-
Avril a Deryck
Tak tady jsem vám našla jak to bylo přesně jak jsem říkala *15*
Sum 41 se na svém oficiálním webu a myspace vyjádřili k nedávným bulvárním zprávám,které hovořily o problémech ve vztahu Derycka a jeho manželky Avril. Zde je překlad této zprávy:
National Enquirer vydal nepravdivý článek zahrnující Derycka Whibleyho a jeho ženu Avril Lavigne. Oficiálně prohlašujeme, že popíráme jakékoli domněnky o vážných problémech mezi Avril a Deryckem. Deryck ve skutečnosti cestoval po Asii s Avril, kde společně vystupovali, což dokazují četná videa na Youtube.
Sám Deryck k tomu řekl: "Jsem dost překvapený, že tolik médií tento příběh převzalo. Kdy se vůbec National Enquirer stal důvěryhodným zdrojem novinek?" -
-
Re: Avril a Deryck
No tak to je úžasný- myslím tím že se Avril a deryck nerozcházejí!!!!No a na ty videa o kterých se tam píše se můžete podívat třeba tady: http://www.youtube.com/results?sear ch_query=avril+lavigne+and+deryck+w hibley+in+too+deep&aq=0&oq=avril+la vigne+and+deryck+whibley+i *1* -
-
Re: Re: Avril a Deryck
to je v haji nesnasim derycka,uz sem se videl vedle avril ja:D -
-
Re: Re: Re: Avril a Deryck
no jo tak avril je kočka kdo by ji nechtěl *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Avril a Deryck
Jj přesně tak!!!! *1*
-
-
-
Jo jestli vám to nejde tak jednoduše zadejte do vyhledávače na Youtube - Avril Lavigne and Deryck Whibley in too deep *3* -
Sorry teda tady: http://www.youtube.com/results?sear ch_query=avril+lavigne+and+deryck+w hibley+in+too+deep&aq=3&oq=avril+la vigne+and+der
-
-
-
Madonna
Hele že tu píšete že madonně umřela v 5 matka a takové blbosi je sice hezkéale nechápu proč to tu píšee ted když ona se má dávno jako prase v žitě má všechno na co vzpomene tak ji tada neobhajujte!!!! *13* -
-
Re: Madonna
*16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
Re: Madonna
No to sem píšeme,protože jí tady nějaká kráva,co o ní ví úplný ....,urážela,tak proto!!!! *16* A že se má ted' vše,na co si vzpomene? No a Avril snad ne?! *8* *8* *8* Madonna musela hodně pracovat,aby byla tam,kde je ted'!!! Tak jako Avril! A nevím,co to tady zase vytahuješ *9* -
-
Re: Re: Madonna
jo tak to máš pravdu!!! -
Re: Re: Madonna
Jo svatá pravda!!!
-
-
-
rozchod
avril a její přítel se rozešli -
-
Re: rozchod
no určitě,když včera spolu byly nakupovat,pak spolu byly na basketbalovým zápasu!!To se určitě rozešli v tom obchodu!! *15* -
-
Re: Re: rozchod
no jo a je to zase tady...jenom se podívejte do sekce "napsali o mně" a ....no NO COMENT... -
-
Re: Re: Re: rozchod
kOuKNu SE -
-
Re: Re: Re: Re: rozchod
fakt bylo to na očku dole psali 25 zpěvačka avril lavigne se rozešla se svým přítelem tak nwm -
-
Re: Re: Re: Re: Re: rozchod
opět si nesklamal...xD *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: rozchod
no rozešli..spíš rozvedli ,ale pochybuju,že by se to stalo!...jana291995
asi jo hele..nemohli se dohodnout co na sebe,tak se pohádali a na basketu fandili každej jinymu tymu:D *1* *1*
-
-
-
-
Re: Re: rozchod
AsI co Já WIM TřeBA né třeBA jo
-
-
-
avrilsmusic.blog.cz
Chcete vědět nejnovější informace o Avril? V tom případě zavítejte na avrilsmusic.blog.cz ;) -
Nepatí to sem já vim ale pls ?
Ahojikq , vím že to sem nepatří .ale.. mohli byste hlásnou ? xD plsky
http://basketmg17.blog.cz/ 0911/1-kolo-sonfilm
Jsem tam jako Nely-H2O stačí přidat vodu
plsik :-I *9* budu mocik ráda :-) oplatím
děkuju *1* -
Premíééra Alenky-LONDÝN
http://www.youtube.com/watch?v=UGAh d5Q31WM -
-
Re: Premíééra Alenky-LONDÝN
Goooood....!!!!!xDDDD
-
-
Zaměstnání: Sekretářka pro Smíška !!! =D
Takže tady je jedinečná příležitost pro toho kdo mi bude dělat sekretářku !!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* Zapisujte se pod,....děkuji a nashledanou !!! *1* *1* -
-
Re: Zaměstnání: Sekretářka pro Smíška !!! =D
jeste si mela pripsat at se nechlasi vsichni -
-
Re: Re: Zaměstnání: Sekretářka pro Smíška !!! =D
csssssss,.... *1* ,..........nikdo jí neposlouchejte a zapisujte se !!!,.......... *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Zaměstnání: Sekretářka pro Smíška !!! =D
koukam ze tva sekratarka nechce bejt zadna *15*
-
-
-
-
Yeah!!!!!!
Yeah...a je to doma....Avril Lavigne T-music chart 1. místo.... Ano Avril se z chartu loučí z naprostého vrcholu!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Yeah!!!!!!
jupííííííííí konečně!!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Yeah!!!!!!
de se slavit *15* -
-
Re: Re: Re: Yeah!!!!!!
jasnéééé *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* Škoda, že už je tam poslední týden *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Yeah!!!!!!
neeeeeeeeee proc? aspon odejde jako vitez *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Yeah!!!!!!
Díky bohu mno...to fakt tam museli mít nějakou poruchu nebo já nevím...xDDD -
no já taky ne *15* *15* *15* *15* To mi bylo silně podezřelé! *15* *15* *15* *15* *15* *15* Ale naštěstí už jim to fakčí normálně *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Přesně tak, přesně tak...ale deda byl to fakt velkej sek to minulí umístění..., sem ani nevěřila svým očím...xDD -
Minule to byl nějký fatal error *15* *15* *15* *15* *15* *15* ale ted už je vše jak má být! *15* *15* *15* *15* -
no škoda že se to minule tak pokazilo a byla 6. , ale pro nás platí- zaslouží si to místo na kterém končí- čili 1. xDDDD -
Jo to je senza! Ale mohla by tam být napořád *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Název... !!!
Hele lidičky musíme dát název naší šupa řeči ... takže vymyslel to Kuba, ale je to řeč na úkor Avrilky ... takže co vás napadá?
Pravděřečeno mě NIC !!! *1* -
-
Re: Název... !!!
Co třeba,... RILBA ??? *1* *1* (Ril - konec AvRIL a ba - konec KuBA !!!) *1* *1* *1*
Joooo RILBA JE HUSTÝÝÝ !!! *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Název... !!!
takže odedněéka jako všichni mluvíme v "rilba" řeči???xDDDD -
-
Re: Re: Re: Název... !!!
Jasněěěě. Hanííí. Pochopilas to... *1*
-
-
Re: Re: Název... !!!
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
Re: Název... !!!
me taky nic
-
-
:D
Lidi, vy si tu snad hrajete na "hřbitov", včera žádné příspěvky, dneska taky ne. *13* *7* -
-
Re: :D
je vejkend kazdej chrape do obeda *15* -
-
Re: Re: :D
no... asi tak nějak...:D :D -
-
Re: Re: Re: :D
My si tady neharjeme na žádnej hřbitov, my si hrajeme na vymření dinosaurů ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :D
No tak hřbitov dinosaurů.
Až vstanete z hrobu, tak tu dejte o sobě vědět. *15*
-
-
-
-