Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jana291995

complicated

HEJ,POSLECHNĚTE SI písničku od VANEESY HUDGENS-COME BACK TO ME...ten refrén je celá písnička Complicated....jako krade *16*
    • leila00

Re: complicated

No, tak nějaká podoba by tam byla ale to je asi v 90% písniček. Skoro každá písnička je něčím podobná ještě s nějakou. Holky, když se vám líbí jedna celebs tak hned nehledejte chyby v druhejch *3*
      • sharpay1995

Re: Re: complicated

Ale já u Van nehledám žádné chyby...já jí mám ráda i jako zpšvačku i jako herečku...ale ta jedna část to je prostě Complicated, ale trošku zrychleně!!!
    • sharpay1995

Re: complicated

Jóóó to znám...poprvé když sem to slyšela tak sem myslela že asi zečílím..!!!
  • angel15

hej...

nespěte tu:D...heled vite co je zajimavy:)..že se avril s tim bejvalim ted už rozcházej zrovna,když se zase střetla s tim bejvalim ze skupiny,jak se měli tak zvaně rádi:D
    • sharpay1995

Re: hej...

no jo...no ale nemyslím si teda že by Avril opustila derycka kvůli nějakýmu jinému chlapovi...no ale...kdo ví...xD
      • angel15

Re: Re: hej...

tak ja to neříkam..jen že to tak vyšlo:D..tak nebo tak sakra Avril kde je to CD:D
        • sharpay1995

Re: Re: Re: hej...

No vyšlo...xD Přesně...kde je to CD....xD
    • cara

Re: hej...

TJN :D
  • sharpay1995

superstar

no tak a teď je totálně prokázáno že ten člověk co dělá reklamy na superstar je fanoušek Avril...bo v reklamě na včerejší vyřazování byla pro tentokrát " Sk8r boi"
    • sharpay1995

Re: superstar

tak oprava...ne jenom na superstar ale všichni co dělaj reklamu pro Novu... bo teď Avril jede i v reklamě na nějakou tu akci co pořádá Nova...
      • angel15

Re: Re: superstar

ja to tušil:)...
        • Re: Re: Re: superstar

Avril ted fakt letí,ptž na kanálu : Disney Channel ted v reklamě na seriál Americký drak taky hraje " Sk8er Boi" *14*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: superstar

No jo... Avrilka je prostě MEGAstár..... *14* *14* *14*
      • avril-nely

jj *4*
      • jana291995

jo no...pravdáá..

Já mám novou fotku Avril z nahrávacího studia..http://a-lavigne.blog.cz/09 11/nova-fotka-avril-z-nahravaciho-s tudia
        na kytaře má novou nálepku abbey dawn..jiak ta kytara je kráásná *1*
        • cara

Re: Re: Re: superstar

Jéé TA kytARA je božží =)
  • fifinka7

nudáááá

mno je tu zas nějak mrtvo *5* *3*
    • sharpay1995

Re: nudáááá

Hmmm...to je... nikdo žádné novinky o Av??? Tak aspoň, jaký byly Vánoce a co novej rok...jak budete slavit???
      • jana291995

Re: Re: nudáááá

k těm novinkám-je jedno video kde av přeje fanouškům štastné svátky a to je všechno
        http://www.youtube.com/wa tch?v=WbwSogxV3_M
        • xkostex

Re: Re: Re: nudáááá

Ja budu nejspis silvestra slavit jako kazdy rok budu sedet doma a koukat na filmy *9*
      • jana291995

Re: Re: nudáááá

no,já ho asi prožiju tak jako každej new rok!NUDNĚ,S RODIČEMA U TELEVIZE!! *9*
        • fifinka7

nrzoufej já to tak mam každej rok.....letos je v plánu Nova, nebo dobrej filmík a k tomu se budu opíjet džusíkem a cpát se popkornem mno a pak až budeme zapalovat ohňostroj tak budu házet lidem pod nohy petardy XD......prstě jako vždycky XD....JO A K TOMU VIDEJKU---->tAdY Je kOnEčNě oDpOvĚď Na tO JaK Se sPráVnĚ VySlOvUjE AVRIL LAVIGNE *1* *3* *14* *3*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: nudáááá

pravda...konečně už víme jak se to vyslovuje... A TAK SE MI ZADÁ ŽE LETOS TRÁVÍME SILVESTRA VŠICHNI STEJNĚ...xDDD
        • sharpay1995

Nejsi sama...já taky... ale pustím si Novu...superstar, Václavák, Comeback...nemuselo by to být letos tak hrozný...xDDD
          • jana291995

Re: Re: Re: Re: nudáááá

NO taky si myslím,nejvíc mě baví to na tom Václaváku jak říkáš,to je bomba!!
            Ale jinak silvestr nějak nemusím,ale u nás je vždycky sranda když pouštíme rachejtle..to se vždycky klepu upe zimou..brrr *9* *15* *1*
  • puspuspusinka

Tak co budeme dělat Ájo a Elis? =)

Ehm....Tak co budeme dělat? *14*
    • xkostex

Re: Tak co budeme dělat Ájo a Elis? =)

no mohli bysme jet do Krajece navstivit hobity a pak do Narnie za Aslananem a hlavne za Petou *14* *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Tak co budeme dělat Ájo a Elis? =)

No jasně a zapoměla si že taky pojedeme za Kaspiánem *1*
        • Re: Re: Re: Tak co budeme dělat Ájo a Elis? =)

jo za nim taky ale Peta je hezci *14*
  • puspuspusinka

Žijete ???

Hey.....Žijete..... *7*
    • xkostex

Re: Žijete ???

ja jo na chvily
      • Re: Re: Žijete ???

díky bohu aspoň jeden mimozemšťan tu žije ... *15* *15* *15* taj jak je? *7* pod na ajsko *14*
        • Re: Re: Re: Žijete ???

aha tak už si asi taky dožila co??? *7* sakra ... s kým já tu teďka budu ...??? *7* *8*
  • kvatro

Bohnice

My z Čech máme zamluveny Bohnice, vy z Moravy máte Opavu. :)

Hanka se jde zeptat na kamarádku Míšu do blázince:
    Vás nepotěším, paní Kumarová. Stále kvoká, stále kvoká.
    • puspuspusinka

Re: Bohnice

Když mi nedaly zatím žádný prášky tak se nediv ... *15*
      • kvatro

Re: Re: Bohnice

No tak tam bohužel budeš skákat po kleci až do rána. *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Bohnice

A mě to nevadí ... mě to bavíí ... daly mi sem trampolínu ... *15* *15* *15*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: Bohnice

Já bych ti tam dal gumovou kost na kousání.
        • xkostex

Re: Re: Re: Bohnice

twl to chci videt! startuju koste a jedu do bohnic *15*
      • xkostex

Re: Re: Bohnice

*15* *15* *15* *15*
  • kvatro

P - Podruhé, poslední.

Povánoční přátelské posezení.

Puspuspusinkovská pánev přičaruje pár přátelům pěkné pohoštění.
    Pavouky, pyré, pomerančem plněné papoušky, piškoty po Přeloučsku, pardubické perníky, provencálská prasata plněná pórkem.
    Pisálek pistolník přijíždí pozdě, píchlá pneumatika půjčeného, prastarého peugeotu. Prásk plnou parou pánví po palici. Příště přijeď prosím přesně! Povídá Puspuspusinka.
    Puspuspusinka pojídá plnotučné pavouky, pavouky prokládá páchnoucími piškoty. Pro pisálka připravila pro pití pařížský punč. Pisálkova přítelkyně Pohanka Pakumarová plní pupek půlrok prošlými pardubickými perníky. Pistolník potom poškádlí přísedící peprnýma průpovídkama. Prostě příkladné přátelské posezení.
    Po pár půllitrech piva, Pisálek pistolník padne pod postel, pitím přebral. Puspuspusinka přikryje pisálka plátěným pytlem, podloží polštářek, přidá plyšáka. Prostě pohádka. Pisálek prospal poledne.
    Pohanka právě pěje poprockové písně. Presley, Perry, Pink, Paramore. Překrásné provedení, povídá Pisálek. Potlesk pro Pohanku!
    • vterinka

Re: P - Podruhé, poslední.

Dobře ty! Tehle mě pobavil! Hlavně to jak Pus... praštila Pisálka pánvi po palici. *1* *1* *1* *1*
      • kvatro

Re: Re: P - Podruhé, poslední.

To se ti líbí když pisálkovy dá někdo po hlavě. Taková zlomyslná *15*
        Aby nedošlo v dalším příběhu na tebe. *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: P - Podruhé, poslední.

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
        To se ti to na můj účet vymýšlí coo. .. *15*
        • xkostex

Re: Re: Re: P - Podruhé, poslední.

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* twl ty bys z tech pohadek cos napsal mel skvelou knizku *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: P - Podruhé, poslední.

to jooo *15*
  • sharpay1995

Taky bych chtěla..:D

http://video.it.msn.com/watch/video /a-lezione-di-chitarra-da-avril-lav igne/4qnxl5pp

Jak tam Av jenom sedí a přikivuje..:D
    • vterinka

Re: Taky bych chtěla..:D

to sme nepobrala proč to před ní zpívala! :D.. a ta kytara zněla chvílemi falešně a o zpěvu nemluvím .. :D
      • sharpay1995

Re: Re: Taky bych chtěla..:D

jej... to byla prostě v Itálii soutěž, nějaká kytarová s Avril... no a ona ji vyhrála tak tó no...D
    • puspuspusinka

Tve já takle vidět Avril tak se radostí sesypu a potom ještě kdybych jí měla zahrát tak to no to to můžu rovnou zabalit *15* *15* *15*
    • kvatro

Frodo Kumar pytlík se tady taky objevil. Co nám neseš za zprávy, cizinče? *15*
      • sharpay1995

Re: Re: Taky bych chtěla..:D

Žádný zprávy nenesu..:D
  • sharpay1995

..

Takový malý článek...

Podle Billboard se analyzuje, že tato deska by mohla dosáhnout vrcholu, ale furt tam není. Bylo už prodáno 85 000 až 90 000 kopií za tento týden! Deska The Best Damn Thing prodala 285 000 kopií. Aby se čísla zvedly, musí se Avril do propagace vložit vší silou. To je zatím v tuto chvíli jediná naděje, jinak deska Goodbye Lullaby nemusí být úspěšná.
    • vterinka

Re: ..

hmm.. to je zajímavé o bude tím, že já si ji stále ještě nekoupila. xD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit