-
AL
Ahojky lidi.. plosíím moocc ted kdo pude na koncert Avril tak at sem tady napíše adresu kde budou nějaké fotečky z toho.. plosím mocc. já se na ten koncert chtěla jet ale už nejsou lístky.. *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: AL
Ahojky jestli chceš lístek na Avril tak já Ti klidně jeden pošlu cena je 590,- a je to v sektoru 117.tka kdyžtak písni na mejl zatim ahoj :)
-
-
avril
to je tak pekny http://www.youtube.com/watch?v=PPZDDX88tVE -
-
Re: avril
Úplně úžasné!!!!! *14* *14* *14* -
-
Re: Re: avril
jo,to Adia jsem už slyšela,nádherná písnička,fakt *4*
-
-
Re: avril
jo to jo Adia se jí fakt povedla a jak to pěkně prožívala prostě uplně nejlepší no *4*
-
-
...
taky dostanu black star a mám vzorek kámošky máma totiž pracuje v parfumérii fakt krásně voní *14* -
-
Re: ...
to mi ale víme že krásně voní,poslední dobou se nebavíme oničem jiným!! *1* -
-
Re: Re: ...
no to jo...xD *1*
-
-
-
míšo
miso asi ti zacnu rikat chameleone *15* -
-
Re: míšo
Přestaň !!! *1* *1* *1* *1* Mno dobře tak já si tam tuhletu nechám dýl, páč je to z Ashleynky new photoshootu a tu jen tak nevyměním !!! *1* *1* *1* Slibuju !!! *1* *1* -
-
Re: Re: míšo
to sem na tebe zvedava *15* dyl jak tejden ti tahle nevydrzi *15* -
-
Re: Re: Re: míšo
mno to taky nwm *1* ale tak na dnešek mám terpv 5. *7* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: míšo
hmmm....tak si puč od Avrilky *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: míšo
fajn zavolam ji snad mi puci
-
-
Re: Re: Re: Re: míšo
*15* *15* *15* to mi nedelej nebo to fakt nepreziju. prej jenom 5 za dnesek to ja nevistridam ani za mesic! *15* -
-
*15* tobe je jedno ze to nepreziju? ts si me urazila! *15* na novej moturek nemam. a to ze sem divna vim ale nevim ze je hanca vic divna -
mno a co? *1* *1* *1* můžu já za to že máš pomalý motůrek? *1* *1* *1* si kup rychlejší ty blesku !!! *1* *1* *1* prej ani za měsíc seš divná, ale ne tak jako Hanča !!! *1* *1*
-
-
-
-
-
-
Oznámení !!!
Psala jsem správci osobností, co se děje s fotogalerií a proč nejdou přidávat fotografie,... Takže lidi musíme nějaký čas počkat, je tu jistý technický problém a netýká se to jen mých přídavků, ale všech takže máme být trpělivý a až se ten problém vyřeší, tak budou zpětně všechny fotografie, který sme za poslední dobu přidaly zveřejněny, takže strpení *14*
Ufff.... sem si oddechla ... aspoň že tak .... *14* -
Novinky !!!
Takže, chci smazat to předtím, tím že se začnu věnovat Avrilce a jinak sem chodit nebudu pokud to nechcete ... *9* Tady je pár novinek ...
Od Avril
Ahoj všem,
Jsem nadšená, abyste věděli, že moje nová vůně, Zakázaná Růže je nyní k dispozici v obchodech po celé Evropě! Rovněž bude k dispozici v Severní Americe už letos v srpnu, a to výhradně v Kohls.
Podívejte se na zakázaná Růže webové stránky: www.avril-Lavigne-perfumes.com
s Láskou vaše
Avril xo
Wow, Takže vůně už by měla být letos v Srpnu v obchodech, mno to abych začala šetřit mám teprve jenom na CD *1* *14*
Jinak už se moooc těším !!! *14*
Potom se taky rozpovídala o CD s Evanem Taubenfeldem ...
vzkaz od ní:
Jsem tak hrdá a nadšená, sdílet, že po pěti letech tvrdé práce, můj nejlepší přítel, Evan Taubenfeld vydává své debutové album "Welcome To The Club Blacklist" na iTunes 18.května do světa "
*14* *14* *14* -
-
Re: Novinky !!!
To s tím Evanem je sice starší, ale vzakz se objevil až teď ... -
-
Re: Re: Novinky !!!
wow to abych zacla vic setrit zatim mam jen na to novi cd *9* no ale snad do srpna budu mit i na vonavku *4* ja se na to cd i vonacku mrte tesim *14* *14*
jo a to cd od Evanka je naprosto uzasny!! fakt vam ho doporucuju *14* -
-
Re: Re: Re: Novinky !!!
Jo skvělý faktcky jeee... *14* A na to Avrilky CD se taky total těším... *14* jakooo fakt moooc ... a přibude další do pokojčku *1* *1* *1* na poličku ... a na tu voňavku, ježiši ani nwm jak se dočkám ... jenže já budu muset čekat do narozenin na BS, to už sem si řekla, dřív a do Vánoc na FR ... *9* *9* *14* *14* Ale co stejně se těším ... jo a lidičky, taky si schováváte lahvičky? *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Novinky !!!
to Cd se tesim strasne moc! a miso klid ja na BS cekala do vanoc a na FR asi taky pokud nesezenu prachy *15* jo uz asi 4 mesice planuju ze drogerce na namesti slohnu mega reklamu na BS ale vzdicky sem sla kolem jen se skolou *9* no ale pokud tam budou mit reklamu i ta FR tak ji asi fakt slohnu *15* a lahvicky si schovat 100% prece je nevihodim a abych rekla pravdu tak smam set BS a pouzila sem z toho jen vonavku takze ten zbytek mi tu bude jeste hodne dlouho ozdobovat policku *15*
-
-
-
-
-
...
Tak písnička joo... *15*
Ještě řekni že plánuješ vydat CD v lednu a Gaga se může jít zahrabat ... *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: ...
*na jaře (a v lednu klip) *15* *15* *15* -
-
Re: Re: ...
*15* *15* *15* *15* tak ten by dobyl hollywood za 2 teriny -
-
Re: Re: Re: ...
Dobyl by ho za 2 Teriny a nebo za 2 Vteřiny ... ??? *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
sem zapomela v ty toho nadelas -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Co to zase meleš. Seš chytrá jako rádio za okupace. *15* -
To se zeptej Michala, ten ho bude dobývat dvěma Terinama,,, ne jáá ... *15* *15* *15* -
to by me zajimalo jak by to udal -
No takle by mohl dobýt Hollywood dvěma Terinama ... *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Slohovka...xD
Lidičky, psaly jsme ve škole slohovku na téma: "Můj Životní Vzor" Teda teprve si jí připravovaly a psát se bude v pondělí, ale já psala tuhle *14*
Už 4 roky, je pro mě jednou z nejlepších kanadská rocková zpěvačka Avril Lavigne. Miluju jí proto co všechno v životě dokázala. Tato zpěvačka pomáhá dětem, kteří jsou na vozíčku nebo mají jinak zničený život. Pomáhala také v akci "Pomoc pro Haiti". Je to zpěvačka, která zpívá ve stylu rock, punk a trochu pop. Její písničky se mi nikdy neoposlouchají. Má je vždy tak živé a pokaždé zpívá o určitém téma. Do svých písní vlkádá své srdce a cit, je neskutečně hodná, a rozdává se těm, kteří jí potřebují nejvíc, má velké srdce. Tuhle zpěvačku jsem ti hlavně zamilovala, pro její beznadějnou ale skvělou paličatost, je super a má vlastní hlavu
a svůj style a řídí se heslem, pokud chceš něco dokázat tak buď v první řadě hlavně sama sebou! Tímto heslem se snažím více méně řídit i já . Je to také módní návrahářka, má i svou značku a také pracuje v poslední době na parfémech, říká, že jí to neskutečně baví, a uvolňuje. Její prozatím dva parfémy jsou Black Star a Forbidden Rose. Miluju jí. Je jí 26 let a myslím, že za svou 8 letou kariérou nechala kus pořádné práce a kus svého života. Je to vážně člověk, z kterého by si měl každý vzít příklad. Moc takových není a já sjem hrdá na to, že jsem její fanynka! -
-
Re: Slohovka...xD
Slohové práce asi nejsou tvá silná stránka, že? :D -
Super! Moc pěkné, povedlo se. *3* -
-
Re: Re: Slohovka...xD
Jéé Ahoooj... *14*
Díky moooc *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Slohovka...xD
Ahooojky *3* .. Nemáš zač. *3*
-
-
-
Joo a ještě to není vše, ještě něco vymyslím, ale to je zatím vše co sem stihla dneska ve škole, jestli chcete přispět moudrým nápadem, tak rposím *15* *14*
-
-
WTH remix
http://www.youtube.com/watch?v=Jt6t LUwc_1E -
-
Re: WTH remix
Já remixy nemusím, ale není to špatné, ale neposlouchala bych ho. Zlatý origiš. *14* -
-
Re: Re: WTH remix
presne! remix se mi libi jen u Keshi *15* -
-
Re: Re: Re: WTH remix
a Lloro por ti od Kikehoto ani nejde poznat, že to je remix, jen to zpívá s Wisinem y Yandelem *3*
-
-
-
-
XD
Lidi jestli jste trpelivi tak Vam sem dam tu pohádku ale bude mi trvat to na tom iPodu přepsat ... -
-
Re: XD
pokud to budeš mít napsaný za tři hodiny, tak budeme rádi. *15* Respektive já, protože potom jdu spát. *1* -
-
Re: Re: XD
To snad dam ... Tak Du asi na to... -
-
Re: Re: Re: XD
Tak na to asi jdi. -
-
Re: Re: Re: Re: XD
Jj dobře
-
-
-