-
Příběh pro partu praštěných.
Pátek poránu:
Perfektní pár. Pomatená Puspuspusinka plus prásklý přítel Pavel Poskok, přezdívkou pruhované prase, povoláním policista. Plánovali prožít půlnoc poblíž pražského parku. Poskok povídá "plán přijat, příští pondělí pojedeme, pracovní povinnosti počkají".
Pátek pravé poledne:
Puspusinka prudce, prásk prasátkem pro penízky. Peněz pramálo, plán padá :( Poskok praví "pitomost, půjdeme pěšky".
Poblíž Písku:
Po poli plahočící puspuspusinka, Poskoku! pojedeme po pánvi. Pche. Použijeme pondělní přepravu přes Příbram, přibereme pisálka. Pisálek pořád píše pitomosti. Platí praví puspuspusinka.
Příbramské perony:
Příměstský pantograf po páté, přijíždí právě pro Poskoka, Puspuspusinku, Pisálka. Pantograf přeplněný, přetopeno, pitím posilnění poláci, protivný průvodčí. prostě pech.
Předvečerní Praha:
Pravidelný příjezd 5:55, přijel přesně poskakuje puspuspusinka. Poté prošli proslulou Prahu, před přístavem plného piraní potkali prostého poutníka, pět pencí přispěli. povozili parníkem. Po plechovkách popíjeli pivo před počernickou poštou, prostě paráda. Půlnoc přichází. -
-
Re: Příběh pro partu praštěných.
Dokonalé...!!!! *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Příběh pro partu praštěných.
Psaním příběhu, prostě párkrát potřeba procvičit paměť. -
-
Re: Re: Re: Příběh pro partu praštěných.
Nech toho... jako já si to četla ve škole a měla sem uplně záchvat, tak jako všichni uplně tak nenápadně se dívali čemu se směju a pak všichni říkali že musíš bejt pěknej šprt když si tohle psání na P napsal...:D -
-
Re: Re: Re: Re: Příběh pro partu praštěných.
*15* *15* to je fakt skveli ja bych tohle nenanapsala ani kdybych se na hlavu postavila! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Příběh pro partu praštěných.
no tykokso, smekám, fakt drsné! *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Příběh pro partu praštěných.
Kvatro mě inspiroval pro vymyšlení mého příběhu ale nebylo by to na P ať se tak moc neoopičím a ten příběh je skvělý *4*
-
-
-
-
-
-
!!!!!
Hééj! Já nechci aby byla Avril až 14. ! V pořadí! Dyť přece nedávno byla dokonce 2. Ale jak vyjde to album! Tak moc doufám, že bude zase hodně oblííbená!!!! Pro mě BEST!!! *14* *14* *14* *14* *4* -
-
Re: !!!!!
ANOO!!! *14*
-
-
Loučím see... :'(
Lidi já se loučím ... už mi bude zvonit za chvíli ... *9* Za 5 minut ... *9* Achjoo ... no uvidím, musím udělat na středu prezentaci na biologii ...a včera sem hledala a nic nenašla... nevíte něco o Geologické Činnosti Ledu???? *7* *9*
Jinak ... páááá ... a modlete se v můj návrat ... *14* *3* -
-
Re: Loučím see... :'(
už sme myslela, že se loučíš definitivně. *1* Tak já ti budu držet palečky at se co nejdřív vrátíš. *3* -
Otče náš, jenž jsi na nebesích, posvěť se jméno tvé, přijď království tvé, buď vůle tvá jako v nebi, tak i na zemi...
Dál nevim, ale každopádně se za tebe modlit budeme. *15* *15*
Zatim ahoj. -
-
Re: Re: Loučím see... :'(
*15* *15* michalku modba jo? ja umim jen tuhle: sveta pane boze nas. zehnaj lasku domov nas. svate tvoje pozehnani boze dej nam do skonani *15* -
-
Re: Re: Re: Loučím see... :'(
No tak jsme tu zůstali proteď sami dva. *9* nechceš popsat pár stránek? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Loučím see... :'(
koukam *9* ja cekam az se mi na icq ukaze kamoska pak ti nejspis drhnu musim ji dat sesity aby si je opsdala -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Loučím see... :'(
*9* no tak fajn tak zatim *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Loučím see... :'(
No sám tady nebudu. *13*
takže se vrátím zase až ve čtyři. *3*
Ahoj Elis.
-
-
-
-
Dobře ... *14*
-
-
*9* *9* o semocny Luciferdo spamatuj se a pust Misu na net nebo tu chcipnu smutkem. a jinak to cinosti nic nevim jediny co vim tak e led taje ale to asi vis co? -
-
Taky mi chybíš ... *9* Paaa ... *14*
-
-
To se tu semnou nikdo ani nerozloučí??? *9*
-
-
Hlasování
Ahojky, tak dneska vám sem naposled dávám odkaz s prosbou o hlas pro TP, děkuji! :-* http://coffeebreaks.sk/starter/hlas ovani#close -
Hasiči
Tak s těma hasičema sem se málem udusila smíchy xDDD A TEN cestopis si přečtu zejtra až budu mít kompa xDD ... Protože na chudákovi iPodovi je to malý já mám potíž přečíst i ty krátký komenty xDD -
Avril je hustá zpěvačka!!!!
-
Lístek!!!
Ahoj! Nabízím svůj lístek na pražský koncert Avril, je to lístek na stání na plochu (ne k pódiu), původní cena 550, prodejní cena po domluvě:). Pokud máte zájem, ozvěte se prosím co nejdřív na Milagrosm@seznam.cz.
P.S. Doufám, že ho udám co nejdřív;)!!! -
Show
Myslíte si že Avril umí udělat na konciku show??? *7* -
-
Re: Show
Tohle to je fakt debilní otázka...proč se ptáš?TAKOVÝ DEBILOVINY FAKT...AVRIL JE NEJLEPŠÍ,A SLOVO "SHOW" JE PRO AVRIL SLABÝ SLOVO...TO SI PAMATUJ *8* -
-
Re: Re: Show
Hmmmm.....směšně o tom pochybuju... *9*
-
-
Re: Show
No jasně že umí..o tom jsme přesvědčená..vždyť sem tu show na vlastní oči viděla *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Show
přesně táááááák *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Show
jasně že jo *14* Avril je prostě anděl *14* *14* *14*
-
-
-
-
Tohle jsem jim tam napsala!!
Ahoj,vím že všichni nesnášíte Avril Lavigne,ale proč nás nenecháte?copak tady někdo srovnává Miley s Avril..POCHOPTE:!:pro vás je nejlepší na světě Miley,ale mi žijem zase pro Avril..my na Miley nenadáváme,neuráříme ji,tak proč nás nenecháte..nechápu proč nedokážete pochopit že se někomu pstě Miley nelíbí..jste tak blbí nebo chcete být zajímavý?..něco vám řeknu...v životě jsem na diskuzi Miley nechodila,a už vůbec ne abych sem něco psala,ale vy jste si nás přivolali tím,že jste nám naádvali že urážíme Miley,a to bylo poprvý co jsem tu byla...když jsem sem šla poduhý,a hledala ty výhružný dopisy,žádný tu nenašla..dali jste pokoj,jenže najednou jste zase začali..jako prominte,já sem byla fanynka Miley,ale tak jste mi ji zhnusily,že to ani není možný..a doufám že to bylo naposled co jsem sem musela jít..čau -
-
Re: Tohle jsem jim tam napsala!!
dobře Jano!!!
-
-
SELAWARD
Soutež už je v plném proudu:):) Ted stačí jenom hlasovat pro svého oblíbenou star!!! Tak HLASUJ!!!
na www.selenagomezweb.blog.cz