-
?
Koukal z Vás někdo na včerejší Britain's got talent? Avril tam v druhé části, kdy už vyhlašovali výsledky měla výstup s What The Hell a Smile. Ale nějak jí to zkrouhli, hodně krátký to bylo. Začínalo to ve 22:30, to už jste měli určitě půlnoc. :D -
-
Re: ?
Tak to jsem fakt nesledovala, i když jsem půlnoc ještě neměla. :D -
-
Re: Re: ?
Výjimečně jsem si nešel lehnout po večerníčku :o) tak jsem to mohl sledovat. :D Ale pokud si to opravdu neviděla, tak si o moc nepřišla. -
-
Re: Re: Re: ?
xDDDDDDDDDDD Prý po večerníčku :D .. dalí taky, co zabíjí :D:D:D ... nedívala, neměla jsme kde, díky ot mě těší, že jsme o moc nepřišla :D
-
-
-
-
avríííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííl
avrilka je nejlepší a její písnička SK8 BOI přesně sedí na mýho idola Tomáše... je taky SK8 BOI!!! -
icq,mail
Hej děcka já mám mail a icq Avril..to je super,vím že mi to neuvěříte,ale fakt ho mám..wau.. *15* -
-
Re: icq,mail
pls pošli to icq do vzkazů *4* *15* -
*1* *1* *1* no to nic není..já mám i telefon a denně si voláme !! *15* *15* *15* *15* hh,holka odkud si spadla ??? *15* *15* *15* *7* -
-
Re: Re: icq,mail
*1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* nóóó jo.... *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1*
-
-
Dáš mi ho PLS *3* *3* -
hah dobrej vtip *1* snad nevěříte,že to je jeji?...myslim,že celebrity si meily a icq vubec nedělaj,jelikož by to po par tejdnech bylo přeplněny a možna by se to zhroutilo *1* -
-
Tak jako......taky se mi to zdá divný....ale co kdyby že...... *1* *1* *1* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: icq,mail
věř mě,že to je jen podvudek,jak nalákat fandy na blog:)....uvidíš,že na to icq nikdy nepříde a věř mě,že celebrity si nanejvíš udělaj ten email,ale pochybuju,že avril si ten meil udělala:) a kdyby jo tak je to na oficialnich stránkách Avril i to icq nemyslíš?:) -
-
Re: Re: Re: Re: icq,mail
No jo... *15* *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: icq,mail
:D bylo to divné od začátku :D že by v New yorku bylo icq tam je už určitě něco úžasnějšího *15*
-
-
-
-
-
Janči, dej mi ho prosím...... jestli mi dáš telefon tak ti klidně zavolám a budu tě prosit!!!! prosím, prosím, prosím, prosím, prosím...... (e-mail: hana-k1995@seznam.cz ICQ: 401-060-509)....PROSÍM!!!! -
Mě ho prosím dej taky :) moc tě prosím klidně ti to i zavolám jako moc prosím :D můj email Mraceek@seznam.cz a nebo icq 226108503 :) díky *14* *14* -
no a na Miley taky.. *15* -
-
pls pošli mi na mail ty kontakty na av *9* *9* *9* pls pls smutně koukám *3* (email Andreakar@seznam.cz)
-
-
-
Ahoj lidi víte asi jak se tady pře nedívnem objevilo to icq a email na Avril?? tak ona si mě normálně (teda jestli to je ona) uložila a zrovna sem ji napsala teda řekla bych že mi asi nenapíše ... *9* Ale přece jenom jsem to chtěla zkusit *14* kdo ne že ? *14* -
-
Re: ICQ
prosimtě:D...a já sem činskej buch srandy:D -
-
Re: Re: ICQ
sme 2 -
-
Re: Re: Re: ICQ
no podle mě to neni její icq klidně mi nevěřte ale prostě na to icq co tu bylo npasaný tak si mě přidala napsala jsem jí a ona mě ne mno ale to je jedno mno .... *3*
-
-
no tak to teda nwm... *15* *1* *1* *15* *1* *15*
-
-
Re: ICQ
*9* já icq nemám -
-
*9* *9* To je škoda...! *9* *9* *9*
-
-
-
Koukně te tam !
http://klub-pro-girl.blog.cz/ -
Poradte míííí
No,mám takovej problémek,ale vůbec si s ním nevím rady *9*
Víte,už mi bude 15,a nechci pořád říkat rodičům,aby mi dali 200 na nákupy s kámoškou,nebo na nějakej dáreček,pstě si chci vydělávat sama..jenže..moje kámoška,dělá pro ORIFLAME,a za měsíc má víc než 400,-,ae já mám radši AVON,a tak sem jim napsala,jako co bych musela udělat,kdybych pro ně chtěla dělat,a oni mi napsali,že stačí napsat jméno,adresu..a že by mi to všechno přivezli a vysvětlily.Jenže mamka mi to nechce dovolit..ikdyž ji řeknu,že bych si mohla přivydělat,a i jim bych mohla trochu finančně pomoct..včera mi dokonce volali..a já je musela odmítnout..no a pak sem jim ještě psala,jako jestli neva,že mi ještě není 15,a oni prvně že jo,že to je podmínkou,a pak najednou,že tě to problém není,že by se to akorát napsala třeba na mamku..přišlo mi to divný...myslíte že v tom něco je??...já myslím že ne..a chci pro ně dělat!!!!Brácha dělá LR,ae to je šíleně drahý..=o) -
-
Re: Poradte míííí
no kámoška taky dělá pro oriflame a já už na to mam doma asi rok přihlášu :D.....ale moc bych tejten způsob přividělávání si nepraktikovala, páč to strašně závisí na tom, aby si měla hrozně moc zákazníků.....a navíc první obědnávku platíš sama.....je to tam myslim nějak, že když si od tebe jedna pani obědná stíny za 100 a druhá dárkovej balíček za 200 tak z každý tý ceny jde tobě 30% do kapsy takže z tohohle by si měla 90Kč....ale nwm mno jak chceš.....ale fakt bys musela pořád schánět zákazníky....každej měsíc si vyzvednout několik katalogů, aby si je mohla rozpučovat (rozdat)...u Avonu nwm jak to je -
Re: Poradte míííí
Koukněte na ty ceny u LR,to dělá brácha..
http://www.lr-czech.co m/exec/myaccount.aspx
Klikněte tam jak je KÁJA GOTT,A SARAH CONNOR -
-
Re: Re: Poradte míííí
Ahoj kámojda dělá pro oriflame a má to napsaný na maku ale nevidělá skoro nic ale to je spíš její chyba ale něco jí to dycky hodí
-
-
-
Opava
Nic proti vám ale myslím že Opava nebo Bohnice by nám psorpěly ne ? Myšleno jako vtip samozřejmě *1* *1* -
-
Re: Opava
*15* *15* *15* S Opavou di někam, já chci do Bohnic ... *15* *15* *15* Tam mám Evičku ... *15* *15*
-
-
...
Veličenstvo Císařovna ... ještě tu ze mě udělej Sissi ... *15* *15* *15* -
-
Re: ...
A víš že já sem na Sissy myslel taky, protože jinou císařovnu stejně neznám. *15*
Ale nevim kdo bych byl v tom případě já. *1* -
-
Re: Re: ...
No Franc přece ... *15* *15* *15*
Helee... ty se koukáš na Sissi?? Já mám všechny 3 díly na DVD ... a když mám náladu tak se podívám, je to možná divný, ale mě se to děsně líbí ... *14* *14* *15* -
-
Re: Re: Re: ...
Já se na nic takovýho nekoukám, a že je o ní něco na DVD, neznám. *1* Já to mám z dějepisu. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Tak nic ... *15* Mě se líbí filmy jako je Sissi a Angelika *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
:o)
Právě píšu příběh *15*
Jmenuje se to Káťa a Škubánek, a kromě Kačky tam bude samozřejmě i její Brody a Hanka. *1* -
-
Re: :o)
Tak to už těším! :D -
-
Re: Re: :o)
Příští se bude jmenovat "Prokletí domu chobotnic" a bude to opravdu horor! *15* *5*
-
-
Super *4* -
-
Elis tam záměrně vynechám, aby to zase nebrala jako urážky. *5* *8* -
-
Re: Re: Re: :o)
njn Elis má teď blbý dny byla nemocná a nemá náladu a když jí někdo uráží tak to sere jí aj mě ... !!! Vím že to nemyslíš zle, ale no nic ... *3* Rači jí vynechávej *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
Nojo to ji radši budu vynechávat, protže bych se zase s ní dostal do křížku. Zase by začala stávkovat nebo by mě dala k soudu. *15*
-
-
-
-
-
:o)
Já už z toho normálně nemůžu...:o) Dneska mi přišel vzkaz: "Chceš si to dneska večer se mnou rozdat?"
Až později jsem zjistil, že to byl jeden kamarád, kterej si chce se mnou zahrát dobyvatele. :o)
Samozřejmě, že jsem v první chvíli zase myslel na úplně něco jinýho. :D A protože mám ještě na paměti toho kojota Kubu, tak jsem řekl: "Já toho kojota snad roztrhnu." :o) -
-
Tak tohle už je moc! :D:D:D ... Máme stejné myšlení. :D:D:D .... To mi připomíná historku, která se mi stala včera. :D ... Psala jsem si se Stevem a napsala jsem mu, že v sobotu budu s Mirem, jenže jsem místo "s" napsala "v." xDDD ... a Steve na mě: "V Mirovi? .. no možná bude Miro v tobě ale ty v Mirovi?" xDDDDDDDDDDDDDDDDDD Já z toho mám dost ještě ted! :D:D:D -
-
Ááááá Ták tos zabila xDDDDDDDDD -
-
Re: Re: Re: :o)
já vím xD se stane :D -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
Kačka to zabíjí často :o) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
Děkuji :-* :D