-
avrilka ve filmu!
cauky hej lidicky vite ze avrilka bude hrat ve filmu?:)ten film se jmenuje Twist of Fate (Zpletitý osud)
neco o nem:
Osou příběhu jsou Chrissie (Mandy Moore), dělnická dívka a Joe (James McAvoy), kteří se intenzivně milují. Jejich životy se nenapravitelně změní po automobilové nehodě, při které zabijí snoubenku vysoce postaveného muže a zločin neohlásí.
Drama, Thriller
Premiéra v roce 2008
Režie: Jennifer Elster
Produkce: Mark Damon, Alessandro Camon, Alexandra Milchan
Scénář: Wendy Riss
Hrají: Mandy Moore, James McAvoy, Avril Lavigne
newim co je na tom pravdy jestli si zas nekdo nevystrelil ale uz to koluj po blogach kazdopadne jsem vedava
*4* -
-
Re: avrilka ve filmu!
aŁe jo mysŁím zhe je to tak.už Đřív jsem si četŁa v časopisu zhe Avrilka bude hrát přesně v tymhŁe fiŁmu jak si popisovaŁa!!! *15* takže nakonec to fakt asi buĐe!!!! *4* -
-
Re: Re: avrilka ve filmu!
tak to je super *14* určitě si ho koupím. -
-
Re: Re: Re: avrilka ve filmu!
Jů..to sem taky četla no,ale ten film bude lžasbej určitě....ALE CHTĚLA BYCH FILM,KDE BUDE AVRIL V HLAVNÍ ROLI,TO BY BYLA BOMBA CO VY NA TO?
-
-
Re: Re: avrilka ve filmu!
Tak to je sqjelí!!!!!!! *15* *14*
-
-
-
wow
ja se tesim az vyde novy cd v cervnu nemuzu se dockat co vy taky se nemuzete docka? *3* *1* *1* -
-
Re: wow
jj hned až bude poletím do obchodáku a koupím si ho a budu na něm psychicky přilepená dokud nevyjde zasejc další *15* *15* *15* *15* *15* *15* mno dobře možná né až takle awe trochu to tak bude !!! *15*
Už se taky tak mo nemůžu dočkat !!!
I Love Avrilkááááááá *14* *14* *14* -
Re: wow
taky, taky...tak ale že už konečně vyšelt ten nový song...na ten sme tady čekali jak na smilování...xDD
-
-
YouTube
Japanese Press Day:
http://www.youtube.com/watch? v=ZbN0RiKL07I -
-
Re: YouTube
jéééé...:) *14* *14*
-
-
Foto
http://avrilonline.org/news.php?sub action=showcomments&id=1296939492&a rchive=&start_from=&ucat=9,22&
m ě osobně se ty fotky jako moc nelíbí... mám rači když je přirozená, v normálním obečení a tak..:D no tak ale..:D :D -
-
Re: Foto
Týjo, já ti řeknu, že bych ji málem nepoznala. Mi se líbí jako roštačka a na jako panička. Šok ty fotky! :D -
-
Re: Re: Foto
Přesně..! taky ji miluju na skatu nebo s kytarou..., ale když nafotí takovýhle fotky... to fakt moc nemusím...:\ :D -
-
Re: Re: Re: Foto
jo no! To sme dvě ... mi se líbí ty staré fotky ♥ *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Foto
Tak ale jako ne ani ty staré, ale fotky tohodle typu:
http://foto.osobnosti.cz/avr il-lavigne-488083
http://foto.osob nosti.cz/avril-lavigne-442700 -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Foto
jo, ty jsou super, já jich mám tolik oblíbených ♥ ale tyhle se mi moc nelíbí
-
-
Re: Re: Re: Re: Foto
Ale tak sluší jí to akorát vypadá jako frajerka *14* *1*
-
-
-
-
-
Áááááááááá
Michale ještě jednou ze mě uděláš Hitlera a ustřelím ti ... no to se budeš divit co ti ustřelím !!! -
-
Re: Áááááááááá
No jenom to dopověz. *5* *16* -
-
Re: Re: Áááááááááá
Rači nee... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Áááááááááá
Hlava to asi nebude. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Áááááááááá
Ne tu ti nechám ... bez toho bych žít nemohla ... chyběl bys mi ... něco jinýhoo ... *15* *15* Ale klid ... jenom pokud mě znova nazveš Hitlerem (já toho kokota nemůžu ani cítit, nesnáším když ho probíráme v dějáku) tak ti něco ustřelím ale když to odvoláš tak buď v klidu ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Áááááááááá
já už nic neperu!! :D -
*Hitler ... bože aby ses nepo ... pak to bude muset Kačka prát ... *1* *1* -
Hiler? :D To je švýcarskej brankář. To je taky nájemnej vrah, lidi zabíjí hokejkou. *15* -
Hele... já bych stejně skončila jako nájemnej vrah amatér ... a to Hiler nebyl ... *15* *15* -
Pokud nebudeš ten nájemnej vrah. Tak nebudeš ani ten kým sem tě nazval. *3* *1*
-
-
Re: Re: Re: Re: Áááááááááá
tipovala bych že ne..:D -
-
jéé ahoooojky :D:D:D ... noo my víme xDDDDD
-
-
-
-
-
-
:o)
Turné Black star bude prej víc akustické, a Avril bude větší část u klavíru. Ty tanečnice prej vykopala. *1*
To je jedině dobře. *3* -
-
Re: :o)
proč je vykopla? :D:D:D .... týjo, ttj ale to se nebude dát tolik řádit :D -
-
Re: Re: :o)
Třeba už z toho vyrostla ... *15* i když podle WTH klipu pochybuju *15* -
-
Re: Re: Re: :o)
Určitě tam zahraje Complicated nebo Sk8er Boi, He Wasn't na tom se jistě vyřádí. *3* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
myslíš, že tam budou starší skladby? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
tak to jsem zvědavá :-)) -
já nevim. těžko říct. GF tam bude ale určitě. Uvidíme až se zveřejní setlist kocertů.
-
-
-
no já právě taky! :D:D:D a navíc to se mi na ní líb nejvíc! Jak je crazy, svá a uvolněná, jak lítá po podiu a blbne! ♥
-
-
-
Supeer... klavír a Avril ... co víc si přát... -
-
Avril na klavír je skvělá kombinace. A když si ještě představim jak hraje některý skladby z GL na ten kllavír. Úplně mi z tooh mrazí, jak to bude pěkný. *14* *3* -
-
Jooo ... *14*
-
-
-
-
Zhasněte lampiony, já chci vidět tmu.
3)
Nejsem přece žádnej parchant, aby si na mně nějaká stará škeble vyskakovala. První dnešní problém byl na světě. Moje heslo je: Lepší hovno ve stanici, než ve vlastní nohavici.
Moji dva noví spolucestující byli velice slušní, jeden vášnivej čtenář a jeden milovník filmu, kterej za noc stihnul zkouknout 3 filmy s Benem Affleckem. Ten čtenář by snad byl schopnej číst až do rána, kdybych mu to nezatrhnul. Po celém vlaku všude tma a u nás se svítí jako na hradě. Zeptal jsem se jestli můžu zhasnout, odpověď žádná. Takže bude tma! Knihomol chvilku protestoval, ale je to noční vlak, žádnej čtenářskej kroužek. Později až k ránu jsem zjistil, že se jedná o dva cizince, angličana a maďara.
Ráno v Břeclavi jsme si řekli goodbye a každý pokračoval svou cestou. Vlak přivezl zpoždění asi 20 minut, pro mě výhoda, aspoň nemusim tak dlouho mrznout na zastávce.
Mne čeká ještě asi tak půlhodina jízdy autobusem, než se dostanu do cíle. Autobus do Pavlova odjíždí deset minut před pátou hodinou. Při cestě s ním, je vidět na obzoru vycházející slunce, těžko si představit že takováhle malá oranžová koule, bude mít odpoledne takovou sílu. -
:o)
Míšo, včera jak si tu nahodila ten výlet na Hlubokou, tak jsem dneska přišel na to že jsem ten svůj jízdní řád smazal. :o) Krom toho ten osobák stejně o prázdninách nejezdí, takže budeš muset jet s někým jiným. -
-
Aha ... No to je Blbý tak nic no ... -
-
Blbý to neni, protože já to vyřešil tak, že je to ještě lepší než to původní. :o)Ten osobák sice nejezdí, ale rychlík tam od června staví. Takže jet můžeme. :o) -
-
Ok :)) xDD -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
To by byla škoda ne? :o) Nikam nejet. Ale opravdu sem to smazal, hned po tom co si mě vymyazala z přátel tady i na FB. :D -
-
Njn xDD Já mažu furt někoho xDD
-
-
-
-
-
-
Simpsonovi, to je nejlepší seriál, na to se dá koukat pořád. *14* *3*
-
-