-
Je proste super a ma krasny hlas *14* *14* *14* *14*
-
-
má slova *14*
-
-
Nej
Avrilko,mám tě moc ráda,chtěla bych se s tebou někdy setkat,moc by se mi líbil koncert v Praze *14* *14* *14* *14* *14* -
avrilka
avrilka je ta nej nej bestoba zpevacka mam ji moc moc moc rad je proste krasna a hlavne uzasne zpiva *14* *3* *3* -
?
proč sem taháte zase Britney?..fakt tady to asi nikdy nepřestane.. -
Článek o Alici z musicserver.cz
Téměř tři roky už čekají fanoušci Kanaďanky Avril Lavigne na její novou hudbu. Kolující zvěsti říkají, že nová deska vyjde v červnu letošního roku a natáčí ji s Butchem Walkerem, se kterým se sešla ve studiu, aby s ním pořídila i úvodní skladbu pro nejnovější film Tima Burtona "Alenka v říši divů".
Kromě Butche Walkera pracoval na písni "Alice" i Deryck Whibley, bývalý zpěvaččin manžel. Recenze na aktuální Avrilin počin byly velmi negativní. Kritik Mark Ingoldsby prohlásil, že song zní jako kvílení při pádu. Další recenzent Becky Bain napsal: "Největší problém písně je, že Lavigne se snaží znít jako Amy Lee. Nepřetržitě ječí ve snaze zachytit některý z vysokých tónů. Pak je těžké si píseň užít, když se během refrénu svíjíte." Nemilá slova ale určitě vykompenzují prodeje singlu, který je v obchodech už do konce ledna, ale jeho boom se logicky očekává s uvedením filmu do kin, což bude 5. března.
Videoklip k písni natáčel režisér Dave Meyers. Děj klipu koresponduje s Burtonovým filmem. Avril Lavigne navíc video pojala jako soukromou přehlídku vlastní oděvní značky Abbey Dawn.
PS:ccc..tohle posrali *13* -
-
Re: Článek o Alici z musicserver.cz
myslim, že to je řečeno hoooodně hrubě, ale na druhou stranu mají v něčem pravdu.....to se na mě nezlobte, že tohle řikam, ale Av poslouchám už minimálně 6 let.....a tahle písnička se mi ze všech líbí nejmíň právě kvuli tomu, jak je ukřičená.....jestli takoví bude i CD tak s Av končim........ale jestliže na CD pracoval i Derick (je to debil, ale písničky SUM41 jsou fakt luxusní), tak by CD mohlo snad být trošičku víc rokovější než TBDT, což by bylo squelí *3* -
-
Re: Re: Článek o Alici z musicserver.cz
jako sry awe i kdyby Av už nikdy nic nevydala já bych jí nezradila klido by mi nevadilo kdyby Av se chvili venovala herectví a nezpívala pořád bych jí milowala so so so much *14* !!!
Avril nikdy nikdy nikdy nepustím !!! *14*
I Love Avrilku so so so so so so much *14* -
-
Re: Re: Re: Článek o Alici z musicserver.cz
sry tam mělo bejt neopustím, jako nwm o tom že bych jí měla někdy odněkud pustit *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Článek o Alici z musicserver.cz
ja ji tez nikdy neprestanu mit milovat *14* *1* jo a priznej se kam si ji zavrela? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Článek o Alici z musicserver.cz
to ses hodna *1* ale doufam ze si ji nezavrela kdovi kde jinam si te se sharpay fakt najdem *1* *1* -
uklidni mě a řekni mi že si ji nestrčila někde do nějaký malý skříně??!!! Jestli se jí něco stane tak...já si tě najdu!!!xDDDD -
Mno dobře ste mě prokoukly sem ji uvěznila u sebe doma abych ji ohlídala před opicema a gorilama *15*
-
-
-
-
si konči vid...my tě nepotřebujem:D..lol slyšite prvni pisničku a už myslíte na to nejhorší...podle mě se ta pisnička hodi krásně k filmu a mě se nahodou libi a když na to juknete ještě s klipem..je to o něčem jinym....kritici mě mužou vlizt na záda...protože oni nikdy nezpivali profesionalně a ani nejsou nějak populárni v tom...ja beru nazor jen od lidi co v ty branži dělaj a maj za sebou mrtě karieru dlouhou a uspěšnou..napřiklad jako madona:) sice ji nemusim,ale bral bych to od ni ten nazor:)..jinak at mě vlezou na hrb :D -
-
Přesně Angeli...takle se chová opravdový fanoušek!! jinak stebou naprosto souhlasím... písnička je sice kapku taková...no..ehm..zvláštní, ale když se na to podíváte i s klipem tak je naprosto nádherná...! xDDA CD...nebudu přece hodnotit celé CD když slyším první písničku...xDD -
dobre angeli *4* skvela rec! *1*
-
-
-
Re: Článek o Alici z musicserver.cz
no tak ti krytici si ti teda pěkně posrali...!!!! *16* -
-
at se dou vycpat... -
-
mno to teda fůůj, hej lidi asi si budem muset udělat další výlet a pohladit i jiný opice páč tohle si fat posrali !!! *16* *10* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Článek o Alici z musicserver.cz
No to jo...ae tentokrát(aby to nebylo tak nápadný) to nebudou opice ale paviáni...xDD -
-
no hele..takže...my vyletíme o půlnoci tak ty by si tam měl být v sobotu v 9:34 zdejšího času...bude to v Brazílii, konkrétně přesně u místa kde se slévají řeky Madeira a Amazonka...takže až budeš skákat dávej pozor aby si nepřistál ve vodě...protože to by bylo zlé...xDD -
no tak sem tu a souhlasim...mužem něco podniknout..jen řekněte kam a kdy:)..si to najdu na GPSce a seskočim padákem,jak partizán..jen doufam,že mě nesesřelej hehe... -
uz se tesim zas budu mit vytlemi *1* *1* -
Ano, ano...v Brazílii...děkuji za upozornění...kdybys mi to neřekla tak asi skončím někde v té zatracené Ugandě a do Brazílie buch se musela dotrmácet stejně jako to minule udělal Kuba...xDDD Takže sjezd odborníku na primáty bude v páetk vnoci na Ruzini...OK..??xDDD A Kubo ano dávej pozor ať vážně na tom Marsu neskončíš...i když ty se svou šikovností by si doletěl i dál..třeba na Pluto...xDD -
Hani,... pozor jsou to Gorily v Brazílii a jsou trochu nervní a zlobivý a nás odborníky povolaly, abysme se na ně jely podívat ptže tomu rozumíme a dyžtak je trochu sklidnily jako tu malou opičku!!! Nemůžeš jet do tý samý země v Ungadě jsme už svojí práci odvedli tam gorily nejsou ty sou tedka v Brazílii třeba *15* *15* *15* *15* !!!
Jako *lol* to bude bomba si tu tedka celej tejden budeme písat o našem new výletu *15* *15*
jako už tedka mám výtlemy, awe pozor pozor, náš borec se ještě nevyjádřil to sem zvědavá kde skončí tentokrát Kuba ??? *7* *15*
Co třeba na Marsu??? *7* *15*
Jako fakt *lol* ste všecy super !!!
Ste fakt úžasná partička,... !!! *14* -
příští víkend...potom mám jarní prázky takže z té Ameriky, (tedy pardon- z Ugandy) nebudu muset tak spěchat...xDD Ale tady ty gorily si pořádně podáme...xDDD Co Kubo...??xDDD nikdo nám přece nebude takhle kritizovat Avrilku...!!xD -
holky kubo dem na ne! *1* kdy se pojede? *1* -
mno ty woe rovnou gorilly nn?? *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
juj
Promintě,ale včera sem nemohla bejt na PC,ze školy sem hned jela na trénink a pak sme jeli pryč...
Míšo,dva tejdny tu nebudeš..? *9* Ach jo =( A proč vlastně..? *9* Vy chcete jít s Elis na filmovou vejšku..? *1* *1* Já chci jít na právníka *1* *1* Tak až se budete rozvádět,zavolejte *1* *1* -
-
Re: juj
Ty wole to chtěj jí t všichni ostatní na právníka? Elis už máme 2 právníky *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: juj
V záloze máte třetího právníka...taky sem totiž uvažovala i o právech...xDDD -
-
Re: Re: Re: juj
*15* *15* *15* twl jak chce bej kazdej pravnik *15* a jeste k tomu nas -
-
Re: Re: Re: Re: juj
no...ikdyž s váma bych si to ještě rozmyslela...xDDD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: juj
css jako my budem nejlepsi klienti co muzou byt! jako platime 200te na den. a mame jeste 2 pravniky
-
-
-
-
Re: Re: juj
superse to ale mame *15*
-
-
-
Avril - Umístění.. :/
Avril se umístila na třetím místě v ceně nejnáviděnější člověk na světě:
1) Lady GaGa - 13.697 lidí
2) Miley Cyrus - 4393 lidí
3) Avril Lavigne - 3877 lidí
4) Britney Spears - 3429 lidí
5) Madonna - 3162 lidí
Nechápu .. :/ -
-
Re: Avril - Umístění.. :/
Cože?????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????? Nemělo se to spíše jmenovat: Nejoblíbenější?? To by sedělo více .... Taková urážka!! Neznám nikoho kdo by ji neměl rád nebo nenáviděl!! To je blbost!!!! -
-
Re: Re: Avril - Umístění.. :/
klídek...:D přečti si Míšův postřeh(v komentářích), dříve než se rozčílíš...:) -
-
Re: Re: Re: Avril - Umístění.. :/
jo už sem ho četla *1* *3* *3*
-
-
-
Re: Avril - Umístění.. :/
no... tk to já taky ne..., ale myslím že tu bude jenom nějakej podvrh...! :\ *16* -
-
Re: Re: Avril - Umístění.. :/
Ale víš co Sharpay .. Tady jde o to,že Gaga je skvělá - provokativný - úmělecká žena a proto jí polovina světa miluje a druhá polovička nenávidí. Co se týče Miley,tak taky chápu .. Známá a nenáviděná .. U Avril - Pomáhá,má krásné písně a neznáme jí osobně,ale já si myslím,že žádná namyšlená holka to nebude .. Britney .. Samozřejmě toho dokázala hodně,ale je obklopena závistí a Madonna? Tak to je jasný .. Královna popu musí být nenáviděna .. Ale pořád nechápu,proč Avril? Nepatří tam .. :/ -
-
Re: Re: Re: Avril - Umístění.. :/
Já taky chápu všechny ty ostatní 4... jsou všechny tak trochu kontroverzní a prostě je buď máš ráda nebo je nenávidíš... ale Avril... ona mi do té skupiny vůbec nepasuje...:\ -
-
Re: Re: Re: Re: Avril - Umístění.. :/
Přesně tak .. Avril je taková .. Lidi ji znají,ale spíš kvůli písničkám. A ty ostatní znají,kvůli průšvihům,plastikám a dalším.Ale Avril je ráda za to co má a pomáhá narozdíl od ostatních .. To proč jí lidi nenávidí,asi nepochopí nikdy nikdo .. :/ -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Avril - Umístění.. :/
Jsou to prostě blbci...:D :D -
Míšo ty jsi chtrý! *15* Teda mě to taky napadlo, ale vzhledem k tomu, že to znělo tak divně sem se přiklonila k tomu horšímu. *15* Fakt nemůžou to napsat jinak? Jak sem psala už před chvílí. *15* -
Správně...:D Co dokážou udělat 2 písmenka že...:D :D Ale to je tež také debilní... nemlžou napsat nejoblíbenějších, oni napíšou nejnáviděnějších...:D :D No tak jasné... ty žebříčky sou na hovno, už sem to tu psala, že to bude nějaký podvrh...:D I přes to že tam jsou ty hlasy lidí, tak stejně nehlasuje celý svět, takže nemůžou napsat, že na celém světě... hlasuje tam jenom pár tisícovek lidí...:D -
Holky. Špatně jste to pochopily! Píše se tam přece nejnáviděnější = návidět, opak slova nenávidět :D Tedy myšleno jako neoblíbenější člověk na světě. Avril by přece nikdy nemohla tkhle dopadnout. Ale i kdyby, tyhle žebříčky jsou stejně na hovno! Protže každý si udělá svůj vlastní, koho má rád a koho nenávidí. -
co????????????????????????????????? ?????? *16* *16* *16* *16* *16* ted me nasrali!
-
-
-
-
-
-
:-!!
Avril každý den během tohoto týdne zveřejní na svém oficiálním YouTube účtě jedno video ze studia z nahrávání Goodbye Lullaby! -
-
Re: :-!!
COO?? To jako fakt??
Bože to je báječné ... *14* -
-
Re: Re: :-!!
joooooooooooo a asi nevis kdyz bude video What the hell co? -
-
Re: Re: Re: :-!!
zatím jsem oběvila jen tohle uvítací video....
http://a-lavigne.blog. cz/1101/avril-welcome-to-happy-hour
teda dost se těším na něco delšího *1* -
-
Re: Re: Re: Re: :-!!
jo to sem ted taky videla boze ja se tesiiiiiiiim
-
-
-
-
-
.
napište něco uplně dobrého o Avril o vás o čemkliov... potřebuju akutně vylepšit náladu, protože náš kokotský učitel mě teda dneska pořádně vytočil....:\ *16* *16* -
-
Re: .
jakto? čím? Jestli se mohu zeptat. -
-
Re: Re: .
Né.. to fakt né Michálku...:D Prostě, dneska nám říkal známky co nám vychází z chemie a teďka jako asi 10 nás mělo nerozhodně, tak všech do jednoho se zeptal jestli to umí, a všichi mu řekli, že ne, tak že prý ať se na středu naučí a mě se ani nezeptá a hned mě zkouší z něčeho co sem vůbec neuměla...o to by ani nešlo, přiznávám, že to sem fakt netušila vo co go, ale že všem to odpustil, jenom mě ne, to mě vytočilo ale totálně...:\ :\ A Kači, opovaž se tady znínit něco ve smyslu že chemie je lehká, jasný..:D *15* *15* -
-
Re: Re: Re: .
jo.. jdi na něho...:D :D no já nevím... něco jako Ryclost chemických reakcí.... ono je to celkem lehký, ale my sme to ani pořádně nebrali a je to už tak měsíc staré, takže sem vůbec něvěděla co mu na to říct..:D Ale co on mě uplně dojebal... jsme šli z učebny a on prý na mě, tak co, kolik budeš mít dvojek na vízo? A já: jednu a on: to opravdu jenom tu z chemie, ne není ti to líto....? Ty vole já myslela že mu normálně jebnu....:D :D :D -
-
Re: Re: Re: Re: .
aha, tak to chápu no .... To naštve, já bych si fakt stěžovala! ... Tak to je dojeb jak svina! xDDDD Já bych mu jednu střelila! *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: .
No tak vidíš *1* *1* *1* *1* *1* -
pravda... když jsme to pouštěli před celým druhým stupněm tak se všichni do jednoho aspoň jednou zasmáli..:D :D -
a koho taky ne, že? *15* *15* *15* -
Jsem ráda že tě to pobavilo..:D :D -
aha xDDD potěší :D ale teda málo sem se zasmála! *15* *15* *15* *15* -
už vím... já zkopírovala blbý odkaz...:D má to být tenhle...:D :D
http://www.facebook.com/video/v ideo.php?v=140637525946641 -
hej tak po smazání všech mezer se mi načetl tvůj profil :D Pošli mi to na fb jako zprávu prosím *3* -
http://www.facebook.com/profile.php ?id=100000011825313&ref=profile#!/p rofile.php?id=100000011825313&ref=p rofile
hej řekni... nelyskla byz tomu chlapovi? :D :D už od pohledu vypadá na to že si to zaslouží...:D
PS: přiznávám, dělám si tu trochu reklamu, ale jako... jestli máte rádi Comeback tak se možná i zasmějete..:D :D *1* -
přesně! Jen do toho! Však počkej, ty mu to nandáš! xDDD Ale je to vůči tobě nefér, takže běda ho, jak tě nepřezkouší! To má pak co dočinění se mnou! *15* *15* *15* *15* *15* -
Zítra mi držte palce.. pokusím se ho překecat, aby mě přezkoušel..:D :D Ikdyž nepočítám že to vyjde, ale tak zkusit se to musí..:D :D
-
-
-
a z čeho, že to zkoušel? xD *15* *15* -
Hani, tak to sem ani neměla v úmyslu, páč po dnešku nevím ani jak se jmenuju! *1* *1* *1* *1* *1* *1* Tak jsi mu to měla říct! Já bych protostovala! Přece se nedáš! Takový bordel! Já na něj vletím! To už je druhý učitel! První je slovenská češtinářka apak je na řadě on! *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
Re: Re: .
učitel kokot se na ní určitě jen zle podíval. A Hanka tady z toho vyšiluje. *15*
-
-
-
...
michale neskousej na me hipnozu ja si hraju na Sipkovou Ruzenku -
-
Re: ...
V jedný větě máš 13 chyb. Bravo! *15* *15*
Hraješ si na šípkovou růženku a čekáš až si pro tebe jako princ přijedu. Haha. *15* -
-
Re: Re: ...
Helee tak jako bacha ty seš můj princ ... *15* -
-
Re: Re: Re: ...
Mám nějakou lehce žárlivou manželku. *15*
Míšo, mám jenom tebe, ty princezno. *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Helee... jakoo já sem hooodně žárlivá tak bacha na měě... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Tak to se tě nemusim bát. *15* Ještě abych se bál vlastní manželky. *1* Arzenál válečků v kuchyni, má připravenej.
-
-
-
-
Re: Re: ...
o dekuju ti nekdy poslu kopiji kontrolniho diktatu *15* a neboj takovou radost ti neudelam ja cekam na Evanka nebo na Iane:P *15* -
-
Re: Re: Re: ...
Čekáš na laně? Jakom zase laně?
Někdy se to po tobě opravdu nedá rozluštit.
Nejdřív že máte v Přelouči rošt, potom zase Excalibur. Kdo to má vědět? Tyhle věci *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Na Iana ... to je jméno Ian ... néé lano *15* *15* -
-
Já sem myslel že je to lano *15* *15* *15* -
sorry za to ze to musis lustit ale ja za to nemuzu. jo a Excalibrt je Armi shop a maj tam zuzo tanky *15* a ten rost je ten gril kde byl sv. Vavrin *15*
-
-
-
-
-