Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fifinka7

co to k čertu? :D

co pak to je toto, takovej chat tady, kdo to má jako číst?....objasní mi někdo ve stručnosti o co go v tech 7 stránkách? *7* *4*
    • xkostex

Re: co to k čertu? :D

ve vecine si nekdo dela z nekoho srandu najedny probirame hrady a zamky a na tech ostatnych uz si nespominam *15*
      • vterinka

Re: Re: co to k čertu? :D

přece ten blbý fo, že je Avril mrtvá!
        • fifinka7

Re: Re: Re: co to k čertu? :D

TO SNAD RADŠI ANI NEŘIKEJTE....takový blbý téma....jináč k těm hradum, zamkum...jakože fesťáky?....byly jste někdo na Bezdězu? *3*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: co to k čertu? :D

ne festáky, ale kdo by kam chtěl a že Michal rád cestuje po hradek a zbořeninách a tak. ... nn nebyla
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: co to k čertu? :D

a proto ten clanek sem raci vynechala. a taky smetam nebyla
  • sharpay1995

Dance..:D

v nějaké španělské "Dance" soutěži se tančilo na WTH..:D
    http://www.avrilbandaids.c om/forums/avril-lavigne-media/11035 48-what-hell-fama-bailar-spain.html
    • vterinka

Re: Dance..:D

Velmi zajímavé, když tamčí jako hadí žena, tak je to good, jinak velmi vtipné, ale je fajn, že se ta písen šíří dál. *14*
    • xkostex

Re: Dance..:D

twl ted sem to sem taky chtela dat *15*
      • sharpay1995

Re: Re: Dance..:D

no jo.. seš moc pomalá..:D :D
  • kladik

Rodina

Jaksi jsem pochytil po té dlouhé době co jsem tady nebyl že zde máte rodinku . Můžu být taky něco *7* *7* *1*
    • kvatro

Re: Rodina

No jasně můžeš hlídat náš rodinnej domek. *15* Zítra ti postavim na dvorku boudu. *1*
      Mimochodem, jakto že ještě nespíte? *13*
      • kladik

Re: Re: Rodina

A jakože mě už je skoro 18 *15* *15*
        • fifinka7

Re: Re: Re: Rodina

hm, získala jsem taky nějaký rodinný titul? :D *1* *1*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: Rodina

NE! *13* *15*
      • xkostex

Michale proc bysme meli uz spat? ses snad nas tata? *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: Rodina

No právě že odteď jsem. *15*
          Takže budeš muset poslouchat *4* *1*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: Rodina

neeeeeeeeeeeeee!!!!!!
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Rodina

Joooooooooooooooo!!!!!!
    • Re: Rodina

Ty už něco seš seš totiž nás ztracenej strejda co se tu jednou za čas zjeviiii. XD *15* *15*
      • kvatro

Jakub tráví většinu času v brunejském sultanátu. Jako sultán, cpe se tam až skoro praskne a má tam harém o 50 tanečnicích. Snad nechcete aby se nám tu zjevoval častěji. Určitě si na nás málokrát vzpomene, na nějakou diskuzi o nějaké Avril, někde v Česku. *15*
  • kvatro

:o)

Hi everyone, I'm going to visit my girlfriend, Her name's Alice, my darling. She's hot, when she's naked.
    I'm already in front of her house. I'm knocking on heaven's door. But nobody's home. I wanna be together with her. Maybe tomorrow, who knows. I don't freak out.

Let me describe her life.
    She was unwanted and forgotten, because her ex-boyfriend was sk8er boi. He wasn't what she wanted. It was very complicated relationship. Her imagine about nice engagement was fallen to pieces.
    She said to him I'm with you. How does it feel? He said to her you're whole my world, but when youre gone. You're one of those girls that looks like innocent, but it isn't true. Her reaction was: What The Hell! Don't tell me this, cause I always get what I want. Anyway you never satisfy me.
    She left him for it.
    She tried to get over it, used to be home alone. She said to herself why? why everybody hurts? Wish You Were Here. After month she forgot to him.
    That's all about her, I think so.

I will be her husband, already next month. She's anything but ordinary. So much for my happy ending. Goodbye.
    • vterinka

Re: :o)

wow to je krásné! ♥
      • vterinka

Re: Re: :o)

Míšo, musím tě pochválit! Fakt překrásný, úžasný příběh!! ♥♥♥♥ Prostě boží! Nevím co více k tomu dodati! ♥♥♥ Moc se ti povedl! :-)
        • kvatro

Re: Re: Re: :o)

Díky Kačko, *14* jsem rád že se ti to líbí. Pospojovat 37 názvů písniček do jednoho příběhu aby to mělo hlavu a patu a ještě anglicky je opravdu výkon. *1* Ale stálo to zato.
          Dokonce i moje vlastní dílo se mi líbí, to nebývá zvykem. *15* Ale bude to taky tim že Avril má nádherný písničky.
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: :o)

No právě! To je výkon jak kráva! a ten příběh je tak krásný! ♥ Moc chválím! :-***
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

jo to je hezké :-)
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

Mě osobně se na tom nejvíc líbí tyhle části:
              "I'm knocking on heaven's door. But nobody's home. I wanna be together with her."
              "She tried to get over it, used to be home alone. She said to herself why? why everybody hurts? Wish You Were Here"
    • puspuspusinka

Re: :o)

Rozumím v tom jenom tem songum xD
      • kvatro

Re: Re: :o)

Tak to seš ovšem nahraná. *15*
        Prosimtě, co na tom nerozumíš, to je angličtina pro začátečníky. *1*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: :o)

Jo Rozumím ale číst se mi to ted nechce,...
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: :o)

Já se tady s tim píšu....pro Míšu.... *15*
            Mám teď kvůli tomu plnou hlavu angličtiny, dokonce někdy tolik že nevim jak se různý předměty nazývají česky. *1*
  • kvatro

:)

Půlminutový ukázky písniček z Goodbye Lullaby. Yeaah *14*

http://www.amazon.de/Goodbye-Lullaby/dp/B004OQJ3VI/
    • vterinka

Re: :)

to je boží!! ♥ už se nemůžu dočkat cd!! ♥
    • laduss

*14* *14* *14*
      • Re: Re: :)

boze to je uzasny!!!! *14* neni to placeny zejo? ja sem ve skole *15*
    • sharpay1995

tý vogo...:D Ale to ale fakt LUXUSNÍ...!!!!!! Už chcu ten 8. březen...!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • sharpay1995

Hej.... to sem tady zrovna chtěla dát...! *16* *1* *1*
  • kvatro

část třetí

Na řadě je Mumie Hrobková, a vybírá jazyky za 20.000 Kč. Jak se svahilsky řekne? „Tohle se mi nepovedlo“ Tuhle otázku by zcela jistě věděla vaše kolegyně soutěžící Humarka. Humarka si z toho že na ní nevyšla tahle otázka už připravuje lano, aby si mohla hodit mašli. Mumie Hrobková začíná zuřit, klejt a kopat do zdi. To já nevim doprdele hajzl kurwa, prostě nevim, nechte mně být! Ano správná odpověď je „doprdelehajzlkurwa“. Dalších 20 litrů na vaše konto. Tohle Humarka už nevydržela, a už se z toho houpe. Budeme tedy pokračovat bez ní. Potom to tady odkliďte, ať to tu nesmrdí jako u Elis doma.
    Další otázku má vybírat Pračka Brodyová Kyklopová Paroháčová. Beru si zeměpis za 100.000 Kč
    Zíkáváte zlatou cihličku!, pozor už k vám letí. Pračka pouze úsměv přes celou pusu, že se stane vítězkou. Bohužel zlatá cihlička opravdu přilítla ale Pračce přímo do ciferníku. Pračka se pomalu do vývrtky sesouvá k zemi a naše hra předčasně končí, protože jsou všichni soupeři odrovnáni. Vítězkou se stává Mumie Puding Hrobková a odváží si 65.000 Kč, po zdanění od státu jí ale zůstává jen 65 Kč.
    Nashledanou příště.
    • vterinka

Re: část třetí

Míšo já mám dost!!! xDDDD fakt good! :D:D:D Upe na max toto!! :D:D:D *15* *15* *15* *15* *15*
  • vterinka

písen

Napsala jsme další písen ... hodím ji sem, měla by být lepší než ty dvě poslední, tak jsem zědavá na vaše názory ....
    • kvatro

Re: písen

Takže Kačko... Tahle písnička je opravdu lepší než ta předchozí *3* Je to vskutku povedený *3* Chválim tě za to. *3* Ale zase abych nebyl na tebe moc hodnej *4* tak to srovnávám s tou tvojí první "Chci vrátit čas" Myslim že ta byla o trochu lepší, prootže se zaobírala spíše všeobecnem a více pojetím životních pravd než tahle. Ale zase tohle, je jako zpověď ve stylu Avril z období Let Go *15* *3*
      • vterinka

Re: Re: písen

Děkuji :-) ... nj já vím, že ta první byla všeobecnější, ale ty s Míšou taky nepíšete všeobecně! :D ... Prostě jsem v tu chvíli byla tak nasraná, že bych nejraději skočila z mostu!! :-//// .... a vlastně jsem do ted :-(
  • Přijel jsem, viděl jsem, odjel jsem.

4)
    Právě přijíždím do Pavlova, zřícenina na kopci byla vidět už několik kilometrů před vesnicí. K hradu vede zelená značená stezka asi 2 kilometry. Na půli cesty k hradu, udělám nad vinicemi pár fotek. Odlesk vycházejícího slunce na hladině Novomlýnské vodní nádrže, je nádherný. Kromě komárů a různé další havěti která mne doprovázela po cestě jsem ještě viděl na pár chvil v lese srnu. Na kopec jsem vylezl téměř s vypětím sil. Potom jsem prolezl celou zříceninu a na chvilku si představil, jak to tady asi ve středověku všechno vypadalo. Na hradě byla i skvělá vyhlídka, nezapomenutelný a jedinečný byl hlavně výhled na Pavlov přímo pod kopcem. Dále také Dolní Věstonice, Šakvice a chladící věže elektrárny Dukovany, které jsou odsud skoro 50 kilometrů. Setrval jsem na hradě necelou hodinu, a protože chci být doma brzy, odjel jsem z Pavlova po půl deváté. V Bulharech do autobusu nastupuje školní výlet, kromě pár kluků, samý pěkný holky. Takže je, se na co dívat. Škoda, že vystoupily za deset minut v Lednici. V Břeclavi jsem měl mít podle všeho, ještě před odjezdem do Prahy, hodinu čas. Opět bylo výhodou že ten Eurocity do Prahy měl zpoždění. Na nádraží jsem si ještě koupil koláče a pití a rovnou šel na nástupiště. „Zpožděný vlak Eurocity číslo 174 Jan Jesenius přijíždí ke třetímu nástupišti. Vlak dále pokračuje ve směru Brno, Pardubice, Kolín, Praha a Hamburk“, ozývá se z nádražního rozhlasu.
  • puspuspusinka

Luaaa xDD

Hele takový menší nedodělky ale nic dál mě už nenapadá ...

1.
    Letní Znélka

Je večer a slunce opět zapadá
    A já tu sedím a přemýšlím
    Nová písnička mě zase napadá
    Noty v hlavě svý už slyším

Obviňovat druhé je tak jednoduché
    Ale vzít vinu na sebe je těžší
    Noty na papíře jsou jak pravda plaché
    Ale dát je dohromady mě těší

Miluju ty časy s tebou
    Chci zpátky letní noc teplou
    Stýská se mi po společných chvilkách
    Slyším náš smích v letních znělkách

Nikdy jsem nevěřila v lehký život
    A když ho mám na dosah je fuč
    Řítila jsem se vpřed jak slepý pilot
    Život svůj žiju jak naprostý idiot

Miluju ty časy s tebou
    Chci zpátky letní noc teplou
    Stýská se mi po společných chvilkách
    Slyším náš smích v letních znělkách

2.
    To nejhorší ze mě

Já už takle dál nemůžu 
    Vím téhle věty ses bál
    Žít v tolika podvodu
    Chci aby ses zase smál 

Prooomiň moc se omlouvám
    Ale taková jsem a jiná nebudu
    Prooomiň moc se omlouvám
    Už mě neuvidíš proste odejdu

To nejhorší ze mě ty neznáš
    Jsem zlá a lidem jen ubližuju
    Tenhle vztah už není náš
    Už se s tebou nikdy víc nesbližuju

Měla jsem být tvojí pomocí
    Ale tobě už není jak pomoci
    Prášky a cigarety tím ty žiješ
    I když alkohol už nepiješ

To nejhorší ze mě ty neznáš
    Jsem zlá a lidem jen ubližuju
    Tenhle vztah už není náš
    Už se s tebou nikdy víc nesbližuju
    • vterinka

Re: Luaaa xDD

Mi se také líbí víc ta druhá, protože vím o kom je, ale jinak se mi líbí oboje, hezké! :-)
    • kvatro

Re: Luaaa xDD

Míšo, dobrý, dobrý. Ta druhá se mi líbí víc protože vím o čem je, no a u té první je to aspoň trochu k zamyšlení. Jinak oboje je už tvoje klasika.
      • puspuspusinka

Re: Re: Luaaa xDD

No ta první tu sama nechápu o kom vlastně je xDD A ta druhá o Davidovi Noo :((
        • kvatro

Re: Re: Re: Luaaa xDD

David, to neni ten co mi poslal tu SMS? :D To abych věděl kam ho mám zařadit.
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Luaaa xDD

Ne to byl Kuba xDD
  • A.L. gig

8.7.2008 t-mobile arena,Praha

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit