-
Karaoketexty
Holky asi nám vyletí Avril na karaoketextech. Pokuste se ji nějak spasit. *3* -
-
Re: Karaoketexty
juj....vždyť Avril se tam drží už nějakých 9 měsíců...:D -
-
Re: Re: Karaoketexty
a tobě to snad vadí? *1* čím dýl tím líp a dokud tam bude třeba: nightwork s Tepláky, tak ona tam bude taky!!! *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Karaoketexty
Máš snad něco proti Teplákům...??? *16* *16* jestli ano, tak to snad ani neříkej..!! :D :D :D *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Karaoketexty
dobře nic neříkám, ale ano mám!! *15* *15* *15* *15* Naše třída na to bude tančit na ván. besídce! Už ted se za ně stydím! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Karaoketexty
no tak na tu písničku dneska tančily asi 4 třídy! x(( no a celkem se to povedlo, na to, že vše udělali včera *1* ... jasně, pošli *3* -
My měli choreografii...:D Dělali sme to tak trochu podle toho videoklipu...:D Měli sme tři skupiny- tanečníci, muzikani a herci a prostě sme tamčili a hráli a hlavně si to užívali..:D :D No tak doufám, že se vám to podaří a možná, jestli ho od kámošky dostanu, tak ti aji pošlu video, jak sme to předvedli my...:D :D -
no naši to tak chcou tayk rozparádit, ale nemají choreografii ... -
Héééj.... my sme na to taky tančili...:D Na mikulášské... před celou školou... a povedlo se nám to skvěle... rozparádili sme úplně všechny a zase sme předvedli že jsme nejlepší...:DOstatní třídy nám jen tiše záviděli... Tepláky jsou hold COOL...:D :D Pěkně v teplácích jsme to na hale rozparádili v rytmu: gule dej si do prava...:D
-
-
-
-
-
-
WTH
Avril zverejnila video z nataceni What the hell boze ja se tesim!!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=7Gkf csR7e28&feature=player_embedded -
-
Re: WTH
wow už se nemůžu dočkat!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: WTH
Nedočkavá jak sáňky v létě. *1* -
-
Re: Re: Re: WTH
Tady se někdo hodně nudí *15*
-
-
-
Re: WTH
Áááááá... proboha... já se nemůžu dočkat...! To bude skvělý...! :D A všimli ste si těch triček... všichni tam maj WTH..:D :D
-
-
tuuuuuc
jjj je to upe cute zpěvačka *15* *15* a lidi klxd nehadejte se fuuuurt *4* *1* *1* -
-
Re: tuuuuuc
mi by jsme se rádi nehádali,jenže když se sem nahrne spusty lidí,a píšou že je avril hnusná,a že je kráva,tak jak se potom nemůžem hádat? *8*
-
-
muj blogg
hele , pls koukně te se na muj bloíg : nelinkaavril.blog.cz
mam malou náštěvnost ...... plskyyyyyyy
a napiště koment o novym dessu s avril -
dopisek pro avril
ahojík!!! nevíte někdo když chci napsat Avril dopis jestli to musi byt napsany anglicky nebo jestli muzu cesky??? prosím odpovězte *3* *7* -
-
Re: dopisek pro avril
myslim ze spis anglicky,. a chtela jsem se zeptat jestli ty mas jeji adresu? jestli jo mohla bys mi napsat jaka je jeji adresa? -
-
Re: Re: dopisek pro avril
Jo ta adresa je tady na osobnostech na jejím profilu..!
-
-
mn0 já ho tet atky píšu a v ajíně těžko avril umí česky :D -
No můžeš to napsat česky,ale asi tomu nebude rozumět *1* -
a myslíš že Avril umí česky?já myslím že ne"!!no píšeš to angličance tak asi anglicky!! *15* -
-
Re: Re: dopisek pro avril
no píše to kanadance:D
-
-
-
Takže !!!
Takže !!! sme tu už jako 3 lidi a ta opice je čím dál horší takže Smallwill ho jako trochu uklidnil awe je to s ním špatný, potřebujem posily !!! *15* *15* *15*
Jo a dostat sem se nejni lehký tu ošetřujeme našeho sežranýho, kousnutýho, přejetýho a zadupanýho Smallwilla a já sem jako trošku už vyčerpaná a Hanča mno tu rači nebudu komentovat se tu furt vybavuje přes telefon s Avril a ptá se jí na instrukce jak máme opičku namalovat a pohladit tkže jako dělejte !!! *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Takže !!!
ja uz letim tak do hodiny sem u vas *15* *15* -
-
Re: Re: Takže !!!
prosimtě čím to letíš??? *15* *15* dyt cesta trvá aspon 10 hodin bo nák tak nákou raketou nn??? *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Takže !!!
né to já jak sem se furt vybavovala stou Avril, tak sem jí zařídila, že Avril pro ni nechala poslat spešl rychlý triskáč...xDD -
-
Re: Re: Re: Re: Takže !!!
téda už dost jako ty mě chceš fakt zabít já tady jenom se tak dusím si mě nevšímejte se jenom udusím vás vubšc nemusí tráúpi t jako STOP UŽ !!! *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
Abbey Dawn Nový e-shop!!!
Mám svůj vlastní abbey dawn shop:) koukněte se, pokud vám něco padne do oka nakupujte:)posílám na dobírku a příjmám i platby předem:) myslím že nemám až tak nejhorší ceny:) sami uvidíte:) mám sposuty spokojených zákazníku, tak se prosím nenechte odradit tím, že je to "jen" na blogu, bohuzel nejsem tak sikovna abych se naucila s normalnima webowkama...:) *3* -
Nepřítomnost
Jak to tak čtu vidím že jsem přišel o plno věcí které se tu řešily *15* *15* -
-
Re: Nepřítomnost
To je pravda, přišel si o hodně *8*
PS: Co to máš za ptáka?.........
............toho na tom obrázku. *15* -
-
Re: Re: Nepřítomnost
ptáka to vysvětlím logicky :jelikož mé příjmení je ptačí tohle je ten pták kterého mám jako příjmení :-) -
-
Re: Re: Re: Nepřítomnost
Aha, to je tvoje příjmení. To máš dobrý *3*
Já sem zase slyšel že se někdo jmenuje takhle: Chorvat-Maho Jakotyč
Švéd-Ulov Sudhoven
Japonec-Skulema Nakaši
*15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Nepřítomnost
Dobré jména mno..:D -
Re: Re: Re: Re: Nepřítomnost
tak ja nevim jaky obrazek tu mam dat *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nepřítomnost
AVRIIIIIL ... *15*
-
-
-
-
Re: Re: Nepřítomnost
*1* *1* *1* ....hele, nekaž nám tu mládež jo :D *4* .....jakýho jinýho by jsi měl mít jako na mysli :D *1* *3* *15* *7*
-
-
-
:)
Konnichiwa
Se mnou tady po devátý nepočítejte, zítra vstávám v etři hodiny. Jedu na výlet *3* haha.
Elis. co to máš za úkol?, s fyzikou bych ti mohl poradit. *3* -
-
Re: :)
Tak si ho užij, a kam jedeš? *3* -
-
Re: Re: :)
Jedu na zříceninu Dívčí kámen, je to pár kilometrů od Českého Krumlova.
V zimě je to tam nádhera, už sem tam byl dvakrát.
Moje fotka z minula: http://foto.mapy.cz/autor-461402051 19-ivanikm
Jsou tam i z jiných hradů kde sem byl. -
-
Re: Re: Re: :)
aha, tak to jo ... hezké fotky *3* -
-
Re: Re: Re: Re: :)
ty jo ty se mas ja bych jela hned!necchces nas vsechny nekdy nekam vzit? *15*
-
-
Hey, tam skoro bydlím ... *15* *15* *15* *15*
Tam je to nádherné, ybla jsem tam 5x a šla sem tam všema cestama co tam vedou je to tam boží mám ho nejradši *14*
-
-
-
A kam jako jedeš na vejlet??
Jinak, jakoo já taky normálka jdu spát v 12 a ve 3 vstávám, protože si spomenu že sem nevypla iPod a ležim na něm a pak usnu až ve 4 a stávám v 5 *15* *15* *15* Nomrálka *15* *15* -
Nooo... to říkám, večerka... *15*
Elis se šla nadlábnout, vrátí se prej co nevidět neslyšet ... *15* *15*
A fyziku ... má nějakej úkol kterej ani jedna nechápem s tím bys jí mohl pomoc ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: :)
Naše upírka Elis se šla nadlábnout.
Vysát svýho třídního učitele. Dobrou chuť. -
-
No jestli šla vysát Fíšu, tak to no to teda fuuuj Elis *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :)
jediniho ucitele kteryho bych potrebovala zabit je hejnej sem nepsala ctvrtletku z fyziky a nechce se mi to psat. a ukul mame: kolik Kc utratime svym rodicum rocne jestle muj spotrebic je v provozu 3 hodiny denne a nevim co stim
-
-
-
-
-
Goodbye
Elis, ahoj zítra *3* -
-
Re: Goodbye
ok cau *4*
-