky (příspěvky) když zrovna nic novýho o Avril newim a neni tu nový příspěvek ne kterej bych reagovala!!! pls, když budete něco novýho vědět,písněte,ať se to tady trochu hejbe *1* *1* *3* *4* *3* *15* -
-
Re: Re: :-(
Jj pokusím se!!!! *1* *3* *15*
-
-
-
fufjhadfjksjdfg
avril je blbá máte pravdu lidičky že miley je nej nej nej zpěvačka ve vesmíru :-) -
-
Re: fufjhadfjksjdfg
víš čím seš blbá ty?že ses posraná až za ušima..proč si neuděláš pořádnej profil?proč se přihlásilas jako sims...blablabla?..hm?ptž by jsme se do tebe pustili co?sračko -
Re: fufjhadfjksjdfg
uz toho fakt nech!!!ses s tim fakt trapnej!! *16*
-