-
:o)
Kačka Donaldová se tu prej dneska už neukáže, hlídá svoje tři synovce Bubíka, Dulíka a Kulíka. *15* -
-
Re: :o)
právě sme přišla, tak bez poznámek pls! :D -
-
Re: Re: :o)
Právě sem si dal jako profilovku tvojí osobní fotku. *15* -
-
Re: Re: Re: :o)
a já už si mylslea, že ses vyfotil před zrcadlem xD -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
Kdybych se vyfotil před zrcadlem, tak na tom obrázku bude ten fotoaparát. Co vy na to, paní fyzikářko. *15* koukám že už vymejšlim blbosti. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
*3* *15* To je až komplikovanej postup. *1* -
joooo to mi tež došlo, ale mohl bys ho oříznout nebo se fotit z jiného úhlu, nebo bys ten foták natočil displejem k zrcadlu, takž by v něm vůbec nebyl, jen bys viděl, co fotíš :P
-
-
Já se na to vykašlu to žu tu nikdo nebude mít Avril??? Fajn tak co že bych si tam dala třeba Obamu:?? *8* *16* *9* -
-
jeeeeeeeeeee ja sme tak rostomila! ale ten primalex mi vystacil jen na vlnu takze zbytek stale cernj ale co -
Míšo, neměj strach. Potom tam vrátim tu fialovou Avril. Jenom si tu teď dělám legraci. Za chvíli tam bude obrázek Elis. *15*
-
-
-
Re: Re: Re: :o)
vtipný až za hrob xD -
-
*15* *15* *15* *3*
-
-
-
-
-
Zrada...
No co to je tady???? Vy mě tu necháte nic mi neřeknete a ste offline ... jak ste si to mohli dovolit k chudáčkovi panikáři ... *15* *9* *13* -
-
Re: Zrada...
já nejsem off a ani sem nebyla!! -
-
Re: Re: Zrada...
Ááááááááááááááá ... konečně ... já už tu šílenstvím málem lezla po stropě ... *15* *15* Koukej tu semnou bejt nebo se scvoknu ... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Zrada...
xDDD já tu sem, jen než odepíšu všem na vzkazy a opět se dostanu sem tka to trvá, ale polepším se! ;-) -
-
Re: Re: Re: Re: Zrada...
Dobře ... *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Zrada...
xDD a kde je Míša? :D
-
-
-
-
-
-
Aaaaa
Aaaaaaaa uaaaaaa gvaaa baaaaaa kaaaaa laaaaaa umakavaaa xDDDD Já se unudím xDD -
-
Re: Aaaaa
Víš že já taky, mně dneska nic nenapadá, prostě nevim co dělat. Nevim vůbec co mám psát. Dneska se mi asi zvařail mozek z toho jak jsem pořád musel myslel na to co mám vykládat. :o) Pracovat hlavou je těžší než rukama. -
-
Re: Re: Aaaaa
Míšo, poslední slova jsou svatá pravda! :D:D:D .... Mi stačí u písemy, když přemýšlím celou dobu, tak mě pak bolí hlava jak střep! :D
-
-
-
WAU
avril je božííííííííííííí -
KONCERT-Praha
Ahojky ja sem Anna a zbožnuju AVRRIIIIILLLKKKUUU a dneska pujdu na jeji koncert uš se ji nemůžu dočkat!!!!!A doporučuji aby ste šli na koncert bude to bomba!!!! *14* *1* *3* *5* *4* *15* *8* *14* *4* *5* *3* *1* -
-
Re: KONCERT-Praha
jj taky si myslím bude to SUPR!!!!Moc s etěším odkud jsi???
-
-
všimli ste si???
Avril už má konečně novou profilovou fotku!!! Konečně!!! tak stará už byla vážně stará!!!! *1* *1* -
-
Re: všimli ste si???
To má víc osobností,např. Miley Cyrus,Vanessa Hudgens,Lady GaGa -
-
Re: Re: všimli ste si???
já vím že jo!! Právě sem si toho nedávno všimla a napsala sem adminovi ať to změní i Avril!!!
-
-
-
Punk
Hrozně se mi líbí, jak se oblíká, ty mikiny a sukně jsou prostě bestový! *14* -
-
Re: Punk
Jj...to je pravda...!To oblečení je úžastný!! -
-
Re: Re: Punk
soUhalsíím :-))!
-
-
-
10. MÍSTO
JuChů, AvRiL Už jE ZaSe Na dEsÁtÝm mÍsTě!!!! *3* *14* *3* *14* -
-
Re: 10. MÍSTO
sUppéR!! =))))
-
-
!!!
*13* hele neřešte tu Janu a Áju !!! *13* ani newíme jak na tom Jančí je doopravdy a Ája to možná přehnala, ale asi to pro ni hodně znamená, a jestli chcete ještě ten blog, klidně ale PROSÍM NEHÁDEJTE SE KVŮLI TOMU !!! *14* *3* *14* -
pro avril a vás všechny
ahoj moc se vám chci omluvit hlavně tobě míšo já nevim umrela mi babicka a mam proste tezky obdobi vite takze se vám chi moc omluvit. moc vám všem nevim jak se jmenujete takže prominte ahoj *9* *9* -
-
Re: pro avril a vás všechny
Tak...na tohle tedy nevím co mám říct... -
-
Re: Re: pro avril a vás všechny
tak nic neříkej já odcházím z osobností a to snad stačí ne?? smažte prosím ty vulgární příspěvky všem to prospjeje nemyslíte?? kdybych vás poznala možná bych zmenila nazor ale kdo ví takze.......sbohem *9* *4*
Avril is normal celebrite *14* *9* -
-
Re: Re: Re: pro avril a vás všechny
vážně rači nebudu nic říkat...snad jen...vždy mě udivuje jak nekteří lidé dokážou za hodinu změnit svůj tvrdohlaví názor o 180 stupňů... -
-
Re: Re: Re: Re: pro avril a vás všechny
Ježiši, prosimtě neodcházej, já sem takovej měkota proboha, odpuštěno !!! *1* Hlavně když ses omluvila !!! *14*
Jo a Hani, celá Ája viť??? *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pro avril a vás všechny
no tak v chování sou si příbuzný určitě...a ve věku...no rači nebudu komentovat...xDD -
mno asi tak, třeba příbuzní sou !!! *1* *1* *1* -
no to jo Míšo...celá Ája....nejsou ty dvě příbuzné???xDDD teda až s tím rozdílem že Ája Avril milovala...xDDD
-
-
-
-
-