-
complicated
HEJ,POSLECHNĚTE SI písničku od VANEESY HUDGENS-COME BACK TO ME...ten refrén je celá písnička Complicated....jako krade *16* -
-
Re: complicated
No, tak nějaká podoba by tam byla ale to je asi v 90% písniček. Skoro každá písnička je něčím podobná ještě s nějakou. Holky, když se vám líbí jedna celebs tak hned nehledejte chyby v druhejch *3* -
-
Re: Re: complicated
Ale já u Van nehledám žádné chyby...já jí mám ráda i jako zpšvačku i jako herečku...ale ta jedna část to je prostě Complicated, ale trošku zrychleně!!!
-
-
Re: complicated
Jóóó to znám...poprvé když sem to slyšela tak sem myslela že asi zečílím..!!!
-
-
hej...
nespěte tu:D...heled vite co je zajimavy:)..že se avril s tim bejvalim ted už rozcházej zrovna,když se zase střetla s tim bejvalim ze skupiny,jak se měli tak zvaně rádi:D -
-
Re: hej...
no jo...no ale nemyslím si teda že by Avril opustila derycka kvůli nějakýmu jinému chlapovi...no ale...kdo ví...xD -
-
Re: Re: hej...
tak ja to neříkam..jen že to tak vyšlo:D..tak nebo tak sakra Avril kde je to CD:D -
-
Re: Re: Re: hej...
No vyšlo...xD Přesně...kde je to CD....xD
-
-
-
Re: hej...
TJN :D
-
-
superstar
no tak a teď je totálně prokázáno že ten člověk co dělá reklamy na superstar je fanoušek Avril...bo v reklamě na včerejší vyřazování byla pro tentokrát " Sk8r boi" -
-
Re: superstar
tak oprava...ne jenom na superstar ale všichni co dělaj reklamu pro Novu... bo teď Avril jede i v reklamě na nějakou tu akci co pořádá Nova... -
-
Re: Re: superstar
ja to tušil:)... -
-
Re: Re: Re: superstar
Avril ted fakt letí,ptž na kanálu : Disney Channel ted v reklamě na seriál Americký drak taky hraje " Sk8er Boi" *14* -
-
Re: Re: Re: Re: superstar
No jo... Avrilka je prostě MEGAstár..... *14* *14* *14*
-
-
-
jj *4* -
jo no...pravdáá..
Já mám novou fotku Avril z nahrávacího studia..http://a-lavigne.blog.cz/09 11/nova-fotka-avril-z-nahravaciho-s tudia
na kytaře má novou nálepku abbey dawn..jiak ta kytara je kráásná *1* -
-
Re: Re: Re: superstar
Jéé TA kytARA je božží =)
-
-
-
-
nudáááá
mno je tu zas nějak mrtvo *5* *3* -
-
Re: nudáááá
Hmmm...to je... nikdo žádné novinky o Av??? Tak aspoň, jaký byly Vánoce a co novej rok...jak budete slavit??? -
-
Re: Re: nudáááá
k těm novinkám-je jedno video kde av přeje fanouškům štastné svátky a to je všechno
http://www.youtube.com/wa tch?v=WbwSogxV3_M -
-
Re: Re: Re: nudáááá
Ja budu nejspis silvestra slavit jako kazdy rok budu sedet doma a koukat na filmy *9*
-
-
Re: Re: nudáááá
no,já ho asi prožiju tak jako každej new rok!NUDNĚ,S RODIČEMA U TELEVIZE!! *9* -
-
nrzoufej já to tak mam každej rok.....letos je v plánu Nova, nebo dobrej filmík a k tomu se budu opíjet džusíkem a cpát se popkornem mno a pak až budeme zapalovat ohňostroj tak budu házet lidem pod nohy petardy XD......prstě jako vždycky XD....JO A K TOMU VIDEJKU---->tAdY Je kOnEčNě oDpOvĚď Na tO JaK Se sPráVnĚ VySlOvUjE AVRIL LAVIGNE *1* *3* *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: nudáááá
pravda...konečně už víme jak se to vyslovuje... A TAK SE MI ZADÁ ŽE LETOS TRÁVÍME SILVESTRA VŠICHNI STEJNĚ...xDDD
-
-
Nejsi sama...já taky... ale pustím si Novu...superstar, Václavák, Comeback...nemuselo by to být letos tak hrozný...xDDD -
-
Re: Re: Re: Re: nudáááá
NO taky si myslím,nejvíc mě baví to na tom Václaváku jak říkáš,to je bomba!!
Ale jinak silvestr nějak nemusím,ale u nás je vždycky sranda když pouštíme rachejtle..to se vždycky klepu upe zimou..brrr *9* *15* *1*
-
-
-
-
-
Tak co budeme dělat Ájo a Elis? =)
Ehm....Tak co budeme dělat? *14* -
-
Re: Tak co budeme dělat Ájo a Elis? =)
no mohli bysme jet do Krajece navstivit hobity a pak do Narnie za Aslananem a hlavne za Petou *14* *15* -
-
Re: Re: Tak co budeme dělat Ájo a Elis? =)
No jasně a zapoměla si že taky pojedeme za Kaspiánem *1* -
-
Re: Re: Re: Tak co budeme dělat Ájo a Elis? =)
jo za nim taky ale Peta je hezci *14*
-
-
-
-
Žijete ???
Hey.....Žijete..... *7* -
-
Re: Žijete ???
ja jo na chvily -
-
Re: Re: Žijete ???
díky bohu aspoň jeden mimozemšťan tu žije ... *15* *15* *15* taj jak je? *7* pod na ajsko *14* -
-
Re: Re: Re: Žijete ???
aha tak už si asi taky dožila co??? *7* sakra ... s kým já tu teďka budu ...??? *7* *8*
-
-
-
-
Bohnice
My z Čech máme zamluveny Bohnice, vy z Moravy máte Opavu. :)
Hanka se jde zeptat na kamarádku Míšu do blázince:
Vás nepotěším, paní Kumarová. Stále kvoká, stále kvoká. -
-
Re: Bohnice
Když mi nedaly zatím žádný prášky tak se nediv ... *15* -
-
Re: Re: Bohnice
No tak tam bohužel budeš skákat po kleci až do rána. *15* -
-
Re: Re: Re: Bohnice
A mě to nevadí ... mě to bavíí ... daly mi sem trampolínu ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Bohnice
Já bych ti tam dal gumovou kost na kousání.
-
-
Re: Re: Re: Bohnice
twl to chci videt! startuju koste a jedu do bohnic *15*
-
-
Re: Re: Bohnice
*15* *15* *15* *15*
-
-
-
P - Podruhé, poslední.
Povánoční přátelské posezení.
Puspuspusinkovská pánev přičaruje pár přátelům pěkné pohoštění.
Pavouky, pyré, pomerančem plněné papoušky, piškoty po Přeloučsku, pardubické perníky, provencálská prasata plněná pórkem.
Pisálek pistolník přijíždí pozdě, píchlá pneumatika půjčeného, prastarého peugeotu. Prásk plnou parou pánví po palici. Příště přijeď prosím přesně! Povídá Puspuspusinka.
Puspuspusinka pojídá plnotučné pavouky, pavouky prokládá páchnoucími piškoty. Pro pisálka připravila pro pití pařížský punč. Pisálkova přítelkyně Pohanka Pakumarová plní pupek půlrok prošlými pardubickými perníky. Pistolník potom poškádlí přísedící peprnýma průpovídkama. Prostě příkladné přátelské posezení.
Po pár půllitrech piva, Pisálek pistolník padne pod postel, pitím přebral. Puspuspusinka přikryje pisálka plátěným pytlem, podloží polštářek, přidá plyšáka. Prostě pohádka. Pisálek prospal poledne.
Pohanka právě pěje poprockové písně. Presley, Perry, Pink, Paramore. Překrásné provedení, povídá Pisálek. Potlesk pro Pohanku! -
-
Re: P - Podruhé, poslední.
Dobře ty! Tehle mě pobavil! Hlavně to jak Pus... praštila Pisálka pánvi po palici. *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: P - Podruhé, poslední.
To se ti líbí když pisálkovy dá někdo po hlavě. Taková zlomyslná *15*
Aby nedošlo v dalším příběhu na tebe. *15* -
Re: Re: P - Podruhé, poslední.
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
To se ti to na můj účet vymýšlí coo. .. *15* -
-
Re: Re: Re: P - Podruhé, poslední.
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* twl ty bys z tech pohadek cos napsal mel skvelou knizku *15* -
-
Re: Re: Re: Re: P - Podruhé, poslední.
to jooo *15*
-
-
-
-
-
Taky bych chtěla..:D
http://video.it.msn.com/watch/video /a-lezione-di-chitarra-da-avril-lav igne/4qnxl5pp
Jak tam Av jenom sedí a přikivuje..:D -
-
Re: Taky bych chtěla..:D
to sme nepobrala proč to před ní zpívala! :D.. a ta kytara zněla chvílemi falešně a o zpěvu nemluvím .. :D -
-
Re: Re: Taky bych chtěla..:D
jej... to byla prostě v Itálii soutěž, nějaká kytarová s Avril... no a ona ji vyhrála tak tó no...D
-
-
Tve já takle vidět Avril tak se radostí sesypu a potom ještě kdybych jí měla zahrát tak to no to to můžu rovnou zabalit *15* *15* *15* -
Frodo Kumar pytlík se tady taky objevil. Co nám neseš za zprávy, cizinče? *15* -
-
Re: Re: Taky bych chtěla..:D
Žádný zprávy nenesu..:D
-
-
-
..
Takový malý článek...
Podle Billboard se analyzuje, že tato deska by mohla dosáhnout vrcholu, ale furt tam není. Bylo už prodáno 85 000 až 90 000 kopií za tento týden! Deska The Best Damn Thing prodala 285 000 kopií. Aby se čísla zvedly, musí se Avril do propagace vložit vší silou. To je zatím v tuto chvíli jediná naděje, jinak deska Goodbye Lullaby nemusí být úspěšná. -
-
Re: ..
hmm.. to je zajímavé o bude tím, že já si ji stále ještě nekoupila. xD
-