Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • top.avrilka

SUPER VZOR

Avril Lavigne je podle mě nejlepší zpěvačka na světě.Má výbornej hlas a navíc skvěle vypadá...je to můj vzor.Jednou chci být jako ona!! *3* *1* *1*
  • acdz24

album

Americký skladatel a producent Lukasz Gottwald (37), pro Vás lépe známý jako Dr. Luke, se na twitteru vyjádřil k novému albu Avril.
    "Lidí se mě na to pořád ptají, takže tady je odpověď: nepracoval jsem na novém albu Avril. Nicméně jsem slyšel její věci a jsou tam opravdu úžasné písně.. :-) "
    Jen tak pro zajímavost, na kterých hitech se podílel: Avril Lavigne - Girlfriend, Keep Holding On, I Can Do Better, I Don't Have to Try, I Will Be, Runaway, Hot; Kelly Clarkson - Since U Been Gone, Behind These Hazel Eyes, My Life Would Suck Without Yout; Pink - Who Knew, U + Ur Hand; Katy Perry - I Kissed a Girl, Hot n Cold, California Gurls, Teenage Dream; Britney Spears - Circus; Miley Cyrus - Party in the USA; Kesha - Tik Tok.. a mnoho dalších.
    Ti nás tedy napínají *3* Pořád slyšíme jaký to je suprový album, ale čekat na nej musíme dál... *1* *9* *4*
    • vterinka

Re: album

Hmm.. zajímavé! *3* Tak snad to nejsou jen plané řeči, a snad bude fakt dobré to cd! *3*
      • sharpay1995

Re: Re: album

Taky doufám...:D
        • fifinka7

Re: Re: Re: album

to album už ale muselo slyšet lidí :D...s datem už to vypadá ale naštěstí nadějně a to je hlavní ne? *4* *3*
  • puspuspusinka

Pohádka... Pan Spisovatelskej

A je to na 3 části ... mnoo Elis trvdí, že je good, tak snad to řeknete taky... *15*

1. část
    Pan SpisovatelskejByl tu rok 1999, a blížily se Vánoce … Jak nádherné období, ale to si rozhodně nemyslel náš pan spisovatelskej, a o něm je právě náš příběh. Pan Spisovatelskej, tak mu říkaly děcka z města, ale jmenoval se Michňálek Šmejkovskej. Byl to takovej 40cátník, který nedělal celý život nic jiného, než že psal příběhy a vymýšlel si o každém z města hrozně urážející povídky, nejvíc urážel jednu pomatenou, hodnou a tupou čarodějnici Míšu, která měla ráda své řemeslo a dělala ho jak nejlíp dovedla, jen byla trochu natvrdlá a každou chvíli byla za sedmery lesy katastrofa … Ale vždy všechno dala do pořádku a všichni jí měli rádi, hlavně protože, všichni měli Vánoce z jejích záchran o její vzácnou chatrč, když jí pokaždé vybouchla.
  • xkostex

DOTAZ

michale jak chce dobit Hollywood 2 terinama? jo informace misa sla skocit sipku do vany takze ji tu zatim priprav naky prekvapko prosim:D
    • kvatro

Re: DOTAZ

Na to sem už myslel dopředu že půjde do vany. Nasypal sem tam hejno piraní. To bude překvapení. za chvíli budou skákat šipku ty pirani, ale s plným pupkem.
      • xkostex

Re: Re: DOTAZ

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* ooo jak morbidne vtipne *15* *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: DOTAZ

Ty pirani ti nadaruju, vapadam teďka jak kus hadru ... sem vožužlaná ze všech stran .... ale zbavila sem s ejich a víš jakk???
          Jednu sem klepla šamponem a ostatní jí šli na pohřeb takže je to v pohodě ... *15* *15* *15* *15* *15* *15*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: DOTAZ

*15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

Aaaa

Lidičky hory jsou hustý. A Michale kdybys mi nenapsal ze je Valentyn tak to ani něm xD Jinak díky za sms mooooc se mi líbila. Takova romantická valentynk. XDD. Jinak jak tu koukám asi vám hooodne chybim když si tu nepleťte. XD
    • kvatro

Re: Aaaa

To víš, chtěl sem ti udělat radost. *14* Plánoval sem to už měsíce. *1*
      Ba ne, že je Valentýn sem zjistil až dneska odpoledne.

To vidíš dobře, že tu chybíš. *1* Protože bez tebe by se to tady mohlo za chvíli zavřít z důvodu nízké návštěvnosti *15* Každý sem chodí ale nenechá tu ani písmenko. *1* *13*
    • puspuspusinka

Re: Aaaa

Sorry za ty preklepy ale ja sem na iPodu xD. A ono si to někdy píse úplne něco jinýho tam mělo bejt nepisete a ne nepleťte.xD
      • kvatro

Re: Re: Aaaa

To mi tomu rozumíme, co píšeš. *3*
        Jsme zvyklí od Elis. *15*
  • kvatro

:o)

Když tu vytahujete tu historii. Tak sem taky něco přidám.

Můj vůbec první příspěvek tady na diskuzi: 08.10.2010

"Každý napíše kdy a jak se stal fanouškem Avril. Prostě jak to všechno začalo. Když je nové CD v nedohlednu tak ať je tu aspoň něco pozitivního." Hanka si tu tehdy stěžovala na márnici nebo hřbitov.

reakce na můj příspěvek. (Míša)
    Thank you Kvatrooo
    "Hey že tys to měl/a naplánovaný... My si tu jako máme připomenout kdy a jak sme se zamilowaly do Avril abysme na ní nebyly naštvaný kvůli CD nebo s to plácla neúmyslně??? Protože seš dobráá ... díky tomuhle sem si totiž uvědomila že Avril je pro mě vším a neměla bych být na ní naštvaná kvůli CD i když už to odkládá děsně dlouhoo ... TKAŽE "DĚKUJU" !!!"

*15* *15*
    • puspuspusinka

Re: :o)

To sem psala já?? *7* *15*
      Hey my sme tě měly za holku cooo *15* *15*
      • kvatro

Re: Re: :o)

Jo to si psala ty. *3* *1* S Hankou jste mě měli za holku. *15*

A ještě moje vůbec první narážka na tebe byla:

"Si asi dostala dneska pukem do hlavy." *15*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: :o)

jo.. to si ale přesně pamatuju, jak si ji řek, že asi dostala pukem..! :D
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: :o)

Pááni to je úžasný ... a to všechno jenom za 3 měsíce *1*
  • puspuspusinka

...

Teď sem řekla že sem vrah amatér takže psa sem rozhodně nezabila ... nesvádějte to na mě ... toho huňatýho čokla co tu pobíhal zabil někdo jinej a teď se přiznejte kdo??? *15* *15* *15* *15*
    • kvatro

Re: ...

Když viděl tuhle diskuzi, tak odešel na půdu a tam si hodil provaz. Vzkaz na rozloučenou je v boudě. *15*
      • vterinka

Re: Re: ...

Tak to je kruté! My ho dohnali k smrti! :-(((( Cítím se býti vina! :( :D
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: ...

*15* *15* *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

Teď si to zabil!!!! *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

...

Hele to už ale není vůbec vtipný ... vy ze mě chcete udělat šílence že joo ...
  • puspuspusinka

................................

Teda, jako dneska je to tu fakt nějaký přichcíplý ... *9*
    • vterinka

Re: ................................

tak víš co, píšem si tu každý den, x hodin v kuse, ale v reálném životě tím pádem neuděláme nic, takže tu nemůžeme být věčně .... ale já tu sem xD ... bo se chystám na protokol :D
      • puspuspusinka

Re: Re: ................................

jn... tak já se du učit a nechám vás tedy taky chvíli žít když v tom reálu teda nic neuděláte -.-- *15* *15* jenže mě to bez vás už nějak nebaví víš -.... *9* *4*
        • vterinka

Re: Re: Re: ................................

ok, tak za hodinu ;-) .... já tě chápu, já to mám taky tak .... nic mě nebaví a na pc chodím už jen kvůli vám a kámoškám .. jinak bych se zbláznila!
  • puspuspusinka

xD

O čemkoliv s tebou mluvit nemůžu ... s tímhle mi prostě pomoc nemůžeš, to je jenom pro holky téma ... jako že bych to rpobírala s tebou bych se musela zahrabat ... *15* A právě nejhorší je že ty nebudeš nomrálně reagovat ale zase z toho uděláš úplně něco jinýho ...
    • vterinka

Re: xD

Co se stalo??
    • kvatro

Re: xD

Tak to tě odkážu na tvoji terapeutku Kačenku, s tou si o tom popovídej. *3*

No právě že si ty myslíš že na to budu nenormálně reagovat, je tim že bych si z toho dělal spíš legraci, nebo to bral na lehkou váhu. Ne vždycky to tak musí se mnou být.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit