Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvatro

:o)

Kačka se nazývá paranormálním vrahem z toho důvodu že vždycky vykouzlí z lektvaru nějakýho ducha a dá mu pokyny koho a jak zabít. Je chytrá, má na to lidi. *15*
    • vterinka

Re: :o)

oo děkuji, tys řekl, že sme chytr! :D mi se snad pomíchaly písmenka! :D:D:D .. jiank to víš, kdo umí, ten umí! :D
    • puspuspusinka

Re: :o)

Hele.. a kdo říká že já na to nemám lidi ... NEZNÁŠ NAŠÍ FIRMU??? *15* *15*
      PUDINK-JARDA A ŠKRALOUP-ZMARDA ZABIJOU KAŽDÝHO DEBILA A ZKURWÁKA ... !!!

To si pamatuj ... *15* *15* *15*
      • kvatro

Re: Re: :o)

Ty a ta tvoje firmička jste učiněná mafie. Palermo vám bylo málo tak jste se navezly až do čech. Vodňanští vám určitě platí výpalný. *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: :o)

No to víš ... mi sme s Evičkou prostě úplně totálně kopie Semira a Bena ... *15* *15* *15* Až na to že mi vraždíme a oni nee ... *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

Ehmmm xDD

Tak co budeme dneska probírat?? xDD Jinak do kolika tu budete??
    • kvatro

Re: Ehmmm xDD

Já myslel že už probíráme, ale myslet můžu, že jo Kačko. Ale to je spíš téma pro Vás dvě to barvení. :o)
      • puspuspusinka

Re: Re: Ehmmm xDD

Barvení už rači nechme nebo ze mě bude chsmeleon xdd
      • kvatro

Re: Re: Ehmmm xDD

Jo a budu tu do 22:30
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Ehmmm xDD

Japato??
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: Ehmmm xDD

No jakto? takto! :o)
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Ehmmm xDD

Fajn!
  • ahoj lidi, chci se vás zeptat jestli nevíte nějakou stránku kde by byly fotky s tou na půl oholenou hlavou, nikde je nemůžu najít *13* *3* *1*
    • Ani je snad nevyhledávej, vůbec jí to nesluší. Snad si to nechá dorůst.
    • jo...super.cz tam si napis do vyhledavace Avri Lavigne .najde ti to okna a je to to druhe :DDD
  • :)

Avril je hoooodně mooooc good!!!!
  • avril

AVRIL JE PROSTE SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! *1* *1* *1*
  • Sháním lístky na Avril

Ahoj nemáte prosím někdo na prodej 2 lístky na Avril - 8. 7. 2008??? na stáni u podia?? piste kdyztak na meil dík moc:o)
    • Re: Sháním lístky na Avril

tak ty už jsou vyprodany a stejnak se eště newí jestli buĐe ten koncík bo ne.... *3*
  • jana291995

partička

Hoy...tak sem ráda,že se už nehádáme,a že je z nás takovej mix fandů a antifandů Avril..taky jste rádi,že jsme se skámošily???
    • sharpay1995

Re: partička

Jo!!! Je to tady teď mnohem lepší když už se nehádáme o to čí vzor je lepší!!! *1*
      • jana291995

Re: Re: partička

Jo určitě je to o 100% procent lepšíí *3*
  • avril

sem na internetu a najednou čtu na jednom blogu:(

Velký závěr, smutný, neuslyšíme Avril zpívat s Lil Waynem a očekávaná píseň pro jeho album se ruší! Avril s Lil Waynem nechce spolupracovat a tím pádem se píseň ruší! No tak hlavu vzhůru! Není proč do breku Avril zní stejně úžasně i bez Lil Wayna.
    • Re: avril

hele,upřímně,mně toje jedno,hlavně at Avril vydá aspon to cédo,ptž to by mě fakt zklamala,a at už je u nás black star...hrozně se těším..koupím si sprcháč a parfémek..mnamky,to bude vůůně..každej kdo okolo mě projde,bude padat vůní.... *15*
    • Re: avril

já jsem náhodou ráda, že nebude spolupracovat s nějakým rapperem :) ...je sice fakt, že by aspoň byl nějakej novej song, ale na druhou stranu, ať rači moc neexperimentuje a zůstává u svýho stylu *14*
      • angel15

Re: Re: avril

a nemáš nějakou kvalitni stránku kde to je napsany..než na nějakym blogu?:)
        • Re: Re: Re: avril

tady máš: :)
          http://www.google.com/hostednew s/canadianpress/article/ALeqM5g07y6 58z65ZDcTkqaZ9aLsXP7EyQ
          • Re: Re: Re: Re: avril

oprava:
            http://www.google.com/host ednews/canadianpress/article/ALeqM5 g07y658z65ZDcTkqaZ9aLsXP7EyQ
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: avril

no obě mě pišou error:D
  • leila00

Ahoj

Tak co.. jak se máte lidi? Zavedem tady taky nějakou debatu nee xD
    • dianna114

Re: Ahoj

Já se mám hrozně. *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
      • sharpay1995

Re: Re: Ahoj

Co se stalo, že se máš hrozně?????
        • dianna114

Re: Re: Re: Ahoj

To mi neříkejte,že to nevíte. Zemřel Michael Jackson.
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Ahoj

Aha tak proto...nijak sem mu nefandila, ale taky je mi to trochu líto, ale zase né tak moc.........
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj

hele vubec sem ho nemusel,ale přinesl do musiky novej náboj a tak si ho cenim:)..
          • leila00

Taky mi to je líto ale ne zas tak moc, abych byla celej den smutná )): *8*
            • leila00

Bez toho smajlíka *8*
          • david16

jo já vim ;) ale nák mrtě sem ho nežral a jak vůbec umřel
            • dianna114

Na zástavu srdce. Já jsem mu nikdy nefandila,ale je mi ta smrt líto.
      • jana291995

Re: Re: Ahoj

proč?
        • david16

Re: Re: Re: Ahoj

Nazdárek no já sem uplně HAPPY! Uvidím Danielu xD jinak co vy a co vízo ? :) a taky si užíváte prázdniny naplno ? *15*
          • sharpay1995

my taky dostáváme až v úterý!!! no a nato že sem v 7.ročníku je skóre, jedna 2 a jinak samý 1, celkem dobrý!!!
          • leila00

Tak to my ho dostanem až v úterý ale čekám vyznamenání takže super ;)
    • leila00

Re: Ahoj

Ano, velice aktivní ste tu xD
  • andrea3518

living in the stars

hele lidi tak uvažuju o avril 4 albu a napadlo mě že prej když bude ta tour že jak se bude jmenovat viz CD the best damn thing - the best damn tour žejo no což je hustej název a tak mě napdadlo že ta tou jestli teda bude jak se řiká tak jestli bude Cd Livign in the stars - tour in the star což mi příde tak docela dobrý ale teda nevim jenom uvažuju - myslíte si že je to blbost asi co ?? *14* nojo sem ujeta *3* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit