Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jana291995

nééé

Budu vás muset opustit,máme rozbitej počítač,a budem ho muset dávat do opravny,už zítra..dozvěděla sem se to až dneska..achjoo..bude se mi stýskat moc..doufám že vám taky co? *1* no,možná že se přijdu rozloučit ještě zítra,ale nevím jestli bude PC doma,tak se loučím už ted!!Tak papááá *9* mně se nechcéééé *9*
    • sharpay1995

Re: nééé

Néééééé... *9* *9* *9* *8* no doufám že to budete mít brzo zpravený... *9* *9* *9*
      • cara

Re: Re: nééé

nééé AT se Ti co nEjrřív COMP opraví :) Budš Mi tu CHybět :((
      • jana291995

Re: Re: nééé

no já taky..
        • sharpay1995

Re: Re: Re: nééé

Máš úkol...prostě si nějak ten počítač obstaráš...třeba si zajdi do knihovny...prostě se sem můsíš nějak dostat...!! *3* *3*
        • xkostex

Re: Re: Re: nééé

bude se mi po tobe stejskat *9* doufam ze ho brzo spravej
          • angel15

Re: Re: Re: Re: nééé

jj bude tu nuda a žádny zpravy:D
            • fifinka7

Re: Re: Re: Re: Re: nééé

a kdo sem jako bude dávat novinky *7* .......tvuj počítač se proti nám nejspíš spiknul *16*
  • avril-ka

soutěž o NEJ stromeček

awoooj přihlašte se do soutěže o nej stromeček!!stačí vyfotit svůj stromek a poslat mi ho!!vše se dozvíš tady:http://avril-avrilka-best.blog .cz/0912/soutez-o-nejj-stromecek#pr idat-komentar DKK moc *4*
    Avril=best
    • jana291995

Re: soutěž o NEJ stromeček

héééjto sem měla na blogu taky!!Určo to zkopírovala *15* *1*
      • jana291995

Re: Re: soutěž o NEJ stromeček

ne dělám srandu! *1*
  • brad-pitt

brad pitt

avrilky poradte mi jak tu muzu hlasovat abych dostal avrilku 5 mista nahoru ? musim hodnotit fotky nebo se hlasuje jinde ?
    diky a tesim se na vsechny *3*
    • jana291995

Re: brad pitt

no musíš chodit často semka na tenhle profil..jde o to,kolik lidí za týden přijde na tuhle stránku..!!
      • brad-pitt

Re: Re: brad pitt

holky tak mate pravdu je to kazdy tyden
        ja kdyz kliknul na herci tak jsem byl 9 a ted tam nejsem vubec hehehe

budu rad kdyz me dostanete na prvni pozici avrilky *15* ten oscar taky nedopadl nic moc

dekuji za odpovedi
        a budu se zas tesit *3* *14*
      • sharpay1995

Re: Re: brad pitt

nn...to je ten druhý žebříček...myslím že on myslí pořadí fanclubu...tak to se dá ovlivnit jen tím, kolik lidí se přída zde tohoto fanclubu...xDD
        • brad-pitt

Re: Re: Re: brad pitt

tak vam avrilky moc dekuji
          ja jenom ze ten 10 herec se namen nejak extra tlaci *14* *1*
  • bambusanka

a znova =D

tsss... jo budeme mít kapelu *1* *1*
    sem spala *1* už zase *1* tsss... A koukněte,já umim dokonce i ve spaní skládat písničky:

Tsss bum tralala tralala tss bum traalááá *dup* tsss *tlesk* bum tralala tss ts ts tra tra tralalaáá
    refrén: tssss bum *dup* tralala *tlesk**tlesk* tsssss

A na závěr vysoké Céééééééééééééééééééé

*1* *1* Krásný co? Ale na Avrilku mam ještě daleko *1* *14*
    • puspuspusinka

Re: a znova =D

Óóóóóóóóóóóóóóóóó
      • xkostex

Re: Re: a znova =D

*15* *15* *15* *15* skvela pisnicka
  • sharpay1995

?!?!?!xDDD

Hele lidičky nějak mrtvo je tady co tu teď ta Míša není...xDDD Tak začněte něco ptát ať si má pak co číst...xDDD
  • kvatro

New Single - "Let It Roll"

New Single - "Let It Roll" by Avril Lavigne & produced by Alex Da Kid

The new album from Avril Lavigne now has the right month to be released: February 2011 *10* *16*

The first single from the album has already been confirmed for November *7* *4*
    and should be released at any time. The song, "Let It Roll" produced by hitmaker time of Alex Kid. Retrieves a very successful partnership Lavigne, Chantal Kreviazuk, with whom she wrote almost all of their second album "Under My Skin".
    Lavigne does not seem to play. In addition to recruiting a team of producers weight (Da Kid, Max Martin, Dr. Luke, among others), also makes use of many collaborations. Some are confirmed in a recent interview:

Quote from -
    Nelly Furtado: The Canadian compatriot splits vocals with a punk star on the track "Don't Fade Away", a strong ballad, full of guitars in the choruses coupled with lyrics more mature and very exciting. Lavigne describes her as the new "I'm With You".

Bruno Mars: The owner of the hit "Just The Way You Are" appears in this duet called "A Drink in London". It is noteworthy that this is possibly the most sophisticated production that Lavigne has already presented. Thin and strong instrumental melodies with the help of violins.

Rihanna: As a sort of retribution by the use of one of his songs on the new cd LOUD, Rihanna appears in the lively song "Mary Jane", a hit and feature Lavigne and choruses that will surely make the cues boil.

Nechce se mi to překládat, tak si s tim pohrajte *15*
    • vterinka

Re: New Single -

No tak to je hoodně zajímavé, ale za to cd posunuli!!! To snad není možné!!! *9* *9* *9* No a na ty písně se těším, nejvíc na tu s Nelly Furtado! *14* *3* Tak se necháme překvapit! *14* *3*
      • acdz24

Re: Re: New Single -

A až na únor.... *9* ale ty písničky se zdají být skvělé!! *3*
        • fifinka7

Re: Re: Re: New Single -

tak jsem na to zvědavá *4*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: New Single -

no.... Tak nejlepší je asi že ten singl by měl teda vyjít v listopadu(pokud jsem teda dobře četla..:D) ... to je dobrá správa... album až v únoru... no tak normálně by bmi to bylo už celkem jedno, ale potom co tam psali, se na to CD už neskutečně těším, a tím pádem mě i mrzí že CD bude až v únoru... ale tak co už no....
  • puspuspusinka

??

Kačko seš hlucháá??? Ne enjseš ty seš spíš divnáá ... Avrilky goodbay slyšíš ale nepoznáš její hlas ... tohle přece nezpívá Av to slyšim i jáá ...
    • vterinka

Re: ??

Nejsem hluchá *15* *15* *15* ale prostě v tom nevidím rozdíl no *15* poslechla sme si to jednou a na poprvé bych to prostě nepoznala no... *15*
      • vterinka

Re: Re: ??

dobře tak na druhý poslech o Tragedy už vím, že to není ona a u té druhé bych to hned nepoznala. *1*
    • sharpay1995

Re: ??

Souhlasím...:) :D Mě stačilo 5 slov, a už mi bylo jasné, že tohle Avril není ani náhodou..! :D
  • kvatro

WTH

Dát si What The Hell jako vyzvánění. No to určitě *13* . "Zdál se to bejt docela dobrej nápad". Ale jak sem si odpoledne asi 30krát za sebou přehrával tu MP3. Tak mi to pořád zní v hlavě, a potom si myslim že mi někdo volá. *15* *15*
    • laduss

Re: WTH

ono to je někde jako mp3???????
    • vterinka

Re: WTH

Tak to máš blbé. *1* *1* *1* *1* *1* Ale mi ta písnočka taky pořáád zní v hlavě, ale nemyslím si, že mi někdo volá, když to nemám nastavené a ani mít nebudu. *15* *15* *15*
      • xkostex

Re: Re: WTH

*15* *15* jo me taky:D ja mam jen tech 30sekund jako vyzvaneni u zprav takze se mi jeste nestalo ze bych mela halusky ze mi prisla zprava *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: WTH

No to máte ještě dobrý ... *15*
          Ale já už to mám tak oposlouchaný že to nemůžu vyrvat z hlavy a teď mi volal děda a já už to totálně nevnímala jak sem si myslela že mi to hraje furt v palici ... *15* *15* Takže mám asi 3 zmeškaný hovory než my došlo že mi někdo volal... *15* *15*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: WTH

Zmeškaný hovory, jo? Tak to ti za chvíli přijde SMS a za pár dní tě tu už neuvidíme.
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: WTH

Žereš jak bagr.
            • puspuspusinka

kurwa, teď mi kvůli tobě zaskočilo jabko *15* *15* *15* *15*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: WTH

až tak?? Ty ses dočista pomátla! Tak to se mi ještě nestalo! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* a já myslela, že to máš jen u nás tří a ty to máš u všech?
            • vterinka

No jo, ale až na to, že o tom ti volající neví. *1* *1* *1* *1*
            • kvatro

Asi se řídila heslem: Když dárky,tak pro všechny!
  • puspuspusinka

ago

Elis a Hančo, pamatujete si ještě na naše začátky?? Když jsme sem jednou na diskuzi vstoupila, bylo to přesně před 563 dny myslím ... Kuba na mě měl řeči co jsem zač a já vybalila že správce Avril a ty si mě nejdřív seřvala že to seš ty a ostatní taky na mě byly hnusní, že se o to tady nestarám a nemám sem lézt nebo tak nějak a nakonec koukni co se stalo??? *7* *14* Dneska sme s Elis nejlepší kámošky a mi Hančo se taky mylsím máme dcl rádi *3* Jakoo je to fakt úžasný co se stalo za tu chvíli ... Nejdřív ste mě tu nechtěly přijmout potom sem se začala s vámi seznamovat ... páááni to byly doby ... nikdy nezapomenu jak mě Elis poslala do háje *15* *15* A teď říkám jediný Miluju Vás ... *14*
    • xkostex

Re: ago

na to si moc dobre pamaztuju bylo to 2.1. 2010 a nak si nespominam na to ze sem te poslala do haje *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: ago

Jo poslala ... když sem řekla, že sem správce a starám se odbře a ty si hájila Hanču a řekla si no to vížejoo ty se tady o to nestaráš Hanča sem aspoň chodí denně takže di někam ... to zabolelo ... ale díky bohu, sem vás otravovala dál jinak bych tě neměla ... *15*
        • xkostex

Re: Re: Re: ago

tak na to si fakt nespominam ale vim ze tam nekdo neco takoviho napsal
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: ago

Tak to já si na to pamatuju úplně přesně... míša sem vtrhla a začala se vytahovat, že je správce, a já do ní začala rýt, že správce jsem já a ostatní jí začali posílat někam... a Míša mi potom zoufale začala psát do správ, že proč jí tam nechceme a tak... a já jí musela utěšovat, že né že bysme jí tam nechtěli, ale prostě se tam musí trochu zorientovat a tak...No fakt na to nezapomenu..:D To by člověk nevěřil, že už je to tak dlouho..:D :D
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: ago

No dobré...! Jak to mám asi čmuchat... když to bylo před sto lety...!?!! :D :D nech mě žít..!! :D
            • vterinka

tak to je dobré! :D a proč sis mě předtím přidávala, když neodepisuješ cizím? :D
            • sharpay1995

No tak jako... já nikdy neodepisuju někomu, koho neznám..:)(teda, věčinou to ani nečtu ale co už..:D ) Ale teď když vidím, že píše někdo zvás, tak čtu a reaguju..! :)
            • vterinka

tak to je drsné :D .... to já si vzpomínám, že když sem se tu regla, tak Hanča byla první, která si mě přidala do přátel, ale nikdy mi neodepsala na zprávu, tak sme si říkala fajn no .... ale když jsem sem začla chodit a bavit se tu s vámi, tak už mi odepisovala ... ještě před rokem bych tomu nevěřila! :D
  • puspuspusinka

Óoooo...

Míšo, tobě bude už 20??? *7* *7*
    • kvatro

Re: Óoooo...

Nojo, už mi bude 20 *3*
      • puspuspusinka

Re: Re: Óoooo...

To je děsný jak seš starej ... *15* Hele tak to budeš mít nějakou super párty ne když sou to kulatiny ... *15* A kdyže je máš? 15.3.??? *7*
        • kvatro

Re: Re: Re: Óoooo...

Já nejsem starej, jenom trochu starší. *1*
          Ale ne že mi tu taky dáte přezdívku "dědek" jako to dostal Kuba. *13*
          Narozeniny mám 16.března.

Ale možná nějaká menší párty bude, nic velkýho. *1* trochu se vždycky napiju, a prootže nejsem zvyklej pít, tak z toho vždycky lezu po čtyrech. *15* *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Óoooo...

No to já taky mě stačí jedna lahev piva navíc nealkoholická plus sklenička nějaký sračky a už sem totálně vytlemen ... *15* *15* Já a alkohol to nejde dohormady... *15* *15* A navíc ho zatím odmítám ... jenom při důležitých věcech ... jakou je Silvestr nebo Májka tak to si trochu dám ale ne moc, protože sem už takle dost blbá ... a co po tom alkoholu potom ... *15* *15* Jinak neboj dědečku ti říkat ještě nebudu ... *15*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Óoooo...

*15* *15*
              Proč by holky nemohly pít pivo, žejo. *3*
              Já když si teda výjimečně přihnu, tak se směju úplně všemu i sám sobě. *15*

"Andrea Skočdopolová" *15* Splést si jméno To je ještě slabý, někdo je schopnej ze sebe vyloudit jeetě lepší hlášky. *15*
            • puspuspusinka

Hele tak to sme na tom stejně ... můj děda a pivo ... sem od malička závislák ... *15* *15* ten to do mě taky lil furt od 5 let když mě míval na hlídání po školce a pak po škole *15* A kluci u nás vždycky čumí když si místo coca coly na akcích kupuju rači pivčo ... ale dávám si ho tak nějak napůl se všema ostatníma a nejlepší sou ty kecy pak ... ty wole holka co pije pivo ty seš u mě borec na konec ... a takový kecy ... tam z nich sem fakt nemohla to bylo teďka na Vánoce sme byly na Věnečku a já tam seděla s Jardou Tomem Pešlíkem a s takovým debilem no ty se tam střískaly a já měla co dělat abych neumřela smíchy ... nejleší když sem jim řekla jak se menuju a oni po 5 minutách hey ty seš Andrea Skočdopolová že jo ... *15* To bylo prostě moc *15* Nechápu jak na to přišli *15*
            • kvatro

Pivo si dám pouze, občas někdy po obědě. *3*
              Alkhool rád nemám, možná i proto. Že když mi byl 1 nebo dva roky, tak mi děda dával pít pivo. *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit