-
Míšane...:)
Míšane.. když ti to tak jde... myslím to tipování znamení, tak prosím... tipuj.. a ne že budeš podvádět..! :D -
-
Re: Míšane...:)
To je onoo ... už sem si vzpoměla ... Chtěla sem se zeptat, když to takle poznáš podle toho, na jaký zanmení bys typl mě ... vím že víš co sem za znamení, ale na jaký bys mě doopravdy typnul ... ??? -
-
Re: Re: Míšane...:)
Já sem tady ale o sobě neříkal že jsem nějaký astrolog, nebo že to nějak extra umim. *1* Ale musel bych to nejdřív porovnat, nezmám to totiž nazpaměť. -
-
Re: Re: Re: Míšane...:)
No tak nic ... já ti ušetřím práci ... už to vědět nepotřebuju ... *15* *15* Už mě to přešlo -
-
Re: Re: Re: Re: Míšane...:)
Ale mě ne... já to vědět chcu..:D
-
-
Re: Re: Re: Míšane...:)
Tak aspoň budeš mít co napráci..! :)
-
-
No vidíš.. .ty mě nemít..:D
-
-
Re: Míšane...:)
Ted tu máme diskuzi v plném proudu takže až potom. Ale mám to chápat že máš tady na osobnostech, taky napsané falešné datum narození? -
-
Ne... mám tu pravé datum... ,ale zajímalo by mě, na co by si mě tipnul..! :)
-
-
-
:o)
Kačka se nazývá paranormálním vrahem z toho důvodu že vždycky vykouzlí z lektvaru nějakýho ducha a dá mu pokyny koho a jak zabít. Je chytrá, má na to lidi. *15* -
-
Re: :o)
oo děkuji, tys řekl, že sme chytr! :D mi se snad pomíchaly písmenka! :D:D:D .. jiank to víš, kdo umí, ten umí! :D -
Re: :o)
Hele.. a kdo říká že já na to nemám lidi ... NEZNÁŠ NAŠÍ FIRMU??? *15* *15*
PUDINK-JARDA A ŠKRALOUP-ZMARDA ZABIJOU KAŽDÝHO DEBILA A ZKURWÁKA ... !!!
To si pamatuj ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: :o)
Ty a ta tvoje firmička jste učiněná mafie. Palermo vám bylo málo tak jste se navezly až do čech. Vodňanští vám určitě platí výpalný. *15* -
-
Re: Re: Re: :o)
No to víš ... mi sme s Evičkou prostě úplně totálně kopie Semira a Bena ... *15* *15* *15* Až na to že mi vraždíme a oni nee ... *15* *15* *15*
-
-
-
-
Ehmmm xDD
Tak co budeme dneska probírat?? xDD Jinak do kolika tu budete?? -
-
Re: Ehmmm xDD
Já myslel že už probíráme, ale myslet můžu, že jo Kačko. Ale to je spíš téma pro Vás dvě to barvení. :o) -
-
Re: Re: Ehmmm xDD
Barvení už rači nechme nebo ze mě bude chsmeleon xdd -
Re: Re: Ehmmm xDD
Jo a budu tu do 22:30 -
-
Re: Re: Re: Ehmmm xDD
Japato?? -
-
Re: Re: Re: Re: Ehmmm xDD
No jakto? takto! :o) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ehmmm xDD
Fajn!
-
-
-
-
-
-
ahoj lidi, chci se vás zeptat jestli nevíte nějakou stránku kde by byly fotky s tou na půl oholenou hlavou, nikde je nemůžu najít *13* *3* *1*
-
-
Ani je snad nevyhledávej, vůbec jí to nesluší. Snad si to nechá dorůst.
-
jo...super.cz tam si napis do vyhledavace Avri Lavigne .najde ti to okna a je to to druhe :DDD
-
-
:)
Avril je hoooodně mooooc good!!!! -
avril
AVRIL JE PROSTE SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! *1* *1* *1* -
Sháním lístky na Avril
Ahoj nemáte prosím někdo na prodej 2 lístky na Avril - 8. 7. 2008??? na stáni u podia?? piste kdyztak na meil dík moc:o) -
-
Re: Sháním lístky na Avril
tak ty už jsou vyprodany a stejnak se eště newí jestli buĐe ten koncík bo ne.... *3*
-
-
partička
Hoy...tak sem ráda,že se už nehádáme,a že je z nás takovej mix fandů a antifandů Avril..taky jste rádi,že jsme se skámošily??? -
-
Re: partička
Jo!!! Je to tady teď mnohem lepší když už se nehádáme o to čí vzor je lepší!!! *1* -
-
Re: Re: partička
Jo určitě je to o 100% procent lepšíí *3*
-
-
-
avril
sem na internetu a najednou čtu na jednom blogu:(
Velký závěr, smutný, neuslyšíme Avril zpívat s Lil Waynem a očekávaná píseň pro jeho album se ruší! Avril s Lil Waynem nechce spolupracovat a tím pádem se píseň ruší! No tak hlavu vzhůru! Není proč do breku Avril zní stejně úžasně i bez Lil Wayna. -
-
Re: avril
hele,upřímně,mně toje jedno,hlavně at Avril vydá aspon to cédo,ptž to by mě fakt zklamala,a at už je u nás black star...hrozně se těším..koupím si sprcháč a parfémek..mnamky,to bude vůůně..každej kdo okolo mě projde,bude padat vůní.... *15* -
Re: avril
já jsem náhodou ráda, že nebude spolupracovat s nějakým rapperem :) ...je sice fakt, že by aspoň byl nějakej novej song, ale na druhou stranu, ať rači moc neexperimentuje a zůstává u svýho stylu *14* -
-
Re: Re: avril
a nemáš nějakou kvalitni stránku kde to je napsany..než na nějakym blogu?:) -
-
Re: Re: Re: avril
tady máš: :)
http://www.google.com/hostednew s/canadianpress/article/ALeqM5g07y6 58z65ZDcTkqaZ9aLsXP7EyQ -
-
Re: Re: Re: Re: avril
oprava:
http://www.google.com/host ednews/canadianpress/article/ALeqM5 g07y658z65ZDcTkqaZ9aLsXP7EyQ -
-
Re: Re: Re: Re: Re: avril
no obě mě pišou error:D
-
-
-
-
-
-
Ahoj
Tak co.. jak se máte lidi? Zavedem tady taky nějakou debatu nee xD -
-
Re: Ahoj
Já se mám hrozně. *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Ahoj
Co se stalo, že se máš hrozně????? -
-
Re: Re: Re: Ahoj
To mi neříkejte,že to nevíte. Zemřel Michael Jackson. -
-
Re: Re: Re: Re: Ahoj
Aha tak proto...nijak sem mu nefandila, ale taky je mi to trochu líto, ale zase né tak moc......... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj
hele vubec sem ho nemusel,ale přinesl do musiky novej náboj a tak si ho cenim:)..
-
-
Taky mi to je líto ale ne zas tak moc, abych byla celej den smutná )): *8* -
-
Bez toho smajlíka *8*
-
-
jo já vim ;) ale nák mrtě sem ho nežral a jak vůbec umřel -
-
Na zástavu srdce. Já jsem mu nikdy nefandila,ale je mi ta smrt líto.
-
-
-
-
Re: Re: Ahoj
proč? -
-
Re: Re: Re: Ahoj
Nazdárek no já sem uplně HAPPY! Uvidím Danielu xD jinak co vy a co vízo ? :) a taky si užíváte prázdniny naplno ? *15* -
-
my taky dostáváme až v úterý!!! no a nato že sem v 7.ročníku je skóre, jedna 2 a jinak samý 1, celkem dobrý!!! -
Tak to my ho dostanem až v úterý ale čekám vyznamenání takže super ;)
-
-
-
-
Re: Ahoj
Ano, velice aktivní ste tu xD
-