-
prosím
tak sem tak nějak narazila na toto videjko ---> http://www.youtube.com/watch?v=34BV Kdp4B3U&feature=related a taknějak jsem nerozuměla o čem to je, teda krom toho, že o ní lidi řikaj, že je to punkerka a ona říká že ne, tak prosím někoho napište sem vo co tam ještě jde.... díííííík :) *4* -
-
Re: prosím
Jdu se na to podívat *3*, Pokud tomu budu rozumět tak ti to sem napíšu. *3* -
-
Re: Re: prosím
Větší část videa, popisuje Avril sama sebe, její vlastnosti, charakter a styl. Kromě začátku kde řiká že to budou dva týdny co dokončila nahrávání desky aby se mohla celosvětově rozšířit. I o tom jak to bylo náročné, jaká to byla těžká práce. Ale je na to hrdá. "někteří lidé si myslí že jsem punkerka která má svůj vesmír a svůj skejt, že jsem falešná. každý má nějaký názor. Ale přitom mi neporozuměli, podívejte se na moje DVD možná to pochopíte kdo skutečně jsem. Nikdy jsem o sobě neříkala že jsem punkerka, nemám ráda punk. Mám svůj styl, nechci na pódiu přijít o samu sebe. Mám ráda smích, ničení věcí, a když si můžu vybít svůj vztek.
je to tak zběžně to nejdůležitější, zbytek je podobný, ale trochu více do detailů. Je to zajímavý, nakecá tam toho hodně ale celý si to nepamatuju. *15* -
-
Re: Re: Re: prosím
jé, děkuju :D *14* ....a ničení věcí jo? *1* *1* *1* *1*
-
-
-
-
xD
Par dnu tady nejsem a už saze plno pospaných stran. Málem jsem smíchy spadl ze židle *1* *1* *1* -
-
Re: xD
Jenom málem??
No já tu nebýt a pak zjistit, že se tu někdo oženil (Michal) a vdal (já) tak spadnu úplně a ne jenom smíchy *15* *15* *15* *15*
-
-
:o)
Vážení, vidim že tu vedete beze mne velice zajímavou diskuzi. *15*
Ale jak tak pozoruju, tak můj následující příběh nenechá Kačku v klidu. Nesnáší totiž chlapi. *10* *15* -
-
Re: :o)
Nechal mě v klidu, je suer! Skončil happy endem ;-) -
Re: :o)
Míšo nic proti tobě mi víme že ty takovej nejses nadrzenej... Nebo snad joo? -
-
Re: Re: :o)
No, takovej nadrženej nejsem, to přece víte. Ale z těch vašich komentářů nebylo patrný koho máte vlastně na mysli. Píšete že chlapy sou prasata. Kdo má vědět jestli myslíte všechny. *15*
Nečetl sem totiž ty předchozí komentáře o Kikem. -
-
Re: Re: Re: :o)
Nooo tebe rozhodne ne xD -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
No já vim, že by jste to o mně nepsali. *14*
-
-
-
-
-
ehmm
Michale já se teda plácla přes kapsu ryflí a to tričko furt nemám ... *15* *15* *15* řeknu ti ... moc mi ta rada nepomohla ... *15* *15* *15*
Jinak ty asi máš hodně rád herce Nicholase Cagea že ... *7* *15* *14* -
-
Re: ehmm
*15* To byla chyba. Ty rifle měli být Abbey Dawn, žádnej českej výrobek *15*
Potom to nebude fungovat. *13*
A pokud náhodou byly AD, pronesla si špatnou kouzelnou formuli. *1*
Ano, ano. Nicholas Cage je můj oblíbený herec. *3* -
-
Re: Re: ehmm
AD kalhoty nemám ... a teďka babo raď přes jakou kapsu se mám plácnout abych si mohla dovolit AD kalhoty ... *15* *15* *15*
-
-
-
...
To je mooc ... lidi vy ste dneska až moc rozjetý ... už sme dneska napsaly asi 350 komentů tolik sme ještě nikdy za jeden den nenapsaly ... tohle není normální,... já sem z vás nomrálně unavená ... -
-
Re: ...
350 komentů na diskuzi o Avril. Ale na těch 15ti stránkách o ní nepadlo ani slovo. *15* *15* *15* -
-
Re: Re: ...
Tjn *15*
-
-
Re: ...
to si asi zapomela na dobu kdy sme se poznali a popsali sme tu nekolik stranek za den a Hanca z nas silela *15* -
-
Re: Re: ...
No to bych chtěl opravdu vidět. *15* *15*
-
-
-
TP
Ahojy, mohu vás opět požádat o hlas pro The Paranoid? http://coffeebreaks.sk/starter/hlas ovani .. děkuji! :-** -
♥♥♥♥
♥♥♥Avrilka=o*♥♥♥BESTOVN Í ZPĚVAČKA!!!♥♥♥NA NIC SI NEHRAJE,A PUNK K NÍ PROSTĚ PATŘÍ!!!♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* LOWINKÁÁM JÍÍÍ!!!!!!!!!4EWEER!!!!DRŽ SE AVRILKO!!!!♥♥♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *14* -
AL
tak copak kdopak tady jde ny koncet Avril Lavigne bude u pódia???? -
=))))
avril is super and best!!!!! *3* -
-
Re: =))))
Ale Hilary je lepší! -
-
Re: Re: =))))
Musíš to tu kazit?..zrovna jsme se zkamarádily,a pořád tady někdo musí otravovat s tím,že je někdo lepší než Avrill...pro nás nikdo lepší neexistuje...tak toho PROSÍÍM nechte -
-
Re: Re: Re: =))))
Já vim,že pro vás bude nejlepší Avril,ale Avril má 3.místo v žebříčku největších fanklubů ...a Hilary 1. Avril je 7. v žebříčku top osobností ...a Hilary 6. Tak se smiřte s tím,že Hilary je prostě lepší,než ta vaše barbínka. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: =))))
Neoblíkaj,no! Protože nevypadaj jako Madonna. *1* Ale to třeba ta Helena Vondráčková,jí je 61 a oblíká se docela bláznivě a taky si podle mě nechce přiznat,že stárne,ale na rozdíl od ní Madonna aspon umí dělat dobrou muziku. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: =))))
Vždyt' jo,přece tady nebudeme donekonečna rozebírat Maddy a Helenu,když je toto diskuse o Avril Lavigne. -
Takhle by sme se mohli dohadovat do nekonečna!!!! *15* Každá máme trochu jinej názor- zase! *15* Pravda že nevypadaj jako Madonna a taky si nemůžou dovolit světobé turné!!!! *1* Tak už to téma necháme, co??? *3*
-
-
Re: Re: Re: Re: =))))
tak to nepiš na Avril ale na tu svoji Hilary a mimochodem Avril není Barbie!! *1* -
-
No postavu na to má!!!! Ale musíš uznat že většina 50-ti letých žen(a to i zpěvaček) se takhle výstředně neoblíkaj!!! *15* -
Ale Madonna se neoblíká jako 18tiletá!! To jsou prostě provokativní kostýmy,co má na koncertech,ale myslím,že ani osmnáctiletý se tak neoblíkaj.A navíc si to může dovolit,postavu na to má,to přece musíš uznat,že na svojí postavě maká a je to vidět!*8**8**8**8* -
tak ale uzmej,že na tom trocha pravdy je:)ma už svuj věk a neměla by se oblikat na koncertech jak 18 leta holka *14* *3* -
Mě taky štve,když někdo napíše,že je madonna stará bába,co si nechce přiznat,že stárne. Ale aspon přemýšlim nad tím,co píšu,protože vím,že si to tady pak může kdokoliv přečíst. *3* -
to víš když se někdo hada nebo mluví špatně o lidech kterejm fandim sem jak neřízená střela *14* -
Vždyt jo,ale jen podle toho,co píšeš do diskusí,to vypadá,že fandíš JEN Avril. Na tvůj profil jsem se podívala. -
no tak jako ja tady nefandim jen Avril!kdyby ses podivala na muj profil,tak to vidíš po avril nejvic fandim bohužel zesnulemu Heath Ledger nebo Kate Beckinsale a mam tam další ja nejsem blázen jen do Avril *14* *3* -
Třeba já jsem vstoupila do fanklubu Matta Willise,přestože jsem slyšela jen jedinou jeho písničku. Pak jsem byla chvíli ve fanklubu Courtney Love,to už ani nevím,proč. Ted' už jsem ve fanklubech jen těch osobností a filmů,u kterých jsem opravdová fanynka!!!!! *15* -
No mně napadá...: většina lidí jde do fanklubu jen těm osobnostem, které aspoň trochu zná, ale někteří dou do fanklubu někoho třeba jen proto že viděli třeba jednu fotku toho člověka a zrovna na té fotce vypadá nějak dobře tak tam prostě jdou jenom proto.....jdou tam, ale toho člověka vůbec "neznají,- neví o něm vůbec nic!!! -
Taky souhlasím,že by se to mělo brát celosvětově a ne jen v ČR. Je mi jasný,že tě nezajímá nějaká Maddy,Rihanna,Brit Spears,ale jen Avril,ale mně přijde,že tobě se prostě nelíbí nikdo jinej,než Avril. A to s těmi fankluby je taky prkotina,nejen proto,že spousta lidí tady ještě nejsou registrovaní,jak ty říkáš,ale já vám zkusím popsat,proč si myslím,že někdo má ve fanklubu něco přes 2000 lidí(ne-li víc) a někdo ani ne 100. Moje úvaha:Když se někdo dozví,že má např Zac Efron ve fanklubu tolik lidí,tak se ještě přidá do jeho fanklubu,aby byl ten fanklub ještě větší a pomohli mu tak dostat se na 1.místo. jenže když u Madonny viděj,že tam má nějakých 420 lidí,tak si řeknou ,,Ta už se stejně na 1.místo nedostane'',tak se na ní vykašlou a do jejího fanklubu nejdou. Nebo vás snad napadá něco jinýho? *7* -
ja řikam že žebříčky nic tady neznamenaj jelikož by se to mělo počítat celosvětově a ne jenom v 4R a i tak je ještě mrtě lidi co tu nejsou regli,takže se to neda podle toho brát a mě je uplně uprdele nějaka madona a další ja prostě fandi avril tak si tu mužu fandit ne a ty zase běž fandit madoně -
Že ty žebříčky nic neznamenaj? Ale když někdo řekne,že Avril má větší fanklub než Madonna,tak potom ty žebříčky něco znamenaj,že jo?!!!!! Jo a angel15: Ty ze sebe pořád jen děláš chytrýho a přitom je vidět,jak jseš blbej už jen podle toho,jako furt přirovnáváš Madonnu k Heleně Vondráčkový! *16* -
prosimtě vypln si radši profil a přidej se do fanklubu hilery jo a ty žebříčky nic neznamenaj a hilery má větší fanklub jen proto,že hrala ve filmech,takže nechapu jak to mužeš srovnavat každej je dobrej v něčem a co pořád mate s tou barbinou to je jako ja bych se oblíkal modře tak mě budete říkat moře nebo co:D -
Tam už to napsal někdo jiný.
-
-
-
-
-
-
moje stranky
Ahoj lidi juknete ne moje stranky www.domik-blog.blog.cz a udelejte si bleskajdu jak znate Avril Diiki *3* -
-
Re: moje stranky
je avril určitě nejlepši na světě
-