Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sharpay1995

Jako..:D

Jako... nikdo tu není, jo? Tak já vás kašlu, jdu si pustit The Best Damn Tour live in Toronto aby ste věděli..! :D :D
    • kvatro

Re: Jako..:D

No, a já si z Vás jdu pustit plyn. *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: Jako..:D

Neee. To neděleej ... já už jsem vstala, už tu budu ... *15* *14*
        A The Best Damn Tour in Toronto sem se koukala minulou sobotu, miluju too DVD ... *14* *4* *14*
  • angel15

:P

ahojec:D....dneska sem konečně zkoukl vdeoklip k tomu What The Hell a musim říct,že to je takove divne :D...nějak mě to neoslovilo,ale jinak ji to tam sekne:D
    • puspuspusinka

Re: :P

Kubo tys byl na tom Marsu hroozně moc dlouhoo ... WTH že tě neosloviloo ... koukám že tě marťani uhranuly ... vždyť je to dokonalý ... tenhle klip se jí šíleně povedl (až na ty chybky) *15* *13*
      • kvatro

Re: Re: :P

Mně se ten klip taky náhodou líbí. Jenom ta písničky neni nic extra. Ale to neznamená že he špatná.
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: :P

Vy ste falt dva marťani ... jednomu se nelíbí ono a druhýmu tohle djete se dohormady a nebude se vám líbit ani jedno a nebo obojí ... *15* *15* *15* To je hrozný tohleto ... náhodou obojí je super...
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: :P

Vždyť řikám že je to na hovno. *15*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: :P

My nejsme jako ty, seš ze všeho vyplesklá. *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: :P

Skrátka dle mého, je její bezkonkurenčně nejlepší výtvor Under my skin!!!!! *4*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: :P

ja rekknu jen tohle Girlfriend byl v roce 2007 apsolutni jednicka a na Youtube klip videlo pres 100milionu a ja ji v tu dobu naprosto zrala *15* ale ted si ji poslechnu tak jednou za tejden *15*
            • kvatro

Girlfriend a WTH jsou pro někhoo hity, ale nemusim ani jeden z nich. *13*
              A teď do mně *15*
            • xkostex

ja kdyz slisela WTH poprve moc se mi nelibila ale ted sem si ji zamilovala a ten klip je k ty pisnicce podle me dokonalej
            • sharpay1995

Je fakt, že musím konstatovat, že WTH je asi nejhorší pilotní song, který kdy vydala, a to i podle jeho úmístění v hitparádách, ale tím neříkám, že by byl hrozný..:) :D
  • puspuspusinka

Nejnovější událost že samotného Wonderlandz

Píše se rok 1313 kdy jedna malá rodinka absolutně nevěřila v magii a když se řekne pátek 13. Tak z toho mají Vánoce xD... Tahle velice malá 7 členná rodinka se rozhodla vyrazit si do strašidelného hradu ve Wonderlandu. Ale než začnu vypravět tenhle dlouhý a pravdivý příběh tak bych Vám je snad měla představit! Tahle rodinka se jmenuje čirou náhodou Cullen ... Rodiče jsou Edwardos a Bellys a mají spolu 5 úžasných dcer ... Boužel Bellys je ještě moc mladá na to aby měla s Edwardosem vlastní děti a tak je všechny adoptovala ... Claire, Caroline, Elizabeth, Kate a Hannah. Claire a Caroline byly jako Bellys nejlepší kamarádky a nedala na ne dopustit a ostatní 3 brala jako své něj děti ( i kdyz kazdej věděl že Elizabeth ma nejradši ). Tak a z5 k vypravování ... Bellys seděla takle večer na lavičce na balkoně a kdyz Edwardos dal děti spát přišel za ni a povídala si dlouho do noci než si vymyslely rodinný výlet do strašidelného hradu. V pátek 13. Tedy vyrazily nastaly do tryskace a letělo se... Edwardos cestou vyprávěl Bellys co viděl kdyz jel kolem minule... 7 členkou rodinu ja běží od hradu že slzami v očích a krvavylmi rukami a děsivým křikem... Bellys jen řekla že to byla nějaká kravina a že se nemusí bát... Přistály na mítině v černo černém lese... Kate byla happy že si odpocine od praní trencli a Hannah s Elizabeth zase že si odpocinou od křesel školní reditelny ... Jediní Claire a Caroline byly znidění že musí na rodinny výlet v jejich veku ... Ale mely Bellys az moc radi nez aby ji zklamaly... A proto šli i ony ... Vyrazily tedy k hradu...
    • kvatro

Re: Nejnovější událost že samotného Wonderlandz

Je to lehce tajemný a ještě je to legrace, v tom se úplně vyžívám. *14* *14* Úžasnej příběh Míšo to je. *3* *14* Zrovna useknutý v tom nejlepším *15* , čekám na pokračování.
    • vterinka

no to zas bude :D
    • kajuska4

Wow dobrý *14* povedl se ti strašidelnej ale fajnýýý Míši *14* *14*
  • puspuspusinka

...

Vždyť já mám ten svůj iPod ... *15* Bude to sice asi zase psát kraviny, ale objevit bych se tu snad na chvíli mohla ... *15* Seru na baterky ... já to bez vás nevydržím ... je to šílená závislost ... *15*
    • kvatro

Re: ...

Tak apoň že tak, ten iPod to trochu zachránil.

Měla sis přečíst varování, "časté návštěvy téhle diskuze způsobují závislost". Já sem to taky ale nečet. *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

Hele já tu závislost chytla až když ses objevil na scéně ty ... jinak jsem neměla problém vydržet to bez téhle diskuze týden ... *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: ...

vidíš to, Míšo jsi naše droga! :D
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ...

No to jee... *14*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Jo, seš moje osobní značka heroinu ... jak by řekl Eda ... *15* *15* *15*
            • vterinka

dovol? :D:D:D ... máš štěstí, žes to aspon na druhý pokus dobře přečetl!!! :D:D:D
            • kvatro

Takže sem droga. *15* Já jenom že sem četl že sem "doga". Už sem si za to chtěl na Kačence smlsnout. *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: ...

Asi to tak bude. *1* Mezi námi bych se do tý diskuze, co tu byla když sem tu ještě nebyl. Taky moc nezapojoval. *13*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: ...

a co tu byla za diskuse před tebou?
            • puspuspusinka

Jo to bylo vlastně kvůli mě ... já sem řekla kámošce (myslela sem si že je to kámoška) aby šla sem kecat aby se to tu oživilo jestli má ráda Avril že by to bylo fajn ... no a ona mi lhala a řekla že jo a tak sem šla a hned jak sem odešla začala tu řvát na ty moje milowaný lidičky ... pak sem jí hned vymázla a řekla jsem jí přede všema že je to rpostě kráva a jestli ještě jednou seřve někoho na kom mi záleží a koho miluju tak jí už fakt přetrhnu ... a ona mi dodnes leze do prdele ... *16*
            • vterinka

aha ... zvláštní, že já měla to štěstí, když sem sem chodila, tak se tu děsně hádalo, nadávalo a uráželo! to bylo teprve něco!
            • kvatro

Ta diskuze to tu byla dřív, to byla úplně obyčejná diskuze jako ostatní. prostě se tu probírala jenom Avril a všechno kolem ní. Ale většina příspěvků byla právě o tom že "támhle psali tohleto" a tady video na YT. A komentáře k tomu. *15* *15*
            • puspuspusinka

No jednou týdně se sem dalo video o Avril a to bylo asi tak všechno pak se tu pořád dokola řešilo aby se to oživilo jaký milujeme písničky a pak její tetování a to bylo všechno rpostě chcíplej pes
  • Avril je BEST !!!

Neznáte nějaký web, kde jsou nějaké mega fotky a wallpapery.
  • jj

Avril je nejvetsi borec na svete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nikdo na ni nema!!!!!!!!!! *3* *3* *3* *14* *14* *14* *15* *15*
  • Koncert supr, až na ten konce ...

Ahoj! Mě se koncert fakt strašně líbil. Ta atmosféra, prostě bomba. Jenom jsem trochu v šoku, že po jejím rozloučení většina z nás byla zticha, a vůbec jsme neřvali o nějaký přídavek ... Sakra, teď si bude myslet, že o ní nestojíme! Hela *9*
    • Re: Koncert supr, až na ten konce ...

Ahoj, souhlasim se Heli, hrozne nas mrzelo, ze to proste utnula, zadny pridavek a lidi to taky hned vzdali :( Jinak koncert byl fakt paradni, sqela show.
  • puspuspusinka

Už wííím !!!

Už wííím, chtěla sem se zeptat jestli tu někdo nejni??? *15* *15* *15*
    Awe asi nn!!! *9*
    Sry awe od tý doby co mě ta opička praštila mám trochu výpadky tkže mějte se mnou strpení !!! *15* *15* *14* *15* *15* !!
    • acdz24

Re: Už wííím !!!

tak teď sem tu leda já *3*
      copa to tu vedete za diskuzi??? *7*
      • puspuspusinka

Re: Re: Už wííím !!!

Jééžiš to budeš číst celou noc si klikni asi tak na 5-6 stránku a začni číst a třeba to i pochopíš ! *15*

!!!PozoR!!!Při záchvatech smíchu se hlavně neudus, mě se to málem stalo,! *15* !!!PozoR!!!
        *15* *15* *15* *15* *15* *15*
        • acdz24

Re: Re: Re: Už wííím !!!

jo tj na Derycka??? *1* dobře mu tak *1*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Už wííím !!!

Co jakýho Derycka??? *15* My tu přece mluwíme o ošklivý Opičce !! *13* *15*
            si to rači přečti ještě jednou !!! *15* *15* *15*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Už wííím !!!

jejku...to video..No Avril to zdáse celkem rozjela...no uvidíme jestli budeme mít "další opičku na pohlazení"...xDD
            • angel15

amen bratři a sestry:D
            • puspuspusinka

jj *15* *15* *15*
              jůůůůů tak to se du juknout =)
            • acdz24

*15* *15* good, takže opička *9*
              mimochodem Avrilka je v novinkách na bravo.cz *5*
  • k-a-ro-l-ink-a

Cédéčko

má někdo nějaký novinky o new CD Avril?? vyjde vůbec někdy? *4*
  • puspuspusinka

Avril vs. Ashley

Já newííím ... Já opravdu newííím ... Hey jakoo, já vždycky myslela že mám radši Ashley než Avril, jenže dneska sem zjistila, že je mám asi stejně ráda, stejně moooooooooooooc, stejně je miluju .... a nedám na ně dopustit ... ale kdybych to měla rozhodnout ... tak možná přece jenom mám radši Avrilku, ale nééé to nejde já je miluju obě, sakra .. *1* *1* *1* ¨

Jo a Hančooo ... musíš si koupit tohle, my s Elis si ho koupíme ... *14* http://www.metalshop.cz/polstare/p/polstar_avril_lavigne_3___zakr/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit