Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18318 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sharpay1995

..

Takový malý článek...

Podle Billboard se analyzuje, že tato deska by mohla dosáhnout vrcholu, ale furt tam není. Bylo už prodáno 85 000 až 90 000 kopií za tento týden! Deska The Best Damn Thing prodala 285 000 kopií. Aby se čísla zvedly, musí se Avril do propagace vložit vší silou. To je zatím v tuto chvíli jediná naděje, jinak deska Goodbye Lullaby nemusí být úspěšná.
    • vterinka

Re: ..

hmm.. to je zajímavé o bude tím, že já si ji stále ještě nekoupila. xD
  • puspuspusinka

......

To je den ... vůbec nemám náladu ... *9* Na nic ... asi si něco nakopnu ...
    • kvatro

Re: ......

No já to věděl, že tu záměrně nechceš nic o tom psát. Blbost, že si nic nepamatuješ.
      • puspuspusinka

Re: Re: ......

sem trochu nepobrala...
  • :o(

Smůla, hokej nevyšel... *9* *5*
    Ty modrožlutý severský paroháči nám teda dali. *1* 5:2
    V tom má určitě prsty ten pátek třináctého, co je dneska. *8* Tak snad příště. *3*
    • Re: :o(

ty ***** bych něco řekla!! :D:D:D kdo ti dovolil psát mm jménem?!
      • Re: Re: :o(

Náš ústav se mými ústy co nejsrdečněji omlouvá, k této politováníhodné události dochází maximálně jedenekrát za deset let. *15*
        • Re: Re: Re: :o(

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD jo jasně, to ti tak žeru! xD
          • Re: Re: Re: Re: :o(

Já z vás dvou nemůžu.... *15* xDD
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: :o(

Tak jo, když to říkáš :D:D:D ..... vážně? :D To zní dobře! xD asi bych si to měla ukládat a později přečíst xDDDD
            • kvatro

Kačka, nic new nevymejšlej, takhle je to good.
              No to by si koukala co píšeš, když jseš nasraná, fakt... :o)
            • vterinka

no jo :D měla byhc vymyslet něco new :D:D:D ..... hlášky když sem nasraná? :D:D:D:D Tak tohle je moc! xDDDDD
            • kvatro

Mě jednou odrovnaji ty tvoje komentáře typu: Teds to zabil, Tohle mě odrovnalo, Mám z toho sviják....a u všeho padesát smajlů.
              No a úplně nějlepší jsou tvoje hlášky, když jseš nasraná. :D
            • vterinka

Jasněěě na mě to sváděj! xDDDDDDDDDDDD
            • Re: Re: Re: Re: Re: :o(

Mě z té Kačky, taky jednou střelí *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: :o(

co zas? :D:D:D problém? xDDDD
  • Nový shoot !!!!!
    http://imgbox.com/aaykNgXq *14* *14*
    • thenilly96
      luxusní *14*
      • yeah ... jaktože všem se ide přihlásit jen mně ne *9*
        • Omlouvám, teď jsem odhlášená takže můžem dělat jako, že nejde i mně se přihlásit aby si v tom nebyla sama *3*
          • kajuska4
            Acha .. jsem si myslela, že jsem sama :) no už to spravila takže dobré :)
  • Avrilka je supééééééééééééééééééér

avrilka je prostě nejlepši ma skvělej styl a nikdö na ní NEMÁ a kdo si myslí něco jinyho tak je to pěknej......... jo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Avril je kiiingg!
  • Avril Lavigne

Ahoj lidičky, mě se Avril mocinky líbí a hlavně její vkus a zpíváni..... v oblečení které nosí je nádherné, a mám trochu podobné , ale podívejte se na www.stardoll.cz , je to tam supr....oblíkaj se tam zpěvačky a zpěváci , herci , herečky, miss, královny a atd....a Avril Lavigne je tam 3 *1* *1*
  • jana291995

novinky o rozvodu avril a derycka

našla jsem pár novinek!
    Pouhé tři roky. Přesně tolik vydrželo manželství kanadské populární zpěvačky Avril Lavigne (25).
    Dlouhovlasá blondýna požádala soud v Los Angeles o rozvod se svým manželem Deryckem Whibleyem.
    S devětadvacetiletým hudebníkem se prý odcizila natolik, že už není déle možné udržet harmonický vztah.
    Zlí jazykové ale tvrdí, že pravým důvodem žádosti o rozvod je Whibleyho běhání za jinými sukněmi. Nedávno byl totiž v Las Vegas spatřen po boku modelky Hanny Beth.

No a dalšíí.!
    Minulý týden Avril Lavigne vyplnila rozvodové papíry s jejím manželem, zpěvákem skupiny Sum 41 - Deryckem Whybley. Ale pověsti rozšiřují po internetu zprávy, že Avril randí s milionářem Justinem Murdockem.
    "Nerandí spolu" řekl zdroj JustJared.com. "Popravdě se nikdy nepotkali!"
    Avril a Deryck byli manželé 3 roky. Dvojice spolu spolupracovala na 4. albu Avril, které by mělo vyjít příští rok.

KDYBY se něco objevilo,tak písnu..zase *15* *1*
    • cara

Re: novinky o rozvodu avril a derycka

Mě Na tOM NIC mOC TAKY nesEDí :(
    • sharpay1995

Re: novinky o rozvodu avril a derycka

jóóó to už sem někde četla... no ale nwm...myslíte si že Avril vážně randí s tím miliónovým dědicem-Justinem Murdockem????
      • jana291995

Re: Re: novinky o rozvodu avril a derycka

no nevím...nějak mi to nesedí..ale všechno je možný..nechám se překvapit,kdovi co se z toho vyvrbí! *1*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: novinky o rozvodu avril a derycka

no pravda...uvidíme ským se dá Avril dohromady tentokrát...*1* Ale te Justin- je to miliónový dědic stejně jako Paris...takže doufám že všichni tihle dědicové nejsou stejní...
          • angel15

Re: Re: Re: Re: novinky o rozvodu avril a derycka

každej miliardář nemusi bejt blbec:)...ale myslim,že Avril bude nejdřiv chtit dodělat album a až potom myslet na randění:D
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: novinky o rozvodu avril a derycka

tak každej neni rozmazlenej:)...všechno to je o vychově:)a myslim,že avril by se takovyho ani nevšimla...spíš by mu jednu natahla:D
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: novinky o rozvodu avril a derycka

no tak každej ne...ale ti dědicové jsou někdy docela dost..." rozmazlení fracci.."( v útlém věku), ale taky si myslím teda hlavně doufám že nejdříve dodělá album a pak až bude hledat dalšího chlapa...xD
  • kajuska4
    ahojky,
    nedal by si někdo pak sraz v Praze až tam bude Abbey Dawn ? *3*
    • kvatro
      Nehlaste se všichni, kdo potom bude rozhánět ten dav fanoušků Avril před Harfou? *15* No já jsem se tam podívat chtěl. A v Praze jsem jako doma, takže já jsem pro. *3*
      Jen by mě zajímalo odkdy to tam má být?
      • kajuska4
        no četla jsem, od jedné holky,že tam už jsou boty a během příštího týdne by tam měl být zbytek (: a já tam mám jet , buď za 2 týdny nebo tak nějak =) *15*
  • puspuspusinka

tady sou lety

časy pro letadla:
    čtvrtek v 22:00
    pátek v 6:00
    pátek v 14:00
    pátek v 00:00

časy pro tryskáče:
    pátek v 00:00
    sobota v 3:00

mno a pro lodě a auta bych vám radila abyste pomalu vyrazily ptže než tam dorazíte bude tk ten tejden trvat =D

Příjezd bude do Brazílie (jasný? ne do Ungady ani jinam)
    přesněji do nejhustějšího pralesa v Brazílii, tam skontrolujeme opičky a v Neděli o půlnoci bysme mohli vyrazit zpátky domů, teda až na ty kdo má dovolenou, ty tam samozřejmě můžou zůstat celej tejden awe budou muset letadlem z Brazílie za Avril někam do New Yorku *1*

Tak doufám že je vám všechno jasný pokud jsou nějaké otázky ohledně tohohle zájezdu informujte se u slečny Sharpay1995 zvané telefonistka
    nebo u PusPusPusinky zvané krotitelka

*15* *15* *15* *15* přeji příjemný let *15*
    • puspuspusinka

Re: tady sou lety

P.S. hlavně se neptejte na cestu Kuby = Angela mohlo by to dopadnout špatně a myslím si že pokud nejste supermani tk byste tu jeho cestu ani nepřežily (prej zaduppal slon, kousnul lev, zasičel had a přejel kamion = fakt *lol*) *15*
      • sharpay1995

Re: Re: tady sou lety

já to dám telefonistka ty..xDDD že sem si jednou velice dlouze zatelefonovala s Avril neznamená že máš důvod mě nazívat telefonistka ty..!xDDD A ano prosím Kuby se na cestu NIKDO NEPTEJTE...xDD Nebo byste mohli sním skončit na Marsu...A to je ta lepší varianta...pro neskušené by to mohlo dobadnout i hůř...jakože by to nemuseli přežít...xDDD
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: tady sou lety

*15* *15* *15* Jako no coment *15* *15* *15*
          Mno tk si řekni co chceš bejt jako jak tě mám nazvat když si celou dobu kecáš s Av *15* co třeba instruktorka??? *15*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: tady sou lety

výš co ty....xDDD neštvi mě...jako si obyčejný normální český člověk nemůže jednou jen tak pokecet s největší světovou celebritou, bez toho aby ho pak nazívaly takové krotitelky jako Míša TELEFONISKOU???xDDD
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: tady sou lety

prosimte jak dlouho si sni kecala ze ti rika telefonistko? *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: tady sou lety

:D:D:D:Dno pri Kubovi sikovnosti by mel vyrazit driv aby stihl navstivit celou mlecnou drahy *1* *1*
          • angel15

Re: Re: Re: Re: tady sou lety

takže...letadlo co mě mělo tam dopravit,tak se zrušilo..prej topolánek potřeboval někam letět...takže to vezmu trochu oklikou ...nebudu říkat jak nechci abych to zakřikl,ale vo pulnoci razim *5* *9*
            • sharpay1995

ty hele kamaráde...o půlnoci to se mi zdá pro TEBE trochu pozdě...TY by sy měl vyjíždět mnohem dřív...ale i tak taky přeji šťastnou cestu, a ať se nám v tom vesmíru nestratíš...xDDD
            • xkostex

tak stasnou cestu a nestrat se nam *3* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit