Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prosim nevíte někdo jak se jmenuje ten fešák co hraje přítele Avril v klipu What the hell? Děkuji :)
    • myslim ze se menuje Spencer Hill
  • Avrilka

Nemá prostě chybu je nej zpěvačka na celým světě!Mám její cd a je prostě super!Je aspoň hezká a má vždy svůj názor a dělá jenom to co chce!Je prostě suuuuuuuuuuuuuuper!
  • Pro anti-fanoušky Kelly

Osobně si myslím,že je Avril lepší než Kelly(Clarkson.Avril zpívá nádherně,i na živo!Avril si sama skládá hudbu i texty.Zato Kelly neumí nic jinýho,než pak jen odkdáknout písničku!!!!
  • monikasmajlo

fuj

ma tak zvraštenou tvár jak muj pradeda *8*
    • bambusanka

Re: fuj

polib si prde*l ty krávo!!!Avril je super!!!
      • danielka1996

Re: Re: fuj

ja si myslim ze vrasky ma snad kazdej clovek kterej se usmeje od ucha k uchu a to avril dela moc rada *4*
        • angel15

Re: Re: Re: fuj

ja mam vrasky z toho ,jak ji vždycky tady nějakej blb nebo blbka začnou urážet *1*
    • miley11cyrus

*1* *15* *15* *15*
      • danielka1996

angeli sorry ale v zakladce se tohle neuci a do konce zakladky ma jeste dost casu,,,jasny urazi avril,ale jako tohle si fakt nemusel *8*
        • angel15

no a co mam na tohle říct?jelikož avril vrásky nemá,tak to sem napsala jen ,aby někoho vytočila,tak proč ji nemužu odpalkovat?
    • angel15

ježiš marja 10 let ti je a mluviš tady o vráskách.... *1* nejdřiv si prostuduj ve škola co to vubec je a až vyjdeš alspon základku,tak pak něco piš díky *4*
    • jana291995

Nemůžeš srovnávat tvýho 100 letýho pradědu s 24 letou Avril...jestli se ti nelíbí tak prosím postěžuj si,ale ne tady...vím že je to tvůj názor,ale Avril nemá ani jednu vrásku,asi nevíš jak vypadají..ale to je jedno... *15* chtěla bych vidět tebe,a myslím si že bych si tě s tvým dědečkem pletla,ptž máte určo stejný vrásky...CO SI JAKO MYSLÍŠ ŽE KDYŽ SI DÁŠ DO IKONKY SELENU GOMEZ ŽE TI VŠICHNI BUDOU ZOBAT Z RUKY?...je to tvůj názor no,ale než něco napíšeš tak se zamysli,ptž avril nemá ani jednu vrásku,a napsala jsi to sem jenom proto,že závidíš avrilce její krásu..ptž ty tak krásná určo nejsi..máš vrásky,a velkej zadek že?.. *15*
      • Re: Re: fuj

A ty si myslíš co? Že když tady napíšeš takovou hovadinu,tak se všichni zblázní strachy?? A proč by tam nemohla mít Selenu Gomez? Tobě taky někdo vyčítá,že tam máš avril? A jak můžeš soudit někoho,když nevíš,jak vypadá a ani nevíš,kolik je jejímu dědovi. *1*
        • jana291995

JEŽIŠI...tak ona ani neví kolik ej Avril,a už oni říká že má vrásky...jako líbilo by se to tobě?..nikdo se strachy posírat nemusí,ale normální člověk pochopí,že když ji máme rádi tak za ni budem stát,a ne že tady budem podporovat nějakou 10letou holku..avril se nám pstě líbí,a takovýhle názory mi nevadí,ale už mě mrzí,a něktrerý komentáře který tady uvádí antifandové jsou mizerný..a věřte nebo ne,i mě to někdy zamrzí když tady někdo napíše že je koště,a že je to barbie,že neumí zpívat...jak můžete bejt tak bezcitní a říkat takový keci..když se vám nelíví tak sem nelezu..proč bych já lezla třeba na diskuzi někoho koho nemám ráda..?proč?o čem ybch si tam měla povídat?o tom že je nejlepší když to není pravda?..nikdo není nejlepší,ani dokonalý,ale pro mě je AVRIL dobrá zpěvačka,a miluju její zpěv,ale neříkám že je dokonalá.. *16*
          • miley11cyrus

Re: Re: Re: Re: fuj

Jo mě se avril nelíbí ale nekteré písničky jdou to není urážka mám ráda jiné a vím že něco dokázala *1*
            • jana291995

Re: Re: Re: Re: Re: fuj

jo,přesně.. *4*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: fuj

Tak tohle de vidět že to napsal normální člověk! Vyjádřit svůj názor, ale slušně... Tak kdyby se chovaly všichni...to by bylo krásně na světě...nebo aspoň na týhle dizkuzi!!!
      • sharpay1995

Dobře!!! *15* *15* *1* *1*
        • Re: Re: Re: fuj

Špatně!!! *15* *15* *1* *1*
    • sharpay1995

No chtěla bych vidět tebe ty nádhero..!!!!
  • jana291995

HELP MEEEE!!

Hej pomožte mi..ve čtvrtek dem na běžky,ale já to neumím,a včera (pondělí)sem kvůli tomu lhala ředitelovi,že sem měla horečku,týden předtím sem totiž zůstala doma.Co mám dělat ted?když zůstanu doma,tak už mi to trapný,a na běžky fakt nechci!!!No a když zase řeknu že sem měla horečku,tak mi nadá..pomoooc PROSÍÍÍM!!! *9*
    • puspuspusinka

Re: HELP MEEEE!!

tk di !!! *15* jednou to přežiješ a nebo řekni že si ztratila běžky !!! *15* teda pokud je nemáš ze školy !!! *15* já bych byla doma !!! *15* *13* *14* *3*
      • jana291995

Re: Re: HELP MEEEE!!

no zeptám se mamky,no a ty běžky se berou ze školy no.. *4* zeptám se mamky zítra!!děkujíí
        • fifinka7

Re: Re: Re: HELP MEEEE!!

hm nám řekla dneska učitelka ať si na zejtra přineseme věci na běžky....a já je za 1. nemam (myslim ty věci.....kdybych je měla tak se mi to nechce tahat :D.....a navíc na ně pstě nechci....takše mam omluvenku a nejspíš budu cvičit s klukama :D *1*
          • angel15

Re: Re: Re: Re: HELP MEEEE!!

vy ste teda sportovni holky :D...to ja bych šel hnedka ,i když sem na tom stál jen dvakrá:)...sem si řikal třeba bude ze mě dalši Bauer :D
            • fifinka7

Re: Re: Re: Re: Re: HELP MEEEE!!

já to přežila s omluvenkou :D....jako né že bych tělák neměla ráda, ale jako běžky to je noční můra.....a jako minulej tejden jsme byli bruslit na rybníku :D.....a to byl jen z půlky zamrzlej :D
            • sharpay1995

no tak jako my byly na běžkách minulé pondělí a toto pondělí půjdeme znova...jako několikrát sem hodila držku jelikož sme jezdili v šíleným lese..., ale tak aspoň byla nějaká sranda....DDD Párkrát se to dá přežít....xDDD
            • puspuspusinka

já bych šla tky, awe pak ty modřiny oouuu !!! *15* *15* *15* awe mě to docela bawí já se mocík z těláku neomlouvám !!! *4*
  • terineczqa

ajojiiik

cauki lidicky posledni dobou se mi zda zhe se tu nic moc nedeje *7* *7* *7*
    • puspuspusinka

Re: ajojiiik

Mno konečně, si toho někdo normální (jako já) taky všimnul!!! *1* *1* *1* Já to tu Hanče říkám, že tu je to nic moc teďka a ona že se mi to zdá, tak vidíš máme tu dalšího super chytrýho člena,...!!! *1* *1* *1* Jako sem já,...!!! *1* *1* *1*
      • xkostex

Re: Re: ajojiiik

Miso ty si normalni? doval abych se zasmala *15* *15* ne to byl vtip. a taky se mi to zda
        • sharpay1995

Re: Re: Re: ajojiiik

no taky mám otázku: ty si normální??? No ehm...xDDD jo a jinak to psala Tereze když sme byly spolu ve škole takže ktimu aby to napsala sem ji navedla já...xDD
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ajojiiik

Mno vidíte napíšu sem takovou menší kravinku a hned ste tu všichni *1* *1* *1*
            A já a normální? Mno když já nwm, ono to je těžký,...když já sem děsnej CVOK, takže asi normální nejsem mno *1* *1* *1*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: ajojiiik

ne nejsem normalni ale rekni mi kdo je normalni? *15*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: ajojiiik

no víš co..xDDD
            • xkostex

jo aha ttj. a my vime jak ses normalni ze holky? *15*
            • sharpay1995

1, bylo to na míšu
              2, já sem normální furt...xD Semnou strávit jeden den a zblázníš se stoho jak sem normální...xDDD
            • jana291995

no asi nikdo mno.. *1* možná já někdy,ae fakt jenom někdy *14*
  • bambusanka

dobrýý rááno tsssssss??

Čaukýý *1* *14* taky ještě doma?? Já se vám musim přiznat-Dneska byh už mohla normálně do školy *1* Ale tak trošku simuluju *1* *1* se mi totiž do toho našeho ústavu vůbec nechce... *13*
    • puspuspusinka

Re: dobrýý rááno tsssssss??

jono mě do toho ústavu ani nepustí naštěstí, ale chtěj mě vysadit u jedný ----- kde se učí ájinu a mě se tam nechce poraďte mi ... *10* *16* *7*
      • sharpay1995

Re: Re: dobrýý rááno tsssssss??

Tak já už sem ve škole byla...a první reakce našeho třídního: já Hanko ty už si ve škole? No to jo..když je koncert tak to sou všichni najednou zdrraví, že? A já..no jistě jak jinak..xDD
  • puspuspusinka

RILBA

Mno ahojky, jak ste se dneska měli?
    Já sem byla v ústavu zase na přednáškách a po škole chci naplánovat výlet za opičkama, na vejkend, ale nwm jak ste na tom, jestli vám daj doma volno? *7* *1*
    • puspuspusinka

Re: RILBA

Kurňa ... ta škola se mi do rilby vloudila ... *9*
      Budu muset na svým znalostech více zapracovati ... *1* *1* *1*
      • sharpay1995

Re: Re: RILBA

No jak to tak pozoruju, tak by sme měli vypracovat nějaký: RILBA SLOVNÍK" jelikož se vtom sama moc nevyznám...xDDD
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: RILBA

Mno Hančooo, teďka si na to, ale FAKTICKY kápla !!!
          "RILBA SLOVNÍK" to je úplně super nápad
          a hlavně pro new fanoušky to bude absolutně, supééér, protože až se k nám někdo přidá, tak mu dáme test cvoklosti do Avril a když správně odpoví, tak mu dáme slovník a přidáme si ho do party, protože nemůžeme náš pracně vypracovanej slovník (až ho vypracujeme) dát někomu koho neznáme a ještě hůř někomu kdo nezná Avril !!! *1* Takže já s Elis, si vezmeme část A-R, protože sme blbý a ty tvládneš sama S-Z protože seš chytrá ...
          *1*
          Kuba s Avril stvořily RILBA SLOVNÍK, my ho vyrobíme a vynaleznem, a ostatní ho budou používat ... *1* *1* *1* *1*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: RILBA

*15* *15* *15* super miso pod na icq dem pracovat na slovniku *15*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: RILBA

Cožé???? Ne, ne ,néééé... já sem tenhle skvělej nápad vymyslela a vy ho uskutečněte.... já totiž nemám ani páru, jak by to měo vypadat...xDD
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: RILBA

Joooooo... *1*
  • kvatro

Téma

Nahoďtě sem někdo téma k diskuzi *3*
  • fifinka7

:(

Av nám spadla až na patnácté místo :( *9*.....už je načase aby vyšlo to CD *4*
    • kladik

Re: :(

Všichni před ní mi vadí krom Ewy ale je to propad *9*
      • xkostex

Re: Re: :(

me pred ni vadi vsichni krome Iana a Emmy. az vyde to CD tak se vyhrabe hodne vysoko *4*
        • vterinka

Re: Re: Re: :(

teda to mě dost udivuje, když jsme tu pořád a pořád se tu něco děje, fakt nechápu
          • Re: Re: Re: Re: :(

Jenže nás je máloo... *9*
            Na jiných diskuzí jich je denně třeba 30 ... a víc ... *9* *9*
            Tady máme jenom naší "PRAŠTĚNOU PARTIČKU" *9* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit