-
Avril
My se tady vlastně bavíme o člověku, kterého neznáme, vlastně nikdo neví jaká je, to znamená, že nikdo nemůže tvrdit, že je namyšlená, a ani nemůže nikdo tvrdit, že namyšlená není... Prostě se mi nelíbí, když tady o ní píšete to, co vůbec není pravda, jsou to nesmysly! Nás nemusí zajímat jaká je, i kdyby byla namyšlená tak nám to může být jedno, pravděpodobně se s ní nesetkáme co? V každém je něco dobrého i špatného :) -
nevim mno...
Hele našla jsem tohle na youtube.com anevim co to je protože tam běhá av s černou parukou a nahoře je napsaný Avril Lavigne - Innocence-The Best Damn Thing sou tam teda kousky sestříhaný z klipu no body s home ale jako nevim mno pls nevíte někdo z čeho to je protože sem ty kousky co tam sou s tou černou parukou (má tam vlasy jako v hot ale černý)neviděla . *7* *7* -
-
Re: nevim mno...
Newim co myslíš ae v no bodys home má černý vlasy někdo to domotal *15* *4* -
-
Re: Re: nevim mno...
kdybys tady na to dala odkaz abychom sme se na to podívali tak ti možná řeknu co to je...
-
-
-
rozhovor
http://www.kiisfm.com/cc-common/med iaplayer/player.html?redir=yes&mps= onair.php&mid=http://a1135.g.akamai .net/f/1135/18227/1h/cchannel.downl oad.akamai.com/18227/podcast/LOSANG ELES-CA/KIIS-FM/avrillavigne012710. mp3?CPROG=PCAST?CCOMRRMID&CPROG=RIC HMEDIA&MARKET=LOSANGELES-CA&NG_FORM AT=chrrhythmic&NG_ID=kiis102fm&OR_N EWSFORMAT=&OWNER=&SERVER_NAME=www.k iisfm.com&SITE_ID=842&STATION_ID=KI IS-FM&TRACK=
Jestli se vám tahle nemožně dlouhá adresa povede rozkliknou, tak tam je rozhovor a avril (: prej že bude mit novy tetovani... -
-
Re: rozhovor
kdyžtak si z toho musite vymazat mezery, ale jinak by to melo fungovat
-
-
prezila sem
lidi mam dobrou spravu prezila sem *15* -
-
Re: prezila sem
Dobřéééé...xDDDDDxDDDD -
-
Re: Re: prezila sem
téééda ty máš awe štígro *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: prezila sem
ja vim vymecne me nic nechytlo *15*
-
-
-
-
Party
Jak ste mluvily o těch partách, tak to je celkem složité. Protože já mám vás tady, ale ještě mám holky na Kikově fanklubu, doufám, že je to taky nenapadne, to by byl trošku problém. -
-
Re: Party
Asi tak ... je to složitější ... když dáme jednu tak druhou to mrzí ... ale tak slíbila sem Hanulce že nebudu měnit foto a já se snažím dát rekord... dyžtak to budu střídat *14* -
-
Re: Re: Party
no asi tak, ted sem u Kikeho jediná, co mám jinou fotku, ale to je fuk, stejně sme tam už měla Romiho :D a ted to tam krapet vázne, ale třeba se to zas rozjede ... ale jestli ty dáš rekord, tak to bude fakt drsné!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Party
Hele to bude...! *15*
A jonoo ... já už tam nechodím, sem teďka na Kikeho naštvaná pořád ho poslouchám, ale naštval měě...
*15* -
-
Re: Re: Re: Re: Party
Proměň ho v kojota. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Party
Kike nebo kojot, to zní podobně. -
Re: Re: Re: Re: Re: Party
No to bych si pomohla. *15* *15* *15* *15* Už tak dost zešílel a ještě abych ho měnila v kojota! *15* *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: Party
Tebe taky? Vítej v partě! *15* *15* *15* *15* *15* Jestli se nezlepší, tak se na něj můžu vyštvat úplně! Co si o sobě myslí? Je to sice jeho práce, ale měl by se držet toho, co na něm fanynky milují a ne ze sebe dělat šaška na hity! *9* *9* *9* *9* *9*
-
-
-
-
-
:)
Adresa k Avril domů:
2180 Stratford Circle, Los Angeles, CA, United States
Zkuste to dát do Google maps a zvětšit na maximum.
Ta má tak velkej barák, že ji asi napíšu dopis, jestli bychom se tam k ní mohli všichni nastěhovat. *15* -
-
Re: :)
No to není vůbec špatný nápad! Tak to zkus, sem osobně zvědavá na odpověd. *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: :)
Nojo to bych mohl zkusit. *15*
Už se vidim jak do dopisu píšu:
Hi Avril, could we move to your house?
We're your best fans. *3* *15* -
-
Re: Re: Re: :)
Ta by byla radostí bez sebe. *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :)
To by se teprve poznalo jak má ráda své fanoušky. *15* *15*
Yeah, you may come, I'll glad. Tomorrow I'll wait for you. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :)
Evan Taubostex a Elis Koštěfeld *15* -
Volejme sláva a tři dny se radujme! *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
obamovi maj utrum! ted vladnou Elis a Evan Taubenfeldovi! *15* -
No teda, Elis jaks nám to mohla zatajit? *15* *15* *15* *15* -
Elis se nám ani nepochlubila s tim že Evan ji včera pozval k sobě do Bílýho domu. Nabídl jí tam funkci první dámy. Obamová už tam netrpělivě čeká na vystřídání. *15* -
jo kezby bxl prezident *15* bilej dum si mumim najit i sama ale jeho adresu ne *9* *15* -
Tak tak.... *15* *15* *15* *15* *15* -
Je to adresa Bilýho domu. Evan se totiž všera stal prezidentem USA.
Moje kolegyně Kačka Watsonová ti to může potvrdit. *15* -
Adresa Evana je Pensylvania Avenue 1600 Washington. To budeš koukat *15* -
Njn, chytrý jako obvykle. *15* *15* *15* *15* -
Elis, you forgot, that I'm Sherlock Holmes.
Avril's adress isn't secret. *15* -
Tak to je super! Tak to má vypadat! *15* *15* *15* *15* *15* -
twl ja chci kdni!!!!!!!!!!!!!§§ kde si sebral tu adresu? nechces mi sehnat adresu Evanka? *15* -
Tohle mi napsala samotná Avril.
Taky psala že vykopne Brodyho a vyháže ty jeho krámy co si tam k ní natahal. Aby jsme tam měli prej dost místa. *15* -
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* To je ta jediná a správná odpověd. *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
-
joo!
lidi Avril uz je ve Fajnparade osma *3* -
-
Re: joo!
Hm..až osmá *8*
Nevadí, v moji hitparádě je první *14* *3* -
-
Re: Re: joo!
Přesně u nás je na prvním. *14* -
-
Re: Re: Re: joo!
Ano... hitparáda (ne)normálních lidí- 1. místo- Avril Lavigne -
-
Re: Re: Re: Re: joo!
What you say??? Shut up your mouth! *1*
We aren't abnormal people. *13*
-
-
-
-
-
...
Lidi, už jsem se oficiálně rozhodla, dalo mi to fakt makačku ... ale poctivě sem si poslechla celý CD včera večer asi 10x (řeknu vám ani mi to nevadiloo *15* ) A rozhodla se že moje nejoblíbenější písnička z tohohle alba bude určitě Everybody Hurts ... *14* *14* *15* *15* *15* -
-
Re: ...
jj Everybody hurts je proste jedna z nejlepsich *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Avril je super
je suprová :) -
6 dni
cauki,nazev predkapely mi taky nic nerika,ale snad budou dobry a avril bude urco supr cupr! jen 6dni uz se nemuzu dockat *14*