-
Chameleonka je zpět !!! xDD
Manžooo, chameleonka je zpět !!! *1*
Mám nápad až napíšeme sestry k pohledání tak začneme psát
Dobrodružství Chameleonky a Střelenky *1* *1* *1* *1* *1*
Hádejte kdopak je asi ta střelenka *1* *1* -
-
Re: Chameleonka je zpět !!! xDD
slavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tot vse *15*
-
-
Tragedy
Holky našla jsem písničku, kterou od ní neznám a to je fakt divné!! *15* *15* *15* *15* Jmenuje se Tragedy a píšou, že je to nová písen letošku, tak já nevím. http://www.youtube.com/watch?v=r-NfawFThvo&feature=related -
-
Re: Tragedy
a tahle písen prý není od ní, ale má stejný hlas ... posudte samy: http://www.youtube.com/watch?v=8XBC GwZtXKQ&feature=related -
-
Re: Re: Tragedy
tohle 100% neni Avril -
-
Re: Re: Re: Tragedy
ok *3* a jaks to poznala? s takovou jistotou? -
-
Re: Re: Re: Re: Tragedy
ten hlas neni jeji to je hned poznat -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Tragedy
aha, tak jo *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
-
Janča
Co se vlastně stalo s J. ? Zrušila Facebook,psala jsem jí na mail a neodepsala. Víte jakou myslím,ne ? :) -
-
Re: Janča
Tak to netuším ... ještě před několika týdny sem psala, že sem začne víc chodit ... *7* *7* *7* -
-
Re: Re: Janča
Sliby chyby. *15* Ale zrušit Facebook, to chce odvahu. Asi jí někdo dal tu moji přednášku. *15* -
-
Re: Re: Re: Janča
já to nebyla ale Hanča to všem kopíruje *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Janča
Hanča ta to všude šíří jako mor. *15* *15* Kdyby byl každej jak já, tak Facebook zavřou. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Janča
tsss... a zas to hážou na mě..:D Ještě mi děkuj, že ty tvoje přednášky šířím, mezi členy této diskuze..! :D -
Jsem jí na tom FB stejně teď našla. :D Ha ! Já jsem si ho zkoušela zrušit milionkrát a stejně se mi nikdy nepovedlo si na to zvyknout. *1* -
Já mám teď FB v podstatě na dvě věci. havířovský příbuzný sem našel, a Facebook ke komunikaci s nima nepotřebuju, oni tam totiž stejně nechodí. Ale rušit ho nebudu. -
Já už sem ho dávno chtěla zrušit, ale pak si zase říkám co když se bude někdy hodit a kašlu na too ... a spíš lituju že sem si ho kvůli třídě vůbec zakládala *15*
-
-
-
-
Re: Re: Janča
Každopádně zdá se mi nějaká neaktivní. :/ -
-
Re: Re: Re: Janča
nwm...
-
-
-
-
Výlet do Klokanova – část třetí
Měli velké štěstí že právě v tu chvíli jel okolo vlak Eurocity, který je vzal s sebou. Průvodčí klokan nebyl žádný lidumil, ptá se. "Pačemu niemate bilety?" Po dlouhé debatě Michal s Míšou usmlouvali, že je klokan z vlaku nevykopne jenom proto že právě onen průvodčí klokan byl Kačky Kike Klokanové manžel.
Kačka už prozvání Míšu. "Kde jste ksakru?, už jste tu měli dávno být." Míša na to odpoví.
"Haló priateľ môj, vraj už sedim vo vlaku, jó, jedu za tebou, stovky kiláků. Naši už chystajú obľúbené koláče, tu vaši pohostinnost, znám ještě z totáče. Jede vlak no a my jedem v něm
Vlak s ucpanym komínem,lidi řvou zmatkujou, kdo ví zda to přežijem."
Krátce po příjezdu do města, neví ani Míša ani Michal kde najít dům Kačky Kike Klokanové. Michal se jde zeptat do informačního centra v Sydney.
"Hledám dům klokaní, kdopak z vás cestu ví, míval stáj roubenou, bílý štít." Ptá se. Chlap v infocentru povdá: "Ajo vy hledáte tu známou firmu Kačku Kike Klokanovou, žejo? Ty bydlí za městem, dělali tady bordel tak je vystěhovali." Míša s Michalem se tedy vydali za město.
Cesta je prach a štěrk a udusaná hlína.
Konečně už vidí Kačky chajdu, přivítání jak se patří. "Jak se vám tady bydlí?" ptá se Michal.
"Máme kino, máme hospodu, v obci všeobecnou pohodu, máme hujer, žito, chléb i sůl. Nemůžeme si stěžovat."
THE END -
-
Re: Výlet do Klokanova – část třetí
Určitě jste si všimly, že tenhle příběh není obvyklý jako píšu. *15* Je tam použito 20 kousků textů z písniček české a slovenské tvorby. *1*
Kdo jich pozná aspoň 10 tomu pošlu tu mojí skladbu. *3* *15* -
-
Re: Re: Výlet do Klokanova – část třetí
Tak a čekám meila! :D:D:D -
-
Re: Re: Re: Výlet do Klokanova – část třetí
Máš to tam *3* Noty v PDF a nahrávku v MIDI. -
-
Re: Re: Re: Re: Výlet do Klokanova – část třetí
Děkuji :-)) ... poslechnuto, prohlédnu to! :-) Moc hezké! :-)))
-
-
-
Re: Re: Výlet do Klokanova – část třetí
Dobře ty! :D:D:D .. ok, tak já jdu na to :D:D:D
-
-
-
Mašinka, výhybka, hradlo, most, prosím tebe o milost
1)
V Pondělí večer jsem si vybíral, kam že se to zase vydám na výlet. Nad mapou Česka zjišťuji, že už není prakticky z čeho vybírat. Možnost je i taková, že pojedu někam kde jsem už byl. To se mi ale moc nechce, vim co mě tam čeká, takže by to nebylo takové překvapení.
Říká se, že skvělé věci přicházejí náhle. Je to pravda. Napadla mne jedna zřícenina, kterou jsem vždy viděl jen z vlaku, ale nikdy jsem nebyl přímo nahoře. Je to hrad Děvičky v oblasti Pálavské vrchy nedaleko Mikulova.
Protože je opravdu hodně daleko, něco přes 400 kilometrů, musí se jet přes noc. Narychlo jsem si teda vytisknul jízdní řád, sbalil jídlo a pití a vyrazil posledním autobusem do Prahy.
Autobus je téměř prázdný, ze sídliště jedu sám ale na okraji Příbrami přibíráme ještě další dva cestující.
Po příjezdu kolem deváté hodiny večerní na pražský Anděl, je to jen pár kroků k zastávce tramvaje. Nastupuji na tramvaj s číslem 14, která mne odveze až na nádraží Holešovice. Dalo by se jet i metrem, ale tam se v noci potulují různí pobudové a individua, v horším případě i úchyláci. Takže volba jasně padá na tramvaj. -
Ahojky :-)
Ahojky všichni, jak se máte? :-))) Je něco nového? :-) .....Míšo, jak ti dopadl ten pohovor? Užs na něm byl nebo na něj půjdeš? ... Míšo st. mám pro tebe dobrou zprávu! :D:D:D .... S největší pravděpodobností ode mě obdržíš slohovku i po 25.6. xDDDDDDDDDD To jsi rád, že? :D:D:D ... Tak držte pěsti, snad to výjde! ♥♥♥♥♥♥ -
-
Re: Ahojky :-)
Ahojky, já mám nehorázně posranej ale i nehorázně skvělej den. :D Tohle má napsaný Míša na ICQ, ale na můj dnešek to sedí taky. :O) No tak dobře teď něco vlastního. Včera jsem byl na tom pohovoru, no řeknu vám hotovej výslech. Jako kdybych tam snad chtěl dělat ředitele. :o) Rejpali se v tom jestli mám dostatek praxe, no samozřejmě že nemám. Nakonec mi bylo sděleno, že bude probíhat výberové řízení, pravděpodobně nepostoupím do dalšího kola. V denšní době se dělá výberový řízení snad i na hajzlbábu, zjišťujou jestli má praxi s hadrem.
Výběrový řízení bylo asi hodně rychlý, takže dneska dopoledne mi volali, že se se mnou nepočítá. No nic zkusím jinde. Tak začal můj nehorázně posranej den, nehorázně skvělej den, začal v tu chvíli když jsem toho namyšlený panáka, co mi volal poslal do pr.... :D
No konečně nějaká dobrá zpráva. Slohovka jak prase jo? Tak to už se těšim. :o) -
-
Re: Re: Ahojky :-)
Týjo :D tak to je husté! ,,, To jsou hajzli! :D ... a cos mu řekl? :D to ti musely dobře ujet nervy! xDDDDDDD ... Jůůů to jsem ráda, že tě to potěšilo!! :-))) Fakt super! :-) .. No jestli vše klapne, tak by měla opět být slohovka jak prase! ;-) -
-
Re: Re: Re: Ahojky :-)
No a hajzlové nejsou jenom tihle, takových je víc. Ale zase se jim za to nemůže nadávat, můžou si vybírat. Třeba z dvaceti uchazečů vyberou pouze jednoho, zbytek ostrouhá. Ten kojot mi volal tohle: "Dobrý den, chci vám sdělit, že jste ve výběrovém řízení nebyl vybrán, vybrali jsme vhodnějšího uchazeče, který více odpovídal našim představaám." Ty pohádky o vhodnějším uchazeči neměl řikat. Původně jsem mu chtěkl říct, že na ty jeho předtsavy sere pes. Nakonec jsem ho jenom poslal někam.
Tohle tě Kačko čeká taky :O) Ale pokud máš nervy ze železa, tak ti neujede nic. :D
To mi neřikej že zase půjdeš na RD? Kde mají býti tentoktát? :) -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojky :-)
Bože to jsou svině! ... a take kidy at si strčí do prdele! :D:D:D .. No čeká vím a bojím :D ... no to se pozná jestli mám nervy ze železa. :D:D:D ... Tohle bych si asi nedovolila. :D Nevím .... Jo jedu :D:D:D .. 25.6. do Vrbna pod Pradědem .. bude tam i Michal David, ale toho neuvidím, páč je hned po Mirovi a to už budu mít jiné starosti! :D:D:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky :-)
No, možná by mě pustili ... Bětka tma bydlí, kousíček, ale takhle je to lepší :-) ... díky, ale toho nechám mamce, já budu u Mira a kluků :D:D:D .... jo a jedem new károu, páč ta strará odpočívá ve věčných lovištích :'( :D -
To je fajn :o) prootože tak daleko by tě nepustili a ještě k tomu by ses tam nedostala. To pojedete určitě tou novou károu? :o) "Míšu" :D, jak mu řikáš toho si nech ale když je to tvůj idol, tak to budu repsektovat. :D -
Já už to ale dovolené mám! :D jedem autem! :D ... a na Míšu mi nešahej! :D Já ho mám ráda a chtěla bych na něj, ale to by musel být před Mirem ... -
Do Vrbna to máš dost daleko teda :O) To se modli aby tě tam pustili.
Kdo by taky chodil na Michala Davida, to je takovej Mamrd :o)
-
-
-
-
-
-
avril je super
-
Předkapela
Hoj,nevíte náhodou někdo kdo bude dělat Avril předkapelu?Četla sem že by to měla bejt skupina buď Boys like Girls anebo Jonas Brothers?tak by mě to celkem zajímalo jak to jo je.Jestli to někdo víte tak to napište.Předem dík *3* *4* -
-
Re: Předkapela
LIDIČKY JÁ VÍM ŽE SI POVÍDÁTE O KONCERTU ALE JÁ BYCH POTŘEBOVALA PORADIT.SHÁNÍM TRIČKA AVRIL LAVIGNE K CD THE BEST DAMN THING.ZNÁM JENOM ANGLICKOU STRÁNKU KDE CENA TRIČKA JE V DOLARECH A JE TO AŽ Z AMERIKY.POTŘEBOVALA BYCH OD NĚKOHO Z VÁS ABY MI NAPSAL-POKUD VÍ ČESKOU ADRESU NA TY TRIČKA.BUDU VÁM MOC VDĚČNÁ A DOUFÁM ŽE SE OZVETE NA MŮJ MAIL.AHOJ VŠICHNI *15* -
-
Re: Re: Předkapela
MŮJ MAIL PRO TY CO VĚDÍ ADRESU NA TY TRIKA:vejvodovajanca@email.cz *14*
-
-
Re: Předkapela
Kapela IMODIUM
-
-
Klik
KLIK na to pls!!!!!
http://s3.gladiatus.cz/ga me/c.php?uid=126556 -
2002-2008
našla jsem videa,kde jsou všechny výhry a nominace Avril...možná jste to už viděli,já už taky asi po 5,ale hrozně se mi to líbí..jak jde na podiu,a všichni šílí..i slavné celebrity když zpívala complicated,tak zpívaly s ní a někdo si i dokonce stoupl...jde vidět,že Avril byla hodně moc populární,a žrali ji i slavní lidi...tady jsou ty videa..at furt nekecám.. *1*
http://www.youtube.com/watch?v= -USLkvZkOEY
http://www.youtube.c om/watch?v=rOV7BP9vDOQ
http://ww w.youtube.com/watch?v=IpghDv8VYKc
http://www.youtube.com/watch?v=O_ j75gaO5H0
To je vše,...tak se jukněte,,!
*1* -
-
Re: 2002-2008
zase si tam u některých musíte vymazat ty mezery aby Vám to šlo! *14* -
-
Re: Re: 2002-2008
Wow...to je bomba!!! To sem ani netušila, že má těch ocenění tolik...a pak si někdo říkejte že Avril není jedna z nejúspěšnějších zpěvaček na svetě...xD -
-
Re: Re: Re: 2002-2008
hah to mam pořád před očima jak ukazala tu kerku nebo co to měla napsany nad zadkem:D -
-
Re: Re: Re: Re: 2002-2008
jj...no prostě chlap se v tobě nezapře... *1* no ale pravda že je to celkem zajímavý okamžik... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: 2002-2008
no to nevim ja když sem se pořádně opil,tak sem byl pořád normalní:D...dokonce sem trefil i do postele:D -
Pravda, pravda... Teď už by to neudělala...leda že by se HODNĚ "opila"...! -
to byla ještě rebelka,ale ted by to už neudělala:)...
-
-
-
-
Re: Re: 2002-2008
jJ soU sUpéR :D
-
-