-
avril je supáááá!!!
Avrilka je poste supaaaa!rada bych zalozila fanklub-napiste na mdoris1@seznam.cz a dozvite se vic!!!pa pa *3* *4* *15* -
Koncert
hele lidi bude ješte nekdy avril hrát v Česku?? *7* *7* doufam ze jo pze sem na tom jak byl v praze nebyl *9* -
-
Re: Koncert
jj bude zase za 3 roky :-))))))))) *14* *4* -
Re: Koncert
bude!minulej rok taky byla taky,takze se neboj *14* -
-
Re: Re: Koncert
dik za odpoved *4* -
Re: Re: Koncert
jojo..byl koncert minulej rok..byl nejlepčí!!! *14* a doufám že bude i tenhle rok..to by bylo skwělý!! *4* *4* *3*
-
-
-
Avril
Ahoj,chci jen říct,že Avril má(některé)písně hezké,ale jinak jí jako moc nemusím,ale má výrazný hlas. Nejradši mám Britney,Avril mám taky ráda,ale Britney trošku víc. *4* -
-
Re: Avril
*14* *!!SUPER!!*..§plně se rozplívám *15*
-
-
Cédéčko
Ahooj nevíte kdy mát vyjít její nový cedéčko?? *3* -
-
Re: Cédéčko
no prej na té punk show v Londýně oznámila, že vyjde ještě tenhle rok..ale nevim *7* -
-
Re: Re: Cédéčko
Taky jsme to slyšela,nooo *14* to by bylo luxusní -
Re: Re: Cédéčko
to by byla paráda... *15* *15* *4* *14* -
-
Re: Re: Re: Cédéčko
já už fakt nwm co je pravda *9* prej čeká mimčo a bude mít 3 roky pauzu a teď že se má vydat new cedlo nwm -
-
Re: Re: Re: Re: Cédéčko
ona?a dítě?....já to taky četla,ale je to pitomost...Avril těhotná není...vydává new cd,to je pravda,ale že je v tom?..to neeeee
-
-
-
-
-
bože
danielo je tu nák dusno neuděláme tu naboženský mír *15* -
-
Re: bože
fajn ten kdo si to bude číst ať se posadi do klina,stiskne si ruce a rekne si : VÍTR ODVANE a nezapomente pritom dychat zhluboka *1* pomaha to -
-
Re: Re: bože
ale to fakt jo chodím k daniele na lekce *15* jinak nevíte něco nevého o avril ? *15* -
-
Re: Re: Re: bože
ze je obarvena na blond a ma meliry na ruzovo a podbarveny cernou ale to uz asi vsichni vite -
-
Re: Re: Re: Re: bože
Nóóó...to víme!!! *15* *15* *1* *1*
-
-
-
-
-
kuk
Tady si můžete koupit deodorant black star za 228,-(150ml)..což si myslím že je suprová cena-http://www.kupparfem.cz/damske -parfemy-avril-lavigne-black-star-d eodorant.html
No a co je ejště lepší?
ŽE JE UŽ TA REKLAMA PRO T-MOBILE,NAŠLA JSEM JI SAMA SAMOTINKA *1* -
http://sweet-fruit-color.blog.cz /0912/reklama-pro-t-mobile
MILUJ U VIDEOKLIP HE WASNT,dělá tam takový dobrý ksichtíky-http://www.youtube.com/w atch?v=LG94gRgjZuo *15* -
-
Re: kuk
Woooow...ta reklama je upe pěkná...(nejvíc samozdřejmě ta část s Avril...xD)
A He Wasnt- taky se mi upe moc líbí...aji ta písnička je strašně hezká...xDDDD
-
-
Óóóó
Jůůůůůůůůů,... lidi já už nwm co sem to chtěla do prd*** !!! *15* *15* *15*
Tak já sem jako naklusám až si vzpomenu ju? *15* *15* -
tAK SEM TU !!!
Tak sem zpátky lidičky, byla sem s kočákem (s moji 2měsíční sestřenicí) awe už sem zpět !!! *14*
Jejda ty wole až teď mi došlo, jako že sem se vrátila z Prčic a ž sem do prčic mno tk už jedu doopravdy jo a v prčicích prej viděly jenom kulomet tryskáč prej ne, tak by ě zajímalo čím to Kubík tentokrát vyrazil !!! *1* *1* *1* *1* -
-
Re: tAK SEM TU !!!
co ty vis treba ny kole *1* *1* *1* -
-
Re: Re: tAK SEM TU !!!
mno tvl to rači ani neříkej jestli fakt jel na kole tak na něj budeme čekat eště 100 let (a to doslova) ty ho neznáš ten když zabloudí tak na 10 let *1* *1* *1* *1* *1* *1*
takže se modleme aby kolo nezvolil *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: tAK SEM TU !!!
*1* to tak to by bylo fakt na dlouho doufam ze jel aspon na babete *15* -
-
Re: Re: Re: Re: tAK SEM TU !!!
no potěž...Terezo takhle nás strašit, to už nikdy nedělej...no...Kubík se tu už dlouho neukázal tak už určitě vyjel...no potěž...doufám že rači letěl tím letadlem..., ale zas určitě bude mít něco stím padákem...bože Kubíku...xDD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: tAK SEM TU !!!
Ano...on je všehoschopný...xDD -
hanicko to co si povidaloa napovida tomu zhe je VSEHOSCHOPNÝÝÝÝ -
nevim zadniho nevidim asi zavolam sanitku *15* -
jóóóó sem to já...už tě vidím aji stou tvojí rukou...PANE BOŽE JÁ ASI OMDLÍM...BUM....bzzzz....Míša:" telefonistko probuďse...haló pomoz není tady někdy nějaký doktóóór...???"...xDDD -
docela vtipna predstava Kuby na babete na plutu *15* *15* *15* ja prijedu do 5ti minut svine polisi me nechtej pustit *15* -
mno tvl, dobře ty Elis *1* *1* *1* , jako *lol* normálně, umíte si někdo představit Kubu jak jede na babetě do vesmíru a pak z něj padá do Brazílie??? *1* *1* *1* Já už ANO !!! *1* *1* *1*
Tak lidi kde ste už tu na vás na Ruzyni čekám, jééééé už něco vidím jůůůůůůů Hančo nejsi to ty??? *1*
-
-
Re: Re: Re: Re: tAK SEM TU !!!
tvl vy mě chcete snad zabít *1* *1* *1* *1*
jako no coment prej na babetě, by mě zajímalo jak se chce na babetě dostat na mléčnou dráhu *1* *1* *1* *1* *1* , awe to by nebyl Kuba aby to nějak nedokázal co?? *1* *1* *1* *1* *1* -
-
no proc by ne si na ni pridela vrtule a treba mu to pofrci je to prece Kuba on si nak porady *15*
-
-
-
-
-
-
Ahojky
ahojky jak je lidi!:-) -
-
Re: Ahojky
Jů Ahojky,... *14*
Lidičky splašila jsem nám new člena, taky takovýho blázna do Avrilky,... *14*
Smím vědět jak se menuješ? *7* *14*
A jinak se tu s tebou budou všichni bawit, a je to tu BEST !!! *14* -
-
Re: Re: Ahojky
Ano...je to tu BEST..jedna z mála věcí ne které se shodnem, viď Míšo..x.D -
-
Re: Re: Re: Ahojky
cau *15* lespi diskusi nehledej nenajdes *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojky
Přesně táák...xD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky
Teda Hančo,...ty seš ale sprostááá,... *15*
Se s tebou nebavím,...jako já se s tebou shodnu ve všem až na 1000 věcí,... *15*
-
-
-
-
-
-
nemůžu si pomoct....
čauky hele tohle je sice děsně starý a okoukaný video, ale nemůžu si pomoct tu písničku sem neslyšela měsíc včera sem si to pustila na youtube a zase sem se do toho příšerně zamilowala .... *14* *15*
http://www.youtube.com/watch?v=8ZSImx5u88Q -
-
Re: nemůžu si pomoct....
jo tohle je krásný *14* *14* -
-
Re: Re: nemůžu si pomoct....
jojojojojojojojojojojo *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* bože sem tím úplně posedlá *15* *14* -
-
Re: Re: Re: nemůžu si pomoct....
Hej přímo....já sem si to tež o víkendu po šíleně dlouhé době pustila, a uplně sem se do toho zažrala a všimla sem si jaká tam Avril byla taková...jiná než teď...tam byla trochu ještě taková jak kdyby puberťačka, ale teď po 3 letech už je taková dospělá...xD -
-
Re: Re: Re: Re: nemůžu si pomoct....
Souhlasím s tebou Sharpay...Stejnej názor!:-)
-
-
-
-