Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sharpay1995

Míšo, Elis

loučím se...ráda jsem vás poznala...xDDD ale ta vode je silnější než my... sme skoro pod vodou...my v Havru na tom ještě nejsme tak špatně, ale už tady taky máme dost vody, takže teď nwm jak moc tu budu chdit..xDDD
    pápá...xD
    • xkostex

Re: Míšo, Elis

mmnt to nechapu to tam mate zaplavi nebo co? kurva pokud tak se nam neutop skym bysme se pak hadaly? *15*
      • sharpay1995

Re: Re: Míšo, Elis

Ty fakt nesleduješ televize...dyť se nemluví pomalu oničem jiném, než o pohromě na Severní Moravě...xD
        • xkostex

Re: Re: Re: Míšo, Elis

jezis koukam ale ne na spravi ale ted sem to vimecne videla kdyz sem sla kolem no mate tam fakt pekne *15*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Míšo, Elis

no máme tu strašně hezky..., ale to to víš po těch našich chateh...nechápu vůbec proč bys odsud utíkala...xDDD
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Míšo, Elis

no to my tu máme taky vítr...xD
            • xkostex

tak fajn se prijedu nekdy kouknout mi tu mame jen mega vitr
            • sharpay1995

no určitě by se ti tady líbilo, ale i teď když tu je tolik vody...xDDD Jw tu nádherně i stou vilitou řekou...xD
            • xkostex

ja bych zdrhla protoze je tam vsude voda a vodu ted nechci videt ve vetsim mnozstvi *15* ale jako jinak by se mi tam urco libilo *15*
  • puspuspusinka

Hlavní Foteška!!!

Hey lidičky, chtěla sem se zeptat, jestli nechcete změnit hlavní fotku, a nebo jestli jí necháme změnit až na její narozeniny?? *7* *14* *4*
  • laduss

jsem zpět

táákže lidi jsem zpět *3* celkem jsem to přežila akorát mám naražený sedací svaly *15* může mi prosím někdo zrekapitulovat o co jsem za ten týden přišla??? nechce se mi číst 250 stránek....
    • xkostex

Re: jsem zpět

tak jako vitej zpet *15* *15* a rekapitulace to bvysme tu byli na dlouho ale prislas o hodne *15*
      • vterinka

Re: Re: jsem zpět

no ais tak nějak, to by se nevešlo ani do 10 zpráv kdybychom to měli shrnout. *1* *1* *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: jsem zpět

reknu ti aspon to nejhlavnejsi Michal si vzal Misu *15*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: jsem zpět

jasné, stručné a výstižné *1* *1* *1* *1*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: jsem zpět

tak jo xDDDDDDDDDD není problém *15* *15* *15*
            • xkostex

sem rada ze semnou souhlasis *15*
            • kvatro

Jo, začni si zvykat!!! *15*
            • xkostex

zacni si zvykat devce *15*
            • vterinka

*15* *15* *15* *15* *15* taková sebekritika *15* *15* *15*
            • xkostex

to vim kdyz je nekdo zaostalej jako ja tak je to tesky *15*
            • vterinka

jasně, ty to ani jinak neumíš. *1*
            • xkostex

samozdrejne jak jinak? *15*
  • puspuspusinka

Ehm

Aaaaaaa... Michale to ma byt doufám vtip ty si adoptoval i Hancu jooo Noo nazdar... xD
    • sharpay1995

Re: Ehm

Co to..? :D :D
      • kvatro

Re: Re: Ehm

Nojo Hančo, máš to spočítaný. Adoptovali jsme si tě, budeš nás muset poslouchat, stejně jako Elis. *15* *15*
        Ale Míšo trochu s tim brzdi s tim adoptováním. Aby jsme tu za chvíli neměli 8 nebo 9 dětí jako Mikešové někde na Mostecku či Ostravsku. *13* *1*
        • Re: Re: Re: Ehm

Taky sem ti chtěla navrhnout brzdu jako uz máme 4 děti ... XD *15* *15* Vzdycky sem chtěla 12 do tuctu ale ne v 15 takže Michale ... Najdi si brzdu.... *8* *15*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Ehm

no tak to je pěkný no..:) :D A maminko a tatínku kdo kromě elis, že je ještě můj sourozenec..? :D :D
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Ehm

You've got another two sisters. Their names are Kajuska and Klaruska. They were adopted by Míša, without my permission! But Me and your mom, we used special offer. Adopt 4, get 1 free. From this moment we've got five children. Our fifth child is Kačka. *15* *15*
  • kvatro

:o)

Moje první pohádka:
    z 05.12.2010

"Víte proč se tu dnes Míša ani neukázala?. Celej den dělali že nejsou doma, kvůli čertům. Víme přece jak byla celej rok "hodná".
    Nedalo mi to a šel sem se tam k nim podívat, všude byla mlha, sněžilo, ticho jako na hřbitově. někdo by to nazval zima jako v Rusku. Čekám co se bude dít, a přece. Z ničehonic se na obzoru na okraji vesnice objevují dvě obrovská oslňující světla. ohlušující rachot, jako kdyby se rozestoupila samostná země. Byla to čertovská Tatra, přímo ze stanice "Peklo". zastavuje na zahradě u Míši domu, všechna světla ve vsi pozhasínala a z útrob toho pekelného povozu vyskakují černé chlupaté postavy. Jsou to přízraky z těch nejtemnějších lidských představ a snů. Dávají se do práce, skládají uhlí přímo Míše před barák. zaslechl jsem jen strohý komentář přímo od nejvyššího Lucifera. "tohle mládě lidského druhu si na Mikuláše nezaslouží nic jiného než uhlí, a to pořádnou hromadu. Za pár okamžiků jako by se po všem zem slehla, oslepující záblesk a vše mizí v chodbách času."

Mám všechny ty pohádky, jak moje tak Míši, uložený ve Wordu. *15* *15*
    • xkostex

Re: :o)

ja mam ulozeny jenom tvoje misi mam jen ty co se mi libili fakt hodne *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: :o)

Jooo bože to byloo silný a pak si začal s čaroděnicí *15* *15* *15*
  • Abbey Dawn - ČESKO/SLOVENSKÝ ONLINE OBCHOD

Ještě 8 dní http://www.avrilonline.org/abbeydaw nobchod/ !

*4* *4* *4*
    • thenilly96

Re: Abbey Dawn - ČESKO/SLOVENSKÝ ONLINE OBCHOD

a v cem je tohle jiny nez http://www.abbey-dawn.cz/ ?? *7*
      • puspuspusinka

Re: Re: Abbey Dawn - ČESKO/SLOVENSKÝ ONLINE OBCHOD

Řekla bych že v ničem *15* *15* *15* *15*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Abbey Dawn - ČESKO/SLOVENSKÝ ONLINE OBCHOD

hele.., ale dal to tady Speedy- autor nejlepší Av's CZ/SK stránky tak Pšš..:)
  • puspuspusinka

Prosím ...

Prosím o druhý hlas do 2. kola SONB

http://blogisekzuka.blog.cz /1103/2-kolo-sonb
    • vterinka

Re: Prosím ...

Máš to tam :-))
  • puspuspusinka

Dobrou noc

No tak já du na ty lovce ... xDD ... Dobrou noc xDD
    • kvatro

Re: Dobrou noc

Ahoj Míšo, dobrou noc.
  • Avrilka je suprrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

myslím že Avril je super a kdo si myslí že kazi punk tak ad de do háje každej má sice jinej styl ale dyt je super a je to rockerka těle i duši mam oni asi tisic věcí a tam píše že je rockeka tak co a děte na www.avrillavigne.com a tam toho najdete 1000 KATKa!!!!!Avril je můj vzor 2 roky už od9 je mi 11!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • sladká Avril

Nejlepší je jak pomlouvala Britney Spears jaká ja to blbá blondýna a jak se oblíká a přitom se pomalu stává jako ona i v oblečení,chování,vlasech kdo nevěří at se koukne do galerie(nej fotka je ta s kytičkou)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit