-
Kdyz uz tu o tom mluvite, tak na jaky strance si objednavate veci od Abbey Dawn?
-
-
http://www.abbey-dawn.cz/ *14*
-
-
ávríl
ahojík nevíte jestli bede mít av koncert nekde tady u nas???pííísnete mi pls na mail díkes *7* *7* *7* -
Nuda
Tak jak vidím tady už se nic neděje *9* *9* -
-
Re: Nuda
no to teda jo!!! Mě zrovna nic nenapadá tak skuste někdo nahodit nějaký dobrý téma!!!!!
-
-
svv
AHOJTE LIDI MÁM TU TED SLEVU NA SBIRKY...MAM ICH STRASNE MOC..A CHCI SE ICH CO NEJSKUR SBAVIT...JE TO SE SLOVENSKYCH ALE AJ S CESKYCH CASAKU NEKERE SU AJ S NEMECKYCH TAKE AJ S POLSKYCH CASAKU KDO BUDE MNET ZAJEM TAK NECH NAPISE NA MAIL 12lizzy22@azet.sk POSLU AJ FOTA JESTLIK BUDE TREBA -
avril a evan
našla jsem video Evana(bývalí člen avriliné kapely-kytarista s i zpěvák)
je to jeho videoklip a menuje se Evan Way.._no a avril tam prej někde zpívá,já sem ji tam teda neviděla http://www.youtube.com/watch?v=CqJ4 4BA5Nr0 -
-
Re: avril a evan
Zpívá tam "It's so beautiful it makes you wanna cry" a to v 3:32. -
Re: avril a evan
já ji tam teda taky nikde neslyšela.... -
-
Re: Re: avril a evan
taky ji tam tam neslisim zpivat. pekna pisnicka -
-
Re: Re: Re: avril a evan
hezká písnička! -
-
Re: Re: Re: Re: avril a evan
pokud se vam libi evan tak se stante jeho fanousky ma tu profil *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: avril a evan
no jestli to spíš nemá bejt na adresu avril pisnička... *7* *1*
-
-
-
-
-
-
anna1998
ahoj lidi pokeca te -
-
Re: anna1998
ahoj fakt dobrý!!!!!!!?????? *4*
-
-
téda
Jani co to widím snad tky neletíš na Zaca ?!??! *7* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: téda
to si piš že letím!!je to kocour,kanec,playboy..prostě kus chlapa!! *15* -
-
Re: Re: téda
tak co...je to vážně fešák....xDDDDDDDDDDDDD -
-
Re: Re: Re: téda
mno bych se asík hádala :D....ale newa....myslím že v showbyznysu jsou mnohem lepší :D.....tak třeba....viděli jste někdo puberťačku?.....tak ten kluk co tam hraje je mnohem lepší než Zac.....ikdyž, je teda pravda, že oba jsou až moc vyumělkovaný *1* *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: téda
nj když má někdo štěsti a narodise rodičum co mužou podporovat finančně a že se narodi s tak pěknym obličejem *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: téda
se podíwej na Tom Beck je tááák krásnej awe co ti to budu powídat tomu nerozumíš *15* *15* *15* *15* seš chalan !!!!!!!! *15* *15* *15* -
se nehádejte :D *1* -
ne nejlepší je Tom Welling *1* *3* -
nekjky je TomBeck a absta !!!! *15* *15* *15* basta !!! *15*
-
-
-
-
Re: Re: téda
hehe už si ho viděla v nějaky rvačce ? *1* *1*
-
-
-
2 věci ...
Mám pro vás dvě věci lidi...
za 1. Hančooo neštvi mě nebo, ten zlej chlapeček příde na tebe !!! *15* *13* *15*
a za 2. konečně mám někoho do kapely ... *15* viť Barčo ... *15* -
Sem tu na chvíli !!! xD
Sorry Elis mohla sem přijít dřív, ale bavilo mě sledovat ty tesknoucí smsky *1* vzala sis to ale mrchu co? *1* -
-
Re: Sem tu na chvíli !!! xD
tak ja ti poslu tolik smsek a ty se na tom bavis? no ty ses ale mrcha koho sem sito vzala boze -
-
Re: Re: Sem tu na chvíli !!! xD
Mnojooo, plomiň, ale mě bavilo číst si tooo *1* *1* *1*
prej áááááááá dělej mě už tu jebne z toho sem nemohla *1* *1* *1*
Fakt k popukáníčku *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Sem tu na chvíli !!! xD
hele bacha jio ja sem citove labilni clovek! i kdyz nevim co to je *15* ja ti napisu za pul hodiny nakych 5 smsek a ty se na tom plavis? tos prehnala spis na gauci! -
-
Re: Re: Re: Re: Sem tu na chvíli !!! xD
No dobřééé, tak už neplakej,... *1*
Já ti dojdu koupit černýho slona *1*
A na gauči nespím, to budu spát radši na tý zemi *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Sem tu na chvíli !!! xD
no jako budu kdyz to ani neocenis *8* a spi si kde treba traba i ve vane me je to jedno
-
-
-
-
-
-
další novinky
Avril prý napsala společně se sedmi dalšími skladately písničku na nové album Rihanny
Song by se měl jmenovat "Cheers" a mimo Avril se na něm podíleli: Christy Lauren, Barthe Stacy, Edward Graham, Gibson Corey, Harr Andrew a Jackson Jermaine.
Z nového alba Rihanny jsou zatím potvrzeny názvy jen dvou songů - Only Girl a již zmiňovaný song Cheers. Rihanna na albu spolupracovala (stejně jako Avril) s Alexem da Kid a jejich cílem bylo vytvořit song, který by překonal Thriller od Michaela Jacksona.
Podle webu IMDb Avril propůjčí svůj hlas do nově připravovaného pokračování animovaného hitu Doba Ledová.
Film nese v angličtině název "Ice Age: Continental Drift" a do kin by se měl dostat v roce 2012.
Avril zde bude údajně dabovat Shelly, což je jeden z dinosaurů. -
-
Re: další novinky
http://www.youtube.com/watch?v=WnIb qpWulw4
Myslíte, že je to tohle..?:D -
-
Re: Re: další novinky
Myslím, že to není ona, protože to vůbec nezpívá Rihanna a její hlas poznám 100000% a ani v té písničce není slovo Cheers zmíněno, někdo to jen tak pojmenoval, lae písen je zcela jiná a od někoho jiného, si myslím -
-
Re: Re: Re: další novinky
No tak já ti věřím..., jelikož já jakože Rihannu nějak neposlouchám, ikdyž její hlas bych možná poznala, ale já sem si tu písničku sice pustila, ale dělala sem přitom věci do školy, takže sem ani nepostřehla jestli ro zpívá ona nebo ne..:) -
-
Re: Re: Re: Re: další novinky
taky myslím, že to není ona
-
-
-
-
Re: další novinky
Novinka o songu je bezva! *3* a tu o době ledové jsem už taky slyšela. *3* Škoda, že ji v češtině bude mluvit někdo jiný. *9* *1* -
-
Re: Re: další novinky
Jo.. ot om songu je to super a o té době ledové už sem tady kdysi dávno taky psala...:D -
-
Re: Re: Re: další novinky
docela bych se na to ráda podívala v originále *1*
-
-
-