-
Loučím se <3
Ahojík ... jdu se rozloučit ... *14* Už budu muset jít ... tak snad o5 zítra ... Pááá ... *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Loučím se <3
Tak ahoj Míšo *14* *14*
Za chvíli se tady rozloučím taky, protože se mi už zavařil mozek z těch Hieroglyfů od Elis. *15* -
-
Re: Re: Loučím se <3
páá *15*
-
-
-
:/
no, drazí mí Avrilomilové, právě jsem pochopila, že Av už zřejmě nikdy nebude nespoutanou rockerkou, ale popově-komerční hvězdou, která se bude čím dál tím víc líbit mladším a mladším :(....kam se poděli všechny řádný kytary a vypalovačky jako je he wasn´t nebo Everything back but you....jsem zděšena tím co z Avrilky stalo...ale stále budu její fanoušek, vlastně jen fanoušek té Av, která vydala první tři Alba *9* -
-
Re: :/
nechcu říkat, že je teď Avril trašná nebo tak... poslední CD jsme nikdo ani pořádně neslyšel, takže nemůžeme soudit, ale je něco na tom, že doby LG a mého nejmilovanějšího UMS se už asi nevrátí... Ale Avril neopustím, a nebudu ji odsuzovat... -
-
Re: Re: :/
přesně! Souhlasím s holkama. Je sice jiná, ale kdo se nemění, že? :-( ... Ale je stále skvělé a miluju ji jako před lety, kdy jsem ji poznala poprvé! Je pořád stejně střelená .. to jde vidět i v tom kipu WTH, jak se tam tváří :D Já z toho nemůžu! :D Je prostě starší, trochu se změnila, ale je stále svá! ♥ -
-
Re: Re: Re: :/
její xichtíky jsou nejlepší :D <3
-
-
-
Re: :/
Cožee??? Vždyť je to nádhernéé ... musím souhlasit že už to možná není takový jako bylo LG nebo UMS ty byly fakt pecky těm se už nic nevyrovná ale pořád je to rock a žádnej hnusnej pop ... pořád je to Avril !!! -
-
Re: Re: :/
no rock je třeba AC/DC, Simple plan nebo Aerosmith, LG a UMS byl rock a TBDT byl pop-rock, ale tohle....ráda bych si vsugerovala, že je to rock, ale to fakt nejde (WTH je ještě takovej pop-rock a samozřejmě poslední Bad reputation, ikdyž to neni Avrilina práce), Avril se nenávratně změnila (chápu že už jí neni 18, ale Pink je ulítle rocková i v 31)....ale jako zas neřikam, že by se mi to nelíbylo to zas ne, líbí se mi 2.-6. písnička, ty jsou opravdu fajn a taky jsem neslyšela ty písničky celý, jen prostě říkám jak to vidím já právě teď v tuhle chvíli, když jsem si poslechla ty kousky *4*
-
-
-
hlasujte..! :D
http://fuse.tv/music/polls/battle-o f-the-fans-pop-divas/poll-5.html?po ll598=vote&scrollTo=poll598
Hlasuj te pro Avril v Pop Divas... soupeří s Hayley Williams (Paramore) a zatím malinko prohrává...:\ -
-
Re: hlasujte..! :D
to není možné! :-(
-
-
Nazdááárek xD
Čáááo lidi ... Míšo, ty používáš můj Pudinkovskej slovník ve svých pohádkách *15* *15* *15* Koukám, že zkurwáci se chytly ... *15* *15* Hele jako dost dobrý ... ale jakoo poznala sem tam ty písničky ale názvy asi nedam, nevim ... *15* *15* *15* Du to skusit ... *15* *15* *15* -
-
Re: Nazdááárek xD
Ahoojky :D -
Ahooj Míšo. Pudinkovskej slovník je náhodou dobrej. *15* -
-
Re: Re: Nazdááárek xD
Jooo, to je můj a Škraloupkovo slovníček ... *1* *1* *1*
-
-
Ne nedáám ... To fakt nedám ... já ty názvy songů neznám ... *15* *9* *9* -
-
Re: Re: Nazdááárek xD
No tak co s vámi děvče, nepotěšila jste mne.....
Nedá se svítit, Elis mechanik ti s tim pomůže. *15* -
-
Re: Re: Re: Nazdááárek xD
Nn... ta šla teď ven a já musím taky ... táta chce ještě chvíli pracovat ... *9* *9* *9* Zase na dřevo ... tak mi držte palce abych se zase nezmrzačila, protože sem dneska už fakt unavenáá ... *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Nazdááárek xD
Bobišku, to zvládneš! ;-)*
-
-
-
-
-
:o)
Admine, admine, sprcha nadávek tě nemine....
Ten Váš server je snad nějaký kuličkový počítadlo třetí generace, používaný za první republiky. Že se Vám to takhle pořád sere. *15* -
-
Re: :o)
Krásně řečeno! :D Ale dost mě to sere! Nic tu nefará! :-// -
-
Re: Re: :o)
Mě to sere taky, takovou dobu už to nejde. Takový tři týdny *16* Adminovi napíšu další zprávičku a snáď sa raz odpovedi dočkám. *1* Kdyby aspoň někam, třeba na hlavní stránku napsali oznámení. "Omlouváme se technické potíže atd.." *8* -
-
Re: Re: Re: :o)
jen mu napiš! :D jen do něj! xDDD ... přesně! tež by je nějaké vyjádření nezabilo! -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
Tak jsem adminovi napsal znova. Tentokráte ale jinému. V té zprávě jsem si trochu rejpnul, ale zase jsem šel rovnou k věci. Ještě jsem pumluvil jeho kolegu, toho co neodepsal, že neměl dostatek slušnosti *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
No, tak mi nenapsal, ale celkem to tu běží xD ... ale ve zprávách mám furt vítr :D -
Tomu papouchovi kakatdu sem psal taky, třeba když mu napíšeš ty, tam to s nim hne. *1* Potom dej vědět. *3*
Ale je vidět, že se jim ten server nějak začíná dávat do kupy, po pár dotazech *4* -
Tak to teda ne! Já sem psala kakadu a at mě nesere! :D:D:D -
Tak si představ kokosy, že ani ten druhej mi neodepsal. *15* Hlavně, že na svém profilu píše: "V případě dotazu ohledně serveru OSOBNOSTI.cz mi pište, rád odpovím všem." Ještě si dělá z držky sráč. *15* *15* Já už na ně peču, to nemá smysl se s nima bavit. *13* *1* -
No ty kks xD tak to sem zvědavá jestli ti odpoví! :D:D:D
-
-
-
-
-
-
like pls http://www.facebook.com/pages/I-Love-One-Direction-Little-Mix-and-Justin-Bieber/156484621182851 *3* *3*
-
avril
avril je najlepsia na svete!!!!!!!!! -
Avrilka je dobrá,nevim proč jí furt někdo musí krytyzovat! Jaký by vám to bylo !!!!!!!!!!!!!!
-
Lístky
Prodám 2 lístky na její konzert. 1ks 500 Kč. Telefon 603 231 053 -
-
Re: Lístky
už jsou prodaný ? -
Re: Lístky
Šárka: proč si neřekla dřív já bych je vzala oba ale ted už je pozdě.. ten konz je už zítra.. pozdě no..! *9*
-
-
KLID
lidi panebože proc se porat hadate at tady pisou jenom ti lidi kteří se baví o avrilce jak je skvela a tak..ne nekdo kdo se hada kvůli madonně,rihanně nebo hilari(mimochdem jsou na nic zpěvačky *5* )nej je proste avril
*4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
-
Re: KLID
Jasně kdo nemá rád Avril tak proč jem prostě lezete??? -
Re: KLID
Proč říkáš že jsou na nic...sám víš jaký to je když ostatní nadávají na Avril..já se to tady sanžím uklidnit,a ty zase napíšeš tohle..tak mělo to potom cenu??:.já na to kašlu..já se snažím,ale ostatní ne..je to k ničemu,nemá to cenu... -
-
Re: Re: KLID
ja stebou souhlasim prostě tady se bavime o Avril a fandime ji!!!!tak ty co ji nefanděj běžte si fandit do svych diskusich o madone,rihane atd.... souhlas! *3* -
-
Re: Re: Re: KLID
Děkuju,(já ji mám vždycky *15* )....a díky za podporu všech,ale fakt,já už bych se fakt nechtěla hádat(musím přiznat,že mě to ze začátku docela bavilo *15*ale ted už ee)ptž už to není hezký...fakt pochopte nás..děkujůůůůůůůů *15* -
-
Re: Re: Re: Re: KLID
Jo souhlas!!!! Taky mně to začátku bavilo se hádat, ale teď už fakt né.....!!! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: KLID
Jo máš pravdičku pravdoucí *15*
-
-
-
-
-