-
vyhrála!!
Ahoj lidičky ségra mi zrovna koupila bravo a na titulní stránce stála malá Avril a k tomu napsané "Zlatý otto 2008" rychle jsem časopis roztrhala a hledala to...nevyhrála jenom ze zpěvaček ze všech juchůůůůů *14* *14* *14* -
-
Re: vyhrála!!
A JEŠTĚ JE TAM I VE PŘEDU PĚKNÝ ČLÁNEČEK O BLACK STAR!!! -
tak už sem si to bravo koupila!!!!! Otevřu ho přímo na tý stránce a tam Avril a nápis AaaBSOLUTNÍ VÝTĚZ ZLATÉHO OTTY 2008.....TAK TO ČLOVĚKA OPRAVDU DOKÁŽE ZAHŘÁT U SRDCE.... *1* *14* -
ty wo*e!!!Je dobrá SKVĚLÁ dokonalá já tu ženskou žeru xDD...je NEJENJ -
jojo,vyhrála celkově,ptž měla hodně velkej náskok..měla ohodně víc hlasů než ostatní...jsem tak štastná..tyjo.. *15* -
-
Re: Re: vyhrála!!
Óóóóuuuu tak to je skvělí....všera sem se dívala na stránky brava a tam psali že bude vyhlášený zlatý otto.....sem se nervovala a doufala že vyhraje Avril.....hned si du to Bravo koupit!!!!a vidíte tady máte důkaz že AVRIL JE NEJLEPŠÍ!!!!- tady může třeba vyhrávat Miley, Hillary nebo kdokoliv....ale v týhle republice to vede Avril!!!! -
-
Re: Re: Re: vyhrála!!
jo pravda..ZASE *3* -
-
Re: Re: Re: Re: vyhrála!!
Óóó děkuji!!!xD *15*
-
-
-
-
*9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* To snad neeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!! Tak jak tam ty lidi hlasovali,že vyhrála zrovna taková kráva!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
To není kráva pokud je Avrilka kráva tak si deb*l!!! -
-
Re: Re: Re: vyhrála!!
bravo bravo Avril...ach jo to je doják *14* njn prostě je v ČR nejoblíbenější a to je dobřeeeeeeeeeeeeee..olééé olééé....du se ožrat na jeji učet *3* -
-
V ČR,ale taky by bylo třeba si uvědomit,že Bravo si kupují hlavně teenageři..... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: vyhrála!!
Tak jo....má konečné prohlášení: AVRIL LAVIGNE JE NEJOBLÍBENĚJŠÍM ČLOVĚKEM MEZI ČESKÝMI TEENAGERI!!!!!*15* *1* I love you, Avril! *14* *14* *14* -
Jo,to je lepší! Ale spíš ne nejslavnější,ale nejoblíbenější. *1* -
no však to je o tom.....když ti tak vadí přirovnání nejslavnější v ČR....tak místo toho: AVRIL JE NEJSLAVNĚJŠÍ OSOBOU MEZI ČESKÝMI TEENAGERI!!!!!§Xd -
no a?TO nevadí,stejně..starý báby Avril neposlouchají..nebo snad o nějaký víteM *15*
-
-
jo já taky...můžu jít s tebou *3*
-
-
-
ty vole. jdi do hajzlu..seš trapnej..a co tvůj profil,proč sis ho smazal co?máš posraný trncle co...kdyby jsi ten profil měl,tak už ti něco napíšu..vlastně jsem se k tomu chystala..dej si pohov *13*
-
-
-
Trapnost nejvetší na světě!!
Takže jste s tim trapný!! strčte si tu svoji Miley do prdele a už nám ji necpěte!!! Píšem tady o Miley že je hnusná ??? NE!! Tak se na nás už prostě vyserte a nechte avril a její fandy konečně na pokoji!! Nechápu proč nemůžete pochopit že někdo prostě Miley rád nemá!! Já jápu že vy třeba Av nemusíte já taky třeba nemám ráda Miley ale rozhodně vám to tady necpu!!! Zamyslete se prosím a jestli to nechápete tak máte asi v hlavě leda tak h***o!! Každej má jinej vkus a do toho našeho nezapadá Miley ale Av tak si radši bežte prás na diskuzi Miley jak ji zbožňujete, milujete, uctíváte, žerete ... blablabla! A nás nechte žít!!! díky!!! ale nechápu proč vám to tady musíme psát 100 000 000 000 000x!! A stále to nedokážete pochopit!!! *16* *8* -
avrilka
je to prostě nej zpěvačka pod sluncem , a vždy bude . Má opravdu talent -
K rozvodu a těhotenství
Řeknu to asi takhle
→ když má Avril větší bříško neznamená že musí být hned těhotná, pokud se pamatuju stejné spekulace tu byly už v březnu a to minulého roku
→ rozvádí se s Deryckem....no a!! Pokud bude šťastná je to její věc...navíc ona i on píší že se rozcházejí v dobrém, možná se prostě už jen nemilují jako dřív -
jupíííííííííííííííí ííííííííííííííííí
Hej já sem happy!!!ČTĚTE!!!!!!!!!!!!
Abbey Dawn je již po celé Americe a dnes k nám přichází zpráva, že se má dostat do obchodů H&M v Evropě! V Evropě je jich celkem 35 a zdá se, že nejlepší místo pro AD je zrovna H&M. Čeští fanoušci můžou skákat metr vysoko, protože H&M je po celé ČR!
JÁ SE ZBLÁZNÍM..JOOOO *1* *14* *14* *14* -
-
Re: jupíííííííííííííííí ííííííííííííííííí
OMG! supééééR!!! -
Re: jupíííííííííííííííí ííííííííííííííííí
bombaja budu skakat 2 metry -
-
Re: Re: jupíííííííííííííííí ííííííííííííííííí
já do rovnou 5 ... *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: jupíííííííííííííííí ííííííííííííííííí
a ja skočim z letadla:D
-
-
-
-
Superstar
Hej lidičky supéééér...zítra v superstar-kolo MTV- bude Dominika Stará zpívat Comlicated....woooow...to sem teda zvědavá...ale ona zpívá krásně takže by se jí to mohlo povést...xD -
-
Re: Superstar
hej no...zaspívala to celkem dobře...sice moc rockově a né tak přidrzle jako Avril, ale nebylo to špatný...xD -
Jj supér -
-
Re: Re: Superstar
sem zvedava jak ji zaspiva doufam ze to neskazi
-
-
Jojo,už jsem na to taky koukala na facebooku....tak krásnáá písnička :) a ¨Domča zpívá hezky :) -
http://superstarcz.nova.cz/clanek/n ovinky/co-budou-finaliste-zpivat-v- sestem-kole-ukazky.html
-
-
Alice premiéra
Už jste viděli fotky z premiéry???
Tady jsou
http://avrilsmusic.blog.cz/ 1002/keep-updating-alice-in-wonderl and-movie-premiere-london-25-02-10
Mrkněte na tyhle animace:-)
http://avrilsmusic.bl og.cz/1002/new-animations-from-alic e
*1* -
-
Re: Alice premiéra
Wooooooow...tak to je šíleně sexy!!!!!!!! Ty šaty sou nádherný...xD -
-
Re: Re: Alice premiéra
a ten song je taky gooooooooooooooooooood -
-
Re: Re: Re: Alice premiéra
jj....xDDDDD
-
-
-
Re: Alice premiéra
mrte to tam Avril slusi *14* *14*
-
-
t je awe nuda
si du pustit Alice, a black star, páč Hanča se mnou nechce písat slhovky !!! *9* *14* -
-
Re: t je awe nuda
jsem nevyspaná, a ty to víš...xDDDD Tak si nestěžuj...xDDD
-
-
WoW......Yeah.......WoW......
Téééda Hančóóóóó,.... *14*
Já zírám,... fakt jako tos tu hodinku nedělala nic jinýhio než se hrabala v youtubíčku co,...??? *1* *7* *14* *3*
Wow díky moc,... už seš menší obluda *14* teďka seš obludka ... *1* -
-
Re: WoW......Yeah.......WoW......
O tak to je pro mne pocta...xDDD no a ty už budeš jenom příšerka a né příšera...xDDD
Jo a hrabala sem se v tom dost dlouho mno...xDD -
-
Re: Re: WoW......Yeah.......WoW......
*14* *14* *14*
-
-
-
...
http://www.youtube.com/watch?v=5wgJ _PCRk6g&feature=related <--- a tady ještě jedno, neuvěřitelně jí to tam sluší :) *4* , jak se tu někdo ptal která image je nej tak tahle *4* *14* *3* *3* -
-
Re: ...
Jo, tak tohle video sem viděl už tak před půl rokem. Chtěl sem ho vidět znova ale už sem ho potom nemohl najít *9* *1* Věděl sem akorát že je tam ta ponožka a na konci Chad Kroeger z Nickelback. *15*
Díky za poslání *14* -
-
Re: Re: ...
neni zač *1* *1* *1*
-
-
Re: ...
*1* *1* *1*
-