-
mno prostě ty no...máš složitý méno
dobře tak to beru ale avril se možná tak někdy voblíkla le nikdy nezpívala punk a myslim ž ezpěv je na ní to nejduležitější!!!jo a myslim že nosila spíš skejt voblečení!! -
Styl
No myslim si že je Avril iž stará a okoukaná *1* chtělo by to změt styl! -
blog
u mě na blogu je velká anketa !! tak hlasuj !!!!!!!! - blog : nelinkaavril.blog.cz *4* -
-
Re: blog
Naser si !!!!!!
-
-
Avril je nééjky!!!
avril je nejlepsi zpevacka a nej pisnicka od ni je Nobodys home.avril je proste nejleeeeeeeeeeepsíí!! -
tralalalááááááá,... už mi zase HRABE,.......!!!! xDDDDDDDDD
Čauky,.....jak se máte,.......??? *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
Nechcete tenhle wíkend zase někoho pohladit,.........??? *14* -
-
Re: tralalalááááááá,... už mi zase HRABE,.......!!!! xDDDDDDDDD
Třeba redakci z Bravíčka ptž slibovali článeček a ono nic *5* *15*
Třeba bude příště........ *9* -
-
Re: Re: tralalalááááááá,... už mi zase HRABE,.......!!!! xDDDDDDDDD
awe toje v česku tady tj na prd *1* *1*
my chceme na vejlet do Ameriky abysme to spojily s návštěvou Avrilky *14* -
-
Re: Re: Re: tralalalááááááá,... už mi zase HRABE,.......!!!! xDDDDDDDDD
njn tak jedině opičku *15*
-
-
-
Re: tralalalááááááá,... už mi zase HRABE,.......!!!! xDDDDDDDDD
tralala tralala tobe hrabe porad *15* *15* jo kline bych nekoho pohladila mas nakej typ? -
-
Re: Re: tralalalááááááá,... už mi zase HRABE,.......!!!! xDDDDDDDDD
mno já nwm !!! *9* nebylo to naplánovaný, takže by asi ani nemohli všeci jet takže nwm, awe možná bysme si mohli zajet pohladit toho jaksehonemmenuje jak si všichni myslí že s ním Av chodí, mno tk jako pohladit ho čistě pro jistotu aby Av neublížil jako warovat ho co říkáš??? *14* -
-
Re: Re: Re: tralalalááááááá,... už mi zase HRABE,.......!!!! xDDDDDDDDD
ok ja souhlasim kdy se pojede? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: tralalalááááááá,... už mi zase HRABE,.......!!!! xDDDDDDDDD
JO? *1* super tak já si du zbalit ty si jed kdy chceš *14* awe já už rači vyrážím tedka abych nepřijela pozdě a ty bys měla taky jestli chceš znova navštívit Harryho, Artuše a já nwm koho eště !!! *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: tralalalááááááá,... už mi zase HRABE,.......!!!! xDDDDDDDDD
Jo za Harrym si zajedu pucim si od nej zas koste snad uz ho ma spraveny *15* na Artuse seru zas Excaliber skonci v kameni raci budu jak Robin Hud Bohatim beru na hudy seru a komu se to nelibi at mi klobouk polibi! *15* *15* a za 15 minut jedu za Harrym takze snad zejtra rano dorazim *15*
-
-
-
-
-
-
Juchůůů
Tak za 1. du spinkat protože mi je už blbě
za 2. Haní máme pro tebe s El překvápko a neboj je to jenom na infarkt *1* *1* *1*
a za 3. ta veverka nebyla veverka ale zombieveverka *1* *1* takže budu mít asi noční můry *1* *1* -
-
Re: Juchůůů
no takze za 1. dobrou za 2. proc ji to rikas? a za 3. chudak veverka *15* -
-
Re: Re: Juchůůů
za 1. OK za 2. aby to nebylo tak drsný a za 3. jak chudák veverka snad já sem chudák ne? *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Juchůůů
za 1. nic za 2. jak myslis ale i tak infarkt je jistej a za 3. veverka je na tom hur je to zombi takze nesmrtelna dokud ji nekdo nepicne a ty? ty to prezijes *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Juchůůů
CO SE SAKRA DĚJE?????? Michaelo okamžitě mi to řekni, ale nejdříve mě na to upazorni, abych si sedla a něčeho se chytla...xDD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Juchůůů
Vy dvě potvory!!! Okamžitě, teď hned mi řekněte "vo co GO"!!!!xDDD -
:Dchudak to neprezije *15* jako a opovas se ji rict co to je! -
jo tak to chudak twl to neprezije *15* -
neboj neřeknem jí kdy si má sednout a ona si nesedne vybalí to a bude po ní *1* *1* *1* *1* *1* -
no Míšo tos podelala *15* jako ted uz to nebude takovej sok *9* -
A sakra,...Elis,...Hanča si četla naše slohovky já to sem napsala a myslela že to nebude číst a ona si to přečetla,... *1* *1* *1*
Ježiši Hanííí ahojký to je ale krásně žhe? *4* Jak se dneska máš? *4*
-
-
-
-
-
-
WOW
Teda Hančoo ... super fotka ... jak to děláš??? To se mi líbí ti tvoje efekty ... *14* *4* -
-
Re: WOW
Tajemství...:D Možná, když budeš hodná, ti ho prozradím...:D -
-
Re: Re: WOW
*9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: WOW
No tak možná že ti ho tady napíšu... abysi mi nedělala ostudu a taky si měla pěknou fotku..:D -
-
Re: Re: Re: Re: WOW
*4* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: WOW
http://www.picnik.com/go/upload
nahraj fotku, a pak prostě upravuj(klikni na Create a pak už si stím prostě vyhraj..:D )...!
-
-
-
-
-
-
T-music chart
Avril začíná jako novinka v T-music chart...:D Tak pořádně každý den hlasujte..!! :)
http://www.t-music.cz/t-music-c hart/
(Vypadá to nadějně, jelikož když vyhlásili novinky na FB, tak asi 30 ze 36 komentářů pod tím článkem hlásalo AVRIL..:D :D ) -
-
Re: T-music chart
no super!! Proč je tam zrovna, když tam je Kike! ... No co Avril má přednost :D -
-
Re: Re: T-music chart
No proto... Taky bych hlasovala pro Kikeho... Ale Avrilka má PŘEDNOST.., -
-
Re: Re: Re: T-music chart
asi tak :D .... tenhle klip se mi hoodně líbí, je to boží zpěvačka! a navíc pro mě byla vždy víc než Kike, k ní sem se dycky vracela! ♥ ... a Tonight nesnáším, to sem fakt hlasovala jen tak ....
-
-
-
Re: T-music chart
Super xD
-
-
...
Táák už musíme ožít jneom Hanču a Míšu ... *15* *15* *15* Jinak sme tu všeci *15* *15* -
-
Re: ...
Co to zase meleš. Já sem tu taky. Právě jsem se odhlásil z toho ďábelskýho Facebooku. *15* *15* -
-
Re: Re: ...
Tak už jenom Hanču ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ...
Co zás..? :D Já tu sem furt..! :D -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Mužstvo je tedy v plném počtu. *1* Ikdyž slovo mužstvo není zrovna výstížný. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
*15* *15* *15* -
Cože?? :D:D:D no to vůbec jako!! :D:D:D -
Růže mezi trním, jsem. *15* *15* -
Jdeš koukat na Pana božskýho? -
já bych řekla ženská posádka s mužským členem xDDD -
no není... a navíc... já zachvíly pádím..:)
-
-
-
-
-
-
Avril má hezkýho bráchu. *3*
-
-
Řekni si mu o číslo *15* *14*
-
-
Až se dostanu do Kanady, tak se o to určitě pokusím. *2*
-
-
No už to vidim. *15* nazdar Matte, dáš mi svoje číslo? *14* Jo jasný. *3* Pokud ti dá lísteček s číslem 46, tak to neni jeho mobil, ale číslo bot. *15*
-
-
je ale fešnej :) :D
-
-