-
Míšo, Elis
loučím se...ráda jsem vás poznala...xDDD ale ta vode je silnější než my... sme skoro pod vodou...my v Havru na tom ještě nejsme tak špatně, ale už tady taky máme dost vody, takže teď nwm jak moc tu budu chdit..xDDD
pápá...xD -
-
Re: Míšo, Elis
mmnt to nechapu to tam mate zaplavi nebo co? kurva pokud tak se nam neutop skym bysme se pak hadaly? *15* -
-
Re: Re: Míšo, Elis
Ty fakt nesleduješ televize...dyť se nemluví pomalu oničem jiném, než o pohromě na Severní Moravě...xD -
-
Re: Re: Re: Míšo, Elis
jezis koukam ale ne na spravi ale ted sem to vimecne videla kdyz sem sla kolem no mate tam fakt pekne *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Míšo, Elis
no máme tu strašně hezky..., ale to to víš po těch našich chateh...nechápu vůbec proč bys odsud utíkala...xDDD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Míšo, Elis
no to my tu máme taky vítr...xD -
tak fajn se prijedu nekdy kouknout mi tu mame jen mega vitr -
no určitě by se ti tady líbilo, ale i teď když tu je tolik vody...xDDD Jw tu nádherně i stou vilitou řekou...xD -
ja bych zdrhla protoze je tam vsude voda a vodu ted nechci videt ve vetsim mnozstvi *15* ale jako jinak by se mi tam urco libilo *15*
-
-
-
-
-
-
Hlavní Foteška!!!
Hey lidičky, chtěla sem se zeptat, jestli nechcete změnit hlavní fotku, a nebo jestli jí necháme změnit až na její narozeniny?? *7* *14* *4* -
jsem zpět
táákže lidi jsem zpět *3* celkem jsem to přežila akorát mám naražený sedací svaly *15* může mi prosím někdo zrekapitulovat o co jsem za ten týden přišla??? nechce se mi číst 250 stránek.... -
-
Re: jsem zpět
tak jako vitej zpet *15* *15* a rekapitulace to bvysme tu byli na dlouho ale prislas o hodne *15* -
-
Re: Re: jsem zpět
no ais tak nějak, to by se nevešlo ani do 10 zpráv kdybychom to měli shrnout. *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: jsem zpět
reknu ti aspon to nejhlavnejsi Michal si vzal Misu *15* -
-
Re: Re: Re: Re: jsem zpět
jasné, stručné a výstižné *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jsem zpět
tak jo xDDDDDDDDDD není problém *15* *15* *15* -
sem rada ze semnou souhlasis *15* -
Jo, začni si zvykat!!! *15* -
zacni si zvykat devce *15* -
*15* *15* *15* *15* *15* taková sebekritika *15* *15* *15* -
to vim kdyz je nekdo zaostalej jako ja tak je to tesky *15* -
jasně, ty to ani jinak neumíš. *1* -
samozdrejne jak jinak? *15*
-
-
-
-
-
-
Ehm
Aaaaaaa... Michale to ma byt doufám vtip ty si adoptoval i Hancu jooo Noo nazdar... xD -
-
Re: Ehm
Co to..? :D :D -
-
Re: Re: Ehm
Nojo Hančo, máš to spočítaný. Adoptovali jsme si tě, budeš nás muset poslouchat, stejně jako Elis. *15* *15*
Ale Míšo trochu s tim brzdi s tim adoptováním. Aby jsme tu za chvíli neměli 8 nebo 9 dětí jako Mikešové někde na Mostecku či Ostravsku. *13* *1* -
-
Re: Re: Re: Ehm
Taky sem ti chtěla navrhnout brzdu jako uz máme 4 děti ... XD *15* *15* Vzdycky sem chtěla 12 do tuctu ale ne v 15 takže Michale ... Najdi si brzdu.... *8* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Ehm
no tak to je pěkný no..:) :D A maminko a tatínku kdo kromě elis, že je ještě můj sourozenec..? :D :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ehm
You've got another two sisters. Their names are Kajuska and Klaruska. They were adopted by Míša, without my permission! But Me and your mom, we used special offer. Adopt 4, get 1 free. From this moment we've got five children. Our fifth child is Kačka. *15* *15*
-
-
-
-
-
-
:o)
Moje první pohádka:
z 05.12.2010
"Víte proč se tu dnes Míša ani neukázala?. Celej den dělali že nejsou doma, kvůli čertům. Víme přece jak byla celej rok "hodná".
Nedalo mi to a šel sem se tam k nim podívat, všude byla mlha, sněžilo, ticho jako na hřbitově. někdo by to nazval zima jako v Rusku. Čekám co se bude dít, a přece. Z ničehonic se na obzoru na okraji vesnice objevují dvě obrovská oslňující světla. ohlušující rachot, jako kdyby se rozestoupila samostná země. Byla to čertovská Tatra, přímo ze stanice "Peklo". zastavuje na zahradě u Míši domu, všechna světla ve vsi pozhasínala a z útrob toho pekelného povozu vyskakují černé chlupaté postavy. Jsou to přízraky z těch nejtemnějších lidských představ a snů. Dávají se do práce, skládají uhlí přímo Míše před barák. zaslechl jsem jen strohý komentář přímo od nejvyššího Lucifera. "tohle mládě lidského druhu si na Mikuláše nezaslouží nic jiného než uhlí, a to pořádnou hromadu. Za pár okamžiků jako by se po všem zem slehla, oslepující záblesk a vše mizí v chodbách času."
Mám všechny ty pohádky, jak moje tak Míši, uložený ve Wordu. *15* *15* -
-
Re: :o)
ja mam ulozeny jenom tvoje misi mam jen ty co se mi libili fakt hodne *15* -
-
Re: Re: :o)
Jooo bože to byloo silný a pak si začal s čaroděnicí *15* *15* *15*
-
-
-
Abbey Dawn - ČESKO/SLOVENSKÝ ONLINE OBCHOD
Ještě 8 dní http://www.avrilonline.org/abbeydaw nobchod/ !
*4* *4* *4* -
-
Re: Abbey Dawn - ČESKO/SLOVENSKÝ ONLINE OBCHOD
a v cem je tohle jiny nez http://www.abbey-dawn.cz/ ?? *7* -
-
Re: Re: Abbey Dawn - ČESKO/SLOVENSKÝ ONLINE OBCHOD
Řekla bych že v ničem *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Abbey Dawn - ČESKO/SLOVENSKÝ ONLINE OBCHOD
hele.., ale dal to tady Speedy- autor nejlepší Av's CZ/SK stránky tak Pšš..:)
-
-
-
-
Prosím ...
Prosím o druhý hlas do 2. kola SONB
http://blogisekzuka.blog.cz /1103/2-kolo-sonb -
-
Re: Prosím ...
Máš to tam :-))
-
-
Dobrou noc
No tak já du na ty lovce ... xDD ... Dobrou noc xDD -
-
Re: Dobrou noc
Ahoj Míšo, dobrou noc.
-
-
Avrilka je suprrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
myslím že Avril je super a kdo si myslí že kazi punk tak ad de do háje každej má sice jinej styl ale dyt je super a je to rockerka těle i duši mam oni asi tisic věcí a tam píše že je rockeka tak co a děte na www.avrillavigne.com a tam toho najdete 1000 KATKa!!!!!Avril je můj vzor 2 roky už od9 je mi 11!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
sladká Avril
Nejlepší je jak pomlouvala Britney Spears jaká ja to blbá blondýna a jak se oblíká a přitom se pomalu stává jako ona i v oblečení,chování,vlasech kdo nevěří at se koukne do galerie(nej fotka je ta s kytičkou)