-
...
Změna témata, nebo se neznám ... už takle mám podělanej den ... -
-
Re: ...
No dobře, obraťmě list. Navrhněte někdo téma. *3* -
-
Re: Re: ...
Bla bla bal bla bla??? *7* -
-
Re: Re: Re: ...
Vtipný, opravdu *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Taky bych řekla... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
*13* *13*
-
-
-
-
-
-
Tramvaj do stanice.... Nádraží Holešovice
2)
Tramvaj je plná cizinců. Slyším japonštinu, ruštinu, a také němčinu od nějakých nasraných němců. „Asi prohrávaji v hokeji“, řikám si. Český slovo by padlo, jedině kdybych se začal bavit sám se sebou. Jen co se dostanete trochu víc do centra, uvidíte otevřená kasína, restaurace, prostě noční život v plném proudu. S Las Vegas se to sice srovnávat nedá, ale je vidět, že se Praha může v tomhle řadit k evropským velkoměstům. Není jediné hospody, kde by v televizi neběžel zápas v ledním hokeji Česko-Německo.
Když mne tramvaj vysadila v Holešovicích, šel jsem si rovnou koupit lístek na vlak. Pokladny ovšem všechny zavřeny, 5 přepážek mají asi jenom pro okrasu. Jedna pokladna otvírá až pět minut před odjezdem vlaku, holt ČD se řídí jejich zkratkou. ČD = času dost.
Za půl hodiny už konečně nastupuju na noční vlak do Břeclavi. Vlakem EN 477 jménem Metropol z Berlína do Budapešti, pojedu necelých pět hodin. Sedám si do kupé ke dvěma lidem, jeden kluk co vypadá jako Lukáš Adamec ze superstar a jedna babka, z které se za chvíli vyklube přízrak. „Adamec“ šel ještě před odjezdem na záchod, požádal mne abych mu pohlídal věci. Babka se do něj pustila, že je to čuně, že se ve stanici na záchod nesmí. Já povídám že může, že se to smí. Babka se začala pouštět i do mě, tak dlouho vypouštěla jed, až jsem se sebral a přešel do kupé vedle. -
zajimavé ještě asi nespravila zprávy,nejde to odesílat :/
http://www.facebook.com/blon.de.581 ;) neva dám ho sem ;) -
-
Aha, hledám ve zprávách a nic :D Řikám, nemohlo se to vypařit. :D ikdyž tady na oso je možný všechno :D Ožralí smajlíci.. :D
jsem na FB, takže si tě za chvíli přidám. ;-) -
-
jo tady je všechno :DDD *15* *15* *15*
-
-
-
Mám tu jeden akční thriller. Ovšem nesleduji ho ale prožívám. *15* Jmenuje se to Noc na Hradčanský. Je to druhý díl Noci na Karlštejně. *15*
-
-
*15* wow *15*
-
-
A tahle diskuze je jedna velká komedie, z který už momentálně nemůžu. *15* *15*
-
-
já taky ne *1*
-
-
Můžeme si za to sami. *15* Dobře nám tak. *15* Ale já jsem spokojenej. *3*
-
-
Tak to je fajn ;-)Zas to tu bylo dlouhou dobu mrtvý. A to bylo přímo srdcervoucí *15* *15*
-
jo však i já *3*
-
-
-
-
-
-
ahojky,
http://lavigne-now.blog.cz/1202/fiji-tv-japan-02-02-2012#add-comment
*14* *14* *14* dokonalost ! ps : to je můj blog jinač *3* *14* -
-
Ahoj,
pravda, jako vždy. *3* Máš hezký blog, pěkný design *3* A to se mi jen tak nic nezalíbí. -
-
no .. tak to děkuji *4*
-
-
-
avril je nej nej nej.............:-)
-
Avril Lavigne
si super zboznuju te wow..... *14* *14* *4* -
Avril Lavigne
nevim jak vy, ale mě se víc líbila před tou změnou.. *13* ...ale některé kousky z posleního alba si poslechnu ráda *1* -
..
už se nemůžu dočkat až vyjde to avrilino cedé jsem prostě do avril blázen mám celej pokoj oblepenej plakátama ani kousek zdi mi nekouká *4* -
-
Re: ..
já mám v pokojíku moc plakátů ale mám tu největší zed vyhrazenou jen pro avril a ty malý pro ostatní -
-
Re: Re: ..
*1* jj,přesně tháák! *1* -
-
Re: Re: Re: ..
vy mě štvete,proč neni i pro opačny pohlaví *9* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
My za to nemůžem...ale je fakt že je to nespravedlivý...mělo by to být i pro muže...x) -
Re: Re: Re: Re: ..
mi ti za to nemůžem že ses narodiltam s tím a ne tam s tím!! *1* to musíš říct mamce *1* *14*
-
-
-
-
-
Ehm.... xD
Takže jak sme se tu pořád dohadovali, jak a komu se Avrlka líbí nejvíc, tak já už v tom mám teda sakra jasno...
Dala sem si vedle sebe fotky,
Na jedný blond s růžovým proužkem na druhý blond s černým podbarvením a na třetí hnědovlasou a víte co mi vzniklo, že se nemůžu rozhodnout *1* *1* *1*
Mě se na všech líbí úplně totálně mooooc... sakwa lidi pomooooc... *1* *1* No neříkala sem vám že v tom mám jasno? ... *1* *1* *1* -
-
Re: Ehm.... xD
Růžovej melír vypadal debilně. Ale v hnědých vlasech jí to slušelo a v blond bez růžovýho nebo jinýho melíru taky. *4* Navíc má hezkou blond, ne tu nepřirozenou bílou. -
-
Re: Re: Ehm.... xD
jo má hezký blond...ale mě se třeba teď stím černým melírem libí...:)
-
-
Mno super a eště přibila fotka kde má jenom blond, já už se na to vyseru, pomocte mi někdo ... *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Ehm.... xD
Neboj, nejsi sama...já v tom mám jasno asi tolik jako ty...xDDD
-
-
*15* *15* *15* hele ja se taky nebmuzu rozhodnout
-