-
hra
našla jsem super hru s avril a doporučuju zapnou si zvuk: http://divky.1001hry.cz/avril-lavig ne-dress-up-2.html -
-
Re: hra
jj good hra -
-
Re: Re: hra
SQvelá HRA :-)
-
-
-
tak fajn!
Hele už tu nebudu otravovat s Britney,ani Miley,budeme se tu bavit jenom o Avril,já dianně napíšu vzkaz,a vyřešíme si to stranou,abychom Vám tu nezavšivyli diskuzi! *5* -
-
Re: tak fajn!
jak myslíš...
-
-
Téééééda
jáááá se tááák těším až se s váma setkám v Ungahandě bo jak to se menuje !!!
A až uwidíme tu opičku jéééjda !!! *15*
Awe widěla sem jako fota a řeknu vám hnusnější opici sem v životě newiděla jako ta asi nemá moc kámošů !!! *15* *15* -
-
Re: Téééééda
táky se strašně těším do té ugandy...xDDD To bude super výlet...xDD A na tu hnusnou opici se těším ještě více...až jí budeme hlídat a až si ji pohladíme...xDDD To bude taková zábava..xDD A pak ses stavíme za Av a ona nám bude tak vděčná že jsme jí tu opici pohlídali...xDDD -
-
Re: Re: Téééééda
asi tak nějak:D.... -
-
Re: Re: Re: Téééééda
jj mnj si fakt dobrej si zas něco vymyslel *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Téééééda
Njn.. to by nebyl Kuba, kdyby nevymyslel zas nějakou pecku...xDDD
-
-
-
-
-
Pomóc
Panebože, normálně ti dám zaracha, jako lidi rozlučte se s tím že ve Vencouveru eště někdy budou Olympiády, ptže ten násš antitalent Elis, si zase něco půčila, tvl !!! Ne jenomže zbourrala všecy stadiony awe k tomu vyplašila všecky lidi k smrti !!! Teda Elis,... to musíš Avrilce dělat pořád takovou ostudu??? *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Pomóc
omlouvam se a necham tam vystavit novy papirovi stadiony *1* a sorry Avril ale za to muze Obama nerekl mi ze si mam davat bacha *9*
-
-
A další....xDDD
http://www.youtube.com/watch?v=JzOT t2VMufw&NR=1&feature=fvwp
(jak může utíkat na takových půlmetrových podpatcích??xDD
http://www.yout ube.com/watch?v=AkrrfdRzZsY
(to první je upe GOOOD...xDDD)xDD
http://www.yout ube.com/watch?v=TeAmXDFOj98
(Nejle pší ta druhá scéna...jak tam dělaá ty..ehm.. zvláštní pohyby...xD A ty tanečky..., a nakonci ten bowlling...xDD A navíc tam hraje moje oblíbená písnička od Av...)xDD
http://www.youtube.com /watch?v=zdXcum3vS0g
(Tak tohle video miluju...xDDD)
http://www.youtub e.com/watch?v=5eePzpU6gp4
(Av metalistka...xDD)
http://www.you tube.com/watch?v=xV0LSBuSPJU
(tady se mi strašně líbí, AV RAP..xD) -
novinkyyy
Avril na svém Twitteru a Facebooku oficiálně uvedla svůj vlastní charitativní projekt - Nadace Avril Lavigne! Poprvé jsme zaregistrovali nadaci Avril Lavigne ve spojení s Avrilinou spoluprácí s Race to Erase MS a jsme nadšeni, že je tu další charitativní projekt, na kterém bude Avril v budoucnosti pracovat. Av nám také dala vědět, že brzy spustí webové stránky theavrillavignefoundation.org.
"Jsem nadšena, že mohu sdílet detaily z mého ne-hudebního projektu! Pracuji na něm už 6 měsíců a je blízko mému srdci." -
-
Re: novinkyyy
Super...:) -
-
Re: Re: novinkyyy
Tady jsou ještě podrobnosti přímo od Avril:
Ahoj všichni!
Jsem nadšená, že s vámi konečně mohu sdílet to, na čem jsem pracovala uplynulých 6 měsíců: Nadace Avril Lavigne! Pomáhat pro mě bylo vždycky velice důležité a jsem šťastná, že mohu léta podporovat tolik úžasných nadací. Při vytváření Nadace Avril Lavigne se mohu soustředit na otázky o které se opravdu zajímám a hlavně je to smysluplné.Za celé ty roky jsem potkala tolik úžasných lidí a částečně jsem byla inspirovaná mladými lidmi, kteří se potýkají s život-ohrožujícími onemocněními nebo kteří mají trvalé zdravotní postižení. Vždycky jsem ohromena tím, jak lidé čelící nepříznivým okolnostem pracují tak tvrdě aby je to neomezovalo. Pořád mají velké sny a jako my velmi tvrdě pracují aby ty sny mohli naplnit. Vidět lidi překonávat překážky mě opravdu inspirovalo pracovat na Nadaci Avril Lavigne pro podporu dětí a mladistvých se zdravotním postižením a závažnými onemocněními. Právě jsme to spustili, ale máme spoustu plánů do budoucnosti a doufáme, že vás inspirujeme k podpoře naší práce.
Podívejte se na: www.theavrillavignefoundation.org a twitter @avrilfoundation
Má prostě srdíčko na správným místě *3* -
-
Re: Re: Re: novinkyyy
Avril Lavigne Foundation R. O. C. K. S.
Co je naším posláním?
• Respektujeme potřeby všech dětí a mladistvých, bez ohledu na jejich situaci, a podporujeme ostatní, aby udělali totéž.
• Vytváříme příležitosti pro děti a mladistvé se závažnými onemocněními a postižením, aby následovali svoje sny.
• Nabízíme dětem a mladistvým možnosti a volby, aby viděli, že mají v životě mnoho možností; nikoliv jen jeden způsob definivaný jejich situací.
• Poskytujeme znalosti o tom, jak je možné nápady pomoci dětem, mladistvým a jejich rodinám. Prostřednictvím nového programu Avril Lavigne Foundation je budeme podporovat a pomáhat rozšířit více nadací.
• Dejte dětem a jejich rodinám sílu čelit jejich každodenním problémům.
Více než 9 milionů dětí ve Spojených státech potřebuje zvláštní péči. Prosíme, pomozte nám poskytnout dětem a mladistvím, kteří žijí se závažnými nemocemi či s postižením, podporu, kterou potřebují k překonávání jejich individuálních situací a dosáhnutí svých snů. -
-
Re: Re: Re: Re: novinkyyy
tak k tomuhle nemam co rict snad jen ze Avril je vazne zlaticko a je to od ni strasne krasne ze se zajima o ostatni *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: novinkyyy
souhlasím! *3* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: novinkyyy
Tak, tak..:D *14*
-
-
-
-
-
-
???
No tak Hančo, nevím jestli sem to ještě víc nezmrvila... *15* -
-
Re: ???
*15* *15* *15* Vem to z té lepší stránky... tady se to oběvuje jenom jako miniatura a na té nejdou detaily vidět, takže OK...:D :D :D :D -
-
Re: Re: ???
To je fakt ... *15* *14*
Ale líbí se mě ty světla jak sem si tam udělala... sem šikula coo... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ???
Šikovná jak hrábě do kapsy. -
Re: Re: Re: ???
No...:D :D
-
-
-
-
pohadka
michale misu napadlo jestli bys nenapsal pohadku ktera by se jmenovala: Princezna Avril Lavigne a její věrný sluha Ivan Troubafeld. prosim michalku budem ti moc vdecny -
-
Re: pohadka
Ať si ji napíše sama *3* -
-
Re: Re: pohadka
aha tak ti nekujem:D
-
-
-
Odmítám !!!
Tak a dost přečetla sem dvě strany a už mě to nebaví, co si to jako mylsíte že tu nejmse chvíli a vy mě tu budete psát ... tsss ... na čtení kašlu stejnak nemám čas .. *15* *9*
Jinak děkuju jak mě tu všichni litujete, ale tak já si už zvykla ... *9* *9* Doma to prostě lehký nemám nooo --- *9* *9* *9*
Jinak všeci mi chybíte, ale podívám se semka asi jenom ve škole, doma mi to fakt nevyjde ... *9* *9* -
:-//
Michale seš si jistej, že nemáš ještě někoho?? Protože jestli joo, tak uvidíš druhej masakr motorovou pilou v Texasu ... *15* *15* *15* -
-
Re: :-//
Nemám už nikoho.
Tebe, bude motorová pila honit po dvorku. *1* A bude to masakr v Křepicích. *15* -
-
Re: Re: :-//
Proč jakoo měě?? Já bych honila tvoje milenky ... takže ty musíš logicky honit moje milence (neže bych nějaký měla) a neee měě... jasný??? *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: :-//
S honěním mých milenek by si tu nepochodila, žádný tu nemám.
No jasný. Neboj, motorovku na tebe nevemu. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :-//
No jen aby ... a milenky nejsou jediný problém ... taky se nesmíš nechat svést ... jakmile tě nachytánm jak flirtuješ s někým jiným tak jí uletí palice ... *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :-//
Uletí jim palice *15* *15* *15* *15*
Koukám že si umíš udělát okolo sebe pořádek *5* To je správný! *15*
-
-
-
-
-