-
lidičky ahojky :-))
Hey já tu dneska budu moct být od 7 do 8 večer... doufám že tu budete všichni .. !!! *14* Potřebuju si pořádně pokecat !! *15* -
-
Re: lidičky ahojky :-))
jupíí ale zas měníš ty fotky! *9* *15*
-
-
Zdááár xD
Nazdááár ... *15* I když koho tu vlastně zdravím, denska je tu o5 zase jako na hřbitově ... *9* *9* *9* -
-
Re: Zdááár xD
Já sem teď přišel, vstal sem z hrobu. Celej den mi nešly osobnosti, měli to tu nějak pokakaný. *16* *15* -
-
Re: Re: Zdááár xD
Ahojky mně taky nešli protože přidávali fotky jestli jste si všimly že je přidali i k Vanesse přidali takže já čučím že správce se změnil no tedyy to je šok *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Zdááár xD
Noo super že si vstal z hrobu ale mě došel čas a musím se zase vrátit do svého hrobu ... *9* *15* A budu spát celičký týden a snad už v pátek se zejvím a když ne tak až v sobotu večer... *15* *15* *15* *15* Páááá -
-
Re: Re: Re: Re: Zdááár xD
Co já s tim , že tu budeš až v pátek nebo sobotu. To povídej leda tak králíkům. *15*
Ahoj
-
-
-
-
-
...
Hele nechci bejt žádná stíhačka ... ale nechat mě tu samotnou je fakt jako blbej nápad ... *15* *15* *15* -
-
Re: ...
Dyt už tu sem, nevyšiluj! :D -
-
Re: Re: ...
No to bych taky ráda věděla kde je můj manžílek ... -
-
Re: Re: Re: ...
jak je možné, že nevíš kd máš manžu?! :D -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Njn ... nejspíš mi někam zdrhnul ... a zapoměl mi říct kam ... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
máš se zeptat ... "kde jdeš?" *15*
-
-
-
-
-
-
a nevis jestli uz zalozili tu officialni ceskou stranku Abbey Dawn obchodu? Se dlouho rikalo, ze se zalozi a pak najednou nic
-
-
myslím že také ještě nic .. zatím sem o tom nic nečetla *3*
Už aby to bylo *5*
-
-
SUPER PÍSNIČKY ANEB NA VZHLEDU (NE)ZÁLEŽÍ
Mě je jedno,jestli bude mít Avril třeba modrý háro a bude identický dvojče s Britney,ale důležitý je,že má supr písničky a ví,o čem zpívá :o) Ten koncert byl absoluto supr! Kdo tam byl,ať se PLS ozve na mejla :o) -
avril
avril je hodně dobrá zpěvačka -
-
Re: avril
Jo,to je¨pravda!!
-
-
Tak a dost...:D
Ty vole, teda vy volové.... to si jako děláte prdel nebo co... sem tu nebyla hodinku a teď sem tu musela číst 3 stránky..!! Sem se u toho chlamala tak že i náše andulka začala pískat a rodiče po mě řvali ať se stiším a rači to vypnu... Většinou se to píše jenom tak, že se někdo válel po zemi, ale tentokrát opravdu sem z toho spadla ze židle..:D A připomělo mi to našeho debilka, tedy učitelku HV když se s naší třídou snažila zpívat spadla ze židle a za klavírem se válela 5 minut v křečích a my s ní...:D Takže až budete vydávat to CD zajděte za ní, ráda vám sním pomůže a bude se skvěle hodit do party jelikož to je magor a dovoluje nám abychom ji tak oslovovali...:D čili ve škole to vypadá asi takhle: učitelka: dobrý den žáci: Ahoj magore..:D Což je důkaz toho že je o opravdu debil..:D -
-
Re: Tak a dost...:D
tvuje smula nemas nikam hodit *15* *15* jo a k ty uce twl kde se ji slohly? takovou chcu taky mi kdyz nadavame fise tak to na nas praskne to neni fer! -
-
Re: Re: Tak a dost...:D
Hej ona je dokonalá...:D nejlepší je jít sní na koncert Nightwork...:D to je bomba..:D Jinak asi Dokonaklá učitelka no.. .co jiného říct...:D Miluju naši Danušku...:D -
-
Re: Re: Re: Tak a dost...:D
twl my mame jen Beethowena pizizubku krevetu v kozichu velkej tresk uchyla no a dal snad uz nemusim psat *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Tak a dost...:D
To víš... všechny nejlepší už jsme pozbírali my..:D Tak v jaké škole můžeš polovině učitelů tykat a chodit snima na nejrůznější akce, že..:D
-
-
-
-
-
<3
-
No prosim právě přijel jeden koledník... *15*
Zásobovač s dodávkou plnou vajec. Dvě vejce se vezli vpředu a zbytek vzadu v nákladovém prostoru. *15* *15* -
-
*15* *15* *15*
-
-
Ahojte Little Black Star.Avril je speváčka iného kalibru,je to jedinečná speváčka..Vačšina speváčok sa opičí jedna po druhej ...Ked si pozrit Klip od Britney Spears - I Wanna Go ...vydíte Avril *4* tak to je všetko hádam že ste pochopili víznamm!
PS : s pozdravom Little Black Star - Ema *3*