-
......
To je den ... vůbec nemám náladu ... *9* Na nic ... asi si něco nakopnu ... -
-
Re: ......
No já to věděl, že tu záměrně nechceš nic o tom psát. Blbost, že si nic nepamatuješ. -
-
Re: Re: ......
sem trochu nepobrala...
-
-
-
:o(
Smůla, hokej nevyšel... *9* *5*
Ty modrožlutý severský paroháči nám teda dali. *1* 5:2
V tom má určitě prsty ten pátek třináctého, co je dneska. *8* Tak snad příště. *3* -
-
Re: :o(
ty ***** bych něco řekla!! :D:D:D kdo ti dovolil psát mm jménem?! -
-
Re: Re: :o(
Náš ústav se mými ústy co nejsrdečněji omlouvá, k této politováníhodné události dochází maximálně jedenekrát za deset let. *15* -
-
Re: Re: Re: :o(
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD jo jasně, to ti tak žeru! xD -
-
Re: Re: Re: Re: :o(
Já z vás dvou nemůžu.... *15* xDD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :o(
Tak jo, když to říkáš :D:D:D ..... vážně? :D To zní dobře! xD asi bych si to měla ukládat a později přečíst xDDDD -
Kačka, nic new nevymejšlej, takhle je to good.
No to by si koukala co píšeš, když jseš nasraná, fakt... :o) -
no jo :D měla byhc vymyslet něco new :D:D:D ..... hlášky když sem nasraná? :D:D:D:D Tak tohle je moc! xDDDDD -
Mě jednou odrovnaji ty tvoje komentáře typu: Teds to zabil, Tohle mě odrovnalo, Mám z toho sviják....a u všeho padesát smajlů.
No a úplně nějlepší jsou tvoje hlášky, když jseš nasraná. :D -
Jasněěě na mě to sváděj! xDDDDDDDDDDDD -
Mě z té Kačky, taky jednou střelí *15* -
co zas? :D:D:D problém? xDDDD
-
-
-
-
-
-
Nový shoot !!!!!
http://imgbox.com/aaykNgXq *14* *14* -
-
luxusní *14*
-
-
yeah ... jaktože všem se ide přihlásit jen mně ne *9*
-
-
Omlouvám, teď jsem odhlášená takže můžem dělat jako, že nejde i mně se přihlásit aby si v tom nebyla sama *3*
-
-
Acha .. jsem si myslela, že jsem sama :) no už to spravila takže dobré :)
-
-
-
-
-
Avrilka je supééééééééééééééééééér
avrilka je prostě nejlepši ma skvělej styl a nikdö na ní NEMÁ a kdo si myslí něco jinyho tak je to pěknej......... jo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Avril je kiiingg!
-
Avril Lavigne
Ahoj lidičky, mě se Avril mocinky líbí a hlavně její vkus a zpíváni..... v oblečení které nosí je nádherné, a mám trochu podobné , ale podívejte se na www.stardoll.cz , je to tam supr....oblíkaj se tam zpěvačky a zpěváci , herci , herečky, miss, královny a atd....a Avril Lavigne je tam 3 *1* *1* -
novinky o rozvodu avril a derycka
našla jsem pár novinek!
Pouhé tři roky. Přesně tolik vydrželo manželství kanadské populární zpěvačky Avril Lavigne (25).
Dlouhovlasá blondýna požádala soud v Los Angeles o rozvod se svým manželem Deryckem Whibleyem.
S devětadvacetiletým hudebníkem se prý odcizila natolik, že už není déle možné udržet harmonický vztah.
Zlí jazykové ale tvrdí, že pravým důvodem žádosti o rozvod je Whibleyho běhání za jinými sukněmi. Nedávno byl totiž v Las Vegas spatřen po boku modelky Hanny Beth.
No a dalšíí.!
Minulý týden Avril Lavigne vyplnila rozvodové papíry s jejím manželem, zpěvákem skupiny Sum 41 - Deryckem Whybley. Ale pověsti rozšiřují po internetu zprávy, že Avril randí s milionářem Justinem Murdockem.
"Nerandí spolu" řekl zdroj JustJared.com. "Popravdě se nikdy nepotkali!"
Avril a Deryck byli manželé 3 roky. Dvojice spolu spolupracovala na 4. albu Avril, které by mělo vyjít příští rok.
KDYBY se něco objevilo,tak písnu..zase *15* *1* -
-
Re: novinky o rozvodu avril a derycka
Mě Na tOM NIC mOC TAKY nesEDí :( -
Re: novinky o rozvodu avril a derycka
jóóó to už sem někde četla... no ale nwm...myslíte si že Avril vážně randí s tím miliónovým dědicem-Justinem Murdockem???? -
-
Re: Re: novinky o rozvodu avril a derycka
no nevím...nějak mi to nesedí..ale všechno je možný..nechám se překvapit,kdovi co se z toho vyvrbí! *1* -
-
Re: Re: Re: novinky o rozvodu avril a derycka
no pravda...uvidíme ským se dá Avril dohromady tentokrát...*1* Ale te Justin- je to miliónový dědic stejně jako Paris...takže doufám že všichni tihle dědicové nejsou stejní... -
-
Re: Re: Re: Re: novinky o rozvodu avril a derycka
každej miliardář nemusi bejt blbec:)...ale myslim,že Avril bude nejdřiv chtit dodělat album a až potom myslet na randění:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: novinky o rozvodu avril a derycka
tak každej neni rozmazlenej:)...všechno to je o vychově:)a myslim,že avril by se takovyho ani nevšimla...spíš by mu jednu natahla:D -
Re: Re: Re: Re: Re: novinky o rozvodu avril a derycka
no tak každej ne...ale ti dědicové jsou někdy docela dost..." rozmazlení fracci.."( v útlém věku), ale taky si myslím teda hlavně doufám že nejdříve dodělá album a pak až bude hledat dalšího chlapa...xD
-
-
-
-
-
-
ahojky,
nedal by si někdo pak sraz v Praze až tam bude Abbey Dawn ? *3* -
-
Nehlaste se všichni, kdo potom bude rozhánět ten dav fanoušků Avril před Harfou? *15* No já jsem se tam podívat chtěl. A v Praze jsem jako doma, takže já jsem pro. *3*
Jen by mě zajímalo odkdy to tam má být? -
-
no četla jsem, od jedné holky,že tam už jsou boty a během příštího týdne by tam měl být zbytek (: a já tam mám jet , buď za 2 týdny nebo tak nějak =) *15*
-
-
-
tady sou lety
časy pro letadla:
čtvrtek v 22:00
pátek v 6:00
pátek v 14:00
pátek v 00:00
časy pro tryskáče:
pátek v 00:00
sobota v 3:00
mno a pro lodě a auta bych vám radila abyste pomalu vyrazily ptže než tam dorazíte bude tk ten tejden trvat =D
Příjezd bude do Brazílie (jasný? ne do Ungady ani jinam)
přesněji do nejhustějšího pralesa v Brazílii, tam skontrolujeme opičky a v Neděli o půlnoci bysme mohli vyrazit zpátky domů, teda až na ty kdo má dovolenou, ty tam samozřejmě můžou zůstat celej tejden awe budou muset letadlem z Brazílie za Avril někam do New Yorku *1*
Tak doufám že je vám všechno jasný pokud jsou nějaké otázky ohledně tohohle zájezdu informujte se u slečny Sharpay1995 zvané telefonistka
nebo u PusPusPusinky zvané krotitelka
*15* *15* *15* *15* přeji příjemný let *15* -
-
Re: tady sou lety
P.S. hlavně se neptejte na cestu Kuby = Angela mohlo by to dopadnout špatně a myslím si že pokud nejste supermani tk byste tu jeho cestu ani nepřežily (prej zaduppal slon, kousnul lev, zasičel had a přejel kamion = fakt *lol*) *15* -
-
Re: Re: tady sou lety
já to dám telefonistka ty..xDDD že sem si jednou velice dlouze zatelefonovala s Avril neznamená že máš důvod mě nazívat telefonistka ty..!xDDD A ano prosím Kuby se na cestu NIKDO NEPTEJTE...xDD Nebo byste mohli sním skončit na Marsu...A to je ta lepší varianta...pro neskušené by to mohlo dobadnout i hůř...jakože by to nemuseli přežít...xDDD -
-
Re: Re: Re: tady sou lety
*15* *15* *15* Jako no coment *15* *15* *15*
Mno tk si řekni co chceš bejt jako jak tě mám nazvat když si celou dobu kecáš s Av *15* co třeba instruktorka??? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: tady sou lety
výš co ty....xDDD neštvi mě...jako si obyčejný normální český člověk nemůže jednou jen tak pokecet s největší světovou celebritou, bez toho aby ho pak nazívaly takové krotitelky jako Míša TELEFONISKOU???xDDD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: tady sou lety
prosimte jak dlouho si sni kecala ze ti rika telefonistko? *1*
-
-
-
Re: Re: Re: tady sou lety
:D:D:D:Dno pri Kubovi sikovnosti by mel vyrazit driv aby stihl navstivit celou mlecnou drahy *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: tady sou lety
takže...letadlo co mě mělo tam dopravit,tak se zrušilo..prej topolánek potřeboval někam letět...takže to vezmu trochu oklikou ...nebudu říkat jak nechci abych to zakřikl,ale vo pulnoci razim *5* *9* -
-
ty hele kamaráde...o půlnoci to se mi zdá pro TEBE trochu pozdě...TY by sy měl vyjíždět mnohem dřív...ale i tak taky přeji šťastnou cestu, a ať se nám v tom vesmíru nestratíš...xDDD -
tak stasnou cestu a nestrat se nam *3* *1*
-
-
-
-
-
-
Prázky jsou na nic...
Když jste nemocný na antibiotikách tak k čemu sou vám proboha ty prázky se na to vypípnu a bude to ... já chci jít ven a hrát forbal ale můžu hovno akorát tak ... *9* -
-
Re: Prázky jsou na nic...
hele miso klid ja sice nejsem nemocna ale taky trcim doma *9* a moc me to teda nebavi -
-
Re: Re: Prázky jsou na nic...
No to jo,...ale můžeš jít ven a hrát fotbal, nebo jezdit na kole, a nebo prostě jen tak jít ven, já nesmím vůbec ven a nesmím ani na pitomý sluníčko se jít opalovat,...já se na to normálně vypípnu,...!!! *9* -
-
Re: Re: Re: Prázky jsou na nic...
jo mas pravdu
-
-
-