Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jana291995

je to pravdááá

JE TO PRAVDA,MOJE KÁMOŠKA ZE ZLÍNA,(má tam tatku,a jezdí za ním občas)TAK SI MĚ DNESKA ODCHYTLA *1* A ŘÍKÁ"JANČI,JÁ SEM BYLA U TATKY,A VE ZLÍNĚ JE OBCHOD S AVRIL..MAJÍ TAM PENĚŽENKY,POUZDRA A DOKONCE I ABBEY DAWN.....
    JÁ SEM BYLA UPE HAPPPPPPPPY!!!!DĚCKÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ABBEY DAWN SE KROK PO KROKU BLÍŽÍ K NÁM..JÁ SEM TAK ŠTASTNÁ,A NEJSPÍŠ BYCH SE TAM CHTĚLA NĚJAK DOSTAT..ALE NEVÍM JAK *9* KAŽDOPÁDNĚ JE TO SKVĚLÁ ZPRÁVA..JÁ SEM ZAČLA UPE JEČET..V duchu... *1*
    • cara

Re: je to pravdááá

JOOOO!! moooc chCI do TOHO obCHODU KDYBCH měLA milionY vykoupíM HO CELeeJ!!!!!!!
      • jana291995

Re: Re: je to pravdááá

no,a říkala že je to tam i dcl drahý..no ale co,Av je cenná osoba!! *1*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: je to pravdááá

Tah, Tak.... *14* *14* *14*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: je to pravdááá

ja bych tam jela nejraci hned si neco koupit.ale nemuzu *9*
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: je to pravdááá

a maj i pro kluky?:D
    • Re: je to pravdááá

Tak to abych se brzo vypravila do Zlína *1* JUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ

(sakr a,tady neni smajlík,že skáču 2 metry vysoko *1* *1* ) *15*
  • puspuspusinka

haló

hej lidi kde ste jako tu na vás čekám a hlídám tu opici !!! mi podte pomoct sem přece jenom holka *15* *15* *15*
    • sharpay1995

Re: haló

no hej jako...uletělo mi letadlo...či já za to můžu..?xDD *1* *1* *1* ale jedu hned dalším takže sem tam za chvíli... *1* *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: haló

awe hlavně dělej podplať klido i pilota páč já tu opici už asi dlouho neudržím je ňáká nevrlá *15* *15* *15* *15* a uspávačky mi už taky jaksi došly takže rači rychle !!! *15* *15*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: haló

Dobre sem tady...xD Už tě vidíííím..jak jí tam držíž...už ti du hned pomoct..xD A ostatní kde ste???Dělejte jako nebo my si ji pohladíme sami a vy už budete mít smůlu...xDDD
          • angel15

Re: Re: Re: Re: haló

mě vysadili někde jinde sakra..to je prales..au.bum..buch..džžž...aaa aaaaaaa žblunk..nějaky lidi se jich zeptam a hle oni to sou překupnici sakra,tak sem zdrhal a,když sem vás viděl,tak zadupal slon,přejelo auto,sežral lev,kousl had..no všechno sem to přežil a když sem už byl skoro u vas,tak sem zakopl o rozvazanou tkaničku a odřel si koleno a to už nešlo dál strašně to bolelo:D:D
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: haló

Jáááááj....hej fakt ty nás chceš zabít ne....ty voe taký záchvat tady... *1* *1* *1* *1* *1* to nedávám hej...xDDD Hej ty vždycky dokážeš nahodit člověku skvělou náladu..x.DDDD
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: haló

ty mě chceš snad zabít sem se tu jako dusila 5 minut smíchem sem skoro nedejchala jako supr ty náš Belmondo !!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* nebo rači Smallwille? *15* *15* *15* Jako no coment *lol* !!!
              Mno jako díky lidi už sme tři a jako kde vězí ostatní, jo a Kubo jak si se dotal k nám? když tě nejspíš podle popisu vysadily někde v Brazílii ??? *15* *15* *15* si jako došel pěšky přes celou Ameriku jj??? *15* *15*
              ježííš já zapoměla ty běháš ako Smallwill co?? *15* *15* *15*
              *lol* awe jako už bud raci zticha páč tohle už je trochu moc !!! *15* *15* *15* Taký záchvaty tu mám z tebe eště jednou a sem mrtvá !!! *15* *15* *15* *15* *15*
  • fifinka7

premiera

prmiera alenky.....ale nechápu co tam dělá derick http://www.youtube.com/watch?v=xx7O VHHJI9s *7* *7* *7*
    • sharpay1995

Re: premiera

tež nwm co tam Deryck dělaá...
      Ale ten chlapík co jí tam drží ten dešník to je Matt, žhe??? (myslím jejího bratra)
      • xkostex

Re: Re: premiera

asi se prisel ukazat ze jeste ziji i po nasem pohlazeni *15* nebo se prisel nazrat *15* jo a je to Matt
  • angel15

Brazilie:D

takže kde mam začit..cesta letadlem do bodu X šla hladce.. a dyž sme tam dorazili,tak sem byl už připravenej skakat,jenomže mě pilot řekl naposledni domu,když už sem chtěl vyskočit z letadla,že sme jinde než sme měli bejt,ale co se nestalo..letadlo cuklo a mě to vyhodilo z letadla,takže sem už letěl no,že mě po cestě sejmul nějakej pták ani nemluvim...nštěsti jsem dopadl v celku hladce do vody,ale to mě nedošlo co všechno po mě pude.. krokodyl,pirana,anakonda a kapr..i když nevim kde sem tam vzal *9* po cestě a zjištováni,kde sem sem zahlidl člověka,ale ten nevipadal přátelsky,tak sem radši se snážil utict,ale řval na mě něco jako tarkan nebo tak něco no dohonil mě a uvěznil...pak mě došlo,že je to tarzan nebo alspon si na to hrál..sem si řekl tu je opic asi sem ,kde sem měl bejt,ale vy nikde..tak sem dělal mrtvyho a oni na to skočili,ale co neudělali hodili mě zpět do vody,takže zase sem musel rychle uplavat až sem doplaval asi na misto,kde ste měli bejt..jenomže se si nevšiml těch vodopadu a dokonce tři po sobě..nakonec sem se probudil u nějakych kanibalu na stole..a začal sem řvát neeechtemě ja chci vidět Avril a oni co ty seš fanoušek avril my taky...tak sme dali řeč poseděli a ukazali mě cestu do vesnice a odletěl sem domu:D:D
    • terineczqa

Re: Brazilie:D

ry si blaaazen zhe se tohle deje jenom tobe *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
      • sharpay1995

Re: Re: Brazilie:D

No prostě Kuba...co ktomu víc říct...xDD
    • puspuspusinka

Teda Angeli, jako bylo to Dóóóst Dobrý Počteníííčko... *1* *1* *1* *1* !!!
      Jako seš jako fakt úžasnej mno sem se jenom udávila rohlíkem poprskala PC o5 a vypadli mi taky málem oči z důlků awe to bude v pořádku !!! *1* *1* *1* *1*
      Jo a lidi ste úžasný, miluju vás všechny *14* *14* *14* !!!
      A je mi líto, že sem sem přivedla někoho jako je MileyCyruska, ptže teďka mě FAKT NASRALA !!! Jo a Kubo vůbec si nebyl sprostej náhodou dokonale, slušňoučkej !!! *1* *1* *1* *1* *1*
      • xkostex

Miso ty se nam jednou kvuli Kubovi udusis nebo tak neco *15* *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Brazilie:D

mo tvl asi jj, hej lidi kdo je tedka kontaktu s Av má furt obsazeno když se jí snažím dovolat, tvl že se vlastně vůbec ptám, hej Hani když už seš tak málo čase s Av v kontaktu tak ju popros o super rychlou sanitku, abych ty Kubovy komenty vůbec přežívala !!! *1* *1* *1* *1* *1*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Brazilie:D

no ty prosimtě že se vůbec ptáš...xDDDD A sanitku bohužel...tu teď potřebuje samotná Avril s těch Kubovích komentářů se jí trochu zatočila hlava...xDD Ale DR.Hause říkal že bude v pohodě...xDDD
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Brazilie:D

to je stesti ze ji nic neni *1*
    • sharpay1995

Pane bože Kubóóó.....prej kanibalové fanoušci Avril....tak to je neskitečný....já mám stebe upe výbuch tady....opět si nesklamal a přinesl si nejlepší historku....ale jaktože si neskončil na tom Plutu???xDDD
      • xkostex

*15* *15* chcipam smichy ty kanibalove me dostaly *15* a jakto ze si neletel do vesmiru *7*
  • brad-pitt

brad pitt

jeste tu mate brada *15*
  • puspuspusinka

Dotaz pro Haničku !!

Haničko, víš vůbec o tom že máš new přezdívku od Michala?? *15* *15*

"KALKULÁTORKA" *15* *15* *15*
    • sharpay1995

Re: Dotaz pro Haničku !!

Míšo? jak jakou novou přezdívku... takže už né Telefonistka, jo?? :D No tak ok, ale proč zrovna tamto? :D :D
  • kajuska4

=(

Ahojky.
    Míša mně psala že už se sem nikdy nevrátí že jí taťka už nikdy nevrátí kompl a že brečí já se jí nedivím tohle je hroznéé *9* *9* *14* *9*
    • vterinka

Re: =(

jakto?? proč ji ho nechce vrátit? Co ji zas udělal??
      • kajuska4

Re: Re: =(

Přesně mně na mobil psala *9* :
        Kajuško táta mi kompl prej nebude půjčovat už mně neuvidíš dlouho kdyby jen vědel jak mně chybíš a jak tu brečím protože sem na dne sama a ty si daleko.Sbohem *9* *9*
        • kvatro

Re: Re: Re: =(

Tohle neslyšim rád. *9* Ten její táta je na ní až moc přísnej *5* když kvůli tomu pláče. *9* A neni to poprvý. Tohle si Míša nezaslouží, je mi ji upřímně líto. *9* Snad bude brzy zase všechno OK *3*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: =(

No... nevím jestli to bude tak strašné... jelikož na FB se objevuje takže..:)
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: =(

Však říkám spíš zaracha ven než na pc *15* *4*
            • vterinka

Tak to je fajn, že se ji o to staráš. ... tak ven ho fakt nedstanu. :D Tam nemám čas chodit :D
            • kajuska4

Tak ale ona chodí ve škole a tu o profil se jí občas starám já *4* *14* ale je mně teho líto já ještě nikdy nedostala zaracha na pc spíše ven *15* *4*
            • vterinka

u mě zůstane jen u výhrůžek, k samotnému zákazu se nikdy nedostane xD
            • sharpay1995

No... u mě to maka většinou nevydrží ani den..:D
            • vterinka

Tak to je fajn, tak doufám, že ji ho vrátí co nevidět, ale přísný ten její tatka je až moc! :-(((( Myslím, že jiní si to zaslouží víc! :-((
            • kvatro

Si taky myslim. Za pár dní má počítač zpátky. *3* Že jí ho veme na půl roku je nesmysl, to se jenom tak řiká jenom straší. Znám to i od nás. To žádnej rodič nevydrží takovou dobu něco zakazovat. *3*
        • vterinka

Re: Re: Re: =(

ježíííš chuděrka! *9* *9* *9*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: =(

*9* *9*
  • puspuspusinka

Helee... já se na to vyseru ...

Zase sem Vám chtěla něco říct a teď nevím coo ... do háje už zasraný ...
    • vterinka

Re: Helee... já se na to vyseru ...

jsi v poho? Neuhodila ses náhodou ty? :D:D:D
      • puspuspusinka

Re: Re: Helee... já se na to vyseru ...

Ale dneska ráno mi přistál 200kg pařez na nožičce ... a tam mám uloženej svou paměť tak drž pec joo *15* *15* *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: Helee... já se na to vyseru ...

aha tak to bude tím xD .. a jako pec? :D:D:D nwm jak ty, ale já mám jen hubu a ne pec xD
        • kvatro

"Pařez na nožičce", "drž pec" to jsou dneska hlášky až sem z toho vyprsknul. *15* *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Helee... já se na to vyseru ...

Bože Bože za co mě trestáš ... *15* *15* *15*
          • sharpay1995

*1* *1* *1*
    • puspuspusinka

Už vím ... jako to mě tu hodláte buzerovat ze to že jsem nepořádnáá??? Tak to teda... na tom se měnit nic nebude... protože já když si uklidím, tak pak hovno najdu ... musím mít svůj nepořádek abych věděla kde co mám ... *1* *1* *1* *1* Zní to dcl logicky nee?? *1*
      • sharpay1995

Jo zní... protože to mám úplně stejně... a u mě je vždy všechno logické..:D
        • puspuspusinka

No moc si nefandi, ale máš pravdu pro jednou *15*
          • sharpay1995

No.. .tak dík no..:D
    • sharpay1995

tak te´d už ti ale asi nepomůžu..:D
      • puspuspusinka

už sem si vzpoměla... *15*
        • kvatro

No tak to vyklop. *15*
          • sharpay1995

Ale ona užto vyklopila dřív, než tady napsala to: "už jsem si vzpoměla"..:D Míšo, Míšo...D
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Helee... já se na to vyseru ...

tss... ty si moc nevyskakuj panáčku..! :D
            • kvatro

Nebo co? Moc si nevyskakuj! Slečinko. *15* *15*
            • sharpay1995

Ty se hoď do klidu..:D
            • kvatro

Klid ovčí babičko. *15*
              Vem si prášky a hoď se do klidu.
  • Problém xD

Lidi, poraďte co mám sakra dělat??? *15* Jonny se do mě zabouchnul ... *4* Každej den na mě čeká po škole a doprovází mě domů ... a Miroun říkal, že nemluví o ničem jiným než o mě ... *15* Tve já nevím, co mám dělat, je to můj nej kámoš miluju ho, ale tohle sem fakt nečekala, známe se od narození ... *15* A teď tohle ... no teď mi koukejte poradit a rychle *7*

Jinak Míšo fakt super pohádka,... zasmála sem se... *1*
    • vterinka

Re: Problém xD

Tak tomu nechej čas a uvidíš, co z něj vyleze. :D
      • Re: Re: Problém xD

A co tím myslíš??? Co z něj vyleze??? On mi to sám řekl, že se mnou je nejradši a chtěl by abych byla jeho ... Proto sem v presu xD
        • vterinka

Re: Re: Re: Problém xD

no tak spolu chodte a máš to! xD
  • kvatro

Výlet do Klokanova – část druhá

"Já vám dám běžný turbulence, kvůli vám sem si nalil horký kafe do rozkroku. Počkejte po přistání"!
    Michal se vrací zpátky a Míša se vyptává, "tak co se děje?"
    "To víš severní vítr je krutý, počítej lásko má s tím."
    Míša po chvíli usne a chrápe jako když řeže. Michal na ní mlaská, nic se neděje. Rejpne jí do ramene, "chrápeš! Tady se nedá spát."
    Míša se probudí a nevrle odpovídá:
    "Neber mi sen, víš můj sen o probdělých nocích a vrať mi zpátky ten pocit že nejsem osamělá."
    Doba letu má trvat neskutečných 12 hodin, Michal pobíhá nedočkavě po letadle.
    "Už viem ako chutí večnosť, jej chuť je trpká." Pomyslí si.
    Michal je smedný ako ťava a louskne na letušku, přineste mi símvás něco k pití. Michal si diktuje jako lord, "Nejlíp bílý víno."
    "Vínečko bílé, budu ťa pít, co budu žít, vínečko bílé." Po jedné skleničce je Michal jako obvykle namol, takže se potácí po letadle. Nebezpečně lomcuje vstupníma dveřma a zpívá:
    "Prozraď mi můj pane vážený, kampak vedou dveře zamčený". Jeho nešikovnost se nevyplatila, dveře se za letu otevřely a všechno v letadle začalo lítat. Letadlo se rozlomilo na dvě půlky a řítí se k zemi. Scéna jako z katastrofického filmu.
    "Tá otázka je možno hlúpa no ja chcem vedieť čím to je, že dym z lietadla stúpa."
    "Jenom se ptej, Kolem plameny tančí, proč je tady divnej chlad?" Povedá Míša.
    Letadlo se rozkřáplo v australské buši, Michal s Míšou tedy museli zvolit do Klokanova jiný druh dopravy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit