-
???
avril je SKVĚLÁ!!!!a jesi ji nekdo nemusí tak at jsem neleze!!!!! *16* *15* -
Vendula
Avril je 2 nej zpěvačka -
-
Re: Vendula
hmmm...a kdo je první??xDDD já to vím...pro nás je první Avrilka...xD
-
-
nové CD
slyšel jsem že prý bude vydávat nové CD neví o něm někdo něco a je tu vůbec pravda *7* *7* -
-
Re: nové CD
Jo na přelomu jara/léta máš to i v novinkách, bude mít CD a už sme slyšeli i písničku jestli víš o filmu Alenka v říši divů tak do toho nazpívala Avrilka písničku Alice a ta bude také v tom new CD,....už se moc moc moc těším !!! *14*
-
-
ještě jedno...xDD
Nemůžu si pomoct..ještě jedno video..tohle video prostě naprosto moc, šíleně MILUJU...xDDD
http://www.youtube.c om/watch?v=BjDZQXZ7aNk -
hello:D
tak co je stim CDčkem:D...jinak ahoj dětska:P -
-
Re: hello:D
se zeptej RCA records *4* -
-
Re: Re: hello:D
se zeptam spiše FBI :D;)...no tak alspon ta jedna pisnička no,když teda ještě ne CD co nadělame .. -
-
Re: Re: Re: hello:D
No tak to ale pozor..:D Ten dong totiž měl vyjít už někdy v červenci, ale taky se to furt odkládá i stím Cdčkem..:\ :D Ale tak snad už konečně to vyjce..:)
-
-
-
Re: hello:D
cí jo, zdárek *3* , no tenhle měsíc by měl vyjít noví singl a jináč nejde říct přesný rok, měsíc, tejden natož den :/ *9* *9* *9* *9* ....taky čekáme *4*
-
-
:)
Z tech mojich príbehov bych už takmer spísal knihu kníh. *1* -
-
Re: :)
tak s tím začni! :D můžu ti i doporučit kde ti to udělaj :D ... jen ostatní krom nás by to nepochopili :D
-
-
Miluju Avril!
-
fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
at žije miley ale avril je nejhorší hnus na světě fujjjjjjjjjjjjjjj hnussssssssssss bleeeeeeeeeeeeee odporrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr je nulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaa0000000000000000 00000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000 000000000000000000000000fujjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjble eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee blbáááááááááááááááá ááááááááááááááááá -
-
Re: fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jako nechapu co to tady predvadis s tim svym blééééééé a fůůůůůůůůůůůůůůj co ti na tom prijde IN???me teda nic a jestli se ti to nelibi tak proc sem lezes a rikas tohle o ni!!!uz toho vsichni s tou miley nechte!!!tohle je stranka jenom o avril a ne o miley a o tom jak je nej!!!prestan sem lízt!!!! *16* *10* *8* -
-
Re: Re: fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Nechápu proč jsem teda lezete když nemáte rádi Avril tak jsem nelezte co pak nevíte že tohle je stánka pro Avril to musíte bejt asi slepí ....=DD *13*
-
-
-
..
sorry ze to sem pletu,ale je to pro me dulezity.potrebuju hlasy v textarske soutezi na facebooku.pokud ho mate tak dejte vyhledavace Avril Lavigne Black Star (cz) stante se fanouskem a na zdi najdete moji basnicku je nekde dole.jmenuju se elis kostialova.budu vam vdecna.diki -
-
Re: ..
jo to znám...taky sem přemíšlela že tam něco napíšu... -
Re: ..
JUkNU sE =))
-
-
parfem od av
ten parfem od av nádherě voní mám ho doma i s av stinama a kabelkou stiny vydala uz driv to dostanete k tomu ale jen v njakych obchodech a kabelka je jako bonus pokud si koupite 30 nebo 50 ml -
-
Re: parfem od av
k tomu se dávají STÍNY?to je nějaká pitomina ne? *7* -
-
Re: Re: parfem od av
To musí být pitomina...Nevím mrknu se po nich na netu.Tam je snad najdu. -
-
Re: Re: Re: parfem od av
Nenašla jsem je...!
-
-
-