-
:o)
Kačka se nazývá paranormálním vrahem z toho důvodu že vždycky vykouzlí z lektvaru nějakýho ducha a dá mu pokyny koho a jak zabít. Je chytrá, má na to lidi. *15* -
-
Re: :o)
oo děkuji, tys řekl, že sme chytr! :D mi se snad pomíchaly písmenka! :D:D:D .. jiank to víš, kdo umí, ten umí! :D -
Re: :o)
Hele.. a kdo říká že já na to nemám lidi ... NEZNÁŠ NAŠÍ FIRMU??? *15* *15*
PUDINK-JARDA A ŠKRALOUP-ZMARDA ZABIJOU KAŽDÝHO DEBILA A ZKURWÁKA ... !!!
To si pamatuj ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: :o)
Ty a ta tvoje firmička jste učiněná mafie. Palermo vám bylo málo tak jste se navezly až do čech. Vodňanští vám určitě platí výpalný. *15* -
-
Re: Re: Re: :o)
No to víš ... mi sme s Evičkou prostě úplně totálně kopie Semira a Bena ... *15* *15* *15* Až na to že mi vraždíme a oni nee ... *15* *15* *15*
-
-
-
-
Ehmmm xDD
Tak co budeme dneska probírat?? xDD Jinak do kolika tu budete?? -
-
Re: Ehmmm xDD
Já myslel že už probíráme, ale myslet můžu, že jo Kačko. Ale to je spíš téma pro Vás dvě to barvení. :o) -
-
Re: Re: Ehmmm xDD
Barvení už rači nechme nebo ze mě bude chsmeleon xdd -
Re: Re: Ehmmm xDD
Jo a budu tu do 22:30 -
-
Re: Re: Re: Ehmmm xDD
Japato?? -
-
Re: Re: Re: Re: Ehmmm xDD
No jakto? takto! :o) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ehmmm xDD
Fajn!
-
-
-
-
-
-
ahoj lidi, chci se vás zeptat jestli nevíte nějakou stránku kde by byly fotky s tou na půl oholenou hlavou, nikde je nemůžu najít *13* *3* *1*
-
-
Ani je snad nevyhledávej, vůbec jí to nesluší. Snad si to nechá dorůst.
-
jo...super.cz tam si napis do vyhledavace Avri Lavigne .najde ti to okna a je to to druhe :DDD
-
-
:)
Avril je hoooodně mooooc good!!!! -
avril
AVRIL JE PROSTE SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! *1* *1* *1* -
Sháním lístky na Avril
Ahoj nemáte prosím někdo na prodej 2 lístky na Avril - 8. 7. 2008??? na stáni u podia?? piste kdyztak na meil dík moc:o) -
-
Re: Sháním lístky na Avril
tak ty už jsou vyprodany a stejnak se eště newí jestli buĐe ten koncík bo ne.... *3*
-
-
partička
Hoy...tak sem ráda,že se už nehádáme,a že je z nás takovej mix fandů a antifandů Avril..taky jste rádi,že jsme se skámošily??? -
-
Re: partička
Jo!!! Je to tady teď mnohem lepší když už se nehádáme o to čí vzor je lepší!!! *1* -
-
Re: Re: partička
Jo určitě je to o 100% procent lepšíí *3*
-
-
-
avril
sem na internetu a najednou čtu na jednom blogu:(
Velký závěr, smutný, neuslyšíme Avril zpívat s Lil Waynem a očekávaná píseň pro jeho album se ruší! Avril s Lil Waynem nechce spolupracovat a tím pádem se píseň ruší! No tak hlavu vzhůru! Není proč do breku Avril zní stejně úžasně i bez Lil Wayna. -
-
Re: avril
hele,upřímně,mně toje jedno,hlavně at Avril vydá aspon to cédo,ptž to by mě fakt zklamala,a at už je u nás black star...hrozně se těším..koupím si sprcháč a parfémek..mnamky,to bude vůůně..každej kdo okolo mě projde,bude padat vůní.... *15* -
Re: avril
já jsem náhodou ráda, že nebude spolupracovat s nějakým rapperem :) ...je sice fakt, že by aspoň byl nějakej novej song, ale na druhou stranu, ať rači moc neexperimentuje a zůstává u svýho stylu *14* -
-
Re: Re: avril
a nemáš nějakou kvalitni stránku kde to je napsany..než na nějakym blogu?:) -
-
Re: Re: Re: avril
tady máš: :)
http://www.google.com/hostednew s/canadianpress/article/ALeqM5g07y6 58z65ZDcTkqaZ9aLsXP7EyQ -
-
Re: Re: Re: Re: avril
oprava:
http://www.google.com/host ednews/canadianpress/article/ALeqM5 g07y658z65ZDcTkqaZ9aLsXP7EyQ -
-
Re: Re: Re: Re: Re: avril
no obě mě pišou error:D
-
-
-
-
-
-
Ahoj
Tak co.. jak se máte lidi? Zavedem tady taky nějakou debatu nee xD -
-
Re: Ahoj
Já se mám hrozně. *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Ahoj
Co se stalo, že se máš hrozně????? -
-
Re: Re: Re: Ahoj
To mi neříkejte,že to nevíte. Zemřel Michael Jackson. -
-
Re: Re: Re: Re: Ahoj
Aha tak proto...nijak sem mu nefandila, ale taky je mi to trochu líto, ale zase né tak moc......... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj
hele vubec sem ho nemusel,ale přinesl do musiky novej náboj a tak si ho cenim:)..
-
-
Taky mi to je líto ale ne zas tak moc, abych byla celej den smutná )): *8* -
-
Bez toho smajlíka *8*
-
-
jo já vim ;) ale nák mrtě sem ho nežral a jak vůbec umřel -
-
Na zástavu srdce. Já jsem mu nikdy nefandila,ale je mi ta smrt líto.
-
-
-
-
Re: Re: Ahoj
proč? -
-
Re: Re: Re: Ahoj
Nazdárek no já sem uplně HAPPY! Uvidím Danielu xD jinak co vy a co vízo ? :) a taky si užíváte prázdniny naplno ? *15* -
-
my taky dostáváme až v úterý!!! no a nato že sem v 7.ročníku je skóre, jedna 2 a jinak samý 1, celkem dobrý!!! -
Tak to my ho dostanem až v úterý ale čekám vyznamenání takže super ;)
-
-
-
-
Re: Ahoj
Ano, velice aktivní ste tu xD
-
-
living in the stars
hele lidi tak uvažuju o avril 4 albu a napadlo mě že prej když bude ta tour že jak se bude jmenovat viz CD the best damn thing - the best damn tour žejo no což je hustej název a tak mě napdadlo že ta tou jestli teda bude jak se řiká tak jestli bude Cd Livign in the stars - tour in the star což mi příde tak docela dobrý ale teda nevim jenom uvažuju - myslíte si že je to blbost asi co ?? *14* nojo sem ujeta *3* *1*